Dodaj do ulubionych

KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAMI...

08.02.06, 17:38
zastanawiam sie na rozgrzewajaca, algowa i dotleniajaca,dzis skladam
zamowienie wiec piszcie!!!winkktora wygladzi,odzywi i wiecie po prostu dziala!
Obserwuj wątek
    • dark_despair Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 17:57
      ja się ostatnio zachwycam maseczką "gorące piaski arizony", jest rewelacyjna.
      Oczyszcza, działa jednocześnie jak peeling, odżywia, skóra potem jest taka
      delikatna, gładka i "uspokojona". Super. Przedtem używałam maseczki z
      minerałami z morza martwego, jak wiadomo ona też jest bardzo dobra.
      • misioczat Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:26
        Maseczka z serii Piaski Arizony jest fajna, ale ja lubie tez algowa - tez
        maseczko - peeling. Nie rozgrzewa, ale tez (podobnosmile zluszcza.
        • justa_79 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 10.02.06, 16:10
          a ta algowa to jest peel-off czy nie?
          • misioczat Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 10.02.06, 16:39
            Nie, algowa z Planet Spa nie jest peel-off.
    • justa_79 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:28
      zależy, jaką masz cerę, bo dla jednego problemem może być trądzik, a dla
      drugiego naczynka, a do takich cer nadają się zupełnie różne maseczki. jeśli
      chodzi o odżywienie, to polecam maseczkę z masłem shea, z oczyszczających - tę
      błotną. mam cerę mieszaną, naczynkową.
    • agnesiar Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:46
      Ja mam problemy z zaskórniakami i "innymi takimi" i REWELACYJNA jest dla mnie
      maseczka PIASKI ARIZONY. OCZYSZCZA ALE NIE WYSUSZA!!!!!!!!
      ----
      Agnes
      gg 7464487
      • diablica.b Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:54
        blotna juz mialam,teraz chce sprobowac czegos nowego,ale jak dziala na
        zaskorniki i wygladza to extra i biore.u kosmetyczki mialam nalozona tez taka
        rozgrzewajaca fajna i podobalo mi sie wiewc moze to jest to,,,tylko ze tamta
        byla chyba algowa...raczej wezme piaski arizonywink
    • aniula7 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 19:29
      a jaka maseczka byscie polecily dla cery naczynkowej i sklonnej na zaczerwien?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka