Dodaj do ulubionych

katalog 04 i 05 dla was

27.01.05, 18:46
witam
widze ze nadal sa problemy z katalogiem 04 jesli jestescie chetne moge
przesylac wam te katalogi.oczywiscie bez zarobku dla mnie ale po cenach
normalnych :
1 szt-2zl
5 szt-4zl
10 szt-6zl

prosilbym tylko o przeslanie w kopercie koperty zwrotnej i pieniazki lub na
paczke
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hepinka Re: katalog 04 i 05 dla was 27.01.05, 19:46
      wysłałam @ na gazetę.pl
      proszę o kontakt smile
      • szczesliwytatus Re: katalog 04 i 05 dla was 27.01.05, 19:59
        odpisalem
        aha katalog 05 bedzie 8 lutego jednak prosze skladac zamowienia na katalogi do
        1-2 lutego
        pozdrawiam
    • szczesliwytatus Re: sugestia 27.01.05, 22:06
      widze ze jest juz skan 04 wiec moim zdaniem troche bez sensu zamawiac 04 ale
      polecam 05
    • szczesliwytatus Re: katalog 04 i 05 dla was 30.01.05, 20:41

• eulalka Re: katalog 04 i 05 dla was 30.01.05, 21:33
      ja poprosze kat 05 na eulalka_@czat.onet.pl
      • pomyslowa Re: katalog 04 i 05 dla was 30.01.05, 22:24
        Przeciez szczesliwy tatus nie wysyla wersji elektronicznej???!!
        • szczesliwytatus Re: katalog 04 i 05 dla was 31.01.05, 19:26
          tak niesteety nie mam mozliwosci skanu jedyne co moge to przeslac katalog poczta
          pozdsrawiam
    • szczesliwytatus Re: wazne 31.01.05, 21:16
      osoby chetne prosilbym o wyslanie przekazem pocztowym lub listem pieniazkow za
      katalogi oraz informacji ile i jakli numer . przelew na kont nie wchodzi w gre
      gdyz za duzo jest chetnych i ciezko sie polapac ile i od kogo. a tak bede pewien
      • sister52 Re: wazne 31.01.05, 21:25
        Nie wiem czy wiesz, ale blokowaniem przelewu na konto utrudniasz sprawę. Sama
        opłata za przekaz pocztowy kosztuje ludzi więcej niż katalog i wysyłka razem
        wzięte. Tak jak Ci sugerowałam wcześniej, załóż sobie konto w mBanku lub
        Inteligo, nic Cię to nie będzie kosztowało a ułatwisz sobie znacznie
        prowadzenie interesu... Trudno, żeby ludzie listem monety wysyłali...
        • szczesliwytatus Re: wazne 31.01.05, 21:31
          konto mam ale uwiez jest tyle osob ze kiedy dostaje informacje ze wplacono 18
          zl czy 6 zl to naprawde ciezko sie polapac . a katalogi sprzedaje po cenie i
          jak wiesz nie sa objete uputem wiec to zaden interes.zobacze jesli dam rade tym
          razem poprzez konto to tak to zostawie ale jesli nie to wtedy tylkko poczta
          pozdrawiam
          • sister52 Re: wazne 31.01.05, 21:47
            Dlatego radzę mBank - to konto sam sobie obsługujesz przez Internet i możesz w
            każdej chwili sprawdzić stan konta. Co więcej, możesz sprawdzić ile kto
            wpłacił. Nie dostajesz suchej informacji że wpłynęło 18zł, tylko dostajesz
            szczegóły każdej wpłaty, kto wpłacił i ile. W każdej chwili. Poza tym mBank
            jest bezpłatny. Sama mam tam konto od kilku lat i jestem naprawdę happy smile
            Możesz też wybrać Inteligo, tam się chyba coś płaci - ale niewiele. Poza tym
            masz bezpłatne wpłaty w każdej placówce PKO i wypłaty w bankomatach, nawet po
            20zł. Polecam smile
            • agulha Re: Inteligo i mBank 03.02.05, 01:24
              Hej,
              Za Inteligo też się nie płaci, jeżeli tylko stan konta nie spada poniżej 100
              zł. Inaczej 5 zł. Przelewy poza własny bank są płatne w obu: mBank - 50 gr,
              Inteligo - niecała złotówka. "Własnym bankiem" dla Inteligo jest też PKO BP,
              gdzie mnóstwo ludzi ma konta. Przewaga mBanku: lepszy serwis internetowy,
              czynny non-stop (a do Inteligo w nocy się nie zalogujesz), więcej usług (np.
              kredyt mieszkaniowy, kredyt odnawialny). Przewaga Inteligo: możliwe wpłaty i
              wypłaty gotówkowe w oddziałach i agencjach PKO BP. Klient mBanku, który
              dostanie większą ilość gotówki i wolałby te pieniądze widzieć na koncie, ma
              kłopot. W obu bankach doskonale widać, kto, kiedy i za co wpłacił. W Inteligo
              wszelako po jakimś czasie (pół roku?) historia konta się kasuje, i np. nie
              sposób dojść, czy Ci ktoś zapłacił był, czy nie, no ale tu mówimy o sprawdzaniu
              na bieżąco, a nie odległej historii. Pozdrawiam.
              • szczesliwytatus Re: Inteligo i mBank 03.02.05, 23:02
                konta nie bede zmienial bo bez sensu pozatym i tak nic nie mam z przesylania
                katalkogow oprocztego ze musze na miasto na poczte leciec wiec jesli ktos chce
                to zamawia a jak nie to nie
                pozdrawiam
                ps szczegoly na priv
                • kati_p Re: Inteligo i mBank 06.02.05, 11:49
                  no to po co wysyłasz te katalogi?
                  ja tego nie rozumiem...
          • hepinka Re: wazne 31.01.05, 22:18
            kiepska sprawa, nie mam czasu a poniekąd nie mam też możliwości żeby wystawać na
            urzędach pocztowych uncertain:/:/:/:/:/uncertain
            • szczesliwytatus Re: ok poddaje sie niech bedzie 31.01.05, 22:37
              piszcie tylko kiedy i ile i na co wplacacie zebym mogl sprawdzic
              pozdrawiam
    • szczesliwytatus Re: pieniazki wplynely na konto 05.02.05, 13:57
      pozdrawiam
      • szczesliwytatus Re: kati_p 06.02.05, 14:37
        a ty majac skaner po co bys wysylala je na maila innym ?
    • dozi12 Re: katalog 04 i 05 dla was 09.02.05, 11:29
      jak juz któras z Was dosanie tan katalog to niech zeskanuje go w wonej chwili smile
      • mariolkka Re: katalog 04 i 05 dla was 09.02.05, 13:44
        Ja tez bym prosila o kat. 05 na mariola_a@tlen.pl, z gory wielkie dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka