bio.mum 21.02.07, 08:24 "stoi nadal tam gdzie stał, tylko rzeczywistość się przesuwa. Pogorszyła się jakośc polityki i dlatego nam się wydaje, że Zaremba zmądrzał." genialne!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:25 bio.mum napisała: > "stoi nadal tam gdzie stał, tylko rzeczywistość się przesuwa. Pogorszyła się > jakośc polityki i dlatego nam się wydaje, że Zaremba zmądrzał." > > genialne!!!:-))) Niestety, bez względu na to jak pogarsza się jakość polityki Jacek Zakowski wydaje się tak samo głupi jak był. Tylko coraz bardziej prymitywny, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:29 3210start napisał: > Niestety, bez względu na to jak pogarsza się jakość polityki Jacek Zakowski > wydaje się tak samo głupi jak był. Tylko coraz bardziej prymitywny, jak widać. Gdy człowiek rozumny zacznie mówić jakieś zdanie, nie domyślamy się, jak je skończy. Gdy zacznie głupi — wiemy na pewno. i tak nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:34 bio.mum napisała: > 3210start napisał: > > > Niestety, bez względu na to jak pogarsza się jakość polityki Jacek Zakows > ki > > wydaje się tak samo głupi jak był. Tylko coraz bardziej prymitywny, jak w > idać. > > > Gdy człowiek rozumny zacznie mówić jakieś zdanie, nie domyślamy się, jak je > skończy. Gdy zacznie głupi — wiemy na pewno. Nie bądź dla siebie taka surowa. To że zawsze wiadomo co powiesz nie musi znaczyć, że jesteś głupia. Może tylko banalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:38 i kto tu śmierdzi banałem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:40 kronopio77 napisał: > i kto tu śmierdzi banałem? :) daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki się urodził. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:41 bio.mum napisała: > daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki się urodził. nie jego ale jego, ze nic z tym nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:42 scoutek napisała: > bio.mum napisała: > > daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki się urodził. > nie jego > > ale jego, ze nic z tym nie zrobil głupi jest mądry tylko we własnych oczach > Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:44 bio.mum napisała: > scoutek napisała: > > > bio.mum napisała: > > > daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki się urodził > . > > nie jego > > > > ale jego, ze nic z tym nie zrobil > > głupi jest mądry tylko we własnych oczach Z pewnością zatem masz o sobie jak najlepsze zdanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:45 3210start napisał: > bio.mum napisała: > > > scoutek napisała: > > > > > bio.mum napisała: > > > > daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki się u > rodził > > . > > > nie jego > > > > > > ale jego, ze nic z tym nie zrobil > > > > głupi jest mądry tylko we własnych oczach > > > > Z pewnością zatem masz o sobie jak najlepsze zdanie :-) jak nie stac cię na nic oryginalnego, to przynajmniej sie nie kompromituj i nic nie pisz. taka przyjacielska rada. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:51 bio.mum napisała: > > jak nie stac cię na nic oryginalnego, to przynajmniej sie nie kompromituj i nic > > nie pisz. taka przyjacielska rada. Po przeczytaniu twojego postu w ktorym jest zero meritum, natomiast duzo obrazy dla twojego interlokutora doszedlem do wniosku ze ja tez dam ci dobra rade. Lepiej zostan przy nianczeniu bachorow to zdecydowanie lepiej ci wychodzi niz dyskusja na tym forum. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:57 co za kultura...! Prawie jak u waszego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:07 kronopio77 napisał: > co za kultura...! Prawie jak u waszego prezydenta! czego wymagac od kogoś, kto na dzieci mówi - bachory:-( Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:11 io.mum napisała: > czego wymagac od kogoś, kto na dzieci mówi - bachory:-( widac tak swoje wychowal, ze inaczej o nich sie nie da mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:54 bio.mum napisała: > 3210start napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > scoutek napisała: > > > > > > > bio.mum napisała: > > > > > daj spokój...Panu;-) przecież to nie jego wina, ze taki > się u > > rodził > > > . > > > > nie jego > > > > > > > > ale jego, ze nic z tym nie zrobil > > > > > > głupi jest mądry tylko we własnych oczach > > > > > > > > Z pewnością zatem masz o sobie jak najlepsze zdanie :-) > > jak nie stac cię na nic oryginalnego, to przynajmniej sie nie kompromituj i nic > > nie pisz. taka przyjacielska rada. Nie radź, zaświeć przykładem. Na razie Twoje oryginalności w tym wątku to cytaty, a to z Żakowskiego, a to ze Słonimskiego (wypadałoby podać autora a nie udawać, że sama coś wymyśliłaś). Twoje własne są wyłącznie te dość denne przytyki. Więc daruj sobie przyjacielskie rady albo zachowaj je dla kogoś kto chce być taki jak Ty. Ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:10 3210start napisał: > > > > Nie radź, zaświeć przykładem. Na razie Twoje oryginalności w tym wątku to > cytaty, a to z Żakowskiego, a to ze Słonimskiego (wypadałoby podać autora a nie > udawać, że sama coś wymyśliłaś). tyo nie był Słonimski tylko Świętochowski. Zamilkniesz wreszcie, czy dalej bedziesz się kompromitował? Twoje własne są wyłącznie te dość denne > przytyki. Więc daruj sobie przyjacielskie rady albo zachowaj je dla kogoś kto > chce być taki jak Ty. Ja nie chcę. Ja też cię kocham:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:30 bio.mum napisała: > 3210start napisał: > > > > > > > > > Nie radź, zaświeć przykładem. Na razie Twoje oryginalności w tym wątku to > > cytaty, a to z Żakowskiego, a to ze Słonimskiego (wypadałoby podać autora > a > nie > > udawać, że sama coś wymyśliłaś). > > tyo nie był Słonimski tylko Świętochowski. Dojrzałaś wreszcie do podawania autorów swoich oryginalnych myśli :-) Brawo! > Zamilkniesz wreszcie, czy dalej > bedziesz się kompromitował? Poradziła panienka wstawiająca cudze myśli jako swoje. Jeszcze jakieś dobre rady? > Twoje własne są wyłącznie te dość denne > > przytyki. Więc daruj sobie przyjacielskie rady albo zachowaj je dla kogoś > kto > > chce być taki jak Ty. Ja nie chcę. > > > Ja też cię kocham:DDD Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:37 3210start napisał: > > > > Dojrzałaś wreszcie do podawania autorów swoich oryginalnych myśli :-) Brawo! dojrzejesz kiedyś to tego, zeby napisac - prezpraszam, pomyliłem się?wątpię > > > > > > > Zamilkniesz wreszcie, czy dalej > > bedziesz się kompromitował? > > > > Poradziła panienka wstawiająca cudze myśli jako swoje. Jeszcze jakieś dobre rad > y? > nie wstawiałam cudzych mysli jako swoich. Byłam pewna, ze na tym forum są na tyle inteligentn ludzie, ze nie pomylą Słonimskiego z Świetochowskim. coz..myliłam się... > Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:49 bio.mum napisała: > 3210start napisał: > > > > > > > > Dojrzałaś wreszcie do podawania autorów swoich oryginalnych myśli :-) Bra > wo! > > dojrzejesz kiedyś to tego, zeby napisac - prezpraszam, pomyliłem się?wątpię Zaraz po tym jak Ty napiszesz "przepraszam, popełniłam plagiat". Świadomy plagiat jest gorszy niż nieświadoma pomyłka (o ile w ogóle była pomyłka bo nie wierzę Ci na słowo w kwestii autora powiedzenia a nie chce mi się szukać). > > > Zamilkniesz wreszcie, czy dalej > > > bedziesz się kompromitował? > > > > > > > > Poradziła panienka wstawiająca cudze myśli jako swoje. Jeszcze jakieś dob > re > rad > > y? > > > > nie wstawiałam cudzych mysli jako swoich. Byłam pewna, ze na tym forum są na > tyle inteligentn ludzie, ze nie pomylą Słonimskiego z Świetochowskim. > coz..myliłam się... Raczej byłaś pewna, że wezmą cudze myśli za Twoje. Dlatego nie podałaś autora, nie wstawiłaś cudzysłowu i w żaden sposób nie zaznaczyłaś, że przytaczasz czyjeś powiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:53 3210start napisał: > Raczej byłaś pewna, że wezmą cudze myśli za Twoje. Dlatego nie podałaś autora, > nie wstawiłaś cudzysłowu i w żaden sposób nie zaznaczyłaś, że przytaczasz czyje > ś > powiedzenie. Zrozum w koncu. Ja wiem lepiej jaki mialam zamiar i co mialam na mysli. Czy ja pisze, ze wiem lepiej co ty miales na mysli kopiąc pod soba dołek? Tylko sie pograzasz. Po co ci to? jak ktos zaczyna mnie nudzic zaczynam pisac bez ogonkow Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:11 nie macie wrażenia że od pewnego czasu wyłazi z dziennikarzy zdziczenie obyczajów? A tak było elęgansko... michnik nawijał o wartościach, stasiński o podłościach niegodziwych, żakowski zatroskany był o losy lewicy i generalnie państwa, paradowska nawoływała aby nie taplać sie w g i nie gadać o rywinie tylko o gospodarce więc w jej programach ostentacyjnie nie było pogadanek o pracach komisji. a dziś? michnik sypie kurw.mi u nafciarza, stasiński wyzywa od szmat, żakowski pluje na wszysto co kaczyńskie a paradowska w każdym możliwym programie znęca się (poniekąd słusznie) nad macierewiczem jakby gospodarkę ktoś nam pod pierzynę schował Po prostu wychodzi poziom polskich dziennikarzy - zakutych w dziennikarskie zbroje polityków - trybunów - organów prasowych frakcji politycznych... a w dodatku pospolitych chamów. Znjomy filozof powiedział mi kiedyś ze najgorszy rodzaj chama to cham który naczytał sie za dużo mądrych książek. Forma chamowatości sie wtedy zmienia a tresć pozostaje. Jak ulał pasuje do większości polityków i dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:20 forresty napisał: masz rację. Terlikowski dzisiaj powiedział w TVN24 "czytelnicy gazety wyborczej i postkomunisci". Ze świeca szukac takiego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:34 forresty napisał: > nie macie wrażenia że od pewnego czasu wyłazi z dziennikarzy zdziczenie > obyczajów? A tak było elęgansko... michnik nawijał o wartościach, stasiński o > podłościach niegodziwych, żakowski zatroskany był o losy lewicy i generalnie > państwa, paradowska nawoływała aby nie taplać sie w g i nie gadać o rywinie > tylko o gospodarce więc w jej programach ostentacyjnie nie było pogadanek o > pracach komisji. > a dziś? michnik sypie kurw.mi u nafciarza, stasiński wyzywa od szmat, żakowski > pluje na wszysto co kaczyńskie a paradowska w każdym możliwym programie znęca > się (poniekąd słusznie) nad macierewiczem jakby gospodarkę ktoś nam pod pierzyn > ę > schował > Po prostu wychodzi poziom polskich dziennikarzy - zakutych w dziennikarskie > zbroje polityków - trybunów - organów prasowych frakcji politycznych... a w > dodatku pospolitych chamów. > Znjomy filozof powiedział mi kiedyś ze najgorszy rodzaj chama to cham który > naczytał sie za dużo mądrych książek. Forma chamowatości sie wtedy zmienia a > tresć pozostaje. Jak ulał pasuje do większości polityków i dziennikarzy Bardzo trafna ocena. Zgadzam sie z nia w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 kronopio, 21.02.07, 08:46 dlaczego gardzisz panem?? to przecież nieładnie.. przybij piątkę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Żakowski o Zarembie:-)))->znakomita riposta 21.02.07, 09:42 znakomicie odpowiedziales bio.mum: od dawna jej si to nalezalo; zas jakosc "publicystyki" niejakiego Zakowskiego??? wole zmilczec, i mu wstydu oszczedzic 3210start napisał: > Nie bądź dla siebie taka surowa. To że zawsze wiadomo co powiesz nie musi > znaczyć, że jesteś głupia. Może tylko banalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-)))->znakomita ripos 21.02.07, 09:43 silesius.monachijski22 napisał: > znakomicie odpowiedziales bio.mum: od dawna jej si to nalezalo; zas > jakosc "publicystyki" niejakiego Zakowskiego??? wole zmilczec, i mu wstydu > oszczedzic > takis kozak, bo giwi wstała?:-)))))))) wiecej ie zamierzam ci odpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 3210start o silesiusie 21.02.07, 09:55 przeciez ta uwaga o calkowitej przewidywalnosci to o silesiusie, ten pisowski agent jest calkowicie przewidywalny w swoich wypowiedziach. a tak przy okazji, bardziej kochasz gosiu czy kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:29 Do historii zaleznego dziennikarstwa przeszedl wywiad jaki perzeprowadzil z Kluczykiem. Pomagala mu zombii Paradowska. Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 08:33 cr00t napisał: > Do historii zaleznego dziennikarstwa przeszedl wywiad jaki perzeprowadzil z > Kluczykiem. Pomagala mu zombii Paradowska. To był piękny wywiad, chociaż kolana go po nim długo bolały. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Jest coś na rzeczy. Zaremba to nieciekawa persona 21.02.07, 08:32 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zaremba to nieciekawa persona 21.02.07, 08:34 belkot_belkot_belkot napisał: jak to pampers. Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Żakowski? To ten co płakał bo mu WSI rozwiąza 21.02.07, 08:37 Ten sam. zawsze po stronie agentów. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Słusznie. Lepiej być po stronie prymitywów 21.02.07, 08:40 Tupać razem z gawiedzią pod szafotem. Passsjonujące! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:21 celna uwaga, dotyczy nie tylko Zaremby, ale i wielu innych osób, które ostatnio zaczynają jakby mądrzej mówić Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:32 buraque napisał: > celna uwaga, dotyczy nie tylko Zaremby, ale i wielu innych osób, które ostatnio > > zaczynają jakby mądrzej mówić Żakowski kierując się takim przeswiadczeniem zaprosił wczoraj Semkę do swojego programu ( TOK FM). Śmiem twierdzić ze popełnił falstart. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:37 bio.mum napisała: > Żakowski kierując się takim przeswiadczeniem zaprosił wczoraj Semkę do swojego > programu ( TOK FM). Śmiem twierdzić ze popełnił falstart. rzecz jasna nie miałem na myśli Semki, bo on podąża za spadkiem jakości tego, co dzieje się w przestrzeni polityczno-medialnej, mało tego, on ten spadek kreuje i nakręca Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 10:03 buraque napisał: > bio.mum napisała: > > > Żakowski kierując się takim przeswiadczeniem zaprosił wczoraj Semkę do > swojego > > programu ( TOK FM). Śmiem twierdzić ze popełnił falstart. > > rzecz jasna nie miałem na myśli Semki, bo on podąża za spadkiem jakości tego, > co dzieje się w przestrzeni polityczno-medialnej, mało tego, on ten spadek > kreuje i nakręca Dlatego mam pretensje do Żakowskiego. Mam nadzieję, ze za tydzień we wtorek sobie daruje. Jaki jest semka kazdy widi, nie ma sensu wpuszczac małpy miedzy ludzi. Nie po to ludzie wlaczaja TOK FM, zeby natknąc sie na tego jegomoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 10:10 bio.mum napisała: > Dlatego mam pretensje do Żakowskiego. Mam nadzieję, ze za tydzień we wtorek > sobie daruje. Jaki jest semka kazdy widi, nie ma sensu wpuszczac małpy miedzy > ludzi. Nie po to ludzie wlaczaja TOK FM, zeby natknąc sie na tego jegomoscia. Żakowski pewnie miał ambicję obnażania "walorów" Semki, albo po prostu "zagięcia" go, ale przecież grubas tylko trajkocze swoje banialuki z broszurek, więc rozmowa z nim nie ma najmniejszego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 15:43 buraque napisał: > Tylko, ze jego seplenienie zajeło połowę czasu antenowego:-(( A był jeszcze Mazowiecki, którego bardzo lubię i Władyka. A ten burak (za przeproszeniem:-))))) pluł podniecając się własnym głosem, nawet żakowski nie mógł mu przerwać...c za dupek, napisalabym ze ze swieca takiego, ale wystraczy wejśc na fK. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 semka-zawsze sciemka 21.02.07, 09:37 I co ten wieprzowaty agent pisu mial do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: semka-zawsze sciemka 21.02.07, 18:05 gosiu1 napisała: > I co ten wieprzowaty agent pisu mial do powiedzenia? głownie to rechotał ze szczescia, ze go wpuscili miedzy normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:55 z tego "genialnego" cytatu wynikałoby że Zaremba od dawna krytykuje jakość polityki Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 09:57 loppe napisał: > z tego "genialnego" cytatu wynikałoby że Zaremba od dawna krytykuje jakość > polityki nic nie zrozumiales ale i tak Cie lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 10:15 to bardzo miło z Twojej strony, chyba też Cię polubiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 15:45 loppe napisał: > to bardzo miło z Twojej strony, chyba też Cię polubiłem:) rozmiem, ze to chyba mam traktowac jak przecinek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 18:19 loppe napisał: > a tak, w istocie:)) udam, ze nie zauwazylam, ze chciales mnie obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 16:21 Off the record > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57281272&a=57744088 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 16:27 ave.duce napisała: > Off the record > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57281272&a=57744088 > ;) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Na Żakowskiiego zwrócił juz uwagę Kiszczak i stąd 21.02.07, 16:54 obecnośc Jacka przy podstoliku w czasie rozmów OS. Wtedy, ten "genialny" picer i antyanalik polityczny zaczynał swoją karierę od donoszenia. Donosił herbatę i kawę obradujacym członkom podzespołu ds. prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na Żakowskiiego zwrócił juz uwagę Kiszczak i 21.02.07, 17:17 homosovieticus napisał: > obecnośc Jacka przy podstoliku w czasie rozmów OS. > Wtedy, ten "genialny" picer i antyanalik polityczny zaczynał swoją karierę od > donoszenia. > Donosił herbatę i kawę obradujacym członkom podzespołu ds. prasy. Dlatego go szanuję. Bo donosił tylko herbatę i kawe w przeciwienistwie do ciebie, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Na Żakowskiiego zwrócił juz uwagę Kiszczak i 21.02.07, 17:20 Jeden szanuje kelnerów a inny komentatorów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na Żakowskiiego zwrócił juz uwagę Kiszczak i 21.02.07, 17:26 homosovieticus napisał: > Jeden szanuje kelnerów a inny komentatorów politycznych. I to jest najsmutniejsze. 70% Plaków uwaza kelnera Marcinkieiwcza za mega- osobowosc. O kelnerze gosiewskim nawet nie wspomnę. zreszta - nie chce mi sie z toba gadac, bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przyprawili 21.02.07, 17:34 gębę megaosobowości Marcinkiewiczowi. I wiemy dlaczego. ps Wody zimnej sie napij i Kamyczka weź do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przypra 21.02.07, 17:39 homosovieticus napisał: > gębę megaosobowości Marcinkiewiczowi. I wiemy dlaczego. > ps > Wody zimnej sie napij i Kamyczka weź do ręki. Marcinkiewicz juz jest be? Typowy przedstawiciel polskiej prawicy. Podstawowa cecha-zawodna pamięc. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przypra 21.02.07, 17:46 Nie wiem kto jeszcze napisał,że Marcinkiewicz jest be.Wyglada, że tylko Ty. Moge rozmawiać, "bić piany" i uprawiać pyskówki, nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przypra 21.02.07, 17:49 homosovieticus napisał: > Nie wiem kto jeszcze napisał,że Marcinkiewicz jest be.Wyglada, że tylko Ty. > Moge rozmawiać, "bić piany" i uprawiać pyskówki, nie chcę. mi tez jest z tobą nie drodze. cóz, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przypra 21.02.07, 17:59 Zwróciłem uwagę nie na różne naszych zapatrywania ale na sposób rozmowy jaki starasz mi się narzucić.Własnie taki sposób preferuja ludzie,których opinie najczęsciej nie są trafnymi i dlatego nie przedstawiają wiekszej wartości. Pan Dziekan Jacek Żakowski lubi w taki sposób rozmawiać i... tak rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To "dziennikarze" pokroju Żakowskiego przypra 21.02.07, 18:01 homosovieticus napisał: > Pan Dziekan Jacek Żakowski lubi w taki sposób rozmawiać i... tak rozmawia. Doceniam, ale nie pochlebiaj mi. To mnie krępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 17:18 Zaremba jest śmieszny. Mówi mętnie i jakoś tak nerwowo. -- "Ramzes, Profesor, Apollo, Wacław, Pisarz, Franciszek, Stolnik, Bolesław, Bernat, Pasterz, Władysław oraz Tadeusz - to kryptonimy biskupów, którzy donosili SB. Bezpieka posługiwała się tymi 12 hierarchami dla rozgrywek personalnych na szczytach kościelnej władzy" - "Dziennik" z 9 I 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Zakowski w tekście " Premier wytrwa aż do 21.02.07, 17:31 katastrofy" dał dowód ,ze nie panuje nad sprzecznymi sądami,które wygłasza z pewnością cechujacą ćwiercinteligentów. Poczytajcie sami to się przekonacie,że Autor kilkakrotnie zaprzecza sobie i wygłasza tezy oparte wyłącznie na emocjonalnym stosunku do politycznej mysli Premiera,której najprawdopodobniej dokładnie nie zna. Analizy polityczne Żakowskiego wynikają z politycznej indoktrynacji lewicową kulturą i zauroczeniem sposobem zycia polskiego drobnomieszczaństwa z okresu PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zakowski w tekście " Premier wytrwa aż do 21.02.07, 17:37 homosovieticus napisał: > katastrofy" dał dowód ,ze nie panuje nad sprzecznymi sądami,które wygłasza z > pewnością cechujacą ćwiercinteligentów. Poczytajcie sami to się przekonacie,że > Autor kilkakrotnie zaprzecza sobie i wygłasza tezy oparte wyłącznie na > emocjonalnym stosunku do politycznej mysli Premiera,której najprawdopodobniej > dokładnie nie zna. > Analizy polityczne Żakowskiego wynikają z politycznej indoktrynacji lewicową > kulturą i zauroczeniem sposobem zycia polskiego drobnomieszczaństwa z okresu > PRL-u. Jedna uwaga. Nie musisz pisac czołobitnie "Premiera" z duzej litery. To niezgodne zasadami języka polskiego. Wyslij mu walentynkę jak jest Ci tak bliski. Premier to nie Kościół. Nawet bób honorata ojcowizna pisze się z małych. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Zakowski w tekście " Premier wytrwa aż do 21.02.07, 17:44 Nie muszę.To nawyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zakowski w tekście " Premier wytrwa aż do 21.02.07, 19:01 homosovieticus napisał: > Nie muszę.To nawyk. to praktykuj nadal. tylko po co na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 18:38 arent5 napisał: > Zaremba jest śmieszny. Mówi mętnie i jakoś tak nerwowo. jak juz musi, to niech pisze. to porazka ze zapraszaja go do programow publicystycznych. nie da sie go sluchac. > > > > -- > "Ramzes, Profesor, Apollo, Wacław, Pisarz, Franciszek, Stolnik, Bolesław, Berna > t, > Pasterz, Władysław oraz Tadeusz - to kryptonimy biskupów, którzy donosili SB. > Bezpieka posługiwała się tymi 12 hierarchami dla rozgrywek personalnych na > szczytach kościelnej władzy" - "Dziennik" z 9 I 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 17:53 bio.mum napisała: > "stoi nadal tam gdzie stał, tylko rzeczywistość się przesuwa. Pogorszyła się > jakośc polityki i dlatego nam się wydaje, że Zaremba zmądrzał." > > genialne!!!:-))) He! he! - Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski o Zarembie:-))) 21.02.07, 17:58 dr.freud napisał: > bio.mum napisała: > > > "stoi nadal tam gdzie stał, tylko rzeczywistość się przesuwa. Pogorszyła > się > > jakośc polityki i dlatego nam się wydaje, że Zaremba zmądrzał." > > > > genialne!!!:-))) > > He! he! > - Popieram! > szkoda, ze prorzadowi propagandzisci nie zrozumieli...ale jaki rzad takie IQ wyborców.... Odpowiedz Link Zgłoś
piq Re: Żakowski za to często jest tak szybki... 21.02.07, 19:06 ...w ściganiu rzeczywistosci, że zostawia ja daleko za sobą. Zaremba jest OK, ma własne przemyślenia, które nie wszystkim się podobają, ale jest intelektualnie rzetelny. W odróżnieniu od Semki, który jest Żakowskim a rebours. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Żakowski za to często jest tak szybki... 21.02.07, 19:11 piq napisał: > ...w ściganiu rzeczywistosci, że zostawia ja daleko za sobą. Zaremba jest OK, m > a > własne przemyślenia, które nie wszystkim się podobają, ale jest intelektualnie > rzetelny. W odróżnieniu od Semki, który jest Żakowskim a rebours. Ja tez mu nie zabraniam pisac do prorządowego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
piq zdaje się, mamuniu, że nie zauwazyłas,... 21.02.07, 19:43 ...iż derdziennik nie jest prorządowy, tylko schizofreniczny. Derdziennik został wypuszczony na rynek z założeniem, że pojawi się popis i nie będzie problemów politycznych; nie pojawił się, a publikacji prorzadowych jest tylez, co antyrządowych, i dobrze, ze zgodny chórek się rozleciał, bo są przynajmniej ślady rzetelności. Są wśród nich mądrzejsze i glupsze, ale wole tak, niż jak w gazecie towarzystwa wzajemnej adoracji, gdzie obowiązuje twarda linia polityczna obecnego babskiego kerownictwa. Za Michnika bylo, cokolwiek by o nim nie sadzic, przyzwoiciej. Rozumiem, ze tobie odpowiadałoby, gdyby w derdzienniku byly same teksty antyrzadowe. Tylko ze człek bystry i myslacy, jak ja, lubi sobie poczytać wiadomosci z różnych źródeł. Więc moim zdaniem Zaremby pisanie w derdzienniku wcale nie pogrąża, wręcz przeciwnie, daje mu szanse pisania tego, co sam myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re:Zaremba o Żakowskim 21.02.07, 19:41 Żakowski sygnalizuje, że kończy się mu „mydło”. A bez mydła to jego rola komplikuje się. Tzn. pogarsza się jakość polityki Żakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś