1szylider 04.07.05, 01:59 Witam! www.amway.com/en/General/newsroom.aspx Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiazieba1 :)))))))) 04.07.05, 08:18 Czy to sa te "rewelacje"? Naucz sie angielskiego. Wlosy deba staja. Rzeczywiscie juz nigdy nie kupie pasty Blend-a-med, ani Viziru. www.forbes.com/associatedpress/feeds/ap/2004/07/19/ap1460750.html Odpowiedz Link
1szylider Re: :)))))))) 04.07.05, 14:19 asiazieba1 napisała: > Czy to sa te "rewelacje"? Naucz sie angielskiego. Wlosy deba staja. Rzeczywisci > e juz nigdy nie kupie > pasty Blend-a-med, ani Viziru. > www.forbes.com/associatedpress/feeds/ap/2004/07/19/ap1460750.html Witam! TY oczywiście masz prawo nie tylko kupować co zechcesz, ale równiez nie kupowac czego nie chccesz... A co z ta nauka angielskiego???? Zamierzasz wprowadzic jakąś szkólke na forum mlm? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
asiazieba1 Re: :)))))))) 04.07.05, 15:02 Szkolke to nie, wystarczy, ze przetlumaczysz na polski to co cytujesz , chyba ze nie wiesz co cytujesz i rownie dobrze moglbys wstawic taki link: www.amway.co.jp/ Odpowiedz Link
1szylider Re: :)))))))) 04.07.05, 15:06 asiazieba1 napisała: > Szkolke to nie, wystarczy, ze przetlumaczysz na polski to co cytujesz , chyba z > e nie wiesz co cytujesz i > rownie dobrze moglbys wstawic taki link: > www.amway.co.jp/ > Witam! Angielski jest szrezj znanym językiem przy calym moim szacunku do Chińczyków)) Może znajde wolna chwile i prztłumaczę.., a może ktos zechce mnie w tym wyręczyć Leniuch ze mnie.., pozatem czy zalozyciel musi robić wszystko na forum? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
asiazieba1 Re: :)))))))) 04.07.05, 15:09 > Angielski jest szrezj znanym językiem przy calym moim szacunku do > Chińczyków)) > > Może znajde wolna chwile i prztłumaczę.., a może ktos zechce mnie w tym wyręczy > > > Leniuch ze mnie.., pozatem czy zalozyciel musi robić wszystko na forum? LENIUCH, CZY NAPEWNO? A MOZE BRAK ODPOWIEDZIALNOSCI. JUZ SAM TYTUL WATKU NASOWA PODEJRZENIA, ZE Z CALEGO TEKSTU ZROZUMIALES TYLKO ZE COS TAM "AMWAY" I COS TAM, COS TAM "SATANISM". PONAWIAM MOJA PROSBE - SAM NAWAZYLES SOBIE PIWA, WIEC JE WYPIJ. PROSZE O TLUMACZENIE, ALBO (SKORO JUZ NIE ZNASZ ANGIELSKIEGO), ZEBYS W 2 LINIJKACH STRESCIL TEN LINK, OK? Odpowiedz Link
1szylider Re: :)))))))) 04.07.05, 15:15 asiazieba1 napisała: > > > > Angielski jest szrezj znanym językiem przy calym moim szacunku do > > Chińczyków)) > > > > Może znajde wolna chwile i prztłumaczę.., a może ktos zechce mnie w tym w > yręczy > > > > > > Leniuch ze mnie.., pozatem czy zalozyciel musi robić wszystko na forum? > > LENIUCH, CZY NAPEWNO? > A MOZE BRAK ODPOWIEDZIALNOSCI. > JUZ SAM TYTUL WATKU NASOWA PODEJRZENIA, ZE Z CALEGO TEKSTU ZROZUMIALES TYLKO ZE > COS TAM > "AMWAY" I COS TAM, COS TAM "SATANISM". > PONAWIAM MOJA PROSBE - SAM NAWAZYLES SOBIE PIWA, WIEC JE WYPIJ. PROSZE O TLUMAC > ZENIE, ALBO > (SKORO JUZ NIE ZNASZ ANGIELSKIEGO), ZEBYS W 2 LINIJKACH STRESCIL TEN LINK, OK? Witam! Ale mi sie nie chce, więc wyręcz mnie)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
asiazieba1 :)))))))))))))))))))))))))))))))) 04.07.05, 15:31 Po prostu nie wiesz co tam jest napisane. eeeech. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 04.07.05, 15:41 asiazieba1 napisała: > Po prostu nie wiesz co tam jest napisane. eeeech. Sława! No to oswiec nas wszystkich... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
asiazieba1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 04.07.05, 15:46 Ja nie znam angielskiego i chcialabym sie dowiedziec, coz to tam wyczytales. No wiec jesli wiesz, to wal! jesli nie wiesz, to to przesylam Ci pozdrowienia i szeeeerooooooki usmiech Prosze, tylko o sentencje, ktora z pewnoscia zajelaby Ci mniej niz ta dyskusja, na ktora jakos masz czas. No to co? Opowiesz nam cos o tym. czy poprzestaniesz na zlym obyczaju gluchego telefonu? Odpowiedz Link
1szylider Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) 04.07.05, 23:01 asiazieba1 napisała: > Ja nie znam angielskiego i chcialabym sie dowiedziec, coz to tam wyczytales. No > wiec jesli wiesz, to > wal! jesli nie wiesz, to to przesylam Ci pozdrowienia i szeeeerooooooki usmiech > Prosze, tylko o > sentencje, ktora z pewnoscia zajelaby Ci mniej niz ta dyskusja, na ktora jakos > masz czas. No to co? > Opowiesz nam cos o tym. czy poprzestaniesz na zlym obyczaju gluchego telefonu? Witam! No tyo naucz sie Dziecko najpierw ortografii, a poetm będziesz mogła sie sie już wziąc za angielski.... Tak mówię i radze z dobrej woli, bo [przeciez sokoro do tej pory nie opanowalaś ortografii jezyka ojczyst4ego, to tym trudniej przeyjdzie Tobie opanowac nawet uroprszczona gramatyke germanoceltycka)) Nie wymagamy od Ciebie nawet znajamosci ani ed, ani run))) NIe porywaj się na zbyt trudne intektualnie zadania dla Ciebie)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ignorant11 Re: :)))))))) 04.07.05, 15:40 asiazieba1 napisała: > > > > Angielski jest szrezj znanym językiem przy calym moim szacunku do > > Chińczyków)) > > > > Może znajde wolna chwile i prztłumaczę.., a może ktos zechce mnie w tym w > yręczy > > > > > > Leniuch ze mnie.., pozatem czy zalozyciel musi robić wszystko na forum? > > LENIUCH, CZY NAPEWNO? > A MOZE BRAK ODPOWIEDZIALNOSCI. +++????????????????????????? > JUZ SAM TYTUL WATKU NASOWA PODEJRZENIA, ZE Z CALEGO TEKSTU ZROZUMIALES TYLKO ZE > COS TAM > "AMWAY" I COS TAM, COS TAM "SATANISM". +++A TY co zrozumiałas? Pochwal sie)) > PONAWIAM MOJA PROSBE - SAM NAWAZYLES SOBIE PIWA, WIEC JE WYPIJ. +++NawaRZyłem? Ja lubie debowe dłuuugo waRZone wiec niech sie waRZy dalej... )) PROSZE O TLUMAC > ZENIE, ALBO > (SKORO JUZ NIE ZNASZ ANGIELSKIEGO), ZEBYS W 2 LINIJKACH STRESCIL TEN LINK, OK? +++No to wyręcz mnie w tym, moze zrobisz to lepiej? Odpowiedz Link
asiazieba1 xxx 04.07.05, 08:20 1szylider - A ktoz ma wytoczony ten proces o satanizm ? Moze pochwal sie swoim angielskim i przetlumacz nam, zeby wszyscy dokladnie zrozumieli. )))) Odpowiedz Link
mr.cane podsumowanie 04.07.05, 17:59 witam / podsumujmy: / szylider pisze w innym temacie co nastepuje: "A o Amwayu zamieszczę bardzo ciekawe smaczki, zreszta pochodzące z ich stron)) Ktore jednak mogą i pewnie zaszokują niektórych." Ale potem..." / ...potem zamieszcza oficjalny link, ktorego sam nie potrafi odczytac / gdzie te smaczki? / niby widzi je autor, mimo, ze nie moze dac sobie rady z tlumaczeniem, lub boi sie tlumaczyc, zeby sie nie osmieszyc / ja ich nie widze / mialo byc strasznie a wyszlo smiesznie / jestem rozczarowany Odpowiedz Link
1szylider Re: Koncz Wasc, wstydu oszczedz. 04.07.05, 22:47 Witam! Ja rozumiem, że sie denerwujecie, ale bądź łaskaw wyjasnic co Cie teraz przyprawiło o frustrację, bo ja zadnych ogólnie zrozumiałych powodów nie widze))) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
chicarica Re: Proces o satanizm:))) 05.07.05, 10:54 Szylider, ale Ty chyba sam do końca nie rozumiesz co tu zamieszczasz. Być może wydawało Ci się, że to Amway jest o satanizm oskarżony, co? Szylider zamilkł, siedzi teraz pilnie ze słownikiem Odpowiedz Link
1szylider Re: Proces o satanizm:))) 05.07.05, 11:12 chicarica napisała: > Szylider, ale Ty chyba sam do końca nie rozumiesz co tu zamieszczasz. Być może > wydawało Ci się, że to Amway jest o satanizm oskarżony, co? > Szylider zamilkł, siedzi teraz pilnie ze słownikiem Witam! A gdzie cos takiego napisałem? Dałem link do źródła w którym Amaway sam relacjonuje te zabawną sprawe)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Re: Proces o satanizm:))) 05.07.05, 11:50 asiazieba1 napisała: > Jaka sprawe? Witam! No jak to? Sprawe egzorcyzmów)) Zabawne jest poczuc zapach siarki)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
avesatan1 Re: Proces o satanizm:))) 05.07.05, 12:35 Uwazaj uwazaj, bo zloze cie na oltarzu i wypije twoja krew na czesc Czarnego Pana. UUUUUAAAAA! Wypatrosze twoje wnecznosci mizerna czlowieczyno, a wtedy zrozumiesz, ze Czarny pan to jedyna droga, jedyna sluszna. Ave Ave Ave 666. Satus spiritus Satanus Morte Leucus, et Viva ergo sum ars boni at equi. morte Masterus Amwayus Oriflamus Guanus Sikus!!!! Odpowiedz Link
1szylider Apage, apage!:)))/nt 05.07.05, 12:38 Witam! Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ignorant11 Ważne wartości dla firm 12.07.05, 18:37 Sława! Znajdując te wiadomości podane na stronie Amwaya, bardzo mile byłem zaskoczony, że sa kraje i potezne organizacje, dla których ważne są spory nt wartosci ponadfinansowych. Ale to moze nie dziwi w kraju, w którym Prezydent modli sie publicznie i odwołuje do Boga i Bilbli, którego przemówienia przypominaja kazania i móglby isc w zawody z niejednym kaznodzieją... Gdzie caly kraj interesuje sie jak Prezydent traktuje swoje asystentki)) To nie do pomyslenia w Europie, gdzie nikogo nie interesuje czy Prezydent upija sie nad otwartymi grobami Narodowej Nekropolii, gdzie zamieszany w afery finansowe pełni najwyższy urzad w Panstwie przez 2 kadencje i stara sie o 3cia)) A tam mozna mozna obalic prezydenta za drobne kłamstewko, za jazde po kielichu... To wiele wyjaśnia, dlaczego amerykanska gospodarka tak bardzo guruje nad europejska, bo przeciez nie ma biznesu bez moralnosci... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link