Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

23.02.04, 18:39
wczora wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i namawiał mnie
do sexu analnego czego bardzo pragnełam.Niestety mu odmówiłam z uwagi na to
że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym miejscu.Zatem Marcin zaczął mnie
całować i pieścić jezyczkiem moją cipke.Po pary minutach doszłam do takiego
podniecenia dostałam takich skurczy że nie wytrzymując tego napiecia póściłam
mu bąka prosto w twarz.I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko
uciekł i do dzisiejszego dnia sie do mnie nie odezwał.Co robić? dziewczyny
pomóżcie jago tak bardzo kocham a tak sie wstydz tego co wczoraj
zaszło.Pozdrawiam z nadzieją uzyskania pomocy zrozpaczona Sabina.
Obserwuj wątek
    • Gość: bączek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.02.04, 22:16
      Istnieje możliwość, że jemu to się bardzo spodobało,a jednocześnie poczuł się
      nieco zaskoczony sytuacją i stąd jego nagła ucieczka. Myślę, że szuka kontaktu
      z Tobą i powinnaś mu pomóc. Spotkajcie się i zachowujcie naturalnie. Pomyśl, że
      on może ciągle nosić w pamięci zapach Twojego bąka. Czy to nie romantyczne?
      Nie rozpaczaj Sabinko, tylko działaj.
      • ivaq [...] 24.02.04, 07:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: łukasz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:21
          • Gość: fbgfbgfb [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:13
            • Gość: renata Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: 81.210.25.* 09.07.04, 12:19
              to masz problem, teraz musisz sie zgodzic na to co wczesniej nie chcialas!
              zapewne sie odobrazi!
              • Gość: revolt Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: 62.233.250.* 11.07.04, 17:41
                muehheehahahhe sabrinka napisz cos jeszcze cala polska czeka na opowiesci Miss
                Pierdu hehehehhe
                • Gość: hyhyhyhy Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: 82.177.65.* 12.07.04, 21:28
                  omg sabrinko to żeś się nam popisała przed miliony słuchaczy :P a może twój boy
                  biega jeszcze ogłuszony i nie może dojść do siebie ..... bo pamietaj że twój
                  gazik może i nie był śmierdzący ale odgłos z jakim wyleciał z twojej pupci
                  połamał biednemu chłopakowi bębenki... muhahahahhahah
                  • Gość: zb(ł)ąkani Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.07.04, 19:33
                    Droga sabąk... sabinko! Nie łam się! Ludzie lubią różne perwersje. Może bąk
                    stanie się grą wstępną do tak trudnej inicjacji, jaką jest sex analny.
                    Proponuję experymentować, tzn. próbować różnych ciężkostrawnych potraw (np.
                    niedogotowanej grochówki). Ogólem pierdy nade wszystko
                  • Gość: <hmmm> Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:47
                    postaw sie w jego sytuacji.....maglujesz języczkiem a tu wylatuje taki pierd z
                    dupy ..............fuuuuuuuuuuuu.... ....<hahaha> buhahahhaha:):)))
                • Gość: anka Re: xndshvcdhjvcvdgsf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:12
                  błahahahahahahahahaha uważaj kobieto na to co jesz przed minetką!!!!! co za
                  OBCIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej daj sobie spokój z tym gościem, bo on
                  tego NIGDY nie zapomni!!!!! odgłos to jeszcze h.. ale ten zapaszek bleeeeeeeee
          • Gość: peace Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:12
            no ja nie wiem co o tym sadzic. wruci nie boj sie
            • Gość: kaszanka 2x Re: zjechany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:19
              szczerze mówiąc to ci współczujemy. ale z drugiej strony pierd w twarz nie jest
              wymarzonym osiągnięciem ostatniego stadium !!nie przejmuj sie bedzie dobrze
              jedna laska włożyła sobi kaszanke do cipki bo chciała przerwac sobie błone
              dziewiczą.
              mozesz sama sobie przeczytać a oto stronka:rozrywka.krakow.pl-artykuły-list do
              Kasi.Jak ta stronka się włączy to wejdź na list do bravo. pozdrawiamy
              wszystkich tylkko nie płaczcie ze śmiechu
            • bgp2001 Re: zjechany 11.07.05, 13:14
              Po angielsku to może udało ci się przepisać ..ale po polsku....może zamiast o
              dupach...to trochę posiedzisz w ortografii....
          • Gość: Bart Re: zjechany IP: *.softpro2.pl 03.08.04, 13:12
            Kurcze dziewczyno jak ty byś mi wlanela kora na twarz to bym już wogule sie z
            tobą niespotkal,i niebierz tego na serio ze ten smrod jest
            romantyczny.Chlopakowi zrylaś psyche i teraz bedze sie bac uprawiać sex z kim
            kolwiek,takie laksi jak ty powinno sie usuwać ze srodowiska
            • Gość: er Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 00:58
              masz racje
          • Gość: Orson Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:37
            Jestem guby nie wiem co mam zrobic ciagle wpiepszam przepyszne shaboszczaki i
            jestem taki gruby ze sie nie mieszcze w drzwiach!Prosze pomóżcie
            • Gość: matrix Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:29
              stary ja na twoim miejscu nie przejmowałbym tym się za bardzo. Jedz sobie dalej
              schaboszczaki i tyj, a drzwi to po prostu trzeba powiększyć. albo wogóle
              zlikwiduj w chacie furtki
            • Gość: jacek Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:38
              ...pij mleko, bedziesz wielki....
              • Gość: zwirek Re: zjechany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:55
                a to spoko
            • Gość: kizia mizia Re: zjechany IP: *.toya.net.pl 28.01.05, 21:19
              przynajmniej nikomu nie "wietrzysz" w twarz... ludzie maja wieksze problemy (czytaj duzo wyzej :P)
          • Gość: życzliwi odpowiedz na list IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:46
            Droga Sabino!
            Moze jadlas za duzo grochu albo kapusty,co wpłynęło na Twoje gazy. Twój chłopak
            powinien być bardziej wyrozumiały, bo bączki to ludzka rzecz. Na przyszłość
            postaraj się wypróżniać przed stosunkiem,a unikniesz podobnej sytuacji, Tylko
            pamiętaj:jak się wysrasz, umyj dupę.
            • Gość: maq Re: odpowiedz na list IP: *.tvoksywie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:04
              Myślę że, stwierdzenie "po defekacji" jest bardziej przystępne.
            • Gość: gregor Re: odpowiedz na list IP: *.aster.pl 12.01.06, 23:21
              a lyzka na to niemozliwe...... xDD
        • Gość: Bąkojad [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:12
          • Gość: zb(ł)ąkani Co w trawie pier... piszczy IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.07.04, 19:37
            To my znowó.Sabinko zmieniliś,my zdanie chcemy ciebie powąchać i na muszli
            brzdąkać puśc nbam bąka oto recepta na twąrozłąkę
          • Gość: Fiefior Re: Bak IP: *.radom.pl 24.07.04, 23:32
            Co ty wiesz o uciekaniu <lol>
        • Gość: przypał odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:25
          droga sabrino mam pytanie czy twój chłopak wciągnoł tego bąka przez lufe czy
          bezpośrednio szota mu walnełas ??
          a uciekł moze dlatego że ten bąk był krojony!!!
          hehehehe
          • Gość: gjc Re: odpowiedż IP: 81.219.117.* 18.11.04, 20:01
            a moze po prostu komete złapał ???
        • Gość: MeNtOr HaWuDePe bąk IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 16.07.04, 17:51
          ...takie rzeczy się zdażają...mnie niebałdzo by sie to podobało a cóz
          zrobić...poprostu jej sie wympskło...na pewno nie ma żalu o to do ciebie
          poprostu się wstydzi...porozmawiaj z nim. Poprostu mozna wszystko zamienić w
          żart !
          • Gość: Stephanie Re: bąk IP: *.acn.waw.pl 17.10.04, 18:14
            zmienic cos takiego w zart to byłby raczsej czarny i smierdzący humor...no nie
            przyznam moja wyobraznie jest zbyt mała na takie sytuacje...piszą tu ludzie z
            dziwnymi problemami ktos komus na twarz sika ktos pierdzi a inna wsadza sobie
            swieczke w dupe..no jestem pod wrazeniem...moze wy tak lubicie...
        • Gość: B@rt Po co trzymać bąka w dupie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 03.08.04, 01:25
          niech polata po chałupie....
        • plonace_kalosze Oł je 08.08.04, 18:56
          Uwazam ze nie ma to jak bak z samego rana o wschodzie słonca, RELAX! Żeby
          utrzymac swiezosc jak najdluzej nalezy udac sie pod kołderkje.
          • Gość: operator Re: Oł je IP: *.chello.pl 31.08.04, 01:33
            co wy w wdupie nosicie
        • Gość: Sasa sabina IP: 212.180.161.* 25.08.04, 14:00
          powiedz mu ,że niechcący puściłaś tego bąka morze ci wybaczy.
          nikt otym niewie (a jak wie to niewie kto).
          powiedz mu ,że to normalny odczyn natury.
          • Gość: ks. robak Re: sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:15
            Jak jeszcze żyje bidulek
            • Gość: erazma Re: sabina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:38
              sabinko nie przejmuj sie tymi durnymi wypowiedziami pogadaj z nim moze akurat
              cos zdzialasz.powodzenia trzymam kciuki pozdrawiam!!!
              • Gość: asiulka Re: sabina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:40
                nie dołuj
                jak Cię kocha to nic go nie zrazi.
                byłaś podniecona- to nic takiego
                teraz zadzwoń do niego. normalka że nie będzie Wam szło napoczątku ale
                pogadacie i będzie oki:))
        • Gość: Figcia Wszystko bedzie oki IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 30.08.04, 15:38
          Droga sabinko twój chłopak pewnie bardo sie zawstydził po tym co zaszło ale
          spróbuj z nim porozmawiać i przeobraźcie to w żart.Jeśli twój chłopak naprawde
          cie kocha to wybaczy a co do seksu najwyżej bedzięcie go uprawiać w inny sposób
          • Gość: voytalla Re: Wszystko bedzie oki IP: *.autocom.pl 18.07.05, 22:47
            A czego on niby miał się zawstydzić? Chyba swojej śmierdzącej dziewczyny.
        • Gość: karpol bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 23:34
          niedziwie sie że uciekł ale nie powinien sie do ciebie nieodzywać mysle że
          powinnaś mu to wytłumaczyc że to z podniecenia itp i napewno niebędzie żadnych
          problemów
          • Gość: ociec1 Re: bąk IP: *.brzesko.net.pl 07.09.04, 17:44
            Kurcze, ale cudownie... Ale wiesz, mogłabyś się martwić naprawdę, gdyby się
            koleś przejęzyczył, tzn. chwycił ozorem kakałka akurat jak strzelałaś z
            działka... HI,HI,HI!!!!!
          • Gość: Stephanie Re: bąk IP: *.acn.waw.pl 17.10.04, 18:17
            o cholera z podniecenia..my god..błagam to byłby naprawde smierdzacy swiat
            gdyby kazdy puszczał bąki z podniecenia...
          • Gość: draasti Re: bąk IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.05, 13:33
            oj to musialo bolec...wiem ze jest takie przyslowie "wszystko sie moze zdarzyc"
            no ale bez przesady chyba wzielas to zbyt do siebie...ja rozumiem ze mozna nie
            wytrzymac i pierdnac np.w autobusie.. no coz zdarza sie ale prosto w twarz
            ukochanemu...bez przegiec..powiedz mi jedno sabinko czy w taki sposob
            pokazujesz jak kogos mocno kochasz..czy to jest wyznanie milosci..? ? ? jak tak
            to szczerze mowiac ja na jego miejscu chcialabym zyc w niewiedzy o twej
            milosci...pozdarwiam
            • Gość: .awe. Re: bąk IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 13:01
              siemanko Sabinko a co do przyslowia to znam jeszcze inne "we wlasnym smrodzie
              jak w miodzie" ale tylko we wlasnym Twoj chlopak troszke sie speszyl slyszac
              pawika ale co gdy go poczul Ta przygode mozesz zaliczyc do bardziej
              niespotykanych ale cala tego otoczka jest calkiem naturalna poprostu chlopak
              Sabinke bardzo podniecil i nie nie sie co dziwic A moze on nie wystraszyl sie
              wcale tylko tez polecial puscic baka mozemy tylko gdybac Bak jest bak i bedzie
              nam towarzyszyl do konca swiata i o jeden dzien dluzej pozdrawiam
        • Gość: lucjan bąk bąkiem IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.09.04, 17:16
          co ty sie przejmujesz on pewnie nie raz ci boka zasadzil jak sie kochaliscie a
          ty go nie czulas :P to bla akcja odwetowa :P wszyastko jest pod kontrola :) a
          jak bedzie szie buzyl to wal nastepnego zeby mu kichawa spuchla
        • Gość: Dobry Gazy IP: *.adsl.hansenet.de 15.09.04, 19:45
          Moze oprucz baka poszlo jeszcze cos wiecej i to mu sie nie spodobalo
        • Gość: MARCIN sabinka IP: *.lt.krakof.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:13
          wy chamy jedne nie wiecie co to natura isc pocisnij swojej mamie a nie mojej
          dziewczynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: peka Re: sabinka IP: *.pk.edu.pl 05.11.04, 01:28
            Ty perwersie jeden... Lubisz takie akcyjki...
          • Gość: voyovnick Re: sabinka IP: *.autocom.pl 18.07.05, 22:51
            o, Marcinek. Już Ci minął szok po szocie Sabinki? Buehehehehehehe!!!
        • Gość: PREZES SWINSTWO IP: *.mikolow.net 05.10.04, 20:52
          jak jo by byl na miejscu twego chlopaka to po takim urazie bym poszedl do
          zakonu jezuitow i zamknal sie w pokoju i prosil o przebaczenie
        • Gość: ethntrn odp IP: *.rybnet.pl 26.01.05, 20:37
          Jestes poprostu najlepsza- zwijałem sie ze smiechu przez dobre 10 minut!!!
          Po czymś takim ja bym ci nie wybaczył:)!!!
          Spytaj sie chłopaka co by powiedział na rewanz z jego strony
      • Gość: axe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.113.224.* 09.07.04, 15:34
        rzygac mi sie chce
        • Gość: niunia1000@op.pl re:bleeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:56
          wezcie to jest tak na maxa obrzydliwe ze az smieszne!
      • Gość: nr 17 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 10.07.04, 00:18
        oj, chyba dobrze ,że zrezygnowałaś z seksu analnego, widać wyczuł pismo nosem i
        szuka fajnej, czystej pupci a nie z batonem krymskim skitranym wewnątrz.
        hihihihihihi. Możliwe, że jakieś odpryski poszły w biedny nosek kolegi, albo
        jest teraz piegowaty. BO TRZA MYĆ PUPĘ ZAWSZE I WSZĘDZIE BO NIE WIADOMO CO
        BĘDZIE.............
        • Gość: Niołek666 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:18
          Myjcie się dziewczyny!
          Nie znacie dnia, ni godziny!

Swoją drogą... skoro nie byłaś czysta w tym miejscu, to po co godziłaś się na
          minetę?! To jest dla mnie niezrozumiałe!
          • Gość: mimi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 10:43
            I jeszccze coś:
            CHŁOPAKI, ZMIENIAJCIE GACIE,
            BO WY TEŻ NIE ZNACIE!
            :)
        • Gość: mimi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 10:41
          Tak jest!
          MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY, BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY!
      • Gość: ug Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:39
        ej dobrze że nie popuściłaś:))))))))
        • Gość: sunny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gfk.pl 13.07.04, 17:29
          troche głupio wyszło,ale nie przejmuj się..kurcze,jak Cie kocha ,to
          rzeczywiście obrudzcue to w żar i tyle.to hie powód do zrywania związku:-)
          • Gość: Jemioł Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:54
            jezeli to był tylko gaz otłumiający to jakś będzie chłopak bedzie sie z tobą
            spotykał w masce gazowej ale jeżeli jebłaś szotera z całą siłą shotguna to ma
            na mordzie sitko i już sie z nim nie poruchasz
            • Gość: korek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 08.03.05, 15:46
              myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny :-),jest to normalna
              reakcja organizmu a po za tym niektuży lubią smród(skontaktuj się ze
              szrekiem).hahaha
          • Gość: edzio listonosz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.242.* 24.07.04, 13:32
            heheheh dobra jestes jak to przeczytalem to myslelem ze padne na cycki. wiesz
            co nastepnym razem postaw mu pionowego stolca na klacie (sprobuj bez
            rusztowania) !!!!!!!!!!
            • nixon3 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.04, 22:11
              hahaha, spadłem z krzesła jak to przeczytałem
              • Gość: Ana23 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 01.10.05, 19:06
                Ja nadal się śmieje i nie moge przestać!!!
            • Gość: michałek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.76.* 02.08.04, 11:18
              HAHAHAAH....czytam i czytam ,i aż łzy mi lecą ....ze śmiechu...może ten chłopak
              jest teraz ślepy i nie potrafi do ciebie trafić...po takim strzale któż to wie
            • Gość: lizaczcipek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.05, 22:52
              Ja pier.... Edziu masz fantazję :((
        • Gość: Jochan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 27.01.05, 22:53
          dobrze ze jej sie mocz nie puścił
      • Gość: siarqa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:19
        ha ha ha ha h a
        • Gość: Fubuś Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.espol.com.pl 21.11.04, 18:35
          Niech twój facet spoczywa w spokoju:(
      • death1986 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.04, 10:43
        Fantastycznie elokwentni
        Płodzimy złote myśli
        Przesadnie dowcipni
        Na granicy śmieszności
        Z łatwością znajdujemy
        Szlacheckie korzenie
        Nawet jeśli błękitu
        We krwi jedna kropla

Toaleta jest miejscem
        Do którego nie chadzamy
        Nie zdarza nam się jadać
        Więc nie wydalamy
        Jedyni na ziemi
        Gazów nie puszczamy
        Nie miewamy problemów
        Z przemianą materii

Zawiść jest nam obca
        My z sercem na talerzu
        W drodze do kościoła
        Garbusowi grosz rzucamy
        Kochamy wszystkie dzieci
        Wszystkie dzieci nasze
        Płaczemy nad losem
        Źle traktowanych zwierząt

Początek miłości
        To czas udawania
        Że wszystko co ludzkie
        Jest nam obce
        • Gość: Vampire Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:51
          Rewelacyjny wiersz. Uderza w samo sedno i ujmuje prawdziwa istote problemu. Nie
          ja, lecz NAS. Brawo.
          • Gość: Ryan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.teta.com.pl 26.08.04, 08:18
            nie wiersz a tekst piosenki zespołu Hey z płyty 'Karma' jak się nie mylę ...
            Pozdro
        • Gość: Salamandra Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:50
          Czytam komentarze i non stop sie smieje, choc problem dla tej dziewczyny jest
          faktycznie powazny. Ja tez od razu pomyslalam o tym tekscie Nosowskiej:) Nie
          przejmuj sie, to na pewno nie jest wystarczajacy powod, by zerwac... Wiem, ze
          moze Ci ciezko i troche glupio jako pierwsza sie odezwac, ale mysle, ze on w
          sumie na to liczy. Powiedz co i jak i powinno byc OK. Powodzenia! PS: A
          wszystkim moim poprzednikom gratuluje swietnego poczucia humoru. Dawno sie tak
          nie usmialam! Pozdrawiam!
        • Gość: xxxx Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lnet.pl 26.01.05, 23:57
          niewiem co bym zrobiła
      • Gość: cóż Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.08.04, 19:23
        szczerze? też bym uciekła
        • Gość: krzyciek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chcgilgm.covad.net 18.08.04, 21:19
          No to przejebane. Nie bede na ciebie rypal tak jak inni ale powiem ci to, idz
          kurwa go przepros, powiedz mu jak bardzo go kochasz, POKASZ mu jak bardzo go
          kochasz, daj mu loda, daj mu puzniej drugiego loda, upewnij sie ze w dupie nie
          masz gowna, i przeruchaj go, twoja pizda i puzniej twoja dupa, moze ci sie
          spodoba. On to bedzie lubial. To jest pewnie jedyna rzecz ktora ci moge
          powiedziec i poradzic, bawiliscie sie w gry sexu, to teraz musisz zaplacic za
          gre sexu, forma sexu, tak jak coca-cola, enjoy.
          And good luck, uzyj lubrykanta, albo Astroglide albo cos innego bo bedzie cie
          prawdopodobnie na poczatku bolalo, o i jeszcze jedno, jak bedzie cie rombal w
          dupe, to sie mu nie zesraj, bedzie ci sie chcialo, ale music sie wstrymac, to
          ja sie nauczylem od mojej ex jak mi powiedziala.
          • Gość: heh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 00:43
          • Gość: piła Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.204.* 05.10.04, 13:37
            cóż za ortografia !!!!!! <lol> Można się śmiać ale z waszych tekstów pisanych
            • Gość: .awe. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.05, 13:09
              dokladnie ortografia jest na najwyzszym poziomie pozdro
          • Gość: RO [...] IP: *.softpro2.pl 26.11.04, 07:30
          • Gość: uchachana Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 11.01.05, 22:29
            O- chyba zapierdziany chłoptaś Sabinki się odezwał :D
          • Gość: Felice Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 07.02.05, 17:37
            popracuj troszke nad swoim slownictwem! Nie mowi sie lubial tylko lubil :P
          • Gość: fajfuśnik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.05, 22:54
            Facet, weź ty się za gramatykę bo jak będziesz "rombał" swoją lady to jej się
            romb z tyłka zrobi. Ale przede wszystkim lecz się, twój post to popis chamstwa i
            zbydlęcenia. kultury, zboczeńcu...
      • Gość: Francouis Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kalina.net.pl 20.08.04, 19:47
        Oj Sabinko!!! Pewnie chłopak w amoku, oszołomiony po mieście jeszcze lata i
        wcale mu się nie dziwię... Może idź go poszukaj, puść takiego jednego porządnego
        (takiego jakiego puściłaś temu biedakowi) niech Cię niesie po mieście, szybciej
        znajdziesz swojego lovera i przy okazji wypierdzisz się przed "przeprosinowym"
        stosunkiem.
        • kasiek84 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.04, 00:43
          zdarza sie... :'))) fakt, nie jest to ciekawa sytuacja... ale stało się! Musisz
          sie z nim spotkac albo wyslij maila, sms-a i napisz tylko: przepraszam, jedes
          cudowny... on tez sie pewnie wstydzi!
          • Gość: Róża Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:46
            a jak się zna kogoś dłużej to można bąkać mu w twarz ja nie chciałabym aby moi
            znajomi taki sposób podchodziłi do sprawy, bo nie wróże dobrze
            mojej "pachnącej" przyszłości !!!
      • Gość: XENIA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 21.08.04, 23:15
        dziewczyno daj sobie spokój , nie wali sie bąka prosto w twarz na początku
        znajomości
        • Gość: antty xenia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:57
          a z kod wiesz ze to jest ich poczatek znajomosci :>
      • Gość: Najebnik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 25.08.04, 20:17
        Przyznam,że to całkiem śmieszna sytuacja.Ja na jego miejscu to bym chyba nie
        wyrobił ze śmiechu,ale też później bym się odwdzięczył tym samym.
      • Gość: Borowa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 27.08.04, 00:00
        Poprostu umyj dupe Sabrinko zeby tak bardzo nie smierdzialo
      • Gość: nusqa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:06
        no baaaaa pewnie ze jest zachwycony:D:D:D normalnie zapachu do konca zycia nie
        zapomni :D:D:D takie romantico ze szok:D:D:D pozdro dla blondi tworzacej
        note :D:D:D:
      • Gość: Edytka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:36
        Naprawde żałosne są te Wasze problemy...
      • Gość: D::D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broker.com.pl 27.01.05, 15:58
        wiesz na twoim miejscu ja bym uciekła z kraju:D:D:D:D jaka masakra:D:D koleś ma
        pewnie teras grzyba na twarzy:D:D:D:D biedny chłopak.........bedzie miał
        wspomnienia.......no ale w sumie to nielada wyczyn:D:D:D niesłyszłam jeszcze
        żeby ktoś był tak inteligentny i zwalił sie kolesiowi w twarz<lol> nie no
        niemoge na smaom myśl to mi sie chce bełtac i śmiać rownocześnie:D:d
      • Gość: fgvervdwfgb Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:09
        powiem szczerze ze jestem zdegustowana... nie sadzilam ze mozna byc na tyle
        plytkim aby oglaszac takie rzeczy w necie...to chyba sa wasze prywatne
        sprawy... boze skad sie biora tak puste laski?! jezeli twoj chlopak dowie sie
        ze dalas taka notke w necie gwarantuje ci ze juz sie na pewno nie
        odezwie...

DZIEWCZYNO! SZANUJ SIE!!!
        • Gość: ton Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:52
          Brawo! To najlepszy post, jaki czytałem odnośnie tej dysputy. Ta dziewczyna ma
          zupełną rację! Godny pożałowania nie jest fakt samej wpadki - bo to się może
          zdażyć - ale fakt ogłoszenia tego na cały świat. Nie dość, że dziewczynie
          zupełnie brak ogłady i godności (który przejawia się nie tylko w ogłoszeniu
          sprawy na forum publicznym, ale także w tym, że po prostu nie uprzedziła
          biedaka), to jeszcze to rozgłasza. Przykro mi, wiedząc, że niewiasta może tak
          nie szanować siebie i partnera
          • Gość: *** Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 08.02.05, 22:28
            A skąd Wy wiecie,że tego ktoś sobie poprostu nie wymyślił. Jak czytam te posty
            to zbiera mnei na niewyobrażalne gnicie i o to chyba w tym wszystkim chodzi,
            więc nei widze żadnego problemu.
          • Gość: Belfegor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 17.08.05, 02:58
            Niah niah....a ile linków poszło do tego forum :]
        • Gość: Onecik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.05, 23:01
          Kumpel podesłał mi linka do tej strony i chociaż łzy mi lecą ze śmiechu to
          jestem zdegustowany pustotą tej dziewczyny. Takich rzeczy nie puszcza się do
          netu!!! Brakuje jeszcze aby Marcinek po pijaku pożalił sie komuś i wtedy
          kaplica. Oczywiście nie dla niego tylko dla niej bo już do końca życia nie
          zobaczy "końca" ;D
      • Gość: Lenka :) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 23.03.05, 16:47
        Buhahahahahahahahahahahahahaha, jaka typiara nie wąska :) W ogóle takie bzdury
        to kazdy może wymysleć, w kóncu ludziom potrzeba sensacji :) Pozdro :p
      • Gość: Pierd Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 19:03
        Hmmmmm..... Jak Ci sie zbieralo na pierda to trzeba bylo zmienic pozycje ,tak
        zeby twoja pupa byla daleko od jego ucha i nosa.... A koles moze uciekl dla
        tego ze poczul pierda i mu sie zachcialo srac .....POZDRAWIAM :]
        • Gość: xD Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:29
          Taką to za cycki i do wisły... pierda w twarz... błee...
        • Gość: nika Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.167.* 28.12.05, 20:07
          co fakt to fakt dziewczyna nie powinna pisać takich głupot w necie takie rzeczy
          mogą się zdarzyc każdemu ale nie trzeba o tym krzyczeć żeby wszyscy usłyszeli
      • Gość: Natalcia ...nie pOszłO Ci kObieto... buhehe IP: *.to.interklub.pl / *.to.interklub.pl 24.03.05, 23:28
        ..nie nO tegO jeszcze nie byłO.. masaKra hehe... jak bym była facetem to
        powiedziałabym ci SAJONARA buhehe cO łachY
        • Gość: hm Re: ...nie pOszłO Ci kObieto... buhehe IP: *.btv / 82.177.27.* 03.10.05, 00:10
          moze tem gosc nie uciekl tylko go odrzucilo :) i jeszcze gdzies lata ...he he he
          • Gość: jancia Re: ...nie pOszłO Ci kObieto... buhehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:48
            Ja dostalam to na maila od znajomej i jak przeczytalam to myslalam ze padne ze
            smiech, przeslalam mojemu nazeczonemu a czytal to w kafejce wiec patrzyli sie
            na niego jak na debila ;))
        • Gość: pachnaca;) Re: ...nie pOszłO Ci kObieto... buhehe IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.12.05, 17:18
          hehehe niezła historia, ale wszystko co ludzkie nie powinno byc nam obce;) ja
          tam z moim boyem pierdzimy ile wlezie (a raczej ile wyjdzie;p) i sie nie
          hamujemy (bo przetrzymywanie bąków jest neizdrowe), ale to to nieżłe; mysle ze
          moj facet by to zrozumiał, a ja nie ucikłabym gdyby mu sie to przytrafiło; po
          porstu obrucilibysmy to w zart:) ciao!
      • Gość: angela Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:07
        uuu dziewczyno to masz przechlapane po prostu chłopak może cię rzucić albo cos
        takiego.Na drugi raz jak bedziecie obydwoje do tego przygotowani to najpierw
        100 razy sie zastanówcie a potem działajcie,i unikaj takich krępujących
        sytuacji jak ta co włąsnie miałą miejsce.
      • Gość: iwona Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 29.11.05, 13:22
        Myśłe ze nie powienien tak własnie zareagowac ale jeśli jush wyszedł hmm Ty go
        kochasz a czy on Ciebie??
      • Gość: maly Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:12
        dziewczyno idz na calosc, postaw mu klocka na twarzy!!!!!!!!!!!!
        • grubz916 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.06, 18:20
          buahhhhhaaaa
    • Gość: Bęcki [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:23
      • Gość: *Bęcki* [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:33
        • maja.m7 bączek 10.03.04, 09:59
          Sabinko jeśli go jeszcze spotkasz zaproponuj mu wspaniały sex analny a jak juz
          do tego dojdzie to pierdz na niego ile wejdzie.Niech sie przekona co to natura.
          • Gość: alusia Pierdzonko IP: 62.233.169.* 30.06.04, 14:05
            Jaka siara! Fuuuuuu hehhe ,ale co Ty nie przejmu się ,jesli Cie kocha,to weżcie
            to na żarty.Nie Twoja wina,każdy z nas pierdzioszy i nic na to nie poradzimy :)
            • Gość: nie bakuje Re:Pierdzonko IP: 82.177.79.* 27.02.05, 22:15
              hmm...ja tez mam dobra przemianę materii no ale jak znam zycie to można
              spokojnie nad tym zapanować.....ale mimo wszystko jeżeli cię tak kocha to
              powinien wybaczyc.Zdarza sie....moze niech ci sie jakos za ta gafe odwdzieczy
              (moze zrobic to samo...ale to zart)....pogadaj z nim,przepros i powiedz ze juz
              sie postarasz nad tym zapanowac...ale moja rada!Zmien faceta bo chyba jest
              pusty jezeli nie rozumie podsawowych fizjologicznych reakcji oganizmu.....
            • hiara Re: Pierdzonko 15.08.05, 22:29
              OOOJJJAAA ten post chyba nigdy niezniknie i dobrze będzie mnie bawił do końca
              swiata hehehehehe
    • Gość: bączek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.51.205.* 26.02.04, 22:42
      Napisz Sabinko, czy już zatęsknił i wrócił? Jeśli jeszcze nie wrócił, to znaczy
      że nie potrafi docenić prostoty i naturalności, z jaką się zachowujesz. To
      skarb Sabinko, bądź naturalną, a ludzie-ci znający się na rzeczy docenią Cię.
      • Gość: jari Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 05.07.04, 14:27
        sabinko to wspaniałe uderzenie twojego dżina było jak strzała amora która
        ugodziła go w serce oniemiały uczuciem wybiegł szukając przestrzeni aby móc
        wydsić z siebię tą radość miłosnego pioruna kocha cie napewno i bedzie teraz
        twoją pupcie traktował jako instrumęt i sygnalizator twych uczuć fest spoko nie
        martw się a na przekur wszystkim rób tak w autobusach i gdzie sie da każdy
        powinien dołączyć sie do manifestu i być orginanym jak królowie hip hopu mezo i
        liber nazwij tego purta np mezo a cichacza liber nara aus
      • Gość: Tomm Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:04
        Uciekł??? tzn. nie Kocha!!!
        W miłości zdażają się rozmaite przypadki a Twój chłopak zachował się jak
        gówniarz i jestem 100% pewny, że on Cię nie kocha tylko wykorzystuje - zerwij z
        nim (kochający facet byłby dumny, że doprowadził Cię do takiej ekstazy
        językiem -niesmak to inna sprawa i na zwykłych przeprosinach powinno się
        wszystko dobrze skończyć).
        Pozdrawiam Tomm
        • Gość: Pe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.190.155.* 23.09.04, 10:29
          Oj biedna ty... Ale spróbuj z nim pogadać , jak cię zlekcewarzy to go
          zostaw ... "Miłość wszystko wybaczy" . DZiwię się ,że tak zareagował powinien
          udac ,ze w ogóle się nic nie stało !!
          • nic_pod_publike Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 14:34
            >DZiwię się ,że tak zareagował powinien udac ,ze w ogóle się nic nie stało !!

nio wiesz..... moze to było tak śmierdzące, że choćby nie wiem jak sie starał
            to nie umiał udawac, że nei poczuł :D:D:D
    • Gość: mash555 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:53
      • kasiunia62 :D 03.07.04, 08:35
        ciekawe co napisali że ich usunięto ;)
        • Gość: Chucky Re: :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:00
          No wlasnie tez sie zastanawiam :p
        • Gość: zenek śliwa Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:01
          PYKNIJ BĄKA,NIECH SIE BŁAKA :-P
        • Gość: malutka rany, trzymajcie mnei bo nei wyrobie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:22
          moim zdaneim to całe zajście było bardzo romantyczne...
          ;p
    • Gość: nikt Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:03
      jesoo dziewczyno wiekszej gafy nie moglas strzelic.W sumie to nie dziwie sie
      chlopakowi ze uciekl ja na jego miejscu to samo bym zrobila.Sprobuj z nim
      pogadac.
      • Gość: bączek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.51.205.* 02.03.04, 21:19
        Czy już wrócił?
        • Gość: Beny brzeg Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:50
          sabinko ten tekst czyta wlasnie cala POLSKA pozdrawiam uwazaj nastepnym
          razem :) beny48@wp.pl wyslij maila ze zdjeciem pozdrawiam
          • Gość: --- Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.08.04, 10:21
            stalas sie niowym idolem inetu :> gratulacje...
          • Gość: Sabinka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpharma.pl / *.polpharma.pl 14.09.04, 04:55
            Ze zdjęciem moim? Czy może bączka?!
            • Gość: szyder rap Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 11.12.04, 12:14
              ale dalas w twarz hehe niech cie tak nie ponosin a przyszlosc i to zebys myla
              dupe to jest prawda i wez to pod uwage
              • Gość: yoko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 21:10
                nie mam pytań....
              • Gość: Karolcia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 15.05.05, 12:25
                gdybym była na miejscu tej dziewczyny to odwrocilabym sie i zaczelabym robic
                chlopakowi dobrze, za to co on m,i robil
                po 1. zapomnialby o tym incydencie
                po 2. wszyscy byliby zadowoleni;)
                wiec sie niezalamuj nie ten to nastepny:)
          • Gość: Karolina warmińsko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:11
            Droga Sabinko nie masz się czym martwić. Dzięki Tobie przynajmniej połowa
            polski padała ze śmiechu. Humor nie z tej Ziemi. A chłopak niech się cieszy, że
            nie dostał kakaowym szaleństwem po oczach bo doiero wtedy miałby problem. Na
            temat sexu nie mógłby nawet myśleć. pozdro Pa
      • Gość: liza Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bulldogdsl.com 06.03.05, 14:05
        a moze to byl bak puszczony z pochwy mi zdazylo sie to przy pierwszej w zyciun
        minece bylam tak podniecona i poruszalam sie a nie wiedzialam o tym ze pochwa
        nabiera powietrza i w pewnym momecie je wypuscila i brzmialo to jak bak od
        tamtej pory minelo 5 lat a my nadal jestesmy z soba i czasem potrafimy sie z
        tego smiac ale wtedy terz bylam przerazona pozdrawiam
        • Gość: voytalla Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 26.08.05, 20:01
          Łooooo jesoooo!!! Następna, laski, darujcie sobie te remake do waszego walenia z
          przeszłości, bo zaraz dowiem się, że jednej poleciały z kapy ogórki na biednego
          lowera a innej ruski czołg wyjechał z ucha.Współczuję waszym facetom a mnie
          odechciewa się seksu po przeczytaniu noty takiej jak ta od lizy.
      • Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:14
        PYKNIJ BĄKA,NIECH SIE BŁAKA :-P

puszcze drugiego to znajdzie twojego! :p POZDRO
    • Gość: gość Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.03.04, 00:26
      no tak... biednemu zawsze wiatr w oczy
      • Gość: yunkers Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:41
        Droga Sabinko! Mam proste rozwiązanie tego problemu. Puszczaj bączki dalej, ale
        nastepnym razem przystaw świeczkę i powiedz, że to sztuczne ognie...
        • Gość: gaz fan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.08.04, 10:33
          to nie jest takie smiesznie zarobic w maske fala uderzeniowa.
          zwaszca jesli przywalilas z dobrego kalibru...
          gosc moze jest w szoku pourazowym. albo mu cos urwalo...
          jesli gazy byly wystarczajaco toksyczne to moze nawet w spiaczce :)
          • Gość: ziom [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 08:34
      • Gość: bączykowa:D Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:52
        raczej bąk:P
      • Gość: Gosiatchek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 02:28
        Dobre,dobre.Daj spokoj dziewczyno co Ci przyszlo do glowy zeby o tym
        pisac.Swoja droga to ten koles,ktorego tak skrzywdzilas hehehehe zachowal sie
        wystarczajaco jasno,ze mozesz sobie dac z nim spokoj.To takie smieszne ,ze az
        nie wiarygodne
        hehehehhehehehehehheheheheehhee hheehehehehehehehehehehe

• Gość: Buzia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.03.04, 10:21
      D*** jest od srania a nie od kochania! A Ty weź się za naukę i puszczaj bąki
      przez "u" otwarte!
    • Gość: gosciu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.04, 16:49
      eeee... a bardzo smierdział ? jak tak... to chlopak miał racje... nie puszcza
      sie bakow kiedy uprawiasz seks... ale to twoja kultura :P
      • Gość: malgosia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:00
        droga gazowniczko!nie masz sie czym przejmowac!moim zdaniem to twoj partner
        zachowal sie niewlasciwie.skoro sex uwaza sie za cos lezacego w naturze
        czlowieka to dlaczego z jednego malego baczka robi sie taka afere?mysle ze
        powinnas poczeka az twoj facet przyjdzie do ciebie z bukietem roz i przeprosi
        za swoje szczeniackie zachowanie.