marriot 13.03.06, 08:16 Chciałabym płacić na faktury poprzez przelewy internetowe.Czy moge normalnie przelać kase na konot Avon,a tylko w tytule napisac numer faktury i to,co jest na tej "drukowanej" fakturze czy musze gdzies to zgłaszać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jr.firma Re: płatności przez internet 13.03.06, 08:26 ja gdzieś od 2 lat regularnie opłacam faktury z mojego konta..(nr konta bierz z faktury-tej do opłacenia w cok, poniewaz kazda konsultantka ma inny !!! W tytule piszę np. "Zapłata za kosmetyki AVON nr123456789 i swoje dane" i wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bratek13 Re: płatności przez internet 13.03.06, 08:31 Ja myślę ,że nigdzie nie musisz zgłaszać-jeśli dobrze się przyjrzysz to w numerze konta podanym na fakturze do przelewu jest Twój numer personalny-przynajmniej tak jest u mnie.Reguluję płatności tylko przez net-nigdy nie było problemu i co ważne-są bardzo szybko ksigowane w Avonie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
hepinka Re: płatności przez internet 13.03.06, 08:52 nic nie musisz zgłaszać! płacisz normalnie, w treści podajesz numer faktury ale jak go nie podasz to też nic się nie stanie i pieniądze zejdą Ci z salda bo numer konta odpowiada tylko Twojemu numerowi personalnemu. teraz są tylko przelewy elixiry, więc najpóźniej na drugi dzień roboczy [z reguły koło południa] przelewana kwota powinna zejść z salda Odpowiedz Link