31.10.06, 21:06
dziewczyny popełnilam ten bład i podbiląm zamówienie. jednak tarki dojdą. czy moge teraz jak już jest faktóra zadzwonić i anulować? powiedzieć że pomyłka przy wpisywaniu?
Obserwuj wątek
    • jola_wroc Re: :/ 31.10.06, 22:49
      a ile ich zamowilas?
      • monika-ja Re: :/ 01.11.06, 09:04
        niecałą stówe uncertain

Prosze powiedzcie czy miałyście taką sytuacje że wycofali zanim paczka jeszcze doszła?
        • goscha Re: :/ 01.11.06, 09:29
          Jak paczka jest spakowana, to już nic nie zrobią. A swoją drogą, to dobrze Ci
          tak! Wcale nie jest mi Cię żal.
          • monika-ja Re: :/ 01.11.06, 09:52
            Goscha nie pisze tych postów po to aby było Ci mnie żal...
    • dark_despair Re: :/ 01.11.06, 09:56
      Miałam kiedyś taką sytuację ale faktycznie sie pomyliłam, tzn składałam
      zamówienie w pośpiechu i zamiast 2 sztuki to zamowilam 20. Jeśli paczka jest
      już spakowana to niestety Ci ją przyślą. I teraz są dwie opcje: jesli
      zamawialas do domu to musisz ją odebrać i zwrócić potem na swój koszt do Avonu
      a jeśli zamawiałaś do COKu to zadzwoń do warszawy, powiedz ze sie pomylilas i
      oni ta paczke z coku odeśla.
    • basia_gniezno Re: :/ 01.11.06, 10:05
      Ja tak zrobiłam ostatnio- zamówiłam 6 maseczek do włósów z makadamią i mimo,że
      wszyscy je mieli w brakach, to ja je dostałam smile Tyle, że one kosztowały 4,90
      za sztukę, więc się nic nie stało i teraz mam fajny gratis dla klientek, które
      dużo zamówiły.
      Spróbuj to odesłać, bo szkoda Twojej kasy.
      Pozdrowienia
      Basia
      • monika-ja Re: :/ 01.11.06, 10:30
        No odeśle od razu jak dostane. Najlepsze jest to że na I termin sama zamawialąm dla siebie tą tarke i wtedy jakos nie było uncertain Oni sobie w kulki graja - inaczej tego nazwać nie można.
        • jola_wroc Re: :/ 01.11.06, 12:49
          nie odeslesz, bo w hurtowych ilościach nie można - taki regulamin, możliwe ze
          zrobili to specjalnie, bo wiadomo ze malo kto zamawia podan 90 tarek,
          kiedys wypowiadalam sie w jednym z wątków ze tak zrobią,tzn że niby brak ale
          jak kriś zamówi 99szt to na głowie stana a przyślą... piszecie o tym jawnie -
          na forum a pracownicy avon zapewne czytają.
          Tak wiec dostaniesz to i bedziesz musiala zaplacic fakturę
          odeslac mozesz pare szt - i to nie w jednej paczce.
          Kiedys zamowilam 20cieni vibrant violet - niestety też dostalam - odeslalam
          łącznie 5 szt a reszte mam uncertain
          Może chce ktoś kupić big_grin?
        • madzialenka82 Re: :/ 01.11.06, 15:02
          ty sobie z nimi w kulki lecą a oni z tobą. Z takimi cyrkami trzeba uważać i nie zamawiać hurtowo. Zamówiłaś tych tarek za 100zł czy 100 sztuk??
          • jola_wroc Re: :/ 01.11.06, 15:07
            100* 7,9 ?
            a choc do 35% doszłaś?
            • monika-ja Re: :/ 01.11.06, 16:28
              doszłam, doszłam do 35%. Ale pojedyńcze egzemplarze (możan odsylać) to znaczy ile max?
              • jola_wroc Re: :/ 01.11.06, 17:13
                ja odsyłałam kiedys 3 flamastry do ust - były okropne
                te cienie to w sumie odesłałam razem 5-6 szt ( ale nie za jednym razem
                raczej wątpie żeby przyjeli 10szt
                chyba ze zadzwonisz i zapytasz czy przyjmą wszystkie bo sie pomyliłaś, ale mi
                było by głupio bo oni też naiwni nie są.
                • yoll1 wystaw po kosztach na allegro. 01.11.06, 18:01
                  i módl się, zeby zeszły
                  • martysia-k Re: wystaw po kosztach na allegro. 03.11.06, 16:52
                    ja tak zrobilam jak keidys zamowilam mleczko ujedrniajace co bylo w promocji na
                    wyprzedazy, niby w brakach, ale mnie te 10 sztuk przyslali. Sprzedalam kilka na
                    allegro, jedna wziela kolezanka ale zostala mi jeszcze jedna i się z nią
                    bujamsmile)

moze ktos chce? Po kosztach za 10.50 na allegro wystawię wink)
                  • paulusiuniunia Re: wystaw po kosztach na allegro. 03.11.06, 17:05
                    Jezeli zamówiłaś 100 to możesz powiedziec ze sie pomylilas, ze chciaas wpisac
                    10 wtedy te 90 CI przyjma, inaczej cienko to widzesmileJesli zamówiłaś 90 to
                    powiedz ez chcialas 9 a zero jakos sie tak wkradłowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka