joju9 21.04.06, 21:18 co sadzicie o wodzie toaletowej Pur blanca? wygląda i pachnie<pachnaca str> dość interesująco. Czy ma on zapach mydła czy tylko mi sie wydaje? aha i czy lepiej zainwestowac w wode be.. kissable? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myzo75 Re: Pur Blanca 21.04.06, 22:16 dla mnie osobiście Be Kissible jest ble! a pur blanka to fajniutki lekki zapach na cały rok a najbardziej na lato - lekki, nie słodki, nie duszący. Jeden z tych które bardzo lubię. Odpowiedz Link
jollcia86 Re: Pur Blanca 22.04.06, 10:22 a mi sie nie za bardzo podoba... zapach z pachnacej strony jest nieco inny (i ładniejszy) niz zapach po zetknięciu z moją skórą.. Odpowiedz Link
joju9 Re: Pur Blanca 22.04.06, 21:37 Dzięki za rady- jesteście bardzo przekonujące! mysle że wybiorę Pur Blance! Odpowiedz Link
winry Re: Pur Blanca 22.04.06, 17:39 Pur Blanca jest naprawde rewelacyjna moja mama zamowila i jest strasznie zadowolona . zreszta mi tez sie strasznie zapach podoba wiec sobie od niej czsami pozyczam . zapach utrzymuje sie naprawde dlugo i nadaje sie na kazda okazje. Ja ma be kissable i tez mi sie podoba jednak pur blanka jest troche delikatniejsza . Co kto woli Odpowiedz Link
gudz666 Re: Pur Blanca 22.04.06, 18:04 Jeżeli lubisz świeże,pudrowe zapachy to kup Pur Blankę. Woda Be...kissable jest taka kwiatowo-trawiasta Odpowiedz Link