avon_fanka 30.10.05, 18:23 Dotleniajaca mgiełka odświezajaca - warto ja kupic, jak dziala i jak sie ja stosuje? prosze o odpowiedzi pozdrowionka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dark_despair Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 30.10.05, 19:22 hmmm... ja kilka razy próbowałam u koleżanki i właściwie to nie widziałam rezultatów. Odpowiedz Link
isa666 Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 31.10.05, 13:04 przymierzam sie ale do zakupu czegos z serii z algami, jednak opinie o tej mgielce Oddech Amazonii tez chcetnie przeczytam Odpowiedz Link
avon_fanka Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 31.10.05, 07:24 a jak wogole sie stosuje ta mgielke? należy nia spryskac twarz i co dalej? wetrzec w skore czy poczekac az sama sie wchłonie? nie stosowalam nigdy mgileki i nie wiem jak sie tego czegos uzywa (((((((( naprawde nie jest taka dobra jak ja opisuja w katalogu? Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 31.10.05, 14:42 ja uzywalam ja latem jak mi bylo goraco, swietnie spisywala sie na plazy jak nie chcialam sie kapac w morzu a chcialam troche schlodzic Odpowiedz Link
gudz666 Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 02.11.05, 10:48 Mgiełka to taki gadżecik,którym możesz odświeżyć skórę i nadac jej zapach.Co do dotlenienia,to nie zauważyłam.Ja ją bardzo lubię,bo strasznie podoba mi się zapach tej serii Odpowiedz Link
hepinka Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 02.11.05, 11:02 fajny ma fapach, można w ciągu dnia delikatnie nawilżyć cerę [o ile mnie mamy tony mejkapu ] sprawdza się też do przemycia twarzy i delikatnego demakijażu na w trasie, bez dostępu do bieżącej wody wystarczy suto spryskać twarz i przecierać płatkiem kosmetycznym uwielbiam ten zapach Odpowiedz Link
alice691 Re: PLANET SPA - ODDECH AMAZONII ;) 02.11.05, 23:01 Bardzo lubie ta mgielke, na lato jest idealna ale w zimie tez daje rade ;] Odpowiedz Link