Dodaj do ulubionych

Piatek...wspaniale...

22.04.05, 16:14
Witam wszyskich Serdecznie piatkowo...
Zalozylam nowy watek,by nie przewijac.
Ulatwiam Wam zycie!!!!Co dostane za to??
Obserwuj wątek
    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 16:17
      mala20033 napisała:

> Witam wszyskich Serdecznie piatkowo...
      > Zalozylam nowy watek,by nie przewijac.
      > Ulatwiam Wam zycie!!!!Co dostane za to??

ha!...a mi nie bylo ciezko z tym "starym watkiem " smile)))))))))))))))
      no,moze byc....
      masz buziaka...cmooooooooooooooooksmile))))))))))))
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 16:19
        na drugi raz mala nie cuduj.
        "stary watek" mial dopiero 259 postow,wiec moglo sie jeszcze nazbierac
        wrrrrrrrrrrrrwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrwink
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 18:41
      Mala, ten wiersz Kofty dla Ciebie, znasz go doskonale ale nie wadzi poczytać
      raz jeszczesmile

Żeby coś się zdarzyło
      Żeby mogło się zdarzyć
      I zjawiła się miłość
      Trzeba marzyć.

Zamiast dmuchać na zimne
      Na gorącym się sparzyć
      Z deszczu pobiec pod rynnę
      Trzeba marzyć.

Gdy spadają jak liście
      Kartki dat z kalendarzy
      Kiedy szaro i mgliście
      Trzeba marzyć.

W chłodnej, pustej godzinie
      Na swój los się odważyć
      Nim twe szczęście cię minie
      Trzeba marzyć.

• mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 22.04.05, 20:13
        ..dziekuje Ci Nicku...
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 09:00
          juz czas na ten wateksmile)

zaczynaja sie zapelniac wszystkie dni wink

przyjemnego odpoczynku zyczesmile)
          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 09:56
            upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w sam środek lata, tak trzymaćsmile Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzisiajsmile
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:10
              nick000 napisał:

> upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w sam śro
              > dek lata, tak trzymaćsmile Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzisiajsmile

i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jakos zle na mnie wplywa.
              ale mimo to witam wszytskich z niezlym humoremsmile
              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:32
                o! vistuleta juz wstajawink)

a mi sie dzis chce na plaze pojechacsmile)
                zobaczyny co wyjdzie z planowwink
                • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:38
                  kendo napisała:

> o! vistuleta juz wstajawink)
                  >
                  > a mi sie dzis chce na plaze pojechacsmile)
                  > zobaczyny co wyjdzie z planowwink

vistuleta juz dawno wstały, wolny od pracy dzień ma jednak to do siebie, ze ustalony porzadek nie jest przestrzegany i dlatego tak późno sie wszyscy meldujemywink Kenduś, skutecznego plazowania zycze, nie zapomnij kapelutka na glowęwink))))
              • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:38
                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                >
                > > upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliśmy w s
                > am śro
                > > dek lata, tak trzymaćsmile Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie sie dzis
                > iajsmile
                >
                > i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jakos zle
                > na mnie wplywa.
                > ale mimo to witam wszytskich z niezlym humoremsmile

dobry humor Slo niezmiennie i niezmiernie mnie ciszysmile))
                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 10:41
                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                  >
                  > > nick000 napisał:
                  > >
                  > > > upał nieziemski juz od rana, nagle z byle jakiej wiosny wskoczyliś
                  > my w s
                  > > am śro
                  > > > dek lata, tak trzymaćsmile Miłego letniego dnia i nie przemęczajcie si
                  > e dzis
                  > > iajsmile
                  > >
                  > > i to jest okropne, zimno, zimno i od razu cieplo. szokujace uderzenie jak
                  > os zle
                  > > na mnie wplywa.
                  > > ale mimo to witam wszytskich z niezlym humoremsmile
                  >
                  > dobry humor Slo niezmiennie i niezmiernie mnie ciszysmile))

zabralam sie do codziennych obowiazkow i znow zrobilam sobie pzrerwesmile
                  jak tak dalej pojdzie to moje porzadki beda trwaly nieskonczenie dlugosmile
                  no ale co ja zrobie,ze dzis jestem okropnie leniwa?smile
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:01
                    wyluzuj sloo,
                    len sie na maxa a domownicy niech dzis cos reaczkai nozka ruszawink)

**nicku
                    opalac sie niebede,tak chcialm pospacerowac po molu i nawdychac sie jodusmile)
                    a fafelusik chyba jakis zakupic musze niestetywink)

lencie si dzis na maxawink)
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:11
                      kendo napisała:

> wyluzuj sloo,
                      > len sie na maxa a domownicy niech dzis cos reaczkai nozka ruszawink)
                      >
                      > **nicku
                      > opalac sie niebede,tak chcialm pospacerowac po molu i nawdychac sie jodusmile)
                      > a fafelusik chyba jakis zakupic musze niestetywink)
                      >
                      > lencie si dzis na maxawink)

ale amsz fajnie Kendus tez chcialabym miec molo blisko miesjca w ktorym mieszkam.
                      a co do prac domowych to liczyc moge tylko na siebie, szczegolnie dzis. jeden pacuje, drugi "zmeczony" a robota i tak sapda na mnie. ale juz nieduzo mi jej zostalosmile poradze sobie smile
                      • mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:15
                        witajcie vistulowe kropelkismile))
                        za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu.
                        życzę miełego dniawink
                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:17
                          mycha napisała:

> witajcie vistulowe kropelkismile))
                          > za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu.
                          > życzę miełego dniawink

czesc Mysia, pracujaca dzis jestes?smile
                          • mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 12:29
                            całe szczęście nieeeesmile)))
                            dzisiaj jestem leniąca sięwink
                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:18
                          mycha napisała:

> witajcie vistulowe kropelkismile))
                          > za oknem pięknie, aż grzech siedzieć w domu.
                          > życzę miełego dniawink

witaj mysia(jak to sloo Cie nazwalowink)))

ja zaraz z psiuna ide na spacerek z aparatem,
                          by uwiecznic te dziwne krowki,
                          o ktorych wczoraj rozmawialismysmile)

miej sobie rownie miluni dzionek.
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 11:15
                        usch...jak ja to znam,
                        podobnie jest u mnie....
                        odkladam z dnia na dzien,az napietrzy sie co nieco i zacznie mna rzucac po
                        scianie z niemocy,dopiero sie za pracke lapiewink)

dzis jednak co nieco zrobilam:
                        wyrzucilam do kubla pare nieuzytecznych ciuszkow,
                        reszte do walizy powedruje,az natchnienie mnie najdzie na jakas przerobkewink)
                        • mycha Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 12:31
                          aj... uwielbiam takie dni, jest cieplutko i ślicznie. teraz brakuje mi balkonu,
                          żeby móc wygodnie się na nim usadowić z książką i napawać się spokojem i
                          urokiem dniasmile
                          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 14:48
                            ale upałsmile))) jak na pustyni, ufffffwink uwielbiam taka pogodęsmile Z mojej
                            wycieczki dzisiejszej nicisad, to nic, co sie odwlecze, to nie uciecze.
                            Pieczecie się w słońcu? Kasikk nie pytam, ona bidola ciężko pracuje, Slo
                            zresztą też, nie zapominajcie dziewczyny o czymś zimnym do picia, nic nie
                            sugeruje, ale wiecie co jest najlepszewink
                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:42
                              i zawczesnie nicku zasugerowales,
                              slubne sobie %piwka wypilo i z plazy nici rowniez,
                              a mielismy jego samochodem jechac....
                              obiecal,ze jutro na sniadanie mozemy pojechacsmile)az sie ciesze na sama myslsmile)

kasztam sie teraz po ogrodeczku w bikini ...hmmmmmm ..sloneczko fajnie grzeje
                              wcale nie nazekamsmile)

Milego popoludnia.
                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:44
                                mysia
                                a to tragedia bez balkonusad(((((((
                                wiem,siostrzenica miala takie fajne "gniazdeczko" i jak sie tesknilo za
                                balkonikiem,teraz maja na 9 pietrze i widac hetttttt.. daleko az nad morzesmile)
                              • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 15:57
                                kendo napisała:

> i zawczesnie nicku zasugerowales,
                                > slubne sobie %piwka wypilo i z plazy nici rowniez,
                                > a mielismy jego samochodem jechac....
                                > obiecal,ze jutro na sniadanie mozemy pojechacsmile)az sie ciesze na sama myslsmile)
                                >
                                > kasztam sie teraz po ogrodeczku w bikini ...hmmmmmm ..sloneczko fajnie grzeje
                                > wcale nie nazekamsmile)
                                >
                                > Milego popoludnia.

w bikini???????? to sasiedzi wywracaja slepiami na taki kuszacy widokwink))))
                                • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:02
                                  Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem..
                                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:05
                                    mala20033 napisała:

> Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem..

hehehehe smile Kendus miej litosc na biednych podrapanych podgladaczywink
                                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:19
                                      cale szczescie "chlopy" ,byli w pracy,
                                      sasiadka Eva na lezaczek tylko legla....
                                      a ja lazilam po ogrodzie co nieco organizujac juz pod "budowe"smile)
                                      teraz po obiadku juz przerwa az do poniedzialkuwink
                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:16
                                    mala20033 napisała:

> Oj pewnikiem wpadaja na krzaki agrestu tak zapatrzeni..Milego Dzionka Wsiem..

no cos Ty malenka....kazdy te krzaczki juz powywalal i teraz tylko trawka....
                                    a ich zony rowniez na lezaczkach w bikini leglywink)
                                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:14
                                  sloo !!
                                  wink))))))) no co ?? tak cieplutko,to trzeba cialko przewietrzyc....wink)
                                  a granice sasiedzkie obsadzone to i nic niewidacwink)
                                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:32
                                    kendo napisała:

> sloo !!
                                    > wink))))))) no co ?? tak cieplutko,to trzeba cialko przewietrzyc....wink)
                                    > a granice sasiedzkie obsadzone to i nic niewidacwink)

a tam nic nie widacsmile dla ciekawskich i zarosla nie pzreszkadzajawink))))
                                    sama bym wylegla tylko nie mam ogrodusmile
                                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:39
                                      a balkonik to co ??
                                      rozkladaj lezaczek i juz sie opalajwink)
                                      tak tu robia co w blokach mieszkaja...
                                      a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnacwink)
                                      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:55
                                        kendo napisała:

> a balkonik to co ??
                                        > rozkladaj lezaczek i juz sie opalajwink)
                                        > tak tu robia co w blokach mieszkaja...
                                        > a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnacwink)

boc jest dalekosmile i nie zawsze moznasmile
                                        a balkon ma to do siebie,ze sa barierki,ktore zaslaniaja slonko, a kiedy slonko
                                        juz poza barierkami to nie siega slo ciala smile
                                        marzy mi sie wiejska laka gdzie moznaby bez krepacji i bez gapiow rozlozyc sie
                                        i chlonac te zielen, cisze i zapach lakowego ziela smile tylko chyba nie znajde
                                        takiej laki, ktora bylaby wolna od ludzismile
                                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 16:59
                                          no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnienia big_grin
                                          a widzial kto uschniete slo?wink
                                          • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 17:06
                                            Nie widzialam..ani..ani...
                                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 17:10
                                              mala20033 napisała:

> Nie widzialam..ani..ani...

no jus sie nasaczylamsmile)) mniem soczek tymbarku pom.brzoskwiniowy-taki lubie
                                              najbardziej smile a najbardziej z oczow lubie otwierac zawleczki czyli kapselki na
                                              ktorych zawsze jest ciekawy napissmile dzis byl taki: do konca jeszcze dalekosmile-
                                              hmmm interesujace, z czym ten koniec zwiazany?wink
                                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:12
                                                no jak to z czym....??
                                                jak to soczek to chyba kiedy dno buteleczki sie zobaczywink)
                                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:16
                                            slo-onko napisała:

> no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnienia big_grin
                                            > a widzial kto uschniete slo?wink

wtedy by nie grzalo wcale,
                                            lepiej niech sie nasacza wszystkimi cieczamiwink)
                                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:39
                                              kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                              >
                                              > > no chyba musze wyjsc po jakis sok, bo jeszcze chwila i uschne z pragnieni
                                              > a big_grin
                                              > > a widzial kto uschniete slo?wink
                                              >
                                              > wtedy by nie grzalo wcale,
                                              > lepiej niech sie nasacza wszystkimi cieczamiwink)

no moze nie wszystkimiwink))))
                                              bo bede za mocno nasaczona i moge czasem zaczac tancowacwink
                                              dopiero bylby ubawwink
                                        • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:10
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > a balkonik to co ??
                                          > > rozkladaj lezaczek i juz sie opalajwink)
                                          > > tak tu robia co w blokach mieszkaja...
                                          > > a u rodzicow pod bociem tez mozesz legnacwink)
                                          >
                                          > boc jest dalekosmile i nie zawsze moznasmile
                                          > a balkon ma to do siebie,ze sa barierki,ktore zaslaniaja slonko, a kiedy slonko
                                          >
                                          > juz poza barierkami to nie siega slo ciala smile
                                          > marzy mi sie wiejska laka gdzie moznaby bez krepacji i bez gapiow rozlozyc sie
                                          > i chlonac te zielen, cisze i zapach lakowego ziela smile tylko chyba nie znajde
                                          > takiej laki, ktora bylaby wolna od ludzismile

uwierz mi Slo, sa jeszcze takie łaki gdzie człowieka nie spotkasz, kiedys Ci pokażę.
                                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:13
                                            i widzisz sloo,jaki nasz kolego kochany...obiecal Ci pokazanie laczki
                                            bezludnejwink)
                                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:14
                                              a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                              slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczynaja
                                              mnie dreszcze bracsad(
                                              • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:15
                                                kendo napisała:

> a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczynaja
                                                > mnie dreszcze bracsad(

az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wredne?smile
                                                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:18
                                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                  > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczyn
                                                  > aja
                                                  > > mnie dreszcze bracsad(
                                                  >
                                                  > az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej
                                                  wredne?:
                                                  > )

mocnosad( spanie dzis na brzuszku....
                                                  a rano sobie tylko dekoldzik i raczki faktorem posmarowalam ze wzgledu
                                                  na sloneczna alergie i to posmarowane czuje sie swietniewink
                                                • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:22
                                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                  > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos zaczyn
                                                  > aja
                                                  > > mnie dreszcze bracsad(
                                                  >
                                                  > az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wredne?:
                                                  > )

a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję nareszcie, dosłownie i w przenośnismile
                                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:25
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                    > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,ze cos
                                                    > zaczyn
                                                    > > aja
                                                    > > > mnie dreszcze bracsad(
                                                    > >
                                                    > > az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardziej wr
                                                    > edne?:
                                                    > > )
                                                    >
                                                    > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję
                                                    nareszcie,
                                                    > dosłownie i w przenośnismile

eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!!
                                                    to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne"
                                                    poczytaj jeszcze raz wpiswink osmile)
                                                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:28
                                                    kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                    > > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji poczulam,z
                                                    > e cos
                                                    > > zaczyn
                                                    > > > aja
                                                    > > > > mnie dreszcze bracsad(
                                                    > > >
                                                    > > > az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest najbardz
                                                    > iej wr
                                                    > > edne?:
                                                    > > > )
                                                    > >
                                                    > > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję
                                                    > nareszcie,
                                                    > > dosłownie i w przenośnismile
                                                    >
                                                    > eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!!
                                                    > to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne"
                                                    > poczytaj jeszcze raz wpiswink osmile)

upssss. do nózek padam i o wybaczenie proszęsmile))
                                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:32
                                                    nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > a ja sobie tak dreptajac po ogrodeczku
                                                    > > > > > slailam plecki na czerwono....dopiero przy kolacji pocz
                                                    > ulam,z
                                                    > > e cos
                                                    > > > zaczyn
                                                    > > > > aja
                                                    > > > > > mnie dreszcze bracsad(
                                                    > > > >
                                                    > > > > az taaaaaaaak moooocno?smile wiesz,ze slonce od 12 do 15 jest na
                                                    > jbardz
                                                    > > iej wr
                                                    > > > edne?:
                                                    > > > > )
                                                    > > >
                                                    > > > a słońce nigdy wredne nie jest, co mówisz Kendo, dzięki niemu żyję
                                                    >
                                                    > > nareszcie,
                                                    > > > dosłownie i w przenośnismile
                                                    > >
                                                    > > eeeejjjjjjjjj nicku!!!!!!
                                                    > > to nie ja powiedzialm ,ze "slonce jest wredne"
                                                    > > poczytaj jeszcze raz wpiswink osmile)
                                                    >
                                                    > upssss. do nózek padam i o wybaczenie proszęsmile))

smile)))))))))))))))))
                                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:15
                                              kendo napisała:

> i widzisz sloo,jaki nasz kolego kochany...obiecal Ci pokazanie laczki
                                              > bezludnejwink)

jesli z nim to juz nie bedzie to bezludna lakawink
                                              ale moze byc ciekawiewink))))
                                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:19
                                                a to napewno bedzie ciekawie,
                                                a jak inaczej mialby Ci pokazac he????
                                                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:24
                                                  kendo napisała:

> a to napewno bedzie ciekawie,
                                                  > a jak inaczej mialby Ci pokazac he????

pokazac z daleka palcem i zostawic mnie samawink
                                                  choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama big_grin
                                                  i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawicbig_grin
                                                  Nick balbys sie o mnie czy tez nie?wink)))
                                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:27
                                                    o boszzzzzzzzzze,jak z daleka ma Ci pokazac??
                                                    taz to trzeba za lapke wziasc i zprowadzic na miejsce wyznaczonesmile)
                                                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:27
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > a to napewno bedzie ciekawie,
                                                    > > a jak inaczej mialby Ci pokazac he????
                                                    >
                                                    > pokazac z daleka palcem i zostawic mnie samawink
                                                    > choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama big_grin
                                                    > i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawicbig_grin
                                                    > Nick balbys sie o mnie czy tez nie?wink)))

bez przerwy, łąka niby bezludna, ale zawsze z krzaków może wyjść zbój Madej albo inna przechera i porwie Slo, co wówczas czynić, no cosmile?
                                                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 20:36
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > a to napewno bedzie ciekawie,
                                                    > > > a jak inaczej mialby Ci pokazac he????
                                                    > >
                                                    > > pokazac z daleka palcem i zostawic mnie samawink
                                                    > > choc nie wiem czy wtedy chcialabym zostac sama big_grin
                                                    > > i nie wiem czy Nick niebalby sie mnie samej zostawicbig_grin
                                                    > > Nick balbys sie o mnie czy tez nie?wink)))
                                                    >
                                                    > bez przerwy, łąka niby bezludna, ale zawsze z krzaków może wyjść zbój Madej al
                                                    > bo inna przechera i porwie Slo, co wówczas czynić, no cosmile?

wiec zostan moim lakowym rycerzem smiletak niekowencjonalnie-nowoczesnie smile
                                                    a pokazesz mi to stado saren o ktorym napisales wczoraj?smile
                                                  • jtka Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 21:31
                                                    witam piątkowo, sił ostatnio nie mam by cokolwiek napisaćuncertain
                                                    a dziś nóżki bolą...dobrze ,że nóżkami pisać nie muszęwink))))
                                                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 21:35
                                                    witaj Jto, tańczyłas cały dzieńwink?
                                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 27.05.05, 21:37
                                                    hej ! itus....
                                                    poloz nozki troszke wyzej to odpocza my poczekamy za Toba.
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 05:30
      dobrze, ze juz piatek, może jakos uda sie go przeżyć spokojnie, życze tego
      wszystkim vistulanomsmile Poranek chłodny ale w miare sloneczny, zapowiada się
      poprawa pogody, może w końcu wroca upaly, oby jak najszybciej. Dlaczego
      czlowiek ciągle na cos czeka?
      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 09:15
        Nick a TY od 5,30 juz na nogach?smile)) i na forum?smile))))
        witam pozostalychsmile
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 09:51
          witam i ja...sloo/nick

dolacze do wielu pytan piatkowych nicka....
          a czemu u nas musi deszczyc i wiac??
          nawet zapowiadaja obfite opadysad(
          ech....czekam cierpliwie na lato....
          zyczac Wam cieplego dnia.
          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 10:09
            witam Was cieplutko

no i też zadam swoje pytanie pogodowe:
            czemu nie może być słońca bez upałów?
            tylko albo deszcz, albo war taki, że wytrzymać nie można... sad(
            ja chcę lato, ale nie gorące

miłego dnia życzę smile)
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 10:11
              witaj kasikku,
              wlasnie,niechy deszczylo noca a w dzien sloneczko bylo....

miej sobie z bebiskiem dobrze dzissmile)
              • mazia Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:01
                Wspaniale...
                Witam goraco, choc u mnie tylko cieplo smile
                Ale sloneczko swieci a to najwazniejsze!
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:05
                  hej maziu....
                  u nas pochmurniesad(
                  i mam nadzieje,ze nie bedzie deszczyc bo do sklepu mam zamiar sie wybrac

milego dnia.
                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 11:06
                    Kednus TY nam lepiej powiedz kiedy sie do Polski wybierasz aaaaa?smile
                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 15:47
                      ojej....pojade napewno ale niewiem kiedy,
                      a jak bede jechac to napisze,
                      ale wiesz,ze jak jade autobusem,niemoge z drogi zboczyc,
                      jedynie na "slonecznym" mamy pauze na kawciewink
                      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:18
                        kendo napisała:

> ojej....pojade napewno ale niewiem kiedy,
                        > a jak bede jechac to napisze,
                        > ale wiesz,ze jak jade autobusem,niemoge z drogi zboczyc,
                        > jedynie na "slonecznym" mamy pauze na kawciewink

ah no wiem sad
                        Kendus ale kiedys dowiedzialas sie o tym,ze to mnie oplacalne takie "po drodze" w ostatniej chwili. moze jest jakas furtka?
                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:22
                          sloo,
                          niema zadnej furki,place bilet w ktory jest wliczony :
                          bilet na prom
                          na autobus az do Wroclawia
                          i jak doplace to kabina(a zawsze biore)

bedziemy czekac sloo na tak oferte tania,jak bylam u Ciebie na niej,
                          • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:10
                            kendo napisała:

> sloo,
                            > niema zadnej furki,place bilet w ktory jest wliczony :
                            > bilet na prom
                            > na autobus az do Wroclawia
                            > i jak doplace to kabina(a zawsze biore)
                            >
                            > bedziemy czekac sloo na tak oferte tania,jak bylam u Ciebie na niej,

dobrzesmile
                            a wiesz,ze teraz wykorzystam kuferek na podroz?smile
                            juz nawet sie z tego powodu bardzo cieszesmile
                            choc szczerze mowiac jakos mam obawy przed taka masa ludu, ktora ma tam byc.
                            nigdy nie mialam okazji byc na takim wielkim weselisku, jak bedzie na parkiecie?az sobie niewyobrazam, nawet jesli wyjdzie tylko polowa z nich potanczyc to i tak sporo bo sto. z reszta najwazniejsze dobre towarzystwo z ktorym sie bedzie, a takie jest gwarantowanesmile no i sama wizyta i jakas odmiana od codziennych obowiazkowsmile za tydzien o tej porze bede biesiadowacsmile
                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:26
                              oj! wlasnie,niemal bym zapomniala o weselisku i kreceniu nozkawink)))))))
                              zobaczysz bedzie dobrze,zawsze sie cos wesolego dzieje,
                              gdy jest takie skupisko ludziwink)
                              a kufereczk??...no zmiesci sie cala drogeria i ciutke jeszczewink)
                              niech spelnia dobrze swa funkcjewink)bedziesz jak "artystka" z kufereczkiemwink)
                              tylko glowki nie zadzieraj zawsysokowink))))))))))))))))))
    • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:00
      Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:19
        mala20033 napisała:

> Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka
        >

a tu sie zrobila parowa niemilosiernasad(
        zaraz do ogrodnika po kwiatki pojadewink

milego dnia malenka
        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:24
          kendo napisała:

> mala20033 napisała:
          >
          > > Dalej brzydko i szaro,ale Wam Milego Dzionka
          > >
          >
          > a tu sie zrobila parowa niemilosiernasad(
          > zaraz do ogrodnika po kwiatki pojadewink
          >
          > milego dnia malenka

tez powinnam to zrobic. chce w tym roku 5 donic okraglych, a w nich chojaczkowo-iglaste jakies ziele no i maciejke tylko wciaz brak albo czasu albo funduszuwink
          jak mam czas to portfel pusty, jak portfel bogaty to cos znow innegowink
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:29
            a ja nieznalazlam >maciejaangry((((((((
            ale widzialam dzis donice w fajnym formie na dwor chyba pojade i zakupie
            i niebardzo wiem jakie kwiatki kupic,jest ich multum
            a ja chcialam polaczyc roz z bialym,
            tylko ze ten roz taki wsciekly jestwink)
            zobacze na ryneczku moze jutro jak sie wyrobie z czasem,
            kase na ogrod mam juz w kieszeni,musze teraz uwazac by nieprzeciagnac limitu,
            bo braknie moze na cos innego.
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:34
              kendo napisała:

> a ja nieznalazlam >maciejaangry((((((((
              > ale widzialam dzis donice w fajnym formie na dwor chyba pojade i zakupie
              > i niebardzo wiem jakie kwiatki kupic,jest ich multum
              > a ja chcialam polaczyc roz z bialym,
              > tylko ze ten roz taki wsciekly jestwink)
              > zobacze na ryneczku moze jutro jak sie wyrobie z czasem,
              > kase na ogrod mam juz w kieszeni,musze teraz uwazac by nieprzeciagnac limitu,
              > bo braknie moze na cos innego.

Kendus czy u Ciebie w ogole nie mozna dostac maciejki czy tym razem jej zabraklo? bo jesli w ogole nie ma to przeciez moge Ci wyslac torebeczke bedziesz miala na kilka razy.
              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:40
                kiedys dawno udalo mi sie kupic przez przypadek,
                mialam na dwa lata,
                pozniej szukalam i nie znalazlam....
                sloo,przesylka bedzie drozsza niz te nasionka,chyba ,ze bys razem z vedrujaca
                ksiazka poslala=bedzie to dwie rzeczy w jednymsmile)albo moze normalnie w liscie?
                o rany i znow mnie naciagasz,kiedy ja sie odwdziecze za Twe dobre serducho.??
                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:44
                  kendo napisała:

> kiedys dawno udalo mi sie kupic przez przypadek,
                  > mialam na dwa lata,
                  > pozniej szukalam i nie znalazlam....
                  > sloo,przesylka bedzie drozsza niz te nasionka,chyba ,ze bys razem z vedrujaca
                  > ksiazka poslala=bedzie to dwie rzeczy w jednymsmile)albo moze normalnie w liscie?
                  > o rany i znow mnie naciagasz,kiedy ja sie odwdziecze za Twe dobre serducho.??

no w liscie w liscie , bo to sa malenkie torebunie papierowe. jesli z kasiazka wedrujaca to zanim dojdzie to skonczy sie latosmile))))
                  jesli dostane u siebie w sklepie nasiona to Ci wysle niebawem jesli nie to wysle CI to co mam swojego , a sobie odkupie.
                  i przestan z tym naciaganiem to zaden koszt przeciez smile)))
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 16:58
                    no dobrze sloo,juz bede cichowink)
                    a i tak czuje sie tak dziwnie,ze ja Tobie nic niemoge sie zrewanzowac osmile)
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:04
                      kendo napisała:

> no dobrze sloo,juz bede cichowink)
                      > a i tak czuje sie tak dziwnie,ze ja Tobie nic niemoge sie zrewanzowac osmile)

kobieto puchu marny jak powiedzial Adam M.smile nie mysl o tym, dla mnie to przyjemnosc , by cos przeslac Tobie czego tam nie ma , a Ty mu tu o dźwięcznościach jakichswink
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:06
                        wink)))))))))))))))...dzieki przesliczne sloo za twe dobre serducho.
                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 17:28
                          a teraz ide zdjatka porobic,mym kwitnacym bzom ,
                          i glog na rozowo tez zaczyna kwitnacwink)

kwiatki zalatwie jutrowink)
                          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 18:06
                            mój bez juz praktycznie przekwitłsad nawet nie było czasu sie nim nacieszyć.
                            • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 18:23
                              A wiecie!!Tu nie ma kasztanow i bzu!!
                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 19:56
                                szkodasad(((((((((
                                kasztany kwitna pieknie obecnie....az sie dusza raduje.
                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 19:54
                              nick000 napisał:

> mój bez juz praktycznie przekwitłsad nawet nie było czasu sie nim nacieszyć.

na jutro zamowilam goscia i wykarczoje mi toto,
                              az na trawe puszczz nowe pedy.
                              jedynie zostanie od ulicy by robic cien na oka.
                              kiscie sa tak ciezkie od deszczu....
                              • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:13
                                taaaaaaadaaaaaaammmmmmsmile)))))))))
                                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:17
                                  czyli tydzien pracy zakonczoney?? i stad ta radoscwink)))))))
                                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:18
                                    kendo napisała:

> czyli tydzien pracy zakonczoney?? i stad ta radoscwink)))))))

a skadsad((( jutro ide na 8,20 ale do 9 tylko . ale tramwajem muszesad((((
                                    to jest najwiekszy bolsad(((((

ps.Nick chwilowo odciety
                                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:27
                                      oj! chyba nie bedzie tloku,
                                      jak bylam we wroclawiu,to po 35 latach przejechalam sie tramwajemwink)

znow ma problem??
                                      ciekawe jak bedzie u nas bo tez zmieniamy operatora za trzy tygodnie,
                                      dziecie powiedzialo,ze zly wybor zrobilismysad( zobaczymy?
                                      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 03.06.05, 20:34
                                        kendo napisała:

> oj! chyba nie bedzie tloku,
                                        > jak bylam we wroclawiu,to po 35 latach przejechalam sie tramwajemwink)
                                        >
                                        > znow ma problem??
                                        > ciekawe jak bedzie u nas bo tez zmieniamy operatora za trzy tygodnie,
                                        > dziecie powiedzialo,ze zly wybor zrobilismysad( zobaczymy?

oj zeby nie z deszczu pod rynne.
                                        a zcemu zmieniacie?
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 05:47
      piątek bez problemów, tego życze wszystkim vistulanom.
      • orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 07:29
        Piatek Słoneczny i ciastowo-truskawkowysmile
        miłego dnia wszystkim
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 08:46
          Witajcie orzeszek/nick

niech dzionek bedzie mily dla Was,

pogoda w przeciwienstwie do wczorajszego dnia
          okropna:wietrznie i nawet opady zapowiadajasad((((((((

pozostaje sie cieszyc truskawkami w ciesciewink)))))))))
          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 10:05
            witam smile)

wczoraj był dzień lenia, a dziś MUSZĘ do roboty się zabrać
            ciasto truskawkowe na wzmocnienie baaardzo się przyda wink)

pozdrawiam cieplutko smile)
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 10:25
              witaj kasikku....i powodzenia w pracusiowaniusmile)

• nick000 Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 12:54
      nasza koleżanka Kajtulosmile potwierdzila odbiór, spóźnionej ale jednak,
      urodzinowej książki, bedzie teraz miała dwie takie samesmile)))
      • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 13:33
        ale za to druga jaka miła - z naszymi wpisami i życzeniami smile)
      • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 16:52
        Buziaczki na Powitanie..Mala
    • jtka Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 21:40
      witam wieczorniesmile))))
      pracpwity dzień byłsmile
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 10.06.05, 22:15
        witam i ja...
        juz jestem coc poznosmile)
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 06:34
      witam piątkowo, życzę spokojnej końcówki tygodnia i pogodnego dniasmile
    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 07:56
      heeeeeeeeelouuuuusmile))))))
      • orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 08:11
        dzień dobry baaaaaaaaaaardzosmile))))
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 09:20
          witam:
          orzeszka/sloo/nicka

zyczac milego dnia.
          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 13:27
            witam smile)
            pieknie za oknem i w ogóle,
            ale dziś od rana niestety u lekarza zawitałam z Manią...
            biedna, ma zapalenie pęcherza sad(
            całe szczęście, że humor jej dopisuje
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 13:40
              witaj kasikku
              chociaz pogoda humorek buduje u Ciebie,

tu pada niestety,mamy co drugi dzien latosad(

biedna kocia...poprzytulaj ja extra odemnie,
              po medycynie napewno poczuje sie lepiej
              ale jak dostala to zapalenie,przeciez to domowy kocius??

milego dnia kasikku
              • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 14:18
                a no nie wiem jak...
                wet kazał zebrać siusiu i do analizy dać, żeby wykluczyć kamicę nerkową sad(
                i to mnie martwi najbardziej, bo wtedy dietka kocia na duuużo droższą się zmieni
                i kota cierpiąca będzie... sad(
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 15:53
                  biedna kociasad(((((((((((((((
                  miejmy nadzieje,ze sie tylko podziebila.
    • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 16:30
      Milllleeegggooo Dzionka!
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 19:50
        milego,malenika..
        u nas juz wieczor u Ciebie poczatek,
        wiec miej sobie przyjemnie.
        • jtka Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:10
          umęczyłam się dziś , ale troszku już odpoczełam chlupiąc się w wodziewinki
          pianka była na dodatekwink))))
          • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:16
            jtka napisała:

> umęczyłam się dziś , ale troszku już odpoczełam chlupiąc się w wodziewinki
            > pianka była na dodatekwink))))

nastepna prowokatorkawink uwazaj Jtus, jak Nick to przeczyta to znow bedzie bredzilwink))))
            • jtka Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:23
              no to wpadłam... jak śliwka w kompotwink))))))
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:31
              ech..chyba nie bedzie tak zlewink)
              ewentualnie moze recznik podacwink)))))))))))))))))))))))))
              • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:34
                nareszcie prawdziwy vistulowy wieczórsmile, id pod prysznic ale jeszcze tu wrócę, nie myslcie, ze to koniec, o niesmile))
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:37
                  tak,wieczorek mily....
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:29
            tez zawsze po umeczeniach dnia robie taka zbawienna kapiel,pomaga....

milego wieczoru itus.
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:49
              kendo napisała:

> tez zawsze po umeczeniach dnia robie taka zbawienna kapiel,pomaga....
              >
              > milego wieczoru itus.

z tego co wiem to Nick lubi bardzo dlugo sie pluskacwink
              mozemy pousypiac jesli to dlugo potrwawink
              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:52
                wlasnie chcialam i ja chcialam isc zanurkowacwink)
                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:54
                  kendo napisała:

> wlasnie chcialam i ja chcialam isc zanurkowacwink)

jesli musisz to nurkujsmile ale jesli nie musisz to zostansmile
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:55
                    mam ta swobode,ze moge pozno zanurkowac,
                    nikomu nie bede przeszkadzac,
                    szkoda mi Was zostawiac,tak wieczor przyjemnie uplywawink)
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 21:58
                      kendo napisała:

> mam ta swobode,ze moge pozno zanurkowac,
                      > nikomu nie bede przeszkadzac,
                      > szkoda mi Was zostawiac,tak wieczor przyjemnie uplywawink)

rzadko tak wesolo nam uplywa czas. czasem zastanawiam sie od czego to zalezy?smile
                      od nastroju? humoru? czy ogolnego samopoczucia?smile
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:00
                        mysle,ze chyba wszystkie faktory wchodza w ger
                        a najwaznieje jest jak z niewinnego tematu rozwinie sie dyskusja,
                        czasem moze nawet "zwariowana"wink)
                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:02
                          kendo napisała:

> mysle,ze chyba wszystkie faktory wchodza w ger
                          > a najwaznieje jest jak z niewinnego tematu rozwinie sie dyskusja,
                          > czasem moze nawet "zwariowana"wink)

wlasnie takie dyskusje sa najzabawniejszesmile i wtedy kreci sie vistulowa ruletkasmile jest wesolo i szaleniesmile
                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:05
                            a zauwazylas,ze tak malo nas na vistuli i mamy i tak wspaniale?
                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:06
                              kendo napisała:

> a zauwazylas,ze tak malo nas na vistuli i mamy i tak wspaniale?

a jakzesmile)))) bardzo wspaniale smile jak tzreba to spokoj i cisza az w uszach swiszczy a kiedy indziej dzrwi sie nie zamykajawink
                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:07
                                tak bedac na innych forach gdzie ludzi zaczelo przybywac,odpadlam,
                                bo za duzo juz bylo dla mniewink
                                cos nie lubie tlokuwink)
                                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:10
                                  kendo napisała:

> tak bedac na innych forach gdzie ludzi zaczelo przybywac,odpadlam,
                                  > bo za duzo juz bylo dla mniewink
                                  > cos nie lubie tlokuwink)

masz racje, tez nie lubie jak za ciasnowink
                                  tu jest w sam razsmile
                                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:13
                                    plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne
                                    a to jest bardzo wazne .
                                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:14
                                      kendo napisała:

> plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne
                                      > a to jest bardzo wazne .

jak nie najwazniejszesmile
                                      czy to juz poltora roku sie znamy?smile
                                      • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17
                                        slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                        >
                                        > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne
                                        > > a to jest bardzo wazne .
                                        >
                                        > jak nie najwazniejszesmile
                                        > czy to juz poltora roku sie znamy?smile

moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z moje strony tak jest.
                                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:18
                                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                          >
                                          > > kendo napisała:
                                          > >
                                          > > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne
                                          > > > a to jest bardzo wazne .
                                          > >
                                          > > jak nie najwazniejszesmile
                                          > > czy to juz poltora roku sie znamy?smile
                                          >
                                          > moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z moje
                                          > strony tak jest.

no chyba taksmile
                                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:20
                                            a sloo tylko "chyba"
                                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22
                                              kendo napisała:

> a sloo tylko "chyba"

bo ja tak niesmialo smiem twierdzicsmilechoc pewnie to prawdasmile
                                              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:35
                                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > a sloo tylko "chyba"
                                                >
                                                > bo ja tak niesmialo smiem twierdzicsmilechoc pewnie to prawdasmile

ech sloo,znow powatpiewa przez "pewnie"
                                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:19
                                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                          >
                                          > > kendo napisała:
                                          > >
                                          > > > plus,ze sie poznalismy wystarczajaco i mamy zaufanie wzajemne
                                          > > > a to jest bardzo wazne .
                                          > >
                                          > > jak nie najwazniejszesmile
                                          > > czy to juz poltora roku sie znamy?smile
                                          >
                                          > moze zbyt górnolotne słowa, ale coś mi to na przyjaźń zaczyna wygladać, z
                                          moje
                                          > strony tak jest.

masz racje nicku....
                                          stalismy sie bliscy sobie i znajomosc sie zaciesnila i w przyjazni zamienialsmile)

teraz chyba nie napisalam gornolotniewink?
                                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:15
                                    gadka szmatkasmile zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczynbało robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest.
                                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:15
                                      nick000 napisał:

> gadka szmatkasmile zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczynbało
                                      > robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest.

a co na wagary chodziles?wink
                                      • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:21
                                        slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                        >
                                        > > gadka szmatkasmile zaraz następny tysiączek nam wpadnie, super bo juz zaczy
                                        > nbało
                                        > > robić sie smutnawo, moja wina tez w tym jest.
                                        >
                                        > a co na wagary chodziles?wink

coś podobnego właśnie, nie mialem weny, schowała sie gdzies głeboko, ot i cala tajemnica, na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, ze wszyscy byli jacys ospali, teraz juz wraca vistulowa normasmile))
                                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23
                                          hmmmmm.....no niech bedziewink))))))))))))))))
                                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:16
                                      i co nick ??
                                      wywinales numerek? 32 000 wink)
                                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17
                                        kendo napisała:

> i co nick ??
                                        > wywinales numerek? 32 000 wink)

i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)
                                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:21
                                          kendo napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > i co nick ??
                                          > > wywinales numerek? 32 000 wink)
                                          >
                                          > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)

jak to jednoczesnie? po czym to poznac?
                                        • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23
                                          kendo napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > i co nick ??
                                          >
                                          > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)

ze Slosmile) no nosmile
                                          • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23
                                            nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > > i co nick ??
                                            > > > wywinales numerek? 32 000 wink)
                                            > >
                                            > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)
                                            >
                                            > ze Slosmile) no nosmile

co? co?smile))))
                                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:25
                                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > > kendo napisała:
                                              > >
                                              > > > kendo napisała:
                                              > > >
                                              > > > > i co nick ??
                                              > > > > wywinales numerek? 32 000 wink)
                                              > > >
                                              > > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)
                                              > >
                                              > > ze Slosmile) no nosmile
                                              >
                                              > co? co?smile))))

a nie powiem nic wiecejwink))))))))))))))))))
                                            • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:26
                                              smile))to tosmile)
                                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:27
                                            nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > > i co nick ??
                                            > >
                                            > > i to chyba jednoczesnie ze sloo Gratulujewink)
                                            >
                                            > ze Slosmile) no nosmile

i pomyslal by ktos ze to cos prawdawink)
                                            ale na vistulce wszystko jest mozliwewink)
                                      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:17
                                        kendo napisała:

> i co nick ??

ooooooo to juuuuuz?????????smile))))
                                        o rety nawet nie zauwazylamsmile))))
                                        kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej wink))))
                                        ale jesli tak to cmoksmile)))))
                                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > i co nick ??
                                          >
                                          > ooooooo to juuuuuz?????????smile))))
                                          > o rety nawet nie zauwazylamsmile))))
                                          > kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej wink))))
                                          > ale jesli tak to cmoksmile)))))

chcialam zlapac za paluski ale za duzo ich bylo
                                          bo chyba z nickiem wkilikaliscie posciki o 22:15
                                          • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:23
                                            kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > > i co nick ??
                                            > >
                                            > > ooooooo to juuuuuz?????????smile))))
                                            > > o rety nawet nie zauwazylamsmile))))
                                            > > kto,kiedy, gdzie z kim i o ktorej wink))))
                                            > > ale jesli tak to cmoksmile)))))
                                            >
                                            > chcialam zlapac za paluski ale za duzo ich bylo
                                            > bo chyba z nickiem wkilikaliscie posciki o 22:15

ahasmile))))))
                                            Nick gratuluje Tobie:0
                                      • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:22
                                        kendo napisała:

> i co nick ??

wywineliśmy go wszyscy, gratulacje szefowosmile))
                                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:24
                                          GRATULUJE WAM BARDZO.....

pedzimy zrywami do przoduwink)
                                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:25
                                          nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > i co nick ??
                                          >
                                          >
                                          > wywineliśmy go wszyscy, gratulacje szefowosmile))

otoz to, wszyscy razem. gdyby nie Kendo niebyloby forum, gdyby nie bylo forum niebyloby nas, gdyby nie bylo nas niebyloby ani przyjazni ani pisania. gdyby nie my niebyloby takich numerow smile)))))
                                          • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:26
                                            no to ja jzu sie pzoegnam kochanismile
                                            spijcie slodkosmile
                                            do zobaczenia jutrosmile))
                                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:29
                                              spij sloo slodzidko i marz o koszyczu owocowymwink)
                                              PA;.. do jutra.
                                              • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:32
                                                Kenduś, nie mam słow jak udało sie to tobie zorganizować, wszedłem tu na chwilę a zostałem i nie mam zamiaru odejść, jedyne normalne miejsce na zwariowanym swiecie, dziękismile
                                                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:34
                                                  ech...po prostu spotkali sie tu wszyscy Ci najnormalniejsi smile)

ciesze sie z Twych deklaracji zostaniasmile)
                                                  i mysle ,ze inni rowniez byli by smutni gdybs chcial odejsc.
                                          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:27
                                            nic dodac nic ujac sloowink))))))))))))))))))
                                            • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:30
                                              fajny wieczór, oby było ich jak najwięcej, śpij Sloneczko spokojnie.
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:35
      ide i ja, mam cos jeszcze do napisania, dziwne ale prawdziwe, noca najlepiej mi sie pisze. Trzymaj sie Kendo, dobrej nocy a jutro słonecznego i pięknego dnia zyczesmile Wybieram sie na rowerowa wycieczkę, będzie super, tak jak lubie, tylko natura i ja.
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 17.06.05, 22:38
        dobrej nocy nicku....

tez nieraz nocna wene wykorzystuje,

miej sobie mile wycieczkowanie i niedaj sie uwiesc jakiejs Rusalcewink)))

PS;..wieczorek bym milysmile)
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 06:39
      gdybyż to jeszcze piątek, godzina pietnasta, to nic, przeleci. Miłego dniasmile
      • orzeszek_rania Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:11
        spoko jeszcze 8 godzin i koniec tygodnia pracy smile)))) a przepraszam 7 godzin i
        50 minut smile)) witam wszystkich w upalny piatek
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:55
          witajcie :orzeszku i nickusmile)

cieszcie sie jednak,bo dzis zakonczycie tydzien pracywink
          i mam nadzieje,ze szybciutko i milo Wam zleciwink)

cierpliwosci i usmiechu zycze.
          • kendo Re: srodek lata........... 24.06.05, 09:01
            dzis obchodzi sie z wilka pompa powitanie lata,
            dziewczynki/panie i babcie ozdabiaja swe glowy
            wiankami uplecionymi z kwiatow,
            zajada sie sledzikiem i mlodymi kartofelkami(cena wczoraj byla 0,35 Öre za 1
            kg,nieprawdopodoba cena ,prawie darmowawink) przepijac setunia wink)
            o i jeszcze taniec zabkowy odtancowuja wink))))))))

milego dnia zycze.
    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 08:56
      W upalny piatek witam wszystkich spiochow i niespiochowsmile
      co zamierzacie robic w ten weekend?
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 09:04
        witaj sloo,
        j/w wspomnialam,mamy wielkie swieto,
        dla svenssona to wieksze niz Boze Narodzenie,
        okazja do spotkani rodzinny i w gronie przyjaciol,
        niestety,my sami bedziemy,odwolane wszystko z przyczyn wiadomych(slubnego)
        niemniej bedzie wszystko na stole prucz setuniwink)
        • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 10:48
          witam cieplutko w cieplutki piątek smile)
          życzę wszystkiego najlepszego dzisiaj i uciekam do swoich zajęć wink)
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:18
            witam kasikk upalnie..
            zaraz z psiunem pojde po letnie kwiatunie i moze wianuszek sobie uwije,

milego dzionka.
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:19
              kendo napisała:

> witam kasikk upalnie..
              > zaraz z psiunem pojde po letnie kwiatunie i moze wianuszek sobie uwije,
              >
              > milego dzionka.

a moze spotkasz jakiegos Jana?wink dzis 24smile
              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 11:24
                echwink) moze o cos sie potke podobnego wink)))))))))))))))))

jak psiun wytrzyma goracze,przejde sie nad srumyczek zobaczyc czy mozna by mini
                wianuszek tam poscicwink)
                • kendo Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 16:48
                  jak stwierdzaja synoptycy pogody,
                  ze dzis najgoretszy srodek lata od siedmiu latsmile
                  na dworze nie idzie wytrzymac by siedziec,chyba,ze w cieniu,
                  a by wyjsc przez altane na dwor,musze przebiec bardzo szybko,bo goraco az
                  zatyka,jest +33 stopnie,
                  wsrodku w domu +28 stopni..., cieply lekki zefirek,ktory zamiast chlodzic
                  dodaje cieplasmile)
                  za to w domciu mimo temperatury wysokiej oczuwa sie jakas ulege,flekt chlodzacy
                  wlaczony caly czas....aby do wieczora,moze bedzie chlodniej,
                  bo nastepne papusianie letnie czekasmile)))))))
                  • slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 16:55
                    eh to i tak nie duzowink w latach 90-tych kiedy bylo lato stulecia i jesli dobrze pamietam stopni bylo ok 40. ale zwazywszy moj starczy wiek moge miec juz jakas niepamiecwink
                    a taks woja droga u nas slonko zaszlo, jest troche duszno ale nie jest zle. byleby jutro bylo slonecznie, bo zamierzam spedzic dwa dni na slonkuwink
                    nie koniecznie opalajac sie jak skwarkawink
                    • kendo Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 17:31
                      pamietam to lato stulecia,
                      umarla nam wtedy psiunia na rekach,nie wytrzymal goraczki,
                      choc dostawal tabletki na serce.....
                      ale wetdy ja bylam mlodsza i inaczej odczuwalam cieplo,

zycze sloo pieknych wypoczynkow na lonie natury.
                      • slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 19:41
                        kendo napisała:

> pamietam to lato stulecia,
                        > umarla nam wtedy psiunia na rekach,nie wytrzymal goraczki,
                        > choc dostawal tabletki na serce.....
                        > ale wetdy ja bylam mlodsza i inaczej odczuwalam cieplo,
                        >
                        > zycze sloo pieknych wypoczynkow na lonie natury.

moj odpoczynek zacznie sie jutro smile
                        dzis jeszce musze upiec placek z truskawkami na zakaskewink
                        rewela smakowa, bo juz je konsumowalam. dzis pieke samodzielnie. potem moge podac przepissmile
                        • nick000 Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 20:20
                          hmmm, interesujace, Truskawka w ciesciewink Jak dla mnie to jest nadal z lekka zbyt mało upalnie, na jutro zapowiadają skwar, szczyt czerwcowych upałów, cieszę sie niezmierniesmile))) Jeszcze dzisiaj nie moge wieczoru na vistuli spędzić, od jutra wszystko wraca do normy i oby juz tak zostało. Dobrej nocy zyczę i czekam na przepis Slo niecierpliwiesmile
                          • slo-onko Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 20:31
                            nick000 napisał:

> hmmm, interesujace, Truskawka w ciesciewink Jak dla mnie to jest nadal z lekka z
                            > byt mało upalnie, na jutro zapowiadają skwar, szczyt czerwcowych upałów, cieszę
                            > sie niezmierniesmile))) Jeszcze dzisiaj nie moge wieczoru na vistuli spędzić, od
                            > jutra wszystko wraca do normy i oby juz tak zostało. Dobrej nocy zyczę i czekam
                            > na przepis Slo niecierpliwiesmile

moj placus w piecyku, a pzrepis zostawilam na stole vistulowej kuchnismile
                            • jtka Re: srodek lata trwa w dalszym ciagu:-)) 24.06.05, 20:57
                              bry wieczornesmile))))
    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:02
      No dobra to ide spac ale wpierw zakasze placusia mojegosmile
      do jutra papasmile
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:33
        alem sie zczytala na altancesmile)
        do 22:00 bylo widno wiec sluchajac ocuconych z upalu ptaszat czytalam sobie o
        bozym siwecie nie myslacsmile)
        chyba juz spicie co??

sloo dobrej nocy,zaraz poczytam was sobiesmile)
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 24.06.05, 22:35
          hej itus,
          u ciebie tez upalnie bylo dzis?

milej nocki zycze

nick Tobie rowniez i malaej i kasikkowie i mazi i orzeszkowi i kogo jeszcze
          zapomniala??
          to tez zycze swietojanskiej nocki i oby dzisiejsze sny sie Wam spelnilysmile)
    • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 25.06.05, 01:02
      Buziaczki..i Dobrej Nocy..Mala
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 06:34
      witam w słoneczny piątkowy poranek, nareszcie ostatni dzień pracy w tygodniusmile
      Miłego dniasmile
      • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 08:52
        dzien dobry bardzo w pochmurny piateczeksmile
        sloneczka i dobrego humoru zycze wszytskim vistulakomsmile
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 09:34
          pieknego dnia zycze....

i juz lipiec,ale czas pedzi do przodu smile)
          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 10:44
            witam i cudnego dnia życzę
            całe szczęście, że to piątek wink)

jejku, czy Wam tez tak gazeta chodzi, a ściślej - ślimaczy się niemiłosiernie??
            wczoraj wieczorem otworzyć nic nie mogłam, nie mówiąc o pisaniu sad(
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 11:15
              witaj kasikku,
              tu nie za pieknie choc sloneczko grzeje,
              obwialo mi chlodnym wiatrem po skrzydelkachsad(

wczoraj tak gazeta mi "slimaczyla"
              dzis niechce przechwalic(odpukac w niemalowanewink))))

milego dnia.
    • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 14:53
      Buziaczki piatkowe Wsiem..Mala
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 01.07.05, 17:50
        i cieplitko,az milo
        ale trawke dzis trzeba podlac po wczorajszym skoszeniusad(

milego popoludnia.
        • odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 04:41
          .. po bialej niepszespanej nocy,Dobre Rano Zycze Wam

to dopiero dwa dni,a juz tesknie,-do Zywca który kendo ma mi przywiezdz.
          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 08:16
            to masz powód żeby nie spaćwink Miłego dnia życze wszystkimsmile
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 08:18
              wszytskiego dobrego na piatek dla spiochow i niespiochow, dla pracujacych i
              wypoczywajacychsmile
              • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:25
                Witajcie wszyscy. dzień zapowiada się upalny i słoneczny smile)
                życzę wam tego i pomyślcie, już piątek!!! jutro słodkie byczenie!! (to do tych
                ciężko pracujących).
                ja finiszuję i od przyszłego tygodnia mam już święty spokój i jak wskoczę do
                vistulki to nie będę chciała wyjśćwink))
                mycha
                ps.
                mocno macham do kenduni i dziękuję za słowa otuchy i trzymanie kciuków. baw się
                dobrze na wyjeździe!
                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:29
                  Myyyyyysia smile))))))))
                  ale sesja juz sie chyba skonczyla?smile
                  • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:43
                    cześć sloooooo!!!!! smile))))
                    prawie, prawie...
                    jeszcze w sobote mam zaliczenie z ćwiczeń, ale nic mi nie mogą zrobić, bo mam
                    już zdany egzamin z tego przedmiotu, więc... jeszcze odrobina wysiłku
                    umysłowego i z głowy!!! huuuuraaaa!!! smile))
                    jak się położę na pleckach w rzeczce, to dopłynę z mojego miasta do bałtyku, a
                    kto wie... może nawet kendo odwiedzę, hihihismile))
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:53
                      mycha napisała:

> cześć sloooooo!!!!! smile))))
                      > prawie, prawie...
                      > jeszcze w sobote mam zaliczenie z ćwiczeń, ale nic mi nie mogą zrobić, bo mam
                      > już zdany egzamin z tego przedmiotu, więc... jeszcze odrobina wysiłku
                      > umysłowego i z głowy!!! huuuuraaaa!!! smile))
                      > jak się położę na pleckach w rzeczce, to dopłynę z mojego miasta do bałtyku,
                      a
                      > kto wie... może nawet kendo odwiedzę, hihihismile))

albo spotkasz sie z nia na promiesmile
                      pojdziecie na dancing,a potem kojo Was ukolysze do snuwink))))
                      • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 09:56
                        o trochę szaleństwa by mi się przydało, nie powiemwink))
                        a może dołączysz??
                        tylko tak myślę, co będzie jak się okaże, że mam chorobę morską??? tego jeszcze
                        nie sprawdzałamwink
                        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 10:10
                          mycha napisała:

> o trochę szaleństwa by mi się przydało, nie powiemwink))
                          > a może dołączysz??
                          > tylko tak myślę, co będzie jak się okaże, że mam chorobę morską??? tego
                          jeszcze
                          >
                          > nie sprawdzałamwink

mialam juz taki zamiar ale od kad mam ogona to ani duduwink
                          • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 10:16
                            oj... to może z ogonem??? wink
                            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 11:45
                              mycha napisała:

> oj... to może z ogonem??? wink

eh, musialabym sie zastanowicwink
                              wiesz zcasem taki ogon bywa kula u nogiwink
                              jak babski zlot to babski jesli z ogonami to mieszanywink
                              • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:07
                                też racjasmile

ale czasami można znaleźć im coś fajnego do roboty na czas zlotu. ja tak ze
                                swoim ex kilka razy zrobiłam. on zafascynowany grzebaniem w komputerach, więc
                                jak coś to podsuwałam mu myśl, że przydałoby się na nowo postawić system, bo
                                dawno tego nie robił, albo mój komp miał jakieś usterki, a on zawsze
                                entuzjastycznie do tego podchodziłsmile)))) a ja żeby mu nie przeszkadzać
                                jakoś "organizowałam" sobie czaswink))))
                                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:32
                                  aha, to ja swojemu zrobie liste co na kiedy i dla kogo powinien ugotowacsmile
                                  ostatnio bardzo to polubilsmile
                                  no chyba,ze zatrudnimy go jako kucharzawink
                                  • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 12:59
                                    sloo z racji mojego antytalentu w sprawach garkowo-patelniowych wychodzę z
                                    założenia, że facet umiejący gotować to skarb smile))

oba pomysły są dobresmile
                                    co do kucharza, to twój prywatny kucharz big_grinDD podzielisz się z nami tymi
                                    smakołykami, które upichci??? wink))
                                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 14:40
                                      jasne smilesmile))))
                                      • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 14:52
                                        oooo!! mysz jednak nie utopiła się w vistuli ;P
                                        długo nurkowała, ale pływa
                                        hiehiehie...
                                        ja też chcę na ten prom!! babski zlot by sie przydał, nie powiem smile)
                                        byłoby super!!

a w ogóle to miłego dnia big_grinDD
                                        • mycha Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 14:59
                                          sloo - trzymam za słowo ;p

kasikk - ta mysz jest z tych pływajacych, albo przynajmniej symulujących coś w
                                          stylu pływania. koniec końców na dno nie idzie ;p
                                          • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 16:40
                                            Piatkowe buziaczki..Mala
                                            • odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 21:05
                                              reinkarnacja

dotyka dźwięk
                                              światło się wlewa
                                              do serc
                                              sam na sam
                                              wypełniamy powietrze
                                              spokojem
                                              miękko
                                              lekko
                                              kładzie się ciepło
                                              na skórze

• jtka Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 22:15
                                                wybywam na wekendzik , nie szukac mniewink)))))
                                                pozdrawiam i milego wypoczynku wszystkim zyczesmile)))))
                                                • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 08.07.05, 22:59
                                                  a zmęczony nadzwyczaj nick życzy wszystkim dobrej nocysmile
                                              • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 09.07.05, 01:49
                                                w ukladach damskomeskich
                                                im wiecej dajesz serca tym bardziej przegrywasz
                                                im wiecej dajesz czulosci
                                                im wiecej chcesz
                                                im wiecej kochasz
                                                im wiecej jestes w porzadku
                                                im wiecej dobroci slesz
                                                im wiecej tesknisz
                                                im wiecej pokazujesz jak jestes zalezny..
                                                tym wiecej przegrywasz
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 06:50
      witam piątkowo, z wielka niechęia zabieram sie do pracy, jeszcze osiem godzin
      i wolność, życze miłego dniasmile
      • odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 07:59

.. cholerka,musialem umyc te gary w wannie moczone ,
        Pani Zosia chciala sie wykapac po pracy (po sprzataniu),
        dzisiaj nieco chlodniej - chce sie zyc.
        Pzdr. Wsiech
    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 08:49
      nad moim miastem zawisla wielka jarząca goraca pomarancza smile
      dzien dobry bardzo w najwspanialszy dzien tygodniasmile
      • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 10:54
        witam smile)
        okropnie gorąco
        i dlatego idę moczyć nogi w wodzie smile)
        • jtka Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 19:56
          Kasikku , a może w fontanniesmile))) choć trochę nie higienicznie , ale jakie
          wrażeniesmile)))))
          pozdrawiam piątkowosmile
          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 20:21
            zrobiłem sobie fontanne z pomoca węża ogrodowego, tecza cudo a chłodek
            przewspaniałysmile do tego piwkosmile
            • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 20:39
              Alez masz wspaniale..buuuuuu
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 20:57
              nick000 napisał:

> zrobiłem sobie fontanne z pomoca węża ogrodowego, tecza cudo a chłodek
              > przewspaniałysmile do tego piwkosmile

jak to z piwa tecza?????? chyba pianawink
              Nick, chuchnijwink)))))))
              • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 15.07.05, 23:00
                chyba dzinek tez byl..z tonikiem..
    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 07:41
      dzien dobry w jesienny piatekwink
      z otwartymi ramionami czekamy na Kendosmile
      • mycha Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 08:37
        melduję się z rana i życzę miłego i krótkiego dnia pracywink
        • odin-2 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 09:39
          .. tez tak uwazam,zwlaszcza ,ze slubna juz w domu,
          po Pania Zosie (do sprzatania) dzwonic nie musze.

To jest moja jedyna szansa przy compie dzisiaj ,-
          "kendo" zaraz przy "Klaviren" zasiadzie.

Milego Dnia Wam Wszystkim Zycze
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 11:15
            witajcie sloneczka moje.......... smile))))))))))))))))
            wrocilam i chyba niepogode tez ze soba wzielam tu,
            bo chlodno i ma sie na deszczyk,
            ale Wam zycze cudownego piatku.....

PS;..a ta pani zosia to niech ja "djabel wezmie"
            tak zaposcila chate,ze tydzien mi zejdzie by ja doprowadzic do
            stanu "uzywalnosci"wink)
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 11:46
              kendo napisała:

> witajcie sloneczka moje.......... smile))))))))))))))))
              > wrocilam i chyba niepogode tez ze soba wzielam tu,
              > bo chlodno i ma sie na deszczyk,
              > ale Wam zycze cudownego piatku.....
              >
              > PS;..a ta pani zosia to niech ja "djabel wezmie"
              > tak zaposcila chate,ze tydzien mi zejdzie by ja doprowadzic do
              > stanu "uzywalnosci"wink)

hehehehe smile wiec kolejnym razem sama mu poszukaj zgrabnej ladnej i powabnej co
              to jest mloda i ma duzo sily do sprzataniawink a stara pania zosie na emeryture
              wyslacwink
              • mycha Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 12:02
                witaaaaaaj kenduś !!!!!! smile)))
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 14:39
                  *witaj mysia....i miej sobie udany dzionek...
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 14:41
                    sloo
                    najgorzej wlasnie z tymi dzierlatkami,co to oferuja sparzatanie
                    a pewnie co innego czyniawink))))))))))
                    zaltwie to innym sposobem nastepnym razemwink
                    • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 17:12
                      WITAM!!
                      kendunio wróciła big_grinDD

a ja dziś mam dzień okropny - nic mi się nie udaje
                      może chociaż rosól... ale i jego popsułam - za mocno sie zagotował i nie dało
                      sie zszumować sad(
                      aj... dzień, że z łóżka lepiej nie wychodzić sad(
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:46
                        witaj kasikku
                        oj bywaja dzionki rozne,
                        zobaczysz jutro bredzie lepiej i cieplej.

milego wiczoru
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:37
      Lepiej późno niż wcale, witaj Kenduśsmile dobrze, ze juestes z nami, pewnie teraz
      forum z kopyta ruszysmile Jeszcze dwa dni i bede mógl znowu być tak aktywny jak
      jeszcze niedawno. Na razie życze przyjemnego odpoczynku i nie krzycz za mocno
      na Odinawink
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 20:45
        jak milo Cie widzec nicku,
        przed niemal chwileczka zamartwialam sie o Ciebie,
        zycze wszystkiego dobrego i oczywiscie czekamy na Twoj powrotsmile)

PS;..odni?? hmmmmmmmmmm...juz nic nie mowie publicznie
        ale nagrabil sobie sporo,rozprawie sie z nim po pojemuwink)))))))))
        zycze milego wieczoru nicku.
        • mala20033 Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 21:04
          Upal u mnie..ledwom zywa..ale wam Milego dzionka
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 22.07.05, 21:16
            hej malenka,
            przygnaj cieple chmurki do mnie,bo chlodnawosad(
            tez miej mily dzioneksmile
    • mycha Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:22
      dzień dobry z rana.
      nareszcie upragniony koniec tygodnia. a przed nami 2 dni odpoczynku od pracy.
      życzę miłego dniasmile
      • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:34
        i ja witam porannie smile)
        chłodnego dnia życzę wink)
        • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 08:49
          witajcie smile
          komu ciasta jogurtowego?komu?smile
          • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:11
            Jakoś trzeba przeżyć ten piątek, witam i życze spokojnego dniasmile Gdzie sa
            zapowiadane upały, no gdzie, kto wie do kogo mam składać reklamacje w sprawie
            pogody? Slosmile ciato pychasmile
            • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:35
              nick oddaj mi swój nieupał a zabierz upał ode mnie
              są tutaj niestety sad(
              ratunku!! juz chcę zimę
              • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:40
                kasikk napisała:

> nick oddaj mi swój nieupał a zabierz upał ode mnie
                > są tutaj niestety sad(
                > ratunku!! juz chcę zimę

Kasikk Ty sie lepiej zastanow i porownaj ile lachow trzeba wlozyc na siebie
                zima , a ile teraz? teraz myk, wsuwasz sukienusie lekka,zwiewna i przewiewna, a
                zima koszule, swetry, kurtki, spodnie, rajtuzy, skarpety, czapki, szale,
                lapawice , futra smile
                • mycha Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 09:50
                  sloo, może nie zima, ale żeby było troszkę chłodniej, bo teraz po prostu nie da
                  się wysiedzieć. nawet oddychać nie ma czymsad
                  a ja wczoraj zmokłam jak wracałam do domu z pracy. załapałam się na burzę.
                  jak dotarłam do domku to miałam kompletnie wszystko mokre.
                  ale ja lubię letnie burze i wtedy mogę moknąćwink
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:04
                    witajcie kochane ludziki...

widze zdania podzielone na upragniona pogode,
                    ja chetnie oddam tutejsze zachmurzenie z chlodek a wezme ciepelko,

milego dnia zycze.
                    a ciacho nieglupie do kawci na deser sniadankowy.
                    • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:11
                      slo, jak mi za gorąco będzie, to zawsze mogę sie rozebrać, jak za zimno -
                      dołożyć warstwę
                      a teraz? nago jest za gorąco
                      nie, nie, nie!! zima jest dla mnie najlepsza
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:23
                        kasikk,Ty nie cuduj z pogoda,
                        to tylko chwilowe ,wiec niech tak zostanie,
                        zywie caly czas nadzieje,ze to ciepelko przywedruje do mnie.
                      • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 10:48
                        a zabieraj sobie!!
                        ja nie chcę, no nienawidzę takiego lata
                        wczorajsza burza trochę rozładowała
                        ale za to dziś parno
                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 11:02
                          oj !! kasikku,
                          wiem,ze nie tylko Ty masz taki problem obecnie,
                          ale trzymaj sie w chlodzie jak mozesz i bedzie OK....
                          juz niedlugo koniec....wink
                      • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:51
                        kasikk napisała:

> slo, jak mi za gorąco będzie, to zawsze mogę sie rozebrać, jak za zimno -
                        > dołożyć warstwę
                        > a teraz? nago jest za gorąco
                        > nie, nie, nie!! zima jest dla mnie najlepsza

patrzysz z punktu widzenia Eskimosawink ale oni chyba nie chodzą nagosmile))
                    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:50
                      kendo napisała:

> witajcie kochane ludziki...
                      >
                      > widze zdania podzielone na upragniona pogode,
                      > ja chetnie oddam tutejsze zachmurzenie z chlodek a wezme ciepelko,
                      >
                      > milego dnia zycze.
                      > a ciacho nieglupie do kawci na deser sniadankowy.

bardzo mi sie podoba kendusiowe postrzeganie rzeczywistoścismile))
                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:49
                    Takich wspaniałych gorących dni mycho nie ogladamy zbyt wiele, zobacz jak jest
                    pięknie, jakie czyste niebo, ciesz sie tym, przyjdzie listopad i zatęsknisz za
                    latemsmile
                • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:55
                  slo-onko napisała:

> Kasikk Ty sie lepiej zastanow i porownaj ile lachow trzeba wlozyc na siebie
                  > zima , a ile teraz? teraz myk, wsuwasz sukienusie lekka,zwiewna i przewiewna,
                  a
                  >
                  > zima koszule, swetry, kurtki, spodnie, rajtuzy, skarpety, czapki, szale,
                  > lapawice , futra smile

święte słowa pani dobrodziejkiwink w nagrodę bedziesz jutro miala u siebie +35 w
                  cieniu, cieszysz sie?smile)))
              • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 15:47
                Kasikk, Twoj upał zawędrował do mnie, dzięki ze go przysłałaś, może nasz
                chłodny poranek uda sie z wizytą do Ciebiewink
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 19:28
                  i powiem Wam,po naszej dwu godzinnej burzy z ulewa
                  cosik z gazeta mi dlugo przewija,
                  mysle,ze burzydlo poszlo juz sobie....ale oswietlalo niebo i walilo
                  az chctka sie trzesla w fundamentachsad(..balam sie i juzwink

milego wieczoru zycze...
                  • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 29.07.05, 20:26
                    zmierzch, niewiarygodnie glośno wyją ptaki za oknem, zagluszają nawet plotkary
                    pod blokiem, uwierzcie mi, to trudna sztuka, jest cieplo i leniwie, tak jak po
                    pracowitym dniu byc powinno. Piwo sie chłodzi w lodowce, pachnie ciastem,
                    zapowiada sie długi wieczor. Zyczę Wam wszystkiego dobregosmile
                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 09:17
                      ha !! ja dzis pierwsza sie melduje wink)))))))))

zycze Wam milego zakonczenia tygodnia
                      i trzymajmy kciuki za szczesliwa podroz urlopowa sloo.
                      • mycha Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 09:46
                        cześć i czołemsmile
                        melduję się jako drugawink
                        miłego piątku i chętnych zapraszam na kawusię.
                        wow! jutro nareszcie się wyśpię!!smile)
                        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:12
                          hej mysia smile)))))))))
                          pragnienie wyspania sie w wolne dni pracy to mazenie kazdego,
                          ja jakos nigdy nie umialam sie wyspac w wolne dni pracy,
                          wstawalam zawsze wczesnie,jakby to byl dzien pracy.
                          img297.imageshack.us/my.php?image=ciapa34zb.jpg
                          a tak podobnie bym sobie pospala,oczywiscie przytulona do kogos innegowink)

milego dnia zycze.
                          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:29
                            Witam smile)
                            piątek dziś, a mnie się jakoś czas poprzestawiał i nie czuję dni tygodnia...
                            dobrze, że gorąco bardzo nie jest - pogoda moja wink)
                            chmurki, chłodno i mam ochotę na zakupy pojechać...
                            chyba gdzieś się wybiorę wink)
                            pooglądam jakieś ładne rzeczy (dla maluszka?) smile)
                            miłego dnia - udanego
                            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 10:38
                              zycze kasikku udanego ogladania,
                              a moze i nawet udanych zakopow.

miej sobie udany dzionek.
                              • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 18:24
                                witam popołudniowo, mam ostatnio kłopot z czasem ale do vistuli chociaz na
                                chwile zajżeć musze, przyjemne to forum pozwala mi na oddech i odstresowanie
                                sie totalnesmile Zycze spokojnego wieczoru i odpoczynku po długim i ciężkim
                                tygodniu pracysmile
                                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 05.08.05, 20:32
                                  milo wiedziec nickasmile)
                                  oj z czasem chyba kazdy ma ostanio problem,
                                  pora letnia,obojetnie na pogode zawsze gdzies nas zatrzyma.

miej sobie mily wieczor.
    • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 07:57
      Gdyby nie kalendarz mógłbym pomyśleć, ze mamy listopad. Ponuro, zimno,
      wietrznie, jestem jednak optymistą i wiem, że lato powroci, pewnie jest na
      krótkim urlopiewink Miłego dniasmile
      • mycha Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 09:06
        witajcie robaczki, choć pogoda jest jesienna przesyłam wam letni uśmiechsmile)))
        przecież lato się jeszcze nie skończyło i napewno czekają nas cieplutkie i
        słoneczne dni.
        trzymajcie się cieplutko. mycha
        • kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 09:42
          tez witam cieplutko..
          w wypadku pogody rowniez optymistka jestem,
          czekam cierpliwie na koncowke latasmile)

miejcie sobie mily dzionek.
          • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 15:11
            witam smile)
            dziś jestem kobietą pracującą, ale podoba mi się

mysz, co ty dziś tak ćwierkasz? hę?
            czy ja o czyms nie wiem?? ;P

kenduniu, nicku, lato jeszcze na pewno wróci
            najwyżej w przysżłym roku, jak nie w tym - nie ma sie co martwić
            ale ja mam swoją teorię na ten temat
            co w lato jest najważniejsze? słonko
            a sloo przecież wyjechało na urlop, to jak wy chcecie lata??
            sloo wróci, będzie lato big_grinD
            • kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 18:20
              i chyba kasikku masz zupelna racje,bo obserwujac pogode,to faktycznie lato
              skonczylo sie z wyjazdem sloo.
              cusik nick wspominal/zapowiadal,ze sloo juz bedzie wiec cierpliwie czekam na
              lato i sloo jednoczesnie.

witaj kasiczku ,
              moj dzionek tez dzis mozna zaliczyc do lubianych,jak u Ciebie,
              N A R E S Z C I E nowy piec zlondowal w kuchni,
              oczywiscie bez polania sie krwi nieobylo sie(zawsze slubne gdzies paluchy
              wsadzi ,nawet nie pocczul,ze sie skaleczyl)no,ale juz stoi na miejscu nowiutki,
              jedyna wada,ze pierunstwa znow bede musiala sie uczycwink
              bo to z goracym powietrzem,gril,ceramiczna plata....
              dzis wode na herbatke na nim zapremieruje,
              jutro bede go wypalac,bo kaza pozniej wietrzyc chatke,a na noc juz niechce
              jej zapachnicwink

miejcie sobie mily wieczorek.
              • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 18:56
                no to widzę, że wszędzie remontowo smile)
                bo u mnie ciąg dalszy - teraz pokoik smile)
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 12.08.05, 19:40
                  to chyba dla bebiska co ??
                  w jakich kolorach urzadzasz?
    • kasikk Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 09:19
      dzieńdoberek big_grinD

znowu piękny słoneczny dzień...
      i znowu czeka mnie dużo obowiązków...
      ale paluszek w vistuli umoczyłam i biegnę dalej

pozdrawiam wszytkich vistulaków cieplutko
      niech wam piątek się uda smile)
      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 10:11
        i kasiulka pierwsza dzissmile)

biegusiaj ostroznie....niech wszystko sie dzis Tobie udasmile)

u mnie na razie jeszcze mgliscie,
        ale wyruszam na grzybki,bo zapowiadaja od soboty wieczor znow deszcze,
        a szkoda by grzybki same zostaly w lesiewink)

miejcie sobie mily piateczek a przede wszystkim udanysmile)
        • mycha Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 15:10
          piątkowo wita mychasmile))
          pogoda bardzo ładna, mam nadzieję, że buźki uśmiechnięte i humorki dopisują.
          ściskam was mocnosmile
          • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:29
            witajcie dziewczatka....
            oczywiscie,ze "michy sie ciesza"
            prace ida zgodnie z planem choc powoli ale do przodusmile))))))

zycze milego wieczoru.....

PS;..sloo,jak bylo na plazy??????????????
            • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:34
              kendo napisała:

> witajcie dziewczatka....
              > oczywiscie,ze "michy sie ciesza"
              > prace ida zgodnie z planem choc powoli ale do przodusmile))))))
              >
              > zycze milego wieczoru.....
              >
              > PS;..sloo,jak bylo na plazy??????????????

duzo slonka, duze fale , zimna wodasmile za chwile napisze wiecejsmile
              chcialams ie tylko przywitacsmile
              • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:44
                w sierpniu tu tez zawsze zimna woda w morzu,
                dawno ,dawno temu jeszcze sie pluskalam ,ale teraz to tylko stopki pomocze,albo
                pochodze brzegiem...a i tak pisaek miejscami zimny,a w kosusie lupie,jak woda
                podplynie do mnie wink)
                • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:47
                  dzis bylo bardzo duzo turystow, nie bylo mozliwosci pochodzenia brzegiem morza np. z jednej miejscowosci do drugiej, a tak lubie wedrowac wlasnie brzegiem morzasad
              • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:45
                Raniutko wyjechalismy nad morze do miejscowosci Międzywodzie. rozlozylismy sie pod wydamami z wielkim parawanem usypujac z piasku "poduszki" smile
                Woda byla na tyle zimna,ze nie dalam sie namowic,zeby wejsc i zmrozic sobie cialowink smazonko na plazy, potem spacer po okolicznych stoiskach z badziewiakami. na wydmach urzedowaly dziki, trzy loszki z malymi dziczkami. podchodzily do plazowiczow i jadly z reki. tak jest od kilku juz lat,ze nie boja sie ludzi i wychodza niemal w centrum miasteczka.
                slonko smazylo ciala, zerwala sie bryza i zrobilo sie chlodno. wiatr przywial inny front powietrza, zaczely szalec morskie fale, a woda w morzu zrobila sie cieplejsza. skusilam sie do wejscia w glab morza. balwany byly tak duze,ze nie bylo mozliwosci poplywania. mozna bylo tylko pobrykac z falami. chwile pobrykalambig_grin i wrocilam na koc. teraz siedze wykapana i wybalsamowana srodkami nawilzajacymi, bo skorka nie zestarzala sie w szybkim tempiewink ciesze sie,ze moglam po raz chyba ostatni w tym roku zobaczyc blekit naszego Baltyku i pomasowac stopy rozgrzanym bialym piachemsmile
                • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:54
                  no widzisz,,,poupajalas sie urokami morskimi....
                  i nawet zamoczylas sie...fajnie ...pamietam jak ja tak szalam po grzywach fal,
                  teraz ograniczam sie do patrzenia i sluchania....

tez lubie lazikowac po takich misteczkach z badziewiami,
                  nie musze nic kupic,ale ot ,tak popatrzec na wszystko.
                  • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:55
                    acha ..
                    na plazy zawsze mam wilczy apetytwink)

tak,tak..slo,o cialko trzeba dbac,teraz co rusz cos nowego na rynek wchodzi ,
                    czlek nie nadazy sledzic nowosci do pielegnacji cialka.
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:59
                      kendo napisała:

> acha ..
                      > na plazy zawsze mam wilczy apetytwink)
                      >
                      > tak,tak..slo,o cialko trzeba dbac,teraz co rusz cos nowego na rynek wchodzi ,
                      > czlek nie nadazy sledzic nowosci do pielegnacji cialka.

ja tam pakuje tony kremow nawilazajcych szczegolnie po takim lezakowaniu choc nie wiem jaki jest na prawde tego skutek? moze to tylko sugestia,ze pomaga i jest lepiej?smile
                  • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 20:58
                    kendo napisała:

> no widzisz,,,poupajalas sie urokami morskimi....
                    > i nawet zamoczylas sie...fajnie ...pamietam jak ja tak szalam po grzywach fal,
                    > teraz ograniczam sie do patrzenia i sluchania....
                    >
                    > tez lubie lazikowac po takich misteczkach z badziewiami,
                    > nie musze nic kupic,ale ot ,tak popatrzec na wszystko.

mam to samosmile a czasemw padnie cos niekonwecjonalnego, niespotykanego, cos czego nie ma w polowie domow. taka bzdurka mala, a jak potem oko cieszysmile
                    sluchac szumu to i ja lubie ale nie w takich warunkach jak dzis. mlodziez huczala , a wraz z nia magnetofon na caly regulator. poza tym mnostwo plazowiczowsad(((( to nie pora na odpoczynek.
                    • slo-onko Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:08
                      Kendus musze sie juz pzoegnac. zycze Ci spokojnej nocy i gwiazdki z niebawink
                      do jutrasmile

*dzieki za lisciksmile
                      • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:13
                        wiec mowie Ci rowniez Dobranoc i wypoczywaj .....
                        • nick000 Re: Piatek...wspaniale... 20.08.05, 04:55
                          Świta, piekny księżyc na niebie, cieplutko i nadzwyczaj jesiennie. Witam
                          poimprezowo, jeśli wraca sie o takiej porze, oznacza to tylko jedno, było
                          wspanialesmile Vistula zapewne śpi, bardzo dobrze, od tego jest noc, postaram sie
                          chodzić cichutko by żadnej z Was nie zbudzićwink Szkoda, nadal jestem w zabawowym
                          nastroju i wiem jedno, impreza zakończyła sie zbyt wcześnie.
                    • kendo Re: Piatek...wspaniale... 19.08.05, 21:12
                      usch...nie lubie zatloczonych plaz,choc tu nie sluchaja tak namietnie glosno
                      muzyki,
                      niemniej odczuwa sie charmider,ktory meczy..

mam dwie rzeczy do powieszenia w oknie,
                      i jakos nie moge sie zmobilizowac,
                      dostalam porcelanowy dzwoneczek na spotkaniu forumowym
                      i zakupilam serduszko doniczke i pnacego kwiatka wsadzilam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka