jutin 30.01.05, 10:45 Cześc czy ktoś może mi napisać kiedy są regularne dostawy do Czeladzi z kat. 03???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutin Re: Czeladź - dostawa regularna 30.01.05, 10:50 Wogóle interesuje mnie jedna rzecz - jezeli dostawca nie zastanie nikogo w domu to co robi? Odpowiedz Link
biba46 Re: Czeladź - dostawa regularna 30.01.05, 11:38 moją paczkę zostawił u sąsiadki, a mnie kiedyś poprosił o odebranie dla kogoś z mojego osiedla. Odpowiedz Link
jutin Re: Czeladź - dostawa regularna 31.01.05, 09:56 a ja mam starą sąsiadke i ostatnio nie odebrała mi zamówienia - to są uroki mieszkania ze starszymi osobami w budynku )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
sister52 Re: Czeladź - dostawa regularna 31.01.05, 14:25 Zaloguj się w internecie na www.avon.com.pl - dowiesz się jaki masz harmonogram dostaw, tam jest wszystko napisane. A jak chcesz jednorazowo dostawę w inne miejsce to zadzwoń lub napisz maila do firmy - a odpowiedzą Ci jaki tam jest dzień wysyłkowy (jeśli inny od Twojego) i kiedy są dostawy. Odpowiedz Link
jutin Re: Czeladź - dostawa regularna 31.01.05, 18:11 Pracuje w Czeladzi i wolałabym dostawać regularne zamówienia do Czeladzi.Zaraz bede dzwoniła i sie dowiem Odpowiedz Link