biba46 13.01.05, 11:26 dla ciekawych i niecierpliwych - tinyurl.com/5db75 - nowość za 12 Euro dla Portugalek, u nas w K04 za 39,90 zł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Spirit 13.01.05, 11:51 biba, ale z Ciebie lingwistka ekhem, ja tam nie widzę angielskiej wersji językowej Odpowiedz Link
biba46 Re: Spirit 13.01.05, 12:12 lingwistka ze mnie żadna, bardzo lubię buszować w necie, a wiele przydaje się do zilustrowania oferty dla moich klientów. Zaglądałam na różne strony i nigdzie nie mają anglojezycznych, poza Kanadą no i oczywiście Angolami (jak mówi Kevin) i Jankesami (z dużą symaptią dla tych nacji). Zapomniałam o Australijczykach, ale oni mają fatalną stronę Avon - obrazki w złej rozdzielczości i wyszukiwarka często wariuje. Odpowiedz Link
agulha Re: Spirit 13.01.05, 18:55 Portugalskiego nie znam, ale czy mi się wydaje, czy 12 euro to cena promocyjna, a regularna to ponad 25? Zapach opisują jako cytrusowo-kwiatowy (frezja, hiacynt i nenufar. Czy nenufar to to samo co lilia?) i chyba z nutą piżma (Musk). Odpowiedz Link
biba46 Re: Spirit 13.01.05, 19:02 masz rację, obie ceny, w euro i złotych, są promocyjne. Czy widziałaś film lub serial "Noce i Dnie"? Tam jest słynna scena, jak Strassburger (ten od Familiady) wchodzi do jeziora, żeby zerwać nenufary dla Barańskiej. Szczerze mówiąc nigdy ich nie wąchałam, za to widziałam w kilku kolorach. Calineczka (bajkowa postać) mieszkała na liściu nenufara. I to by było na tyle. Odpowiedz Link
biba46 Re: Spirit 14.01.05, 10:56 Calineczka "urodziła się" w tulipanie, ale potem ropuchy ... odsyłam tu: basnie.republika.pl/calineczkaa.htm - "Posadzimy ją na rzece, na dużym liściu lilii wodnej, tam jej będzie dobrze..." oraz tu: www.ogrodywodne.pl/lilie.htm nenufar bot. grążel. 'kwiat lilii wodnej, lotosu'. Odpowiedz Link
sarunieczka Re: Spirit 13.01.05, 19:14 Dzięki Biba za tą stronkę przeglądam sobie jakie tam mają produkty w ofercie,widzę nowe zapachy L'Eau,Night Musk,Rare Rubies,Odyssey...no,ciekawe... Odpowiedz Link
nea2 Re: Spirit 15.01.05, 16:32 do tej wody dodają jeszcze gratis-apaszkę (lub szaliczek),który widać w tle.U nas pewnie nic nie będzie,albo dadzą próbkę hehehe Odpowiedz Link
nea2 Re: Spirit 15.01.05, 16:32 do tej wody dodają jeszcze gratis-apaszkę (lub szaliczek),który widać w tle.U nas pewnie nic nie będzie,albo dadzą próbkę hehehe Odpowiedz Link
epa5 Re: Spirit 15.01.05, 22:43 Spirit, to dla mnie mieszanka Winka i Sunny Skies, taki owocowo- kwiatowy, typowy na wiosnę i lsto, bardzo pobudzający zapach. Odpowiedz Link
mariolkka Re: Spirit 24.01.05, 18:02 Czy ktoras z was miala juz okazje powachac ten zapach? Z kotrym innym zapachem byscie go porownaly? Zastanawiam sie czy brac demo w 3 katalogu. Odpowiedz Link
sister52 Re: Spirit 24.01.05, 18:51 Sprit mi ani Winka, ani Sunny Skies w ogóle nie przypomnia - no może Winka kształtem butelki ;-p Ale nie zapachem. Jest to zapaszek lekki, wiosenny, miły, delikatny. Ale nie będzie takim przebojem jak Wink - po pierwszym powąchaniu Winka zapamiętałam ten charakterystyczny zapach na zawsze. A tego zapachu - mimo że wąchałam go kilkakrotnie - nie pamiętam już wcale. ALe nie mówię, że nieładny. Tylko, że nie ma "tego czegoś" Odpowiedz Link