satia2004 12.09.05, 12:05 Używał ktoś?? Jakie wrażenia?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gudz666 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 12:36 wyszukiwarka się kłania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=27682663&v=2&s=0 Odpowiedz Link
satia2004 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 13:38 Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać!! wpisałam nazwe serii na różne sposoby i nic Dzieki za linka!! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 14:20 satia2004 napisała: > Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać!! raczej kiedy się wie, JAK szukać > wpisałam nazwe serii na różne sposoby i nic Dzieki za linka!! trzeba było wpisać puder albo matujący - dokładnie po tych samych słowach ktoś znajdzie Twój wątek. Odpowiedz Link
satia2004 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 13.09.05, 22:51 satia2004 napisała: > > Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać justa_79 napisała: > raczej kiedy się wie, JAK szukać Ehh.. na wyszukiwaniu i wyszukiwarkach znam sie dość dobrze i niestety trzeba wiedzieć CO a nie JAK. Najsłabszym ogniwem jest tu "przewidzenie" jak ktoś wczesniej sformuował to czego szukam. Masz rację że jakbym wpisała puder czy matujący to trafiłabym na TEN wątek - ale też na czałą mase innych o kremach, tonikach, pudrach itp. i musiałabym sie przekopywać przez wyniki wyszukiwania co zajełoby sporo czasu a przecież nie po to szukam. Sformuowałam więc zapytanie o serię (sądząs że w ten sposób zawężę pole poszukiwań)- ale ktoś kto założył o niej wątek nie użył jej nazwy i nie znalazłam. Wniosek - trzeba wiedzieć CO a nie JAK - niestety. PS. W podanym linku wypowiada sie tylko dwie użytkowniczki pudru - może ktoś jeszcze coś napisze?? Odpowiedz Link
teleskop184 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 16.09.05, 22:44 Puder cudny, mała gramatura pozwala ukryć go nawet w obcisłych spodenkach na imprezce ( co pozwala na szybkie poprawki makijażu), matuje na pewien czas, nie zatyka porów, mimo biało- zielonego kolorku jest bezbarwny, no i jest lepszy niz te przeraźliwie żółte AC. Odpowiedz Link
michiko ile to cudo kosztuje?? podobno jest w promocji 18.09.05, 14:11 dzieki za info. M. Odpowiedz Link
gudz666 Re: ile to cudo kosztuje?? podobno jest w promocj 18.09.05, 14:14 w katalogu 11 jest za 19,90 Odpowiedz Link