mala20033 22.04.05, 16:14 Witam wszyskich Serdecznie piatkowo... Zalozylam nowy watek,by nie przewijac. Ulatwiam Wam zycie!!!!Co dostane za to?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 16:17 mala20033 napisała: > Witam wszyskich Serdecznie piatkowo... > Zalozylam nowy watek,by nie przewijac. > Ulatwiam Wam zycie!!!!Co dostane za to?? ha!...a mi nie bylo ciezko z tym "starym watkiem " ))))))))))))))) no,moze byc.... masz buziaka...cmooooooooooooooook)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 16:19 na drugi raz mala nie cuduj. "stary watek" mial dopiero 259 postow,wiec moglo sie jeszcze nazbierac wrrrrrrrrrrrrwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 18:41 Mala, ten wiersz Kofty dla Ciebie, znasz go doskonale ale nie wadzi poczytać raz jeszcze Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć. Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć. Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć. W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 09:00 juz czas na ten watek) zaczynaja sie zapelniac wszystkie dni przyjemnego odpoczynku zycze) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 09:56 upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w sam środek lata, tak trzymać Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzisiaj Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:10 nick000 napisał: > upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w sam śro > dek lata, tak trzymać Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzisiaj i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jakos zle na mnie wplywa. ale mimo to witam wszytskich z niezlym humorem Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:32 o! vistuleta juz wstaja) a mi sie dzis chce na plaze pojechac) zobaczyny co wyjdzie z planow Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:38 kendo napisała: > o! vistuleta juz wstaja) > > a mi sie dzis chce na plaze pojechac) > zobaczyny co wyjdzie z planow vistuleta juz dawno wstały, wolny od pracy dzień ma jednak to do siebie, ze ustalony porzadek nie jest przestrzegany i dlatego tak późno sie wszyscy meldujemy Kenduś, skutecznego plazowania zycze, nie zapomnij kapelutka na glowę)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w s > am śro > > dek lata, tak trzymać Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzis > iaj > > i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jakos zle > na mnie wplywa. > ale mimo to witam wszytskich z niezlym humorem dobry humor Slo niezmiennie i niezmiernie mnie ciszy)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliś > my w s > > am śro > > > dek lata, tak trzymać Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie si > e dzis > > iaj > > > > i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jak > os zle > > na mnie wplywa. > > ale mimo to witam wszytskich z niezlym humorem > > dobry humor Slo niezmiennie i niezmiernie mnie ciszy)) zabralam sie do codziennych obowiazkow i znow zrobilam sobie pzrerwe jak tak dalej pojdzie to moje porzadki beda trwaly nieskonczenie dlugo no ale co ja zrobie,ze dzis jestem okropnie leniwa? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:01 wyluzuj sloo, len sie na maxa a domownicy niech dzis cos reaczkai nozka rusza) **nicku opalac sie niebede,tak chcialm pospacerowac po molu i nawdychac sie jodu) a fafelusik chyba jakis zakupic musze niestety) lencie si dzis na maxa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:11 kendo napisała: > wyluzuj sloo, > len sie na maxa a domownicy niech dzis cos reaczkai nozka rusza) > > **nicku > opalac sie niebede,tak chcialm pospacerowac po molu i nawdychac sie jodu) > a fafelusik chyba jakis zakupic musze niestety) > > lencie si dzis na maxa) ale amsz fajnie Kendus tez chcialabym miec molo blisko miesjca w ktorym mieszkam. a co do prac domowych to liczyc moge tylko na siebie, szczegolnie dzis. jeden pacuje, drugi "zmeczony" a robota i tak sapda na mnie. ale juz nieduzo mi jej zostalo poradze sobie Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:15 witajcie vistulowe kropelki)) za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu. życzę miełego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:17 mycha napisała: > witajcie vistulowe kropelki)) > za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu. > życzę miełego dnia czesc Mysia, pracujaca dzis jestes? Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 12:29 całe szczęście nieeee))) dzisiaj jestem leniąca się Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:18 mycha napisała: > witajcie vistulowe kropelki)) > za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu. > życzę miełego dnia witaj mysia(jak to sloo Cie nazwalo))) ja zaraz z psiuna ide na spacerek z aparatem, by uwiecznic te dziwne krowki, o ktorych wczoraj rozmawialismy) miej sobie rownie miluni dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:15 usch...jak ja to znam, podobnie jest u mnie.... odkladam z dnia na dzien,az napietrzy sie co nieco i zacznie mna rzucac po scianie z niemocy,dopiero sie za pracke lapie) dzis jednak co nieco zrobilam: wyrzucilam do kubla pare nieuzytecznych ciuszkow, reszte do walizy powedruje,az natchnienie mnie najdzie na jakas przerobke) Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 12:31 aj... uwielbiam takie dni, jest cieplutko i ślicznie. teraz brakuje mi balkonu, żeby móc wygodnie się na nim usadowić z książką i napawać się spokojem i urokiem dnia Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 14:48 ale upał))) jak na pustyni, ufffff uwielbiam taka pogodę Z mojej wycieczki dzisiejszej nici, to nic, co sie odwlecze, to nie uciecze. Pieczecie się w słońcu? Kasikk nie pytam, ona bidola ciężko pracuje, Slo zresztą też, nie zapominajcie dziewczyny o czymś zimnym do picia, nic nie sugeruje, ale wiecie co jest najlepsze Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:42 i zawczesnie nicku zasugerowales, slubne sobie %piwka wypilo i z plazy nici rowniez, a mielismy jego samochodem jechac.... obiecal,ze jutro na sniadanie mozemy pojechac)az sie ciesze na sama mysl) kasztam sie teraz po ogrodeczku w bikini ...hmmmmmm ..sloneczko fajnie grzeje wcale nie nazekam) Milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:44 mysia a to tragedia bez balkonu((((((( wiem,siostrzenica miala takie fajne "gniazdeczko" i jak sie tesknilo za balkonikiem,teraz maja na 9 pietrze i widac hetttttt.. daleko az nad morze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:57 kendo napisała: > i zawczesnie nicku zasugerowales, > slubne sobie %piwka wypilo i z plazy nici rowniez, > a mielismy jego samochodem jechac.... > obiecal,ze jutro na sniadanie mozemy pojechac)az sie ciesze na sama mysl) > > kasztam sie teraz po ogrodeczku w bikini ...hmmmmmm ..sloneczko fajnie grzeje > wcale nie nazekam) > > Milego popoludnia. w bikini???????? to sasiedzi wywracaja slepiami na taki kuszacy widok)))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:02 Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:05 mala20033 napisała: > Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem.. hehehehe Kendus miej litosc na biednych podrapanych podgladaczy Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:19 cale szczescie "chlopy" ,byli w pracy, sasiadka Eva na lezaczek tylko legla.... a ja lazilam po ogrodzie co nieco organizujac juz pod "budowe") teraz po obiadku juz przerwa az do poniedzialku Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:16 mala20033 napisała: > Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem.. no cos Ty malenka....kazdy te krzaczki juz powywalal i teraz tylko trawka.... a ich zony rowniez na lezaczkach w bikini legly) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:14 sloo !! ))))))) no co ?? tak cieplutko,to trzeba cialko przewietrzyc....) a granice sasiedzkie obsadzone to i nic niewidac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:32 kendo napisała: > sloo !! > ))))))) no co ?? tak cieplutko,to trzeba cialko przewietrzyc....) > a granice sasiedzkie obsadzone to i nic niewidac) a tam nic nie widac dla ciekawskich i zarosla nie pzreszkadzaja)))) sama bym wylegla tylko nie mam ogrodu Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:39 a balkonik to co ?? rozkladaj lezaczek i juz sie opalaj) tak tu robia co w blokach mieszkaja... a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:55 kendo napisała: > a balkonik to co ?? > rozkladaj lezaczek i juz sie opalaj) > tak tu robia co w blokach mieszkaja... > a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnac) boc jest daleko i nie zawsze mozna a balkon ma to do siebie,ze sa barierki,ktore zaslaniaja slonko, a kiedy slonko juz poza barierkami to nie siega slo ciala marzy mi sie wiejska laka gdzie moznaby bez krepacji i bez gapiow rozlozyc sie i chlonac te zielen, cisze i zapach lakowego ziela tylko chyba nie znajde takiej laki, ktora bylaby wolna od ludzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:59 no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnienia a widzial kto uschniete slo? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 17:10 mala20033 napisała: > Nie widzialam..ani..ani... no jus sie nasaczylam)) mniem soczek tymbarku pom.brzoskwiniowy-taki lubie najbardziej a najbardziej z oczow lubie otwierac zawleczki czyli kapselki na ktorych zawsze jest ciekawy napis dzis byl taki: do konca jeszcze daleko- hmmm interesujace, z czym ten koniec zwiazany? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:12 no jak to z czym....?? jak to soczek to chyba kiedy dno buteleczki sie zobaczy) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:16 slo-onko napisała: > no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnienia > a widzial kto uschniete slo? wtedy by nie grzalo wcale, lepiej niech sie nasacza wszystkimi cieczami) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:39 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnieni > a > > a widzial kto uschniete slo? > > wtedy by nie grzalo wcale, > lepiej niech sie nasacza wszystkimi cieczami) no moze nie wszystkimi)))) bo bede za mocno nasaczona i moge czasem zaczac tancowac dopiero bylby ubaw Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a balkonik to co ?? > > rozkladaj lezaczek i juz sie opalaj) > > tak tu robia co w blokach mieszkaja... > > a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnac) > > boc jest daleko i nie zawsze mozna > a balkon ma to do siebie,ze sa barierki,ktore zaslaniaja slonko, a kiedy slonko > > juz poza barierkami to nie siega slo ciala > marzy mi sie wiejska laka gdzie moznaby bez krepacji i bez gapiow rozlozyc sie > i chlonac te zielen, cisze i zapach lakowego ziela tylko chyba nie znajde > takiej laki, ktora bylaby wolna od ludzi uwierz mi Slo, sa jeszcze takie łaki gdzie człowieka nie spotkasz, kiedys Ci pokażę. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:13 i widzisz sloo,jaki nasz kolego kochany...obiecal Ci pokazanie laczki bezludnej) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:14 a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczynaja mnie dreszcze brac( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:15 kendo napisała: > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczynaja > mnie dreszcze brac( az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wredne? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczyn > aja > > mnie dreszcze brac( > > az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wredne?: > ) mocno( spanie dzis na brzuszku.... a rano sobie tylko dekoldzik i raczki faktorem posmarowalam ze wzgledu na sloneczna alergie i to posmarowane czuje sie swietnie Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczyn > aja > > mnie dreszcze brac( > > az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wredne?: > ) a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję nareszcie, dosłownie i w przenośni Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos > zaczyn > > aja > > > mnie dreszcze brac( > > > > az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wr > edne?: > > ) > > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję nareszcie, > dosłownie i w przenośni eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!! to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne" poczytaj jeszcze raz wpis o) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:28 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,z > e cos > > zaczyn > > > aja > > > > mnie dreszcze brac( > > > > > > az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardz > iej wr > > edne?: > > > ) > > > > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję > nareszcie, > > dosłownie i w przenośni > > eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!! > to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne" > poczytaj jeszcze raz wpis o) upssss. do nózek padam i o wybaczenie proszę)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:32 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku > > > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji pocz > ulam,z > > e cos > > > zaczyn > > > > aja > > > > > mnie dreszcze brac( > > > > > > > > az taaaaaaaak moooocno? wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest na > jbardz > > iej wr > > > edne?: > > > > ) > > > > > > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję > > > nareszcie, > > > dosłownie i w przenośni > > > > eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!! > > to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne" > > poczytaj jeszcze raz wpis o) > > upssss. do nózek padam i o wybaczenie proszę)) ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:15 kendo napisała: > i widzisz sloo,jaki nasz kolego kochany...obiecal Ci pokazanie laczki > bezludnej) jesli z nim to juz nie bedzie to bezludna laka ale moze byc ciekawie)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:19 a to napewno bedzie ciekawie, a jak inaczej mialby Ci pokazac he???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:24 kendo napisała: > a to napewno bedzie ciekawie, > a jak inaczej mialby Ci pokazac he???? pokazac z daleka palcem i zostawic mnie sama choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawic Nick balbys sie o mnie czy tez nie?))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:27 o boszzzzzzzzzze,jak z daleka ma Ci pokazac?? taz to trzeba za lapke wziasc i zprowadzic na miejsce wyznaczone) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:27 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a to napewno bedzie ciekawie, > > a jak inaczej mialby Ci pokazac he???? > > pokazac z daleka palcem i zostawic mnie sama > choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama > i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawic > Nick balbys sie o mnie czy tez nie?))) bez przerwy, łąka niby bezludna, ale zawsze z krzaków może wyjść zbój Madej albo inna przechera i porwie Slo, co wówczas czynić, no co? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a to napewno bedzie ciekawie, > > > a jak inaczej mialby Ci pokazac he???? > > > > pokazac z daleka palcem i zostawic mnie sama > > choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama > > i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawic > > Nick balbys sie o mnie czy tez nie?))) > > bez przerwy, łąka niby bezludna, ale zawsze z krzaków może wyjść zbój Madej al > bo inna przechera i porwie Slo, co wówczas czynić, no co? wiec zostan moim lakowym rycerzem tak niekowencjonalnie-nowoczesnie a pokazesz mi to stado saren o ktorym napisales wczoraj? Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 21:31 witam piątkowo, sił ostatnio nie mam by cokolwiek napisać a dziś nóżki bolą...dobrze ,że nóżkami pisać nie muszę)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 21:37 hej ! itus.... poloz nozki troszke wyzej to odpocza my poczekamy za Toba. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 05:30 dobrze, ze juz piatek, może jakos uda sie go przeżyć spokojnie, życze tego wszystkim vistulanom Poranek chłodny ale w miare sloneczny, zapowiada się poprawa pogody, może w końcu wroca upaly, oby jak najszybciej. Dlaczego czlowiek ciągle na cos czeka? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 09:15 Nick a TY od 5,30 juz na nogach?)) i na forum?)))) witam pozostalych Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 09:51 witam i ja...sloo/nick dolacze do wielu pytan piatkowych nicka.... a czemu u nas musi deszczyc i wiac?? nawet zapowiadaja obfite opady( ech....czekam cierpliwie na lato.... zyczac Wam cieplego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 10:09 witam Was cieplutko no i też zadam swoje pytanie pogodowe: czemu nie może być słońca bez upałów? tylko albo deszcz, albo war taki, że wytrzymać nie można... ( ja chcę lato, ale nie gorące miłego dnia życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 10:11 witaj kasikku, wlasnie,niechy deszczylo noca a w dzien sloneczko bylo.... miej sobie z bebiskiem dobrze dzis) Odpowiedz Link
mazia Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:01 Wspaniale... Witam goraco, choc u mnie tylko cieplo Ale sloneczko swieci a to najwazniejsze! Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:05 hej maziu.... u nas pochmurnie( i mam nadzieje,ze nie bedzie deszczyc bo do sklepu mam zamiar sie wybrac milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:06 Kednus TY nam lepiej powiedz kiedy sie do Polski wybierasz aaaaa? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 15:47 ojej....pojade napewno ale niewiem kiedy, a jak bede jechac to napisze, ale wiesz,ze jak jade autobusem,niemoge z drogi zboczyc, jedynie na "slonecznym" mamy pauze na kawcie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:18 kendo napisała: > ojej....pojade napewno ale niewiem kiedy, > a jak bede jechac to napisze, > ale wiesz,ze jak jade autobusem,niemoge z drogi zboczyc, > jedynie na "slonecznym" mamy pauze na kawcie ah no wiem Kendus ale kiedys dowiedzialas sie o tym,ze to mnie oplacalne takie "po drodze" w ostatniej chwili. moze jest jakas furtka? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:22 sloo, niema zadnej furki,place bilet w ktory jest wliczony : bilet na prom na autobus az do Wroclawia i jak doplace to kabina(a zawsze biore) bedziemy czekac sloo na tak oferte tania,jak bylam u Ciebie na niej, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:10 kendo napisała: > sloo, > niema zadnej furki,place bilet w ktory jest wliczony : > bilet na prom > na autobus az do Wroclawia > i jak doplace to kabina(a zawsze biore) > > bedziemy czekac sloo na tak oferte tania,jak bylam u Ciebie na niej, dobrze a wiesz,ze teraz wykorzystam kuferek na podroz? juz nawet sie z tego powodu bardzo ciesze choc szczerze mowiac jakos mam obawy przed taka masa ludu, ktora ma tam byc. nigdy nie mialam okazji byc na takim wielkim weselisku, jak bedzie na parkiecie?az sobie niewyobrazam, nawet jesli wyjdzie tylko polowa z nich potanczyc to i tak sporo bo sto. z reszta najwazniejsze dobre towarzystwo z ktorym sie bedzie, a takie jest gwarantowane no i sama wizyta i jakas odmiana od codziennych obowiazkow za tydzien o tej porze bede biesiadowac Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:26 oj! wlasnie,niemal bym zapomniala o weselisku i kreceniu nozka))))))) zobaczysz bedzie dobrze,zawsze sie cos wesolego dzieje, gdy jest takie skupisko ludzi) a kufereczk??...no zmiesci sie cala drogeria i ciutke jeszcze) niech spelnia dobrze swa funkcje)bedziesz jak "artystka" z kufereczkiem) tylko glowki nie zadzieraj zawsysoko)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:00 Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:19 mala20033 napisała: > Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka > a tu sie zrobila parowa niemilosierna( zaraz do ogrodnika po kwiatki pojade milego dnia malenka Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:24 kendo napisała: > mala20033 napisała: > > > Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka > > > > a tu sie zrobila parowa niemilosierna( > zaraz do ogrodnika po kwiatki pojade > > milego dnia malenka tez powinnam to zrobic. chce w tym roku 5 donic okraglych, a w nich chojaczkowo-iglaste jakies ziele no i maciejke tylko wciaz brak albo czasu albo funduszu jak mam czas to portfel pusty, jak portfel bogaty to cos znow innego Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:29 a ja nieznalazlam >macieja(((((((( ale widzialam dzis donice w fajnym formie na dwor chyba pojade i zakupie i niebardzo wiem jakie kwiatki kupic,jest ich multum a ja chcialam polaczyc roz z bialym, tylko ze ten roz taki wsciekly jest) zobacze na ryneczku moze jutro jak sie wyrobie z czasem, kase na ogrod mam juz w kieszeni,musze teraz uwazac by nieprzeciagnac limitu, bo braknie moze na cos innego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:34 kendo napisała: > a ja nieznalazlam >macieja(((((((( > ale widzialam dzis donice w fajnym formie na dwor chyba pojade i zakupie > i niebardzo wiem jakie kwiatki kupic,jest ich multum > a ja chcialam polaczyc roz z bialym, > tylko ze ten roz taki wsciekly jest) > zobacze na ryneczku moze jutro jak sie wyrobie z czasem, > kase na ogrod mam juz w kieszeni,musze teraz uwazac by nieprzeciagnac limitu, > bo braknie moze na cos innego. Kendus czy u Ciebie w ogole nie mozna dostac maciejki czy tym razem jej zabraklo? bo jesli w ogole nie ma to przeciez moge Ci wyslac torebeczke bedziesz miala na kilka razy. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:40 kiedys dawno udalo mi sie kupic przez przypadek, mialam na dwa lata, pozniej szukalam i nie znalazlam.... sloo,przesylka bedzie drozsza niz te nasionka,chyba ,ze bys razem z vedrujaca ksiazka poslala=bedzie to dwie rzeczy w jednym)albo moze normalnie w liscie? o rany i znow mnie naciagasz,kiedy ja sie odwdziecze za Twe dobre serducho.?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:44 kendo napisała: > kiedys dawno udalo mi sie kupic przez przypadek, > mialam na dwa lata, > pozniej szukalam i nie znalazlam.... > sloo,przesylka bedzie drozsza niz te nasionka,chyba ,ze bys razem z vedrujaca > ksiazka poslala=bedzie to dwie rzeczy w jednym)albo moze normalnie w liscie? > o rany i znow mnie naciagasz,kiedy ja sie odwdziecze za Twe dobre serducho.?? no w liscie w liscie , bo to sa malenkie torebunie papierowe. jesli z kasiazka wedrujaca to zanim dojdzie to skonczy sie lato)))) jesli dostane u siebie w sklepie nasiona to Ci wysle niebawem jesli nie to wysle CI to co mam swojego , a sobie odkupie. i przestan z tym naciaganiem to zaden koszt przeciez ))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:58 no dobrze sloo,juz bede cicho) a i tak czuje sie tak dziwnie,ze ja Tobie nic niemoge sie zrewanzowac o) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:04 kendo napisała: > no dobrze sloo,juz bede cicho) > a i tak czuje sie tak dziwnie,ze ja Tobie nic niemoge sie zrewanzowac o) kobieto puchu marny jak powiedzial Adam M. nie mysl o tym, dla mnie to przyjemnosc , by cos przeslac Tobie czego tam nie ma , a Ty mu tu o dźwięcznościach jakichs Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:06 )))))))))))))))...dzieki przesliczne sloo za twe dobre serducho. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:28 a teraz ide zdjatka porobic,mym kwitnacym bzom , i glog na rozowo tez zaczyna kwitnac) kwiatki zalatwie jutro) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 18:06 mój bez juz praktycznie przekwitł nawet nie było czasu sie nim nacieszyć. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 18:23 A wiecie!!Tu nie ma kasztanow i bzu!! Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 19:56 szkoda((((((((( kasztany kwitna pieknie obecnie....az sie dusza raduje. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 19:54 nick000 napisał: > mój bez juz praktycznie przekwitł nawet nie było czasu sie nim nacieszyć. na jutro zamowilam goscia i wykarczoje mi toto, az na trawe puszczz nowe pedy. jedynie zostanie od ulicy by robic cien na oka. kiscie sa tak ciezkie od deszczu.... Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:17 czyli tydzien pracy zakonczoney?? i stad ta radosc))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:18 kendo napisała: > czyli tydzien pracy zakonczoney?? i stad ta radosc))))))) a skad((( jutro ide na 8,20 ale do 9 tylko . ale tramwajem musze(((( to jest najwiekszy bol((((( ps.Nick chwilowo odciety Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:27 oj! chyba nie bedzie tloku, jak bylam we wroclawiu,to po 35 latach przejechalam sie tramwajem) znow ma problem?? ciekawe jak bedzie u nas bo tez zmieniamy operatora za trzy tygodnie, dziecie powiedzialo,ze zly wybor zrobilismy( zobaczymy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:34 kendo napisała: > oj! chyba nie bedzie tloku, > jak bylam we wroclawiu,to po 35 latach przejechalam sie tramwajem) > > znow ma problem?? > ciekawe jak bedzie u nas bo tez zmieniamy operatora za trzy tygodnie, > dziecie powiedzialo,ze zly wybor zrobilismy( zobaczymy? oj zeby nie z deszczu pod rynne. a zcemu zmieniacie? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 05:47 piątek bez problemów, tego życze wszystkim vistulanom. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 07:29 Piatek Słoneczny i ciastowo-truskawkowy miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 08:46 Witajcie orzeszek/nick niech dzionek bedzie mily dla Was, pogoda w przeciwienstwie do wczorajszego dnia okropna:wietrznie i nawet opady zapowiadaja(((((((( pozostaje sie cieszyc truskawkami w ciescie))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 10:05 witam ) wczoraj był dzień lenia, a dziś MUSZĘ do roboty się zabrać ciasto truskawkowe na wzmocnienie baaardzo się przyda ) pozdrawiam cieplutko ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 10:25 witaj kasikku....i powodzenia w pracusiowaniu) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 12:54 nasza koleżanka Kajtulo potwierdzila odbiór, spóźnionej ale jednak, urodzinowej książki, bedzie teraz miała dwie takie same))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 13:33 ale za to druga jaka miła - z naszymi wpisami i życzeniami ) Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 21:40 witam wieczornie)))) pracpwity dzień był Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 06:34 witam piątkowo, życzę spokojnej końcówki tygodnia i pogodnego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 08:11 dzień dobry baaaaaaaaaaardzo)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 09:20 witam: orzeszka/sloo/nicka zyczac milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 13:27 witam ) pieknie za oknem i w ogóle, ale dziś od rana niestety u lekarza zawitałam z Manią... biedna, ma zapalenie pęcherza ( całe szczęście, że humor jej dopisuje Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 13:40 witaj kasikku chociaz pogoda humorek buduje u Ciebie, tu pada niestety,mamy co drugi dzien lato( biedna kocia...poprzytulaj ja extra odemnie, po medycynie napewno poczuje sie lepiej ale jak dostala to zapalenie,przeciez to domowy kocius?? milego dnia kasikku Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 14:18 a no nie wiem jak... wet kazał zebrać siusiu i do analizy dać, żeby wykluczyć kamicę nerkową ( i to mnie martwi najbardziej, bo wtedy dietka kocia na duuużo droższą się zmieni i kota cierpiąca będzie... ( Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 15:53 biedna kocia((((((((((((((( miejmy nadzieje,ze sie tylko podziebila. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 19:50 milego,malenika.. u nas juz wieczor u Ciebie poczatek, wiec miej sobie przyjemnie. Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:10 umęczyłam się dziś , ale troszku już odpoczełam chlupiąc się w wodziei pianka była na dodatek)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:16 jtka napisała: > umęczyłam się dziś , ale troszku już odpoczełam chlupiąc się w wodziei > pianka była na dodatek)))) nastepna prowokatorka uwazaj Jtus, jak Nick to przeczyta to znow bedzie bredzil)))) Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:23 no to wpadłam... jak śliwka w kompot)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:31 ech..chyba nie bedzie tak zle) ewentualnie moze recznik podac))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:34 nareszcie prawdziwy vistulowy wieczór, id pod prysznic ale jeszcze tu wrócę, nie myslcie, ze to koniec, o nie)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:29 tez zawsze po umeczeniach dnia robie taka zbawienna kapiel,pomaga.... milego wieczoru itus. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:49 kendo napisała: > tez zawsze po umeczeniach dnia robie taka zbawienna kapiel,pomaga.... > > milego wieczoru itus. z tego co wiem to Nick lubi bardzo dlugo sie pluskac mozemy pousypiac jesli to dlugo potrwa Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:52 wlasnie chcialam i ja chcialam isc zanurkowac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:54 kendo napisała: > wlasnie chcialam i ja chcialam isc zanurkowac) jesli musisz to nurkuj ale jesli nie musisz to zostan Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:55 mam ta swobode,ze moge pozno zanurkowac, nikomu nie bede przeszkadzac, szkoda mi Was zostawiac,tak wieczor przyjemnie uplywa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:58 kendo napisała: > mam ta swobode,ze moge pozno zanurkowac, > nikomu nie bede przeszkadzac, > szkoda mi Was zostawiac,tak wieczor przyjemnie uplywa) rzadko tak wesolo nam uplywa czas. czasem zastanawiam sie od czego to zalezy? od nastroju? humoru? czy ogolnego samopoczucia? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:00 mysle,ze chyba wszystkie faktory wchodza w ger a najwaznieje jest jak z niewinnego tematu rozwinie sie dyskusja, czasem moze nawet "zwariowana") Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:02 kendo napisała: > mysle,ze chyba wszystkie faktory wchodza w ger > a najwaznieje jest jak z niewinnego tematu rozwinie sie dyskusja, > czasem moze nawet "zwariowana") wlasnie takie dyskusje sa najzabawniejsze i wtedy kreci sie vistulowa ruletka jest wesolo i szalenie Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:05 a zauwazylas,ze tak malo nas na vistuli i mamy i tak wspaniale? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:06 kendo napisała: > a zauwazylas,ze tak malo nas na vistuli i mamy i tak wspaniale? a jakze)))) bardzo wspaniale jak tzreba to spokoj i cisza az w uszach swiszczy a kiedy indziej dzrwi sie nie zamykaja Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:07 tak bedac na innych forach gdzie ludzi zaczelo przybywac,odpadlam, bo za duzo juz bylo dla mnie cos nie lubie tloku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:10 kendo napisała: > tak bedac na innych forach gdzie ludzi zaczelo przybywac,odpadlam, > bo za duzo juz bylo dla mnie > cos nie lubie tloku) masz racje, tez nie lubie jak za ciasno tu jest w sam raz Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:13 plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne a to jest bardzo wazne . Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:14 kendo napisała: > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne > a to jest bardzo wazne . jak nie najwazniejsze czy to juz poltora roku sie znamy? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne > > a to jest bardzo wazne . > > jak nie najwazniejsze > czy to juz poltora roku sie znamy? moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z moje strony tak jest. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:18 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne > > > a to jest bardzo wazne . > > > > jak nie najwazniejsze > > czy to juz poltora roku sie znamy? > > moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z moje > strony tak jest. no chyba tak Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22 kendo napisała: > a sloo tylko "chyba" bo ja tak niesmialo smiem twierdzicchoc pewnie to prawda Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a sloo tylko "chyba" > > bo ja tak niesmialo smiem twierdzicchoc pewnie to prawda ech sloo,znow powatpiewa przez "pewnie" Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:19 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne > > > a to jest bardzo wazne . > > > > jak nie najwazniejsze > > czy to juz poltora roku sie znamy? > > moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z moje > strony tak jest. masz racje nicku.... stalismy sie bliscy sobie i znajomosc sie zaciesnila i w przyjazni zamienial) teraz chyba nie napisalam gornolotnie? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:15 gadka szmatka zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczynbało robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:15 nick000 napisał: > gadka szmatka zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczynbało > robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest. a co na wagary chodziles? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > gadka szmatka zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczy > nbało > > robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest. > > a co na wagary chodziles? coś podobnego właśnie, nie mialem weny, schowała sie gdzies głeboko, ot i cala tajemnica, na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, ze wszyscy byli jacys ospali, teraz juz wraca vistulowa norma)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23 hmmmmm.....no niech bedzie)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:16 i co nick ?? wywinales numerek? 32 000 ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17 kendo napisała: > i co nick ?? > wywinales numerek? 32 000 ) i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:21 kendo napisała: > kendo napisała: > > > i co nick ?? > > wywinales numerek? 32 000 ) > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) jak to jednoczesnie? po czym to poznac? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23 kendo napisała: > kendo napisała: > > > i co nick ?? > > wywinales numerek? 32 000 ) > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) ze Slo) no no Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i co nick ?? > > > wywinales numerek? 32 000 ) > > > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) > > ze Slo) no no co? co?)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:25 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > i co nick ?? > > > > wywinales numerek? 32 000 ) > > > > > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) > > > > ze Slo) no no > > co? co?)))) a nie powiem nic wiecej)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:27 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i co nick ?? > > > wywinales numerek? 32 000 ) > > > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratuluje) > > ze Slo) no no i pomyslal by ktos ze to cos prawda) ale na vistulce wszystko jest mozliwe) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17 kendo napisała: > i co nick ?? > wywinales numerek? 32 000 ) ooooooo to juuuuuz?????????)))) o rety nawet nie zauwazylam)))) kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej )))) ale jesli tak to cmok))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i co nick ?? > > wywinales numerek? 32 000 ) > > ooooooo to juuuuuz?????????)))) > o rety nawet nie zauwazylam)))) > kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej )))) > ale jesli tak to cmok))))) chcialam zlapac za paluski ale za duzo ich bylo bo chyba z nickiem wkilikaliscie posciki o 22:15 Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i co nick ?? > > > wywinales numerek? 32 000 ) > > > > ooooooo to juuuuuz?????????)))) > > o rety nawet nie zauwazylam)))) > > kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej )))) > > ale jesli tak to cmok))))) > > chcialam zlapac za paluski ale za duzo ich bylo > bo chyba z nickiem wkilikaliscie posciki o 22:15 aha)))))) Nick gratuluje Tobie:0 Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22 kendo napisała: > i co nick ?? > wywinales numerek? 32 000 ) wywineliśmy go wszyscy, gratulacje szefowo)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:24 GRATULUJE WAM BARDZO..... pedzimy zrywami do przodu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:25 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > i co nick ?? > > wywinales numerek? 32 000 ) > > > wywineliśmy go wszyscy, gratulacje szefowo)) otoz to, wszyscy razem. gdyby nie Kendo niebyloby forum, gdyby nie bylo forum niebyloby nas, gdyby nie bylo nas niebyloby ani przyjazni ani pisania. gdyby nie my niebyloby takich numerow ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:26 no to ja jzu sie pzoegnam kochani spijcie slodko do zobaczenia jutro)) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:29 spij sloo slodzidko i marz o koszyczu owocowym) PA;.. do jutra. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:32 Kenduś, nie mam słow jak udało sie to tobie zorganizować, wszedłem tu na chwilę a zostałem i nie mam zamiaru odejść, jedyne normalne miejsce na zwariowanym swiecie, dzięki Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:34 ech...po prostu spotkali sie tu wszyscy Ci najnormalniejsi ) ciesze sie z Twych deklaracji zostania) i mysle ,ze inni rowniez byli by smutni gdybs chcial odejsc. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:27 nic dodac nic ujac sloo)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:30 fajny wieczór, oby było ich jak najwięcej, śpij Sloneczko spokojnie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:35 ide i ja, mam cos jeszcze do napisania, dziwne ale prawdziwe, noca najlepiej mi sie pisze. Trzymaj sie Kendo, dobrej nocy a jutro słonecznego i pięknego dnia zycze Wybieram sie na rowerowa wycieczkę, będzie super, tak jak lubie, tylko natura i ja. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:38 dobrej nocy nicku.... tez nieraz nocna wene wykorzystuje, miej sobie mile wycieczkowanie i niedaj sie uwiesc jakiejs Rusalce))) PS;..wieczorek bym mily) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 06:39 gdybyż to jeszcze piątek, godzina pietnasta, to nic, przeleci. Miłego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:11 spoko jeszcze 8 godzin i koniec tygodnia pracy )))) a przepraszam 7 godzin i 50 minut )) witam wszystkich w upalny piatek Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:55 witajcie :orzeszku i nicku) cieszcie sie jednak,bo dzis zakonczycie tydzien pracy i mam nadzieje,ze szybciutko i milo Wam zleci) cierpliwosci i usmiechu zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: srodek lata........... 24.06.05, 09:01 dzis obchodzi sie z wilka pompa powitanie lata, dziewczynki/panie i babcie ozdabiaja swe glowy wiankami uplecionymi z kwiatow, zajada sie sledzikiem i mlodymi kartofelkami(cena wczoraj byla 0,35 Öre za 1 kg,nieprawdopodoba cena ,prawie darmowa) przepijac setunia ) o i jeszcze taniec zabkowy odtancowuja )))))))) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:56 W upalny piatek witam wszystkich spiochow i niespiochow co zamierzacie robic w ten weekend? Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 09:04 witaj sloo, j/w wspomnialam,mamy wielkie swieto, dla svenssona to wieksze niz Boze Narodzenie, okazja do spotkani rodzinny i w gronie przyjaciol, niestety,my sami bedziemy,odwolane wszystko z przyczyn wiadomych(slubnego) niemniej bedzie wszystko na stole prucz setuni) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 10:48 witam cieplutko w cieplutki piątek ) życzę wszystkiego najlepszego dzisiaj i uciekam do swoich zajęć ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:18 witam kasikk upalnie.. zaraz z psiunem pojde po letnie kwiatunie i moze wianuszek sobie uwije, milego dzionka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:19 kendo napisała: > witam kasikk upalnie.. > zaraz z psiunem pojde po letnie kwiatunie i moze wianuszek sobie uwije, > > milego dzionka. a moze spotkasz jakiegos Jana? dzis 24 Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:24 ech) moze o cos sie potke podobnego ))))))))))))))))) jak psiun wytrzyma goracze,przejde sie nad srumyczek zobaczyc czy mozna by mini wianuszek tam poscic) Odpowiedz Link
kendo Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 16:48 jak stwierdzaja synoptycy pogody, ze dzis najgoretszy srodek lata od siedmiu lat na dworze nie idzie wytrzymac by siedziec,chyba,ze w cieniu, a by wyjsc przez altane na dwor,musze przebiec bardzo szybko,bo goraco az zatyka,jest +33 stopnie, wsrodku w domu +28 stopni..., cieply lekki zefirek,ktory zamiast chlodzic dodaje ciepla) za to w domciu mimo temperatury wysokiej oczuwa sie jakas ulege,flekt chlodzacy wlaczony caly czas....aby do wieczora,moze bedzie chlodniej, bo nastepne papusianie letnie czeka))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 16:55 eh to i tak nie duzo w latach 90-tych kiedy bylo lato stulecia i jesli dobrze pamietam stopni bylo ok 40. ale zwazywszy moj starczy wiek moge miec juz jakas niepamiec a taks woja droga u nas slonko zaszlo, jest troche duszno ale nie jest zle. byleby jutro bylo slonecznie, bo zamierzam spedzic dwa dni na slonku nie koniecznie opalajac sie jak skwarka Odpowiedz Link
kendo Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 17:31 pamietam to lato stulecia, umarla nam wtedy psiunia na rekach,nie wytrzymal goraczki, choc dostawal tabletki na serce..... ale wetdy ja bylam mlodsza i inaczej odczuwalam cieplo, zycze sloo pieknych wypoczynkow na lonie natury. Odpowiedz Link
slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 19:41 kendo napisała: > pamietam to lato stulecia, > umarla nam wtedy psiunia na rekach,nie wytrzymal goraczki, > choc dostawal tabletki na serce..... > ale wetdy ja bylam mlodsza i inaczej odczuwalam cieplo, > > zycze sloo pieknych wypoczynkow na lonie natury. moj odpoczynek zacznie sie jutro dzis jeszce musze upiec placek z truskawkami na zakaske rewela smakowa, bo juz je konsumowalam. dzis pieke samodzielnie. potem moge podac przepis Odpowiedz Link
nick000 Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 20:20 hmmm, interesujace, Truskawka w ciescie Jak dla mnie to jest nadal z lekka zbyt mało upalnie, na jutro zapowiadają skwar, szczyt czerwcowych upałów, cieszę sie niezmiernie))) Jeszcze dzisiaj nie moge wieczoru na vistuli spędzić, od jutra wszystko wraca do normy i oby juz tak zostało. Dobrej nocy zyczę i czekam na przepis Slo niecierpliwie Odpowiedz Link
slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 20:31 nick000 napisał: > hmmm, interesujace, Truskawka w ciescie Jak dla mnie to jest nadal z lekka z > byt mało upalnie, na jutro zapowiadają skwar, szczyt czerwcowych upałów, cieszę > sie niezmiernie))) Jeszcze dzisiaj nie moge wieczoru na vistuli spędzić, od > jutra wszystko wraca do normy i oby juz tak zostało. Dobrej nocy zyczę i czekam > na przepis Slo niecierpliwie moj placus w piecyku, a pzrepis zostawilam na stole vistulowej kuchni Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:02 No dobra to ide spac ale wpierw zakasze placusia mojego do jutra papa Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:33 alem sie zczytala na altance) do 22:00 bylo widno wiec sluchajac ocuconych z upalu ptaszat czytalam sobie o bozym siwecie nie myslac) chyba juz spicie co?? sloo dobrej nocy,zaraz poczytam was sobie) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:35 hej itus, u ciebie tez upalnie bylo dzis? milej nocki zycze nick Tobie rowniez i malaej i kasikkowie i mazi i orzeszkowi i kogo jeszcze zapomniala?? to tez zycze swietojanskiej nocki i oby dzisiejsze sny sie Wam spelnily) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 06:34 witam w słoneczny piątkowy poranek, nareszcie ostatni dzień pracy w tygodniu Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 08:52 dzien dobry bardzo w pochmurny piateczek sloneczka i dobrego humoru zycze wszytskim vistulakom Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 09:34 pieknego dnia zycze.... i juz lipiec,ale czas pedzi do przodu ) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 10:44 witam i cudnego dnia życzę całe szczęście, że to piątek ) jejku, czy Wam tez tak gazeta chodzi, a ściślej - ślimaczy się niemiłosiernie?? wczoraj wieczorem otworzyć nic nie mogłam, nie mówiąc o pisaniu ( Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 11:15 witaj kasikku, tu nie za pieknie choc sloneczko grzeje, obwialo mi chlodnym wiatrem po skrzydelkach( wczoraj tak gazeta mi "slimaczyla" dzis niechce przechwalic(odpukac w niemalowane)))) milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 17:50 i cieplitko,az milo ale trawke dzis trzeba podlac po wczorajszym skoszeniu( milego popoludnia. Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 04:41 .. po bialej niepszespanej nocy,Dobre Rano Zycze Wam to dopiero dwa dni,a juz tesknie,-do Zywca który kendo ma mi przywiezdz. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 08:16 to masz powód żeby nie spać Miłego dnia życze wszystkim Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 08:18 wszytskiego dobrego na piatek dla spiochow i niespiochow, dla pracujacych i wypoczywajacych Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:25 Witajcie wszyscy. dzień zapowiada się upalny i słoneczny ) życzę wam tego i pomyślcie, już piątek!!! jutro słodkie byczenie!! (to do tych ciężko pracujących). ja finiszuję i od przyszłego tygodnia mam już święty spokój i jak wskoczę do vistulki to nie będę chciała wyjść)) mycha ps. mocno macham do kenduni i dziękuję za słowa otuchy i trzymanie kciuków. baw się dobrze na wyjeździe! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:29 Myyyyyysia )))))))) ale sesja juz sie chyba skonczyla? Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:43 cześć sloooooo!!!!! )))) prawie, prawie... jeszcze w sobote mam zaliczenie z ćwiczeń, ale nic mi nie mogą zrobić, bo mam już zdany egzamin z tego przedmiotu, więc... jeszcze odrobina wysiłku umysłowego i z głowy!!! huuuuraaaa!!! )) jak się położę na pleckach w rzeczce, to dopłynę z mojego miasta do bałtyku, a kto wie... może nawet kendo odwiedzę, hihihi)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:53 mycha napisała: > cześć sloooooo!!!!! )))) > prawie, prawie... > jeszcze w sobote mam zaliczenie z ćwiczeń, ale nic mi nie mogą zrobić, bo mam > już zdany egzamin z tego przedmiotu, więc... jeszcze odrobina wysiłku > umysłowego i z głowy!!! huuuuraaaa!!! )) > jak się położę na pleckach w rzeczce, to dopłynę z mojego miasta do bałtyku, a > kto wie... może nawet kendo odwiedzę, hihihi)) albo spotkasz sie z nia na promie pojdziecie na dancing,a potem kojo Was ukolysze do snu)))) Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:56 o trochę szaleństwa by mi się przydało, nie powiem)) a może dołączysz?? tylko tak myślę, co będzie jak się okaże, że mam chorobę morską??? tego jeszcze nie sprawdzałam Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 10:10 mycha napisała: > o trochę szaleństwa by mi się przydało, nie powiem)) > a może dołączysz?? > tylko tak myślę, co będzie jak się okaże, że mam chorobę morską??? tego jeszcze > > nie sprawdzałam mialam juz taki zamiar ale od kad mam ogona to ani dudu Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 11:45 mycha napisała: > oj... to może z ogonem??? eh, musialabym sie zastanowic wiesz zcasem taki ogon bywa kula u nogi jak babski zlot to babski jesli z ogonami to mieszany Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:07 też racja ale czasami można znaleźć im coś fajnego do roboty na czas zlotu. ja tak ze swoim ex kilka razy zrobiłam. on zafascynowany grzebaniem w komputerach, więc jak coś to podsuwałam mu myśl, że przydałoby się na nowo postawić system, bo dawno tego nie robił, albo mój komp miał jakieś usterki, a on zawsze entuzjastycznie do tego podchodził)))) a ja żeby mu nie przeszkadzać jakoś "organizowałam" sobie czas)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:32 aha, to ja swojemu zrobie liste co na kiedy i dla kogo powinien ugotowac ostatnio bardzo to polubil no chyba,ze zatrudnimy go jako kucharza Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:59 sloo z racji mojego antytalentu w sprawach garkowo-patelniowych wychodzę z założenia, że facet umiejący gotować to skarb )) oba pomysły są dobre co do kucharza, to twój prywatny kucharz DD podzielisz się z nami tymi smakołykami, które upichci??? )) Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 14:52 oooo!! mysz jednak nie utopiła się w vistuli ;P długo nurkowała, ale pływa hiehiehie... ja też chcę na ten prom!! babski zlot by sie przydał, nie powiem ) byłoby super!! a w ogóle to miłego dnia DD Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 14:59 sloo - trzymam za słowo ;p kasikk - ta mysz jest z tych pływajacych, albo przynajmniej symulujących coś w stylu pływania. koniec końców na dno nie idzie ;p Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 21:05 reinkarnacja dotyka dźwięk światło się wlewa do serc sam na sam wypełniamy powietrze spokojem miękko lekko kładzie się ciepło na skórze Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 22:15 wybywam na wekendzik , nie szukac mnie))))) pozdrawiam i milego wypoczynku wszystkim zycze))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 22:59 a zmęczony nadzwyczaj nick życzy wszystkim dobrej nocy Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 09.07.05, 01:49 w ukladach damskomeskich im wiecej dajesz serca tym bardziej przegrywasz im wiecej dajesz czulosci im wiecej chcesz im wiecej kochasz im wiecej jestes w porzadku im wiecej dobroci slesz im wiecej tesknisz im wiecej pokazujesz jak jestes zalezny.. tym wiecej przegrywasz Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 06:50 witam piątkowo, z wielka niechęia zabieram sie do pracy, jeszcze osiem godzin i wolność, życze miłego dnia Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 07:59 .. cholerka,musialem umyc te gary w wannie moczone , Pani Zosia chciala sie wykapac po pracy (po sprzataniu), dzisiaj nieco chlodniej - chce sie zyc. Pzdr. Wsiech Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 08:49 nad moim miastem zawisla wielka jarząca goraca pomarancza dzien dobry bardzo w najwspanialszy dzien tygodnia Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 10:54 witam ) okropnie gorąco i dlatego idę moczyć nogi w wodzie ) Odpowiedz Link
jtka Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 19:56 Kasikku , a może w fontannie))) choć trochę nie higienicznie , ale jakie wrażenie))))) pozdrawiam piątkowo Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 20:21 zrobiłem sobie fontanne z pomoca węża ogrodowego, tecza cudo a chłodek przewspaniały do tego piwko Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 20:57 nick000 napisał: > zrobiłem sobie fontanne z pomoca węża ogrodowego, tecza cudo a chłodek > przewspaniały do tego piwko jak to z piwa tecza?????? chyba piana Nick, chuchnij))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 23:00 chyba dzinek tez byl..z tonikiem.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 07:41 dzien dobry w jesienny piatek z otwartymi ramionami czekamy na Kendo Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 08:37 melduję się z rana i życzę miłego i krótkiego dnia pracy Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 09:39 .. tez tak uwazam,zwlaszcza ,ze slubna juz w domu, po Pania Zosie (do sprzatania) dzwonic nie musze. To jest moja jedyna szansa przy compie dzisiaj ,- "kendo" zaraz przy "Klaviren" zasiadzie. Milego Dnia Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 11:15 witajcie sloneczka moje.......... )))))))))))))))) wrocilam i chyba niepogode tez ze soba wzielam tu, bo chlodno i ma sie na deszczyk, ale Wam zycze cudownego piatku..... PS;..a ta pani zosia to niech ja "djabel wezmie" tak zaposcila chate,ze tydzien mi zejdzie by ja doprowadzic do stanu "uzywalnosci") Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 11:46 kendo napisała: > witajcie sloneczka moje.......... )))))))))))))))) > wrocilam i chyba niepogode tez ze soba wzielam tu, > bo chlodno i ma sie na deszczyk, > ale Wam zycze cudownego piatku..... > > PS;..a ta pani zosia to niech ja "djabel wezmie" > tak zaposcila chate,ze tydzien mi zejdzie by ja doprowadzic do > stanu "uzywalnosci") hehehehe wiec kolejnym razem sama mu poszukaj zgrabnej ladnej i powabnej co to jest mloda i ma duzo sily do sprzatania a stara pania zosie na emeryture wyslac Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 14:39 *witaj mysia....i miej sobie udany dzionek... Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 14:41 sloo najgorzej wlasnie z tymi dzierlatkami,co to oferuja sparzatanie a pewnie co innego czynia)))))))))) zaltwie to innym sposobem nastepnym razem Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 17:12 WITAM!! kendunio wróciła DD a ja dziś mam dzień okropny - nic mi się nie udaje może chociaż rosól... ale i jego popsułam - za mocno sie zagotował i nie dało sie zszumować ( aj... dzień, że z łóżka lepiej nie wychodzić ( Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:46 witaj kasikku oj bywaja dzionki rozne, zobaczysz jutro bredzie lepiej i cieplej. milego wiczoru Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:37 Lepiej późno niż wcale, witaj Kenduś dobrze, ze juestes z nami, pewnie teraz forum z kopyta ruszy Jeszcze dwa dni i bede mógl znowu być tak aktywny jak jeszcze niedawno. Na razie życze przyjemnego odpoczynku i nie krzycz za mocno na Odina Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:45 jak milo Cie widzec nicku, przed niemal chwileczka zamartwialam sie o Ciebie, zycze wszystkiego dobrego i oczywiscie czekamy na Twoj powrot) PS;..odni?? hmmmmmmmmmm...juz nic nie mowie publicznie ale nagrabil sobie sporo,rozprawie sie z nim po pojemu))))))))) zycze milego wieczoru nicku. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 21:04 Upal u mnie..ledwom zywa..ale wam Milego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 21:16 hej malenka, przygnaj cieple chmurki do mnie,bo chlodnawo( tez miej mily dzionek Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:22 dzień dobry z rana. nareszcie upragniony koniec tygodnia. a przed nami 2 dni odpoczynku od pracy. życzę miłego dnia Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:34 i ja witam porannie ) chłodnego dnia życzę ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:49 witajcie komu ciasta jogurtowego?komu? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:11 Jakoś trzeba przeżyć ten piątek, witam i życze spokojnego dnia Gdzie sa zapowiadane upały, no gdzie, kto wie do kogo mam składać reklamacje w sprawie pogody? Slo ciato pycha Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:35 nick oddaj mi swój nieupał a zabierz upał ode mnie są tutaj niestety ( ratunku!! juz chcę zimę Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:40 kasikk napisała: > nick oddaj mi swój nieupał a zabierz upał ode mnie > są tutaj niestety ( > ratunku!! juz chcę zimę Kasikk Ty sie lepiej zastanow i porownaj ile lachow trzeba wlozyc na siebie zima , a ile teraz? teraz myk, wsuwasz sukienusie lekka,zwiewna i przewiewna, a zima koszule, swetry, kurtki, spodnie, rajtuzy, skarpety, czapki, szale, lapawice , futra Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:50 sloo, może nie zima, ale żeby było troszkę chłodniej, bo teraz po prostu nie da się wysiedzieć. nawet oddychać nie ma czym a ja wczoraj zmokłam jak wracałam do domu z pracy. załapałam się na burzę. jak dotarłam do domku to miałam kompletnie wszystko mokre. ale ja lubię letnie burze i wtedy mogę moknąć Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:04 witajcie kochane ludziki... widze zdania podzielone na upragniona pogode, ja chetnie oddam tutejsze zachmurzenie z chlodek a wezme ciepelko, milego dnia zycze. a ciacho nieglupie do kawci na deser sniadankowy. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:11 slo, jak mi za gorąco będzie, to zawsze mogę sie rozebrać, jak za zimno - dołożyć warstwę a teraz? nago jest za gorąco nie, nie, nie!! zima jest dla mnie najlepsza Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:23 kasikk,Ty nie cuduj z pogoda, to tylko chwilowe ,wiec niech tak zostanie, zywie caly czas nadzieje,ze to ciepelko przywedruje do mnie. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:48 a zabieraj sobie!! ja nie chcę, no nienawidzę takiego lata wczorajsza burza trochę rozładowała ale za to dziś parno Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 11:02 oj !! kasikku, wiem,ze nie tylko Ty masz taki problem obecnie, ale trzymaj sie w chlodzie jak mozesz i bedzie OK.... juz niedlugo koniec.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:51 kasikk napisała: > slo, jak mi za gorąco będzie, to zawsze mogę sie rozebrać, jak za zimno - > dołożyć warstwę > a teraz? nago jest za gorąco > nie, nie, nie!! zima jest dla mnie najlepsza patrzysz z punktu widzenia Eskimosa ale oni chyba nie chodzą nago)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:50 kendo napisała: > witajcie kochane ludziki... > > widze zdania podzielone na upragniona pogode, > ja chetnie oddam tutejsze zachmurzenie z chlodek a wezme ciepelko, > > milego dnia zycze. > a ciacho nieglupie do kawci na deser sniadankowy. bardzo mi sie podoba kendusiowe postrzeganie rzeczywistości)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:49 Takich wspaniałych gorących dni mycho nie ogladamy zbyt wiele, zobacz jak jest pięknie, jakie czyste niebo, ciesz sie tym, przyjdzie listopad i zatęsknisz za latem Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:55 slo-onko napisała: > Kasikk Ty sie lepiej zastanow i porownaj ile lachow trzeba wlozyc na siebie > zima , a ile teraz? teraz myk, wsuwasz sukienusie lekka,zwiewna i przewiewna, a > > zima koszule, swetry, kurtki, spodnie, rajtuzy, skarpety, czapki, szale, > lapawice , futra święte słowa pani dobrodziejki w nagrodę bedziesz jutro miala u siebie +35 w cieniu, cieszysz sie?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:47 Kasikk, Twoj upał zawędrował do mnie, dzięki ze go przysłałaś, może nasz chłodny poranek uda sie z wizytą do Ciebie Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 19:28 i powiem Wam,po naszej dwu godzinnej burzy z ulewa cosik z gazeta mi dlugo przewija, mysle,ze burzydlo poszlo juz sobie....ale oswietlalo niebo i walilo az chctka sie trzesla w fundamentach(..balam sie i juz milego wieczoru zycze... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 20:26 zmierzch, niewiarygodnie glośno wyją ptaki za oknem, zagluszają nawet plotkary pod blokiem, uwierzcie mi, to trudna sztuka, jest cieplo i leniwie, tak jak po pracowitym dniu byc powinno. Piwo sie chłodzi w lodowce, pachnie ciastem, zapowiada sie długi wieczor. Zyczę Wam wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 09:17 ha !! ja dzis pierwsza sie melduje ))))))))) zycze Wam milego zakonczenia tygodnia i trzymajmy kciuki za szczesliwa podroz urlopowa sloo. Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 09:46 cześć i czołem melduję się jako druga miłego piątku i chętnych zapraszam na kawusię. wow! jutro nareszcie się wyśpię!!) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:12 hej mysia ))))))))) pragnienie wyspania sie w wolne dni pracy to mazenie kazdego, ja jakos nigdy nie umialam sie wyspac w wolne dni pracy, wstawalam zawsze wczesnie,jakby to byl dzien pracy. img297.imageshack.us/my.php?image=ciapa34zb.jpg a tak podobnie bym sobie pospala,oczywiscie przytulona do kogos innego) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:29 Witam ) piątek dziś, a mnie się jakoś czas poprzestawiał i nie czuję dni tygodnia... dobrze, że gorąco bardzo nie jest - pogoda moja ) chmurki, chłodno i mam ochotę na zakupy pojechać... chyba gdzieś się wybiorę ) pooglądam jakieś ładne rzeczy (dla maluszka?) ) miłego dnia - udanego Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:38 zycze kasikku udanego ogladania, a moze i nawet udanych zakopow. miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 18:24 witam popołudniowo, mam ostatnio kłopot z czasem ale do vistuli chociaz na chwile zajżeć musze, przyjemne to forum pozwala mi na oddech i odstresowanie sie totalne Zycze spokojnego wieczoru i odpoczynku po długim i ciężkim tygodniu pracy Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 20:32 milo wiedziec nicka) oj z czasem chyba kazdy ma ostanio problem, pora letnia,obojetnie na pogode zawsze gdzies nas zatrzyma. miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 07:57 Gdyby nie kalendarz mógłbym pomyśleć, ze mamy listopad. Ponuro, zimno, wietrznie, jestem jednak optymistą i wiem, że lato powroci, pewnie jest na krótkim urlopie Miłego dnia Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 09:06 witajcie robaczki, choć pogoda jest jesienna przesyłam wam letni uśmiech))) przecież lato się jeszcze nie skończyło i napewno czekają nas cieplutkie i słoneczne dni. trzymajcie się cieplutko. mycha Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 09:42 tez witam cieplutko.. w wypadku pogody rowniez optymistka jestem, czekam cierpliwie na koncowke lata) miejcie sobie mily dzionek. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 15:11 witam ) dziś jestem kobietą pracującą, ale podoba mi się mysz, co ty dziś tak ćwierkasz? hę? czy ja o czyms nie wiem?? ;P kenduniu, nicku, lato jeszcze na pewno wróci najwyżej w przysżłym roku, jak nie w tym - nie ma sie co martwić ale ja mam swoją teorię na ten temat co w lato jest najważniejsze? słonko a sloo przecież wyjechało na urlop, to jak wy chcecie lata?? sloo wróci, będzie lato D Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 18:20 i chyba kasikku masz zupelna racje,bo obserwujac pogode,to faktycznie lato skonczylo sie z wyjazdem sloo. cusik nick wspominal/zapowiadal,ze sloo juz bedzie wiec cierpliwie czekam na lato i sloo jednoczesnie. witaj kasiczku , moj dzionek tez dzis mozna zaliczyc do lubianych,jak u Ciebie, N A R E S Z C I E nowy piec zlondowal w kuchni, oczywiscie bez polania sie krwi nieobylo sie(zawsze slubne gdzies paluchy wsadzi ,nawet nie pocczul,ze sie skaleczyl)no,ale juz stoi na miejscu nowiutki, jedyna wada,ze pierunstwa znow bede musiala sie uczyc bo to z goracym powietrzem,gril,ceramiczna plata.... dzis wode na herbatke na nim zapremieruje, jutro bede go wypalac,bo kaza pozniej wietrzyc chatke,a na noc juz niechce jej zapachnic miejcie sobie mily wieczorek. Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 18:56 no to widzę, że wszędzie remontowo ) bo u mnie ciąg dalszy - teraz pokoik ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 19:40 to chyba dla bebiska co ?? w jakich kolorach urzadzasz? Odpowiedz Link
kasikk Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 09:19 dzieńdoberek D znowu piękny słoneczny dzień... i znowu czeka mnie dużo obowiązków... ale paluszek w vistuli umoczyłam i biegnę dalej pozdrawiam wszytkich vistulaków cieplutko niech wam piątek się uda ) Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 10:11 i kasiulka pierwsza dzis) biegusiaj ostroznie....niech wszystko sie dzis Tobie uda) u mnie na razie jeszcze mgliscie, ale wyruszam na grzybki,bo zapowiadaja od soboty wieczor znow deszcze, a szkoda by grzybki same zostaly w lesie) miejcie sobie mily piateczek a przede wszystkim udany) Odpowiedz Link
mycha Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 15:10 piątkowo wita mycha)) pogoda bardzo ładna, mam nadzieję, że buźki uśmiechnięte i humorki dopisują. ściskam was mocno Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:29 witajcie dziewczatka.... oczywiscie,ze "michy sie ciesza" prace ida zgodnie z planem choc powoli ale do przodu)))))) zycze milego wieczoru..... PS;..sloo,jak bylo na plazy?????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:34 kendo napisała: > witajcie dziewczatka.... > oczywiscie,ze "michy sie ciesza" > prace ida zgodnie z planem choc powoli ale do przodu)))))) > > zycze milego wieczoru..... > > PS;..sloo,jak bylo na plazy?????????????? duzo slonka, duze fale , zimna woda za chwile napisze wiecej chcialams ie tylko przywitac Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:44 w sierpniu tu tez zawsze zimna woda w morzu, dawno ,dawno temu jeszcze sie pluskalam ,ale teraz to tylko stopki pomocze,albo pochodze brzegiem...a i tak pisaek miejscami zimny,a w kosusie lupie,jak woda podplynie do mnie ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:47 dzis bylo bardzo duzo turystow, nie bylo mozliwosci pochodzenia brzegiem morza np. z jednej miejscowosci do drugiej, a tak lubie wedrowac wlasnie brzegiem morza Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:45 Raniutko wyjechalismy nad morze do miejscowosci Międzywodzie. rozlozylismy sie pod wydamami z wielkim parawanem usypujac z piasku "poduszki" Woda byla na tyle zimna,ze nie dalam sie namowic,zeby wejsc i zmrozic sobie cialo smazonko na plazy, potem spacer po okolicznych stoiskach z badziewiakami. na wydmach urzedowaly dziki, trzy loszki z malymi dziczkami. podchodzily do plazowiczow i jadly z reki. tak jest od kilku juz lat,ze nie boja sie ludzi i wychodza niemal w centrum miasteczka. slonko smazylo ciala, zerwala sie bryza i zrobilo sie chlodno. wiatr przywial inny front powietrza, zaczely szalec morskie fale, a woda w morzu zrobila sie cieplejsza. skusilam sie do wejscia w glab morza. balwany byly tak duze,ze nie bylo mozliwosci poplywania. mozna bylo tylko pobrykac z falami. chwile pobrykalam i wrocilam na koc. teraz siedze wykapana i wybalsamowana srodkami nawilzajacymi, bo skorka nie zestarzala sie w szybkim tempie ciesze sie,ze moglam po raz chyba ostatni w tym roku zobaczyc blekit naszego Baltyku i pomasowac stopy rozgrzanym bialym piachem Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:54 no widzisz,,,poupajalas sie urokami morskimi.... i nawet zamoczylas sie...fajnie ...pamietam jak ja tak szalam po grzywach fal, teraz ograniczam sie do patrzenia i sluchania.... tez lubie lazikowac po takich misteczkach z badziewiami, nie musze nic kupic,ale ot ,tak popatrzec na wszystko. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:55 acha .. na plazy zawsze mam wilczy apetyt) tak,tak..slo,o cialko trzeba dbac,teraz co rusz cos nowego na rynek wchodzi , czlek nie nadazy sledzic nowosci do pielegnacji cialka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:59 kendo napisała: > acha .. > na plazy zawsze mam wilczy apetyt) > > tak,tak..slo,o cialko trzeba dbac,teraz co rusz cos nowego na rynek wchodzi , > czlek nie nadazy sledzic nowosci do pielegnacji cialka. ja tam pakuje tony kremow nawilazajcych szczegolnie po takim lezakowaniu choc nie wiem jaki jest na prawde tego skutek? moze to tylko sugestia,ze pomaga i jest lepiej? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:58 kendo napisała: > no widzisz,,,poupajalas sie urokami morskimi.... > i nawet zamoczylas sie...fajnie ...pamietam jak ja tak szalam po grzywach fal, > teraz ograniczam sie do patrzenia i sluchania.... > > tez lubie lazikowac po takich misteczkach z badziewiami, > nie musze nic kupic,ale ot ,tak popatrzec na wszystko. mam to samo a czasemw padnie cos niekonwecjonalnego, niespotykanego, cos czego nie ma w polowie domow. taka bzdurka mala, a jak potem oko cieszy sluchac szumu to i ja lubie ale nie w takich warunkach jak dzis. mlodziez huczala , a wraz z nia magnetofon na caly regulator. poza tym mnostwo plazowiczow(((( to nie pora na odpoczynek. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:08 Kendus musze sie juz pzoegnac. zycze Ci spokojnej nocy i gwiazdki z nieba do jutra *dzieki za liscik Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:13 wiec mowie Ci rowniez Dobranoc i wypoczywaj ..... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piatek...wspaniale... 20.08.05, 04:55 Świta, piekny księżyc na niebie, cieplutko i nadzwyczaj jesiennie. Witam poimprezowo, jeśli wraca sie o takiej porze, oznacza to tylko jedno, było wspaniale Vistula zapewne śpi, bardzo dobrze, od tego jest noc, postaram sie chodzić cichutko by żadnej z Was nie zbudzić Szkoda, nadal jestem w zabawowym nastroju i wiem jedno, impreza zakończyła sie zbyt wcześnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:12 usch...nie lubie zatloczonych plaz,choc tu nie sluchaja tak namietnie glosno muzyki, niemniej odczuwa sie charmider,ktory meczy.. mam dwie rzeczy do powieszenia w oknie, i jakos nie moge sie zmobilizowac, dostalam porcelanowy dzwoneczek na spotkaniu forumowym i zakupilam serduszko doniczke i pnacego kwiatka wsadzilam.... Odpowiedz Link