Dodaj do ulubionych

Próbki Dove

11.06.04, 17:32
Czy ktoś skorzystał z promocji Dove. Chodzi o próbki, które miały być wysłane
po podaniu danych? Ta promocja była na tym portalu. Wydaje mi się, że to
wyłudzanie danych. Ja otrzymałam tylko gazetkę, gdzie reklamują produkty i
ankietę do wypełnienia. Próbki nawet pół.
Czy ktoś dostał próbki? Czy wszystkich oszukali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:45
      Obawiam się ,że wszystkich...
    • kinder.bueno Re: Próbki Dove 11.06.04, 18:13
      ja też dostałam tylko gazetke,moja przyjaciółka nic nie dostała..Skandal!
      • nutak Re: Próbki Dove 11.06.04, 18:17
        ja i moja macia też nic nie dostałyśmy...
        a szkoda, a lubiłam tą firmę...
      • Gość: mala Re: Próbki Dove IP: 195.136.49.* 12.06.04, 19:08
        Ja też nic nie dostałam :( W ogóle o tym zapomniałam, dopóki nie przeczytałam
        waszych listów... skandal. :((
    • Gość: ivy Re: Próbki Dove IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 19:06
      a to chamy!!!!!! Dobrze, ze spoźnilam sie na te promocje. Nigdy nie dostana
      moich danych. Swinie!
    • Gość: primcia Re: Próbki Dove IP: *.chello.pl 11.06.04, 19:46
      Ja tez nic nie dostalam, a dane podawalam z miesiac temu:/
    • Gość: Arunia25 Re: Próbki Dove IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.04, 19:49
      Właśnie dzisiaj dostałam gazetke,próbek niestety nie było.
    • Gość: Ola Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:10
      Dziewczyny napiszcie do nich, co o tym wszystkim myślicie!!! Niech Dove wie, że
      tym sposobem "pozbyło" się kilku, a może kilkuset klientek!
      • Gość: marcela Re: Próbki Dove IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:16
        szczerze sie zdziwilam, ze dzis w skrzynce znalazlam jakas reklamowa
        gazetke "ty i twoj dom"- pierwszy raz o takowej slyszalam.. a tu patrze, ze to
        z internetowej promocji dove i ze tym samym zgodzilam sie otrzymywac takowa
        gazetke 3 razy do roku!!! a probki? szkoda gadac..
        • Gość: P. Re: Próbki Dove IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 11.06.04, 21:09
          ja tez dostalam ta gazetke
          grrrrrrrrr
          • Gość: bleble jaki tam email? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 21:15
            kurde ja tez dzisiaj dostalam taka gazetke!!!!!!! i ankiete!
            a mialy byc probki!!!
            jaki do nich jest email? chyna napisze im email i powiem co o tym mysle.

kurcze juz nie pamietam przez jaka strone wypelnialam tez kupon na probki.
            kto pamieta????
            • Gość: Olcia Re: jaki tam email? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:16
              Ja wypełniałam przez stronę Twojego Stylu i nawet gazetki nie dostałam jak na
              razie...
              • Gość: bleble Re: jaki tam email? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 21:19
                ee tam zadana gazetaka takie male niewiadomo co + ankieta do wypelnienia ! juz
                nigdy nie kupie nic dove!! ani twojego stylu. :/
                nie pamietam zbyt dobrze ale pewnie tam trzeba bylo zaznaczyc ze sie zgadzamy
                na przetwarzanie danych, nie?
                • Gość: Olcia Re: jaki tam email? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:25
                  Na pewno trzeba było coś zaznaczyć, a tej gazetki to mi nie żal, to nawet
                  lepiej :)
                  A e mail do dove jest taki : dove@swiatspa.pl
                  • klakierka Re: jaki tam email? 11.06.04, 21:34
                    ja juz 2 raz gazetke dostałam , a miniaturki produktów ujedrniających dove
                    miały być wysłane do końca maja o ile pamieta , a link był na stronie dla
                    kobiet na interii

robią nas znowu w balona :(
    • Gość: loggi Re: Próbki Dove IP: *.ks.k.pl / 80.55.196.* 11.06.04, 22:23
      Ja też nic nie dostałam:( Właśnie wysłałam maila do nich: "Witam,
      dość dawno wypełniłam w internecie małą "ankietę" i miałam dostać próbki nowych
      produktów waszej firmy. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam takich próbek.
      Niestety nie jestem jedyną osobą, która została potraktowana w ten sposób.
      Uważam, że cała ta akcja miała na celu zdobycie danych osobowych! Jestem
      oburzona takim postepowaniem i to takiej firmy!!! Naprawdę tanie sztuczki.
      Zgodnie z ustawą mam prawo do żądania wycofania moich danych osobowych z waszej
      bazy danych.
      W związku z tym : ŻĄDAM USUNIĘCIA MOICH DANYCH OSOBOWYCH Z BAZY DANYCH WASZEJ
      FIRMY- moje dane - .... NIE WYRAŻAM ZGODY ABY OD DNIA ODBIORU TEGO MAILA MOJE
      DANE BYŁY W JAKIKOLWIEK SPOSÓB WYKORZYSTYWANE PRZEZ WASZĄ FIRMĘ LUB
      PRZEKAZYWANE KOMUKOLWIEK.

kolejna stracona klientka"
      Myślę, że więcej osób powinno na to zareagować. Ciekawe czy cos odpowiedzą?
      • Gość: agnieszka Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:30
        ja nie dostalam ani gazetki ani probek.. i dobrze ze sobie o tym przypomnialam
        i widzac Wasze wypoiwedzi bo wybieram sie jutro na zakupy i akurat skonczyl mi
        sie zel po prysznic.. no na pewno nie bedzoe to juz dove..
        • babeczkaa Re: Próbki Dove 12.06.04, 07:28
          ja tez nic nie dostałam, tylko tę nieszczęsna gazetke :(
          • Gość: Ania Re: Próbki Dove IP: *.telpol.net.pl 12.06.04, 09:22
            U mnie tez tylko ta gazetka .... oszustwo
      • Gość: Mikka Re: Próbki Dove IP: 80.48.129.* 13.06.04, 16:04
        Do nich, czyli na jaki adres?
    • grzechotniczka Re: Próbki Dove 12.06.04, 09:25
      cholera... też gazetka....
      • Gość: Iza Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:58
        Własnie wysmażyłam e-maila z żądaniem usunięcia danych osobowych.
        Proponuję masową akcję -niech firma się czegoś nauczy!(jak im skrzynki
        zatkamy...)
        Pozdrawiam
        Iza
        • Gość: bleble Re: Próbki Dove IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 10:20
          tez wyslalam i juz!
    • Gość: Gosia Re: Próbki Dove IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 10:12
      Ja również nic nie otrzymałam, ale widze, że nie jestem jedyna.Firma Dove dużo
      na tym straci.A ta gazetka to kolejny śmieć w skrzynce.
      • Gość: ja tak napisałam Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:33
        "Jestem bardzo zaskoczona sytuacją, która wynikła w zwiazku z kampanią nowej
        linii produtów Dove i o ile dobrze pamiętam wzięłam udział, w krótkiej ankiecie
        i miałam dostać próbki owych kosmetyków (do końca maja).
        Okazało sie, że firma w perfidny sposób chciała pozyskać dane moje i innych
        ludzi.

Myślę, że nie tylko ja ale setki innych osób są oburzone. Cóż, okazało się,że w
        takich okolicznościach Dove straci lub straciło już wielu klientów."

acha - powinno byc jak najwięcej takich postów!!!!:)
    • kinder.bueno Re: Próbki Dove 12.06.04, 13:13
      a wiecie co ja zrobie? Wyśle im maila z linkiem do tej strony.niech wiedzą co
      myślimy.
      • Gość: estēe Re: Próbki Dove IP: *.udn.pl 12.06.04, 14:33
        Miałam zamiar zrobić dokładnie to samo :-), cóż, zostałam uprzedzona. Ja po
        otwarciu skrzynki w ogóle nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero kiedy
        przeczytałam ten 'milutki liścik' zrozumiałam, że najzwyczajniej w świecie
        mnie, nas oszukano. Żeby jeszcze w tej gazetce coś było, a to kolejna szmira
        dla koła gospodyń wiejskich. Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania maili.
    • gocha221 Re: Próbki Dove 12.06.04, 14:44
      a ja sie na ta "wspaniala " promockje spoznilam i bylo mi przykro, bo lubie Dove
      i fajnie byloby te probki dostac..
      no ale widze ze niewiele stracilam.. myslalam ze taka firma bardziej dba o
      klientki i o swoj wizerunek.
      Od ziaji dostalam probki w srode, a maila wyslalam w niedziele!! czyli mozna jak
      ktos chce!!!
    • redwomen Re: Próbki Dove 12.06.04, 18:17
      Ja już napisałam do nich co o tym myślę. Muszę jeszcze napisać, żeby wykasowali
      moje dane osobowe : ) NIE DAMY SIĘ ZŁODZIEJOM DANYCH OSOBOWYCH!!!!!!!!
    • redwomen Re: Próbki Dove 12.06.04, 18:24
      Ja napisłam na adres, który był podany w liście dołączonym do gazetki
      titd@tyitwojdom.pl
      • Gość: estēe Re: Próbki Dove IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.04, 19:27
        Aaaa... i jeszcze jak którejś odpiszą, to niech da tu na forum cynk. Ciekawe
        jak winny się będzie tłumaczył.
        • Gość: Ethlinn Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:50
          Ja rówiez dostałam tylko gazetkę (już z parę miesięcy temu). napisałam do nich
          meila, na co oni odpisali mi, że próbka NA PEWNO była wysłana. Ale ze wpisów w
          tym wątku śmiem sądzić że raczej na pewno nie.
    • ksantypa30 Re: Próbki Dove 12.06.04, 21:21
      też dostałam gazetkę, nie wiedziałam skąd...teraz moje zagadka się wyjaśniła,
      świństwo.
      • grubakama Re: Próbki Dove 13.06.04, 09:41
        a ja nawet gazetki nie dostała, o próbkach juz nie wspomnę, napiszmy do nich,
        że tak sie nie robi.
    • aretse11 Re: Próbki Dove 13.06.04, 09:36
      Wlasnie oszusci..dostalam tylko to co TY..to wyludzanie danych
      dokladnie..dlatego leje na nich z gory..nic im nie odsylam..wykorzystywacze..
      • Gość: estēe Re: Próbki Dove IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.06.04, 15:17
        Napisałam wczoraj maila, ale cisza na morzu. Którejś z Was już odpisali?
        • Gość: Lenka Re: Próbki Dove IP: *.chello.pl 13.06.04, 15:25
          Ja tez otrzymalam jedynie gazetke i ulotki reklamowe.Juz zaczelam przeklinac
          poczte bo myslalam ze tam te probki zaginely.
          • Gość: Mikka Re: Próbki Dove IP: 80.48.129.* 13.06.04, 15:58
            Ale świnie! Zaraz wysmaruje im maila.
            A Dove juz nigdy nie kupię.
            • Gość: bleble Re: Próbki Dove IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 16:03
              ja tez napisalam i dostalam zwrotnego takiego automatycznego, ze 5 dni na
              odpowiedz. pisalam pod email podany przez ktoras z dziewczyn.

zreszta jest weekend wiec nikt nie odpisze w niedziele.
            • Gość: Mikka Re: Próbki Dove IP: 80.48.129.* 13.06.04, 16:09
              www.solidex.com.pl/nowosci/28_1047.htm
              Nagroda dla twórców kampanii intenetowej Dove.
              Nie wiem, czy juz nie lepiej wysłac maila do Unilever.
              • Gość: livett Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 16:40
                Ja też nic nie dostałam tylko jakąś gazetkę. Ile osób nabili w butelkę. I
                jeszcze za to otrzymali nagrodę....za oszustwo
                • Gość: Ola Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 18:00
                  Ta nagroda dotyczy ich poprzedniej "akcji próbkowej", z której zresztą się
                  solidnie wywiązali.
                  Co innego teraz, też brałam udział i też nie mam próbek...
    • Gość: tulipan Re: Próbki Dove IP: 83.136.224.* 14.06.04, 10:56
      Ja też nie dostałam próbek. Lubiłam kosmetyki Dove, ale teraz to już nie kupię
      nawet mydełka. Oszuści.
      • Gość: aga Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 11:12
        Ech ja tez nic nie dostalam :((
        ale wiecie co? moze pisalo tam gdzies malymi literkami ze dostanie tylko
        ograniczona liczba osob np 100 ???
        ja niestety nie pamietam czy takie cos nie pisalo, ale kto wie... moze zrobili
        to specjalnie tzn napisali tak zeby nikt nie zauwazyl a moga sie wybronic ze
        pisali...
        AGA
        • Gość: gogo ;-/ a to swinstwo zrobili!! ;( jakie teraz mydlo? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 14.06.04, 15:53
          ja tez dzis dostalam sama gazetke! i jeszcze pisza ze dziekuja za skorzystanie
          z promocji internetowej dove! i ze umaja nadzieje ze uda im sie mne zachecic do
          innych atrakcyjnych promocji! -HA HA HA zniechecili mnie na dobre

nie wiem teraz jakie kupowac mydlo zeby tez bylo takie fanje jak Dove i robilo
          skore mila w dotyku?????? polecacie cos wyprobowanego??
          • klara-klara Re: ;-/ a to swinstwo zrobili!! ;( jakie teraz m 14.06.04, 15:56
            nie no!! u mnie to samo. wyslalam im maila, a teraz wysylam do dove. szczyt!
            • Gość: mama Lukrecji szczyt bezczelności!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:06
              nabierają ludzi i tyle... Księgę skarg i zażaleń proszę!!! A swoją drogą to
              napiszemy do firmy ... He he - ciekawe co odpowiedzą!!!!
          • Gość: bleble do gogo IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 16:02
            a ty stosowalas to mydlo do rak czy ciala? jezeli jako do rak to polecam ci
            uzywac mydla w plynie z dozownikiem, jest to o wiele bardziej higieniczne,
            wogole mydla w kostce nie sa takie super, maza sie, paskudza, przykleja sie do
            nich wszystko itp.
            a do ciala to kup sobie jakis fajny zelik np palmolive, fajnie pachna :) a do
            higieny intymnej ziajii, super sa. zreszta bardzo tanie 500 ml za 5 zl, ja
            czasem cale cialko myje takim plynem
            • Gość: gogo dzieki za odpowiedz ;* IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 14.06.04, 20:58
              wielbialam Dove w kostce do rak i uzywam teraz w plynie bo faktycznie sie
              rozciapuja u tylko jest czyszczenie uchwytu na mydlo z tych pozostalosci ;P

ale czy np. plamolive tez tak fajnie nawilza jak dove ? ze widac ze skora
              robi sie mieciutka i mila w dotyku??

czy komus odpisali na reklamacyjnego maila???
            • Gość: ivcia Re: do gogo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 00:12
              A Palmolive oprócz zapachu ma jakieś korzyści dla skóry? Bo kiedyś ich używałam
              i sztucznością pachniały. Do mojej wrażliwej skóry pasuje mydło FAbrique
              Fanaberique, bo jest ręcznie robione z naturalnych składników. Mój mąż nawet
              sobie do pracy lawendowe zabrał, bo inne wysuszaja mu dłonie. Możecie sobie u
              nich próbki zamówić. Wysyłają na 100 %. fabriquefanaberique@op.pl.
              A jak używasz Ziai intymnej do całego ciała, to nic złego Ci się ze skórą nie
              dzieje? Bo przecież intymne pH jest inne, bardziej kwaśne.
    • Gość: Lukrecja Re: Próbki Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:01
      niestety też nic!!! jestem wściekła na siebie samą - taka naiwność!!! :(((
      jedno wiem na pewno - już nic nie kupię z tej firmy!!!
    • klara-klara Czy komuś odp.? Mi napisali tylko, że trzeba 5 dni 14.06.04, 16:47
      na uwzględneienie reklamacji czy odp. na pytanie. Jestem ciekawa czy faktycznie coś po tych 5 dniach się dzieje?
      W sumie dali duoy, mówiąc brzydko. Swoją reklamą z "normlanymi" oaniami przypodobali się pewnie dużej części kobiet, a teraz się na wlasne zyczenie pozbywaja ilus tam klientek.
      • Gość: mahdall Re: Czy komuś odp.? Mi napisali tylko, że trzeba IP: *.rene.com.pl 14.06.04, 21:00
        czekalam na te probki czekalam i sie nie moglam doczekac, wiec w koncu w sobote
        kupilam sobie ten balsam. jesli takie bylo ic zalozenie ze moze wiecej osob tak
        jak ja nie wytrzyma i wyda 14 zeta na musze przyznac calkiem fajny kosmetyk.
        ale nie podoba mi sie to, ze nie wywaiazali sie z obietnicy. a te gazetki?? juz
        jedna dostaje moja mama, bo barala udzial w poprzedniej promocji na mydelka...
        a teraz przyszla kolej na mnie, dzsiaj wyciagnelam to gazete ze skrzynki i
        dorazu do kosza wywalilam. jednym slowem jestem wkurzona. jesli komus odpisza
        prosze dajcie znac. pozdrawiam.
    • Gość: P Re: Próbki Dove IP: 213.25.14.* 14.06.04, 21:55
      ja to samo żadnej nawet najmniejszej próbki nigdy wiecej Dove!!!!!!!!!!!!!!!!
      NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • evrin Re: Próbki Dove 15.06.04, 01:22
      tez nie dostalam zadnej probki a podstepem dostali moje dane i przyslali
      beznadziejna gazetke. trzeba sie zebrac i napisac zeby wykasowali dane bo
      takiego badziewia nie chce dostawac.

ale to perfidia z ich strony...
    • justa_79 Re: Próbki Dove 15.06.04, 13:00
      no to widzę, że nie jestem sama... też bezskutecznie czekałam na te próbki,
      przyszła paskudna reklamowa gazetka, maile już wysłałam.
      • kwiatek-822 Re: Próbki Dove 15.06.04, 14:31
        Niestety ja tez tylko gazete dostalam :((
        Ech tak paskudnie sie na brac na takie cos, wyludzili tylko pelno adresow i
        tyle. KONIEC KROPKA, NIC JUZ NIE KUPIE !!!
        podal ktos juz linka Dove do tej strony?? moze ich to zaciekawi...
        AGA
    • Gość: Ethlinn Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:19
      Napisalam do nich ponownie. Tym razem nie był to miły meil;-) Zażądałam
      usuniecia z ich bazy danych moich danych osobowych. Odpisali tylko tyle, że
      oczywiście to zrobią. Rozważam jednak telefonik do Generalnego Inspektora
      Ochrony Danych Osobowych.
      • Gość: Mikka Re: Próbki Dove IP: 80.48.129.* 16.06.04, 12:21
        Ethlin, na jaki adres napisałaś do nich?
        Ja słałam maile bezposrednio do Unilevera, ale brak odzewu.
        • Gość: Ethlinn Re: Próbki Dove IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:48
          Pisałam na adres titd@tyitwojdom.pl
    • Gość: agnieszka kompromitacja i żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 16:59
      ja dopiero dzis dostalam "gazetke" hahahahaahahaha ale sie usmialam jak ja
      wyjelam ze skrzynki.. żenujące
    • Gość: AEL Re: Próbki Dove IP: *.imm / 217.11.143.* 15.06.04, 17:37
      niniejszym ostatecznie trace nadzieje na otrzymanie tych probek...
      tez dalam sie nabrac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka