28.12.25, 21:00
Nie wiem czy słyszałyście o Grzegorzu Filarowskim - to taki gościu który napisał książkę o oszuście z tindera - Robercie I. Kim jest oszust z tindera? Straszny człowiek. Bił, gwałcił, oszukiwał, okradał, niszczył dowody, stalkował, zastraszał. I naszły mnie takie refleksje: po pierwsze straszny człowiek. Wyrządził masę zła. Nie sądziłem że jeden człowiek może wyrządzić aż tyle zła. Ale nie to jest najgorsze. Po drugie jego ofiarami były bogate babki. Naprawdę bogate. Nie to co wąskie specjalistki z ematki. Ale ta kasa ich nie obroniła. Dlaczego? Przecież je było stać na dywizję prawników. Może nawet na dotarcie prywatnymi kanałami do jakiegoś ministra i zniknięcie gościa. Dlaczego w przypadku kobiet kasa nie daje władzy?
Obserwuj wątek
    • analoga_niet Re: Rak 28.12.25, 21:02
      Kasa daje władzę jak jest powiązana z mózgiem. Jak mózgu brak to kasa nie pomoże - patrz syn Zenka.
    • abria Re: Rak 28.12.25, 21:30
      bo te babki to były trophy wife oraz tradwife: a mózgu tam zazwyczaj nie ma
    • pupu111 Re: Rak 28.12.25, 21:51
      Weinsteina tez kasa nie obroniła, i wielu innych znanych i bogatych. Kasa to nie wszystko. Prawnik moze zrobic sporo, ale nie jest cudotwórca.
      • majenkirr Re: Rak 28.12.25, 22:18
        OJ Simpsona byli cudotwórcami😉
      • tanebo0001 Re: Rak 28.12.25, 22:35
        Ale są doradcy finansowi, ochroniarze...
    • figa_z_makiem99 Re: Rak 29.12.25, 14:19
      Jest wiele kobiet, które nie potrafią żyć bez faceta i nie pomogą tu pieniądze. Mit romantycznej miłości robi kobietom krzywdę, tresują nas od dziecka. Mam cechy narcystyczne, bywam przemocowa, jestem socjopatką, a udało mi się od tego uwolnić dopiero koło 40tki.
      • analoga_niet Re: Rak 29.12.25, 14:31
        Pytanie ile lat ludzie potrzebują żeby się uwolnić od takich jak ty
        • figa_z_makiem99 Re: Rak 29.12.25, 15:29
          Nie obarczaj mnie swoimi problemami trollico, to ty za mną chodzisz.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Rak 29.12.25, 19:36
      Przecież on je nie okradał, za pewne kolo dostawał w darowiźnie, były to prezenty, może nawet sprzedaże gdzie bylo wpisane, że zapłacił gotówką.
      Nie wiem czy piszemy o tym co się podawał za księcia czy też że pochodzi rodziny miliarderów ale te babki to miały zaćmienie jakieś, cos jak prośby amerykańskich żołnierzy o wpłatę 50 tyś bo spadek w wysokosci 2 milionów jest do odebrania w banku w Polsce, czy też jakiś aktorów. Ktoś kogoś aresztował?
    • tanebo0001 Re: Rak 29.12.25, 20:10
      Serio kobiety się na to łapią? youtu.be/7nkVKJonx2Q?t=9707

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka