diablica.b 08.02.06, 17:38 zastanawiam sie na rozgrzewajaca, algowa i dotleniajaca,dzis skladam zamowienie wiec piszcie!!!ktora wygladzi,odzywi i wiecie po prostu dziala! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dark_despair Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 17:57 ja się ostatnio zachwycam maseczką "gorące piaski arizony", jest rewelacyjna. Oczyszcza, działa jednocześnie jak peeling, odżywia, skóra potem jest taka delikatna, gładka i "uspokojona". Super. Przedtem używałam maseczki z minerałami z morza martwego, jak wiadomo ona też jest bardzo dobra. Odpowiedz Link
misioczat Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:26 Maseczka z serii Piaski Arizony jest fajna, ale ja lubie tez algowa - tez maseczko - peeling. Nie rozgrzewa, ale tez (podobno zluszcza. Odpowiedz Link
justa_79 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 10.02.06, 16:10 a ta algowa to jest peel-off czy nie? Odpowiedz Link
misioczat Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 10.02.06, 16:39 Nie, algowa z Planet Spa nie jest peel-off. Odpowiedz Link
justa_79 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:28 zależy, jaką masz cerę, bo dla jednego problemem może być trądzik, a dla drugiego naczynka, a do takich cer nadają się zupełnie różne maseczki. jeśli chodzi o odżywienie, to polecam maseczkę z masłem shea, z oczyszczających - tę błotną. mam cerę mieszaną, naczynkową. Odpowiedz Link
agnesiar Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:46 Ja mam problemy z zaskórniakami i "innymi takimi" i REWELACYJNA jest dla mnie maseczka PIASKI ARIZONY. OCZYSZCZA ALE NIE WYSUSZA!!!!!!!! ---- Agnes gg 7464487 Odpowiedz Link
diablica.b Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 18:54 blotna juz mialam,teraz chce sprobowac czegos nowego,ale jak dziala na zaskorniki i wygladza to extra i biore.u kosmetyczki mialam nalozona tez taka rozgrzewajaca fajna i podobalo mi sie wiewc moze to jest to,,,tylko ze tamta byla chyba algowa...raczej wezme piaski arizony Odpowiedz Link
aniula7 Re: KTORA MASECZKA NAJLEPSZA NA SKORE Z PROBLEMAM 08.02.06, 19:29 a jaka maseczka byscie polecily dla cery naczynkowej i sklonnej na zaczerwien? Odpowiedz Link