gosus 20.03.06, 14:47 Co sądzicie o cieniach do oczu AVONU? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia19 Re: cienie do oczu 20.03.06, 15:53 A są cienie do czegoś innego niż oczy??? Cienie z serii granatowej - twarde, do kitu. Miałam jedne i oddałam. Color Trend - pojedyńcze są dobre, miękkie, dają relikatny efekt. Podwójnych nie używałam. Wszystkie jakie miałam w kremie - strasznie się zbierały w załamaniach powiek. Ogólnie cienie wolę z innych firm... Odpowiedz Link
katiii23 Re: cienie do oczu 20.03.06, 18:27 cienie są do powiek a nie do oczu Ja mam cienie "kolorowy mus do powiek" i jestem zadowolona bo to pierwsze cienie które sie nie wałkują na powiekachpozatym dobre są też cienie CT Odpowiedz Link
gochas5 Re: cienie do oczu 28.03.06, 15:31 Ja polecam cienie do powiek True Colour Eyeshadow Duo lub trio.Są rewelacyjne.Długą trzymają się na powiekach, nie ma podrażnień, i są bardzo wydajne.Pozdrawiam i zapraszam na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37750 Odpowiedz Link
makuszanka Re: cienie do oczu 20.03.06, 17:10 czesc ja polecam metaliczne kredki do powiek , mam creamy ice- swietna!!! rozjasnia oczka i daje efekt pelniejyszh oczek jest tlusta, nie wysysza powiek, no moze po kilku godzinach sie sciera ale sie nie walkuje Odpowiedz Link
basiakoc Re: cienie do oczu 28.03.06, 20:08 Sprawdź jeszcze w wyszukiwarce, bo ja też kiedyś pytałam o cienie i dostałam sporo opinii. Odpowiedz Link
anetapan Re: cienie do oczu 30.03.06, 10:29 Witajcie. Osobiście jestem zadowolona z cieni z Beyond Color, pojedyncze z Color Trend też sa dobre. Jak dla mnie duo i trio się nie sprawdziły, są za twarde, nietrwałe i kolory takie sobie. Ale w aplikatorze są naprawdę dobre. Pozdrawiam. Aneta. Odpowiedz Link