vidmo76 08.11.09, 10:49 Muszę dziś do domu wracać, ale strasznie mi się nie chce! Tak dobrze mi jest w trasie koncertowej, a najchętniej to w ogóle bym nie wracał. A Wy jak se radzicie z powrotami do domów? Chce się Wam wracać do gniazdka swego jedynego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buena_luna Re: Powroty 08.11.09, 10:55 wszędzie dobrze ale w domu najlepiej! A do nas też wracasz? Czy tylko na występy gościnne i prelekcje będziesz zaglądał? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Powroty 08.11.09, 10:59 Oj bando Ty moja! Czy ja kiedy kol wiek bym mógł Was zostawić?! Jak nie ma mnie, to myślami jestem z wami! Odpowiedz Link
fallen86 Re: Powroty 08.11.09, 11:05 No no, zawstydziłeś mnie tym myśleniem o nas Dobroć serca twego nie zna granic Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Powroty 08.11.09, 11:09 Widocznie czasem mam napady dobroci Ale nie łudźcie się, to prawdopodobnie chwilowy akt łaski w stronę grona waszego hehehehe. -- Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Powroty 08.11.09, 11:12 Cześć Vidmo Ja uwielbiam powroty do domu. Zawsze i zewsząd I to oswajanie się z własnym domem, który po dłuższej nieobecności jakiś taki inny się wydaje... Zawsze jakoś tak szukam, "co się zmieniło", chociaż nic się przecież nie mogło zmienić Odpowiedz Link
buena_luna przysiągł Ty tatowi ;p 08.11.09, 11:32 Vidmo, wracaj nie ociągaj się....rany boskie co tu się dzieje, czysta kołomyja!.....no popatrz tylko na ten komitet powitalny...czyż nie warto?..... www.youtube.com/watch?v=0Ji7IcTimuI Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Powroty 08.11.09, 12:11 chlebem i solą witamy - czyt. czym chata bogata ) przepraszam bardzo, a relacja gdzie, ja bardzo proszę o szczegółowe zeznanie gdzie się włóczysz oraz co z tego włóczenia sie urodziło ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Powroty 09.11.09, 09:25 Cóż sie włóczę i zbieram materiały potrzebne do zakładania nowych postów, a jak powszechnie wiadomo podróże kształcą! Odpowiedz Link
fallen86 Re: Powroty 09.11.09, 10:32 Znaczy się że podróżujesz pieszo i masz ładnie wyrobione / ukształtowane uda? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Powroty 09.11.09, 17:33 Och drogi kolego podróżuje jak się da!! Ważne jest doświadczenie, a co do reszty to się zobaczy. Jedno jest pewne mamy fajne forum i nie warzcie wiaro moja kochana tego spieprzyć!! Udało się nam! Czy się może mylę? Odpowiedz Link
pannaredd Re: Powroty 10.11.09, 09:09 A ja właśnie o niczym innym nie marze, jak własnie o tym żeby mieć do kogo wracać po pracy Powrót do pustego mieszkania jest conajmniej lekko przygnębiający Odpowiedz Link