morganaa1 08.12.05, 19:28 hej,czy ktoras z was juz widziala lub nawet uzywala ta nowa podwojna kredke z 02,jaka jest??kolory takie jak w katalogu??chodzi mi glownie o kolor turkusowyjakie wrazenia macie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyska Re: podwojna kredka 09.12.05, 13:56 ale dokladnie o co pytasz? o te kredke color trend z jednej strony biala z drugiej kolorowa? czy o to, co jest z jednej strony kredka a z drugiej cieniem? bo jesli o to pierwsze to nie testowalam, ale jesli o to drugie to tylko moge powiedziec, ze testowalam odcien onyx i jest super. kredka jest o 2-3 tony ciemniejsza niz cien, naprawde fajny efekt. niestety innych kolorow nie testowalam, ale bede Odpowiedz Link
patyska Re: podwojna kredka 09.12.05, 14:31 hmmmm... trudno powiedziec, twardosc kredki to odczucie subiektywne bardzo dla mnie byla akurat - nie za miekka, maluje cienka kreske, ale na pewno tez nie twarda. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: podwojna kredka 09.12.05, 20:42 ja bede miala bialo/brazowa turkusowa mi sie nie podobaPP Odpowiedz Link
nulka8 Re: podwojna kredka 09.12.05, 23:10 Oglądalam w Cok-u - turkusowy zupełnie mi sie nie podoba, szafirowy też nie bardzo - jakieś są takie bardzo jaskrawe (nie wiem czy tak to można nazwać); podobał mi się zielony - własciwie jest taki troche zgnilo-zielony i srebrny. Jeżeli chodzi o miękkość, to raczej miękkie. Odpowiedz Link
fresa_82 Re: podwojna kredka 22.04.06, 11:31 Jak się malujecie ta kredką? Białą od środka, a kolor na zewnątrz? Ogólnie jakie wrażenia??? Odpowiedz Link