Gość: Gabrysia IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 04.02.06, 09:44 No własnie jakie? Wpisujcie tu perfumy ktore uwielbiacie... Koło ktorych nie przejdziecie nigdy obojętnie. Mój typ to Coco chanel Mademoiselle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:05 pur blanca z avonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.02.06, 10:10 Lacosta gold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:37 WISH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:23 oczywiście że Armanii Emporio White Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhytryr Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.net-partner.pl 11.04.06, 17:36 Pink Suede Avonu i Pure Poison Christian Dior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:00 Lacota Pink... mmmm...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Tez Coco Mademoiselle Chanela. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:42 Dawidoff,Good Life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.02.06, 12:03 'Naomagic' Naomi Campbell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.chello.pl 06.04.06, 20:36 dolce&gabbana - blue light Odpowiedz Link Zgłoś
la-perla Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 13:07 Roma - Laura Biagiotti Paradise Passion - Naomi Mania - Armani Wild musk Masumi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Viktor&Rolf - FLOWERBOMB IP: *.rzeszow.mm.pl 04.02.06, 13:17 ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxcx Re: Viktor&Rolf - FLOWERBOMB IP: 87.207.54.* 04.02.06, 13:20 drogie - jeszcze ich u nas nie widzialam, ale 100ml, to 100 euro :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 14:17 Givenchy - Oblique FFWD Paco Rabane - Ultrafiolet Ralph Laurent - Polo Woman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: 213.77.29.* 13.04.06, 07:58 Givenchy Organza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:09 ja uwielbiam Lacosta -pink i J'adore Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 16:21 Zdecydowanie Lacosta i Hugo Boss-woman,poprostu uwielbiam:) Dysortografik:) Odpowiedz Link Zgłoś
tagomago1 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 15:28 Dla mnie najpiękniejsze perfumy to Euforia - absolutna nowość.Niedługo będzie można je kupić na www.tagomago.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:31 Perfumy Euphoria są dostępne już od dłuższego czasu w każdej perfumerii, więc daruj sobie swój SPAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 04.02.06, 15:36 dokladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:48 Dziewczyny,zlitujcie się i piszcie poprawnie: nie Lacosta tylko Lacoste nie Euforia tylko Euphoria. Mój ulubiony zapach to Jaipur Boucheron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.aster.pl 04.02.06, 16:50 Deep Red Hugo Boss Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 17:15 ai jeszcze angel thierry muglera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.02.06, 18:58 Euphoria - Armani Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 05.02.06, 01:05 Gość portalu: zeta napisał(a): > Euphoria - Armani Chyba: Euphoria - Calvin Klein rzeczywiście piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 11.04.06, 19:46 dobrze, że jeszcze nikt nie napisał "perfuma" zamiast "perfumy" - to tez nagminne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:35 Darling-Isabella Rosellini Odpowiedz Link Zgłoś
ibach Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 04.02.06, 17:40 Dla mnie zdecydowanie Envy-Gucciego!!!Piekne sa!!:) Ostatnio tez odkrylam i pokochalam DolceGabbana-Light Blue!Suuuper:) No a na dzien-bo niestety nie stac mnie na taka ekstrawagancje na codzien to Avon-nowe Be kissable-sa ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 04.02.06, 21:35 Envy Gucciego a ostatnio nawet Envy Me rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.cap.east.verizon.net 04.02.06, 22:40 Clarins Elysium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia116 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:54 moje najpieknijsze to Innocent Thierry Muglera. bajeczne wprost! co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mya Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:56 a może tak cos więcej dziewczyny? opiszcie jak na was działaja, co czujecie w tych swoich ulubieńcach...:) Zaczeło sie od hugo bossa deep red ... piekny zapach ,kuszący i głęboki ale cos mi w nim nie do końca grało. Zbierałam sie do zakupu cos mnie powstrzymywało. Buszowałam po stronach szukając podobnych nut w innych perfumach .. zrobiłam listę i pewien zestaw mnie zaintrygował... miał elementy które lubię .. piekny opis wiec podkreśliłam go na liście. Na półce w perfumerii od razu je zauważyłam .. psiknełam tester i ... już wiedziałm że te i żadne inne .. uderzyły mi do głowy, ostro zaswidrowały w nosie i dosłownie ten zapach mnie przeniknął. Spryskałam skórę by pobyc z nim parę godzin, poczuć jak sie rozwija i juz się nie uwolniłam . Każda nuta, ton to jest cos co odzwierciedla moją osobowośc w nocne wibrujące wieczory . Pierwsza nuta jak zderzenie z zewnętrzem .. druga jak bliższe poznanie, charakter okazany przyjacielowi i kochankowi .. a ton głęboki , podstawowy jak głębia ukazywana tylko w wyjątkowych chwilach miłości.. wyczuwana ale znikająca, tajemnicza i pełna mocy.. Śmiałośc i odwaga połączona z rezerwą.. jak cudowny mroczno zmysłowy obraz za miękkimi kotarami , które odsłaniają swój bogaty sekret tylko na chwilę, oszałamiają zmysły by znów sie ukryć.. takie są moje nowe perfumy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora83 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.chello.pl 05.02.06, 03:17 A dla mnie Poeme - Lancome. Miodziooooo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 10:17 No ładne są, ale na mnie trzymają się dziesięc minut. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 05.02.06, 15:13 Mya zaintrygował mnie twój opis... zdradź nam o których perfumach tak pięknie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia83 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 05.02.06, 10:08 Dawidoff Coll Water Woman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:43 dla mnie; Sensi Armani - na zimę, takie cieplutkie:) Gucci Envy Me, świeże dolce&gabbana Light Blue amor amor też są fajne ale czasami no i klasyczne Burberry oczywiści Miracle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.aster.pl 05.02.06, 11:14 Be delicious - DKNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 12:48 Od kilku lat moje ulubione-Dolce Vita Diora następnie Chance Chanel i Romance Ralph Lauren.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: 195.116.254.* 05.02.06, 15:02 A znacie MARC'o'Polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebata Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.bg.ae.wroc.pl 18.04.06, 09:42 Moje ukochane perfumy to "5th Avenue" Elizabeth Arden - chyba nikt ich jeszcze tu nie wymienił.A najlepsze są na jesień i zimę...prawdziwa rozkosz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
silwen Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 05.02.06, 15:44 ostatnio jestem zakochana w mexx woman, niesamowicie intrygujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:52 mont blanc femme individuelle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:24 DKNY - DKNY:)mrau..w pracy mi mowia, ze chyba mam perfumy z feromonami:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:31 Nie rozumiem tego całego upartego poprawiania czyichś błędów. Jakie to ma znaczenie, że ktoś nie napisał w pełni poprawnej nazwy????Świat się zawalił??? Chyba nie, to po co te wytykanie błędów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.06, 20:41 Troszkę to żałosne, jak ktoś nie wie jak się nazywają jego ulubione perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 05.02.06, 21:00 no wlasnie...przynajmniej tę nazwe powinien znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 21:20 Dla mnie też jest trochę dziwne,że ktoś pisze o swoich ulubionych perfumach a nie zna dokładnej nazwy.Już kilka razy czytałam błędy typu:Chanell,Lacosta,Intence,Envi itp.albo nie zna marki tylko nazwę perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorna Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 05.02.06, 21:35 Celebre Avonu ,Loulou Caharella. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak moze to wersje z bazaru albo innego allegro? IP: 57.66.197.* 07.02.06, 09:44 I dlatego maja takie wlasnie pikne, prawie-oryginalne nazwy? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Obsesion CK / Obsesion Night /DeepRed HB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:49 Mój ulubiony zdecydowanie Celvin Klein Be, ten zapach mnie rozwala wręcz, BOSKIII, damskie jak i męskie Odpowiedz Link Zgłoś
magnas11 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 06.02.06, 03:07 Eternity- Calvin Klein, Woman- Hugo Boss. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Najpiękniejsze perfumy to..... 08.02.06, 14:09 Ja też te właśnie uwielbiam :-)) I jeszcze Miracle oraz Woman Versace ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.core.hp.com 06.02.06, 10:11 CK - Eternity CK - Truth Davidoff - Cool Water CH - 212 Arden - Green Tea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendosita Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.02.06, 10:12 Tresor Lancome i Allure Chanel. A z nowości- Ferre- G. Ferre. Mmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debra Re: Najpiękniejsze perfumy to..... IP: 80.244.132.* 06.02.06, 10:40 Pleasures oraz Beautifu Sheer - Estee lauder Odpowiedz Link Zgłoś