julia252 04.04.07, 22:18 Cześć Czy ktoś wypróbował wspomniany w temacie maila błyszczyk? Bardzo proszę o opinie. Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avonka-avonka Re: Promienny błyszczyk do ust 04.04.07, 23:37 moja siostra go zamawiala i wlasnie dzis otrzymala...jesli chodzi o pierwsze wrazenie to zrobil na niej pozytywne...zobaczymy jak bedzie dalej,bo dopiero jeden raz nalozyla go na usta tak wiec o konkretne opinie narazie ciezko.ale sama zastanawiam sie nad jego kupnem Odpowiedz Link
fenris14 Re: Promienny błyszczyk do ust 05.04.07, 06:41 To moja recenzja z wizażu: "Mam odcienie Pink Pleasure i Honeysuckle. Błyszczyk jest świetny. Nie lepi się, nie spływa z ust, nie roznosi brokatu po całej twarzy. Niestety niezbyt długo trzyma się na ustach. Zawiera masę drobinek i przepięknie błyszczy na ustach. Odcienie są bardzo naturalne i raczej niezbyt kryjące. Honeysuckle jest delikatny, ledwo widoczny na ustach. Pink Pleasure ma odcień delikatnego różu, ale bardzo naturalnego. Błyszczyki zamknięte są w tubkach do wyciskania, z plastikowym dziubkiem, którym świetnie aplikuje się kosmetyk. Idealnie nadają się również jako połysk na szminkę. Smaku nie mają, a zapach jest ledwo wyczuwalny, delikatnie słodkawy." Jak dla mnie jest fantastyczny. Odpowiedz Link
blondwamp Re: Promienny błyszczyk do ust 08.04.07, 15:32 mam kolor honey suckle- błyszczyk jak dla mnie jest rewelacyjny- daje efekt mokrych migoczących ust, bardzo mi przypomina Clinique Color Surge Impossibly Glossy- daje bardzo podobny efekt- trwałość?- przywoitego błyszczyka... nie rozmazuje sie, trzyma sie konturów ust...drobinki "nie wędrują" Jestem baardzo zaskoczona jakością...zapach ma leciutki, smak prawie żaden POLECAM!! Na pewno kupię sobie jeszcze frosty schimmer- bezbarwny z drobinkami i moze rózowy Odpowiedz Link