Dodaj do ulubionych

SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i konsult

04.10.06, 22:32
Sosnowiec i okolice szukam potencjalnych klientek i kosultantek . Pomogę w
drodze do sukcesu smile avon@avon.sosnowiec.pl
Obserwuj wątek
    • tullinka Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 05.10.06, 09:31
      Na co mozna liczyc jako klientka??
      • avonsosnowiec Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 05.10.06, 23:08
        Na miłą obsługę naszych dziewczyn w biurze ,na szereg promocji wink Zapraszam do
        naszego biura
        • tullinka Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 06.10.06, 14:13
          do biura czyli gdzie??
          • avonsosnowiec Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 11.10.06, 19:10
            Biuro znajduje się na ul.Modrzejowskiej 6 na I piętrze 032 294 02 22 i można
            zajrzeć na stronę internetową lun napisac maila avon@avon.sosnowiec.pl
        • lemoorka Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 06.10.06, 16:11
          A co to jest z abiuro Avonu w Sosnowcu na Pogonii?
          • avonsosnowiec Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 11.10.06, 19:12
            Na Pogoni jest biuro prowadzone przez inne konsultantki avonu
    • lemoorka Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 05.10.06, 19:17
      avonsosnowiec napisała:

> Sosnowiec i okolice szukam potencjalnych klientek i kosultantek . Pomogę w
      > drodze do sukcesu smile avon@avon.sosnowiec.pl

Ja chcę zostac prezesemsmile Podyplomówka wystarczy?
      • lilka212 Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 11.10.06, 18:37
        jest wiele biur avonu w sosnowcu .. tzn takie ktore sobie zrobily konsultantki..
        ale głowne biuro w sosnowcu jets na ulicy malachowskiego w kamienicy ...
        • avonsosnowiec Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 11.10.06, 19:15
          Oczywiście ,że jest wiele biur w Sosnowcu tak jak wiele jest w Polsce smile Nie ma
          czegoś takiego jak GŁÓWNE biuro , każda konsultantka ( liderka, OMS ) może
          jeśli ma na to fundusz prowadzić swoje i na takiej zasadzie to działa. -
          514 77 88 86
          • grace179 Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 12.10.06, 00:10
            O ile mi wiadomo to sa to biura Koordynatorek a nie Konsultantek a wlasnie
            glowne biuro jest na ul.Malachowskiego, wlasnie tam mozna obejrzec wszystkie
            nowosci, dostac w prezencie probki najnowszych produktow (wczoraj dostalam
            Crystal Aura), zaplacic za fakture, odebrac paczke przywieziona z COK w
            Katowicach, tam sa tez szkolenia kosmetyczne i marketingowe. A moja
            Koordynatorka ma tam dyzur raz w tygodniu.
            • avonsosnowiec Re: SOSNOWIEC-szukam potencjalnych klientek i kon 18.10.06, 18:34
              Nie nazywa sie to juz KOORDYNATOR tylko Lider i właśnie inna liderka ma biuro
              na Modrzejowskiejsmile tam też można odebrac zamowione paczki przez konsultantki
              tej liderki i tak jak pisałam jest kilka biur w Sosnowcu a szkolenia były tam
              prowadzone bo to biuro OMS i Ona organizuje w okręgu wszelkie szkolenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka