Dodaj do ulubionych

AVON NAS OSZUKUJE

30.05.06, 10:43
Jestem wściekła bo widzę jak Avon robi wszystko by nie płacić liderom za ich
pracę.
Zaczęłam pracę w katalogu 5, namówiła mnie do tego moja koordynatorka, mamiąc
mnie bonusami za pozyskiwanie konsultantek. W pierwszym katalogu pracy nie
udało mi się wziąć bonusa bo namówiłam tylko 3 osoby. Pieniąde z tego żadne a
nabiegać się trzeba.
Namawiana przez OMS biegałam dalej za konsultantkami.kolenjny bonus miałam
dostać gdy podpiszę 15 umów.
I co??? I nic z tego bo moje pozyskane wcześniej konsultantki są wściekłe na
firmę bo w poprzednim katalogu nie dostały wszystkich produktów a wczoraj nie
mogły złożyć zamówienia przez interent bo Avon wyłaczył stronę.

Uważam, że to celowe działanie byśmy nie brały premii.
Tylko po co te premie ogłaszają skoro nie chcą ich płacić.
To niepoważne działanie w czasach gdy wszyscy mówią, ze tak trudno znaleźć
konsultantki.
Ciekawe jak inne firmy sobie radzą, że nie mają takich problemów?
Obserwuj wątek
    • anetapan Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 12:38
      Współczuję i popieram...Gdy mi zaproponowano bycie KRD (jeszcze) wiedziałam,
      że nie warto się decydować bo będzie to właśnie tak wyglądało. Teraz współczuję
      wszystkim, które tu piszą jak bardzo się zawiodły i jak są wykorzystywane.
      Zwłaszcza, że wiem jak bardzo trudno znaleźć osoby chętne na bycie konsultantką
      bo próbowałam. Miejmy nadzieję, że jednak zostaniesz doceniona - życzę Ci tego
      (i innym w twojej sytuacji) bardzo szczerze. Pozdrawiam.
      • kwiatuszek731 Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 15:02
        Kochane.. a czemu nie weźmiecie sie za cos na czym sie da zarobić? Polecam
        sprzedaz perfum z feromonami 35zł sztuka. Wszystko w sieci czyli dodatkowe
        pieniadze za punkty.. starter 40zł - wysyłam poczta.
        • dolores151 Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 18:13
          Kochana...tylko czemu nie dodasz że te perfumy śmierdzą! Pozatym podobno
          znalazłaś taką wspaniałą firmę w której tyle zarabiasz a reklamujesz się na
          forum Avonu, dziwne? Czyżbyś nie miała chętnych?
          • kwiatuszek731 Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 19:11
            NIe reklamuje sie specjalnie.. tak mnie ciagnie sentynentalniesmile A czemu
            negujesz od razu cos czego nie znasz? Zdaje się, ze w Avonie tego nie ucza??
            • dolores151 Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 20:12
              Akurat znam te perfumy, już mi tą firmę proponowano. I mimo, iż Pan "pachniał"
              feromonami to nie udało mu się mnie przekonać. Chodzi mi tylko o pewne zasady,o
              tym, że robisz to na forum Avonu i wspominasz przy każdej odpowiedzi o swojej
              nowej firmie. Żerujesz na osobach, które aktualnie przechodzą ciężkie chwile w
              Avonie. Ale spokojna Twoja głowa, my sobie damy rade, nie potrzebujemy Twoich
              feromonów.
              • kwiatuszek731 Re: AVON NAS OSZUKUJE 30.05.06, 22:28
                NIe mam pojęcia skąd to okreslenie "zerujesz"? Jest cos takiego co sie nazywa
                wolnym wyborem. Znam stan "niezadowolenia avonowskiego" z autopsji, a po nim
                juz tylko nastepuje wolny wybór. Masz pojęcie ile jest teraz na rynku firm
                sprzedazy bezposredniej? MOja, to tylko jedna z wielu propozycji..Dla Ciebie
                takżesmile Ja sie do ludzi nie uprzedzam, bo każdego spotyka sie dwa razy w
                zyciu..nie wiedziałas?smile
    • katarzynadudek7 Bonusy są za wyniki! 30.05.06, 18:31
      Nie wiem co Cię tak zawiodło- trzy konsultantki ? Ja zaczełam pracę w tym samym
      katalogu i miałam ich 10 ! Zarobiłam wtedy dokładnie 980zł. Praca KRD to praca
      nie na godziny a na efekt. Proste ! Nie wiem w jaki sposób szukasz KK. Nie
      musisz o tym pisać na forum , możesz napisać mi maila a ja Ci powiem co możesz
      jeszcze zrobić.
      • avoniunia Re: Bonusy są za wyniki! 30.05.06, 21:34
        Nikt nie mówi o bonusach, tylko o pensji. Ja mam 168 Konsultantek i kłopot z
        naborem nowych. Nagradzają mnie co roku w różnych rankingach - a jednak się
        martwię i mam wrażenie, że sufit osiągnięty.
        Życzę Ci z całego serca sukcesu, ale nie oceniaj kogoś, komu słabiej idzie.
    • morgoth666 Re: AVON NAS OSZUKUJE 03.06.06, 14:45
      sorry, a ktoś ci powiedział że nie ma kasy za darmo?? miałas zrobic plan, nie
      zrobiłaś nie masz kasy i tyle a co do braków i paczek nie sadze zeby
      ktokolowiek robił akurat TOBIE na złość jest tyle krd i ls a garwolin
      postanowił wykończyc CIEBIE moim zdaniem złej baletnicy przeszkadza rąbek u
      spudnicy
    • esekretariat Re: AVON NAS OSZUKUJE 04.06.06, 22:06
      no to nieładnie Was traktuja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka