Dodaj do ulubionych

Cenzura na forum Oriflame.

12.10.04, 18:05
No cóż, za zacytowanie artykułu o (nie)skuteczności środków na cellulitis
zostałam zabanowana na forum Roberta. Moje posty zostały także skasowane.
Ciekawa jestem dlaczego - czyżby cenzura niewygodnych informacji?
Robert, możesz sobie w ogóle wszystko kasować, możesz zabanować wszystkich
użytkowników i wierzyć w istnienie krasnoludków, ale nie zmieni to faktu, że
badania wykazały, że nawet cud-żele z Oriflame NIE DZIAŁAJĄ. Pewnie nie
będziesz spał po nocach z tego powodu wink
Obserwuj wątek
    • sister52 Re: Cenzura na forum Oriflame. 12.10.04, 19:30
      Kasiu,

proszę Cię, nie przejmuj się tak panem Robertem. Naprawdę wydaje mi się, i
      sądzę, że nie tylko mnie, że zbyt wiele energii i uwagi mu poświęcasz. Należało
      go zabanować forever i olać. I nie zaglądać na jego forum. Szkoda Twoich nerwów
      i klawiatury na pisanie odpowiedzi na jego durne posty. Naprawdę są milsze
      tematy do klikania smile

Pozdrawiam,
      sister52

PS. to nie jest cellulitis, please... Skórka pomarańczowa nazywa się cellulit.
    • roberti.ori Re: Cenzura na forum Oriflame. 12.10.04, 19:33
      Kasiu, sen mam spokojny, zabanowałem cie ponieważ mam juz dość mieszania sie i
      buzowania na moim forum , zamiast rozmawiac na temat kosmetyków ( na których
      notabene wogóle sie nie znasz) wchodzisz i mieszasz, a tak nawiasem mówiąc
      badania statystyczne i badania rynkowe sa po to by je impretowac na własny
      sposób więc do niczego za bardzo nie prowadzą.
      a tak w woli wyjaśnienia artykuł dotyczył kremów opartych na kofeinie więc
      wklejam ci skład kremu z alg, znajdż kofeinę
      AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL
      STEARATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, CARBOMER, PARFUM
      (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA,
      METHYLPARABEN, PALMARIA PALMATA (EXTRACT), ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN,
      PROPYLPARABEN, FUCUS VESICULOSUS (EXTRACT) , ISOBUTYLPARABEN, PLANKTON EXTRACT,
      2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL , CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).

• querida8 Re: Cenzura na forum Oriflame. 12.10.04, 21:42
        roberti.ori napisał:

> (...) mam juz dość mieszania sie i
        > buzowania na moim forum , zamiast rozmawiac na temat kosmetyków

Na Twoim forum i tak nie ma rozmow i dyskusji. Przewazajaca czesc postow jest
        wylacznie Twojego autorstwa, najlepiej zabanuj wszystkich i nikt nie bedzie Ci
        przeszkadzal w rozmowach ze soba wink
        • roberti.ori Re: Cenzura na forum Oriflame. 12.10.04, 23:40
          wy chyba za dużo czytacie "cosmopolitan" i cos mi sie wydaje że wasza
          emancypatia zaszła tak daleko z jesteście bardzo samotne , a co za tym idzie
          brak samców wywołuje u was depresje i zaburzenia własnego ego
          • orissa Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 00:24
            roberti.ori napisał:

> wy chyba za dużo czytacie "cosmopolitan" i cos mi sie wydaje że wasza
            > emancypatia zaszła tak daleko z jesteście bardzo samotne , a co za tym idzie
            > brak samców wywołuje u was depresje i zaburzenia własnego ego

robert, ty to chyba opierasz te wywody na doświadczeniach ze swoją kobietą.
            Zresztą normalnemu człowiekowi takie bzdety do głowy by nawet nie przyszły.

Zabieraj swój oriflejski tyłek stąd i zajmij się gderaniem do siebie na swoim
            forum, bo tylko do tego się nadajesz.
          • chicarica Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 06:30
            Hoho, powiedział co wiedział... Ech, robercik, coś mi się wydaje, że to raczej
            tobie nie wiedzie się w tej dziedzinie życia, skoro masz problem z
            wyemancypowanymi kobietami wink Nie martw się, to minie... Ostatnio przysłali mi
            na email reklamę jakiegoś specyfiku z korzenia żeńszenia, przeforwardować ci?
            Może zadziała, jak się mocno przywiąże hehe wink
            Mój "samiec" serdecznie cię pozdrawia - oglądał twoje zdjęcie i rechotał razem
            ze mną. Faktycznie, powaliłeś nas swym boskim wyglądem wink
            • roberti.ori Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 08:34
              Kasiu jesli masz tylko na tyle odwagi to ukaż swoje oblicze, pewnie wszyscy sa
              ciekawi twojej boskości .I niestety musze cię poinformac że niestety nie miewam
              problemów , ale dziękuje za dobre rady, a i zachowaj reklame dla twego partnera
              moze musie kiedyś przydać.
              • chicarica Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 10:29
                Nie mam w zwyczaju, w przeciwieństwie do ciebie, rozpowszechniać swoich zdjęć
                ani numerów telefonów w internecie, bo trzeba być niezbyt rozgarniętym, żeby
                umieszczać w necie takie rzeczy, a potem mieć pretensje że np. ktoś się
                naśmiewa czy wysyła głupie smsy. Obawiam się, że raczej chyba tylko ty jesteś
                ciekawy mej boskości, bowiem dziewczyny mają na tyle klasy, żeby nie zajmować
                się takimi bzdetami.
                Umieszczając zdjęcie sam prosiłeś się o ocenę. Byłoby to zrozumiałe, gdybyś
                faktycznie miał się czym pochwalić...
                To by było na tyle tej dyskusji.
                • roberti.ori Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 23:15
                  och Kasiu ty sie poprostu boisz krytyki i nic wiecej, jak sie nie ma czym
                  chwalic Kasiu to lepiej wogóle sie nie pokazywać, co? wiec nie pokażesz swego
                  oblicza ze strachu.
                  • chicarica Re: Cenzura na forum Oriflame. 14.10.04, 06:28
                    Hehe smile Nie, robercik, a już na pewno nie ze strachu przed tobą, bo i czego
                    miałabym się bać? Po prostu uważam, że pokazywanie swojego oblicza w miejscu,
                    gdzie każdy jest anonimowy i z pewnością znajdą się ludzie dziwni, jest trochę
                    głupie. Z tego samego powodu nie podam tu numeru telefonu na przykład.
                    Z pewnością dziewczyny z forum Avon będą miały okazję poznać mnie osobiście,
                    zwłaszcza te z Trójmiasta. Natomiast ciebie nie mam nawet chęci poznawać.
    • justa_79 Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 11:48
      usunięcie linku do artykułu przypomina mi czasy komunizmu... i to hasło na
      stronie Roberta również.
      • roberti.ori Re: Cenzura na forum Oriflame. 13.10.04, 23:16
        no ty akurat nie masz co pisać nu skin usuwany był 3 raczy z polski
        • chicarica Re: Cenzura na forum Oriflame. 14.10.04, 06:30
          Akurat justa_79 jest osobą, która na to forum wiele wnosi, w przeciwieństwie do
          ciebie, ty nie napisałeś tu chyba ani jednego sensownego posta. Chyba nudzisz
          się na własnym forum i wchodzisz do nas bo szukasz draki.
        • justa_79 Re: Cenzura na forum Oriflame. 14.10.04, 09:54
          widzę, że tobie też coś odbiło i głosisz takie same kłamstwa, jak szylider. Nu
          Skin nie był przez nikogo usuwany nigdy z Polski. sam postanowił Polskę
          opuścić, ale miało to miejsce tylko raz. i na pewno należy się tej firmie
          większy szacunek niż Oriflejowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka