Dodaj do ulubionych

BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ

29.07.10, 11:13
Witam serdecznie drogie Panie smile

Piwnooki brunet 28lat/182cm o południowej urodzie z temperamentem,
wykształcony ( mgr.) dwa języki obce i z dużym poczuciem humoru
pozna miłą i elegancką Panią z klasą i gestem w celu miłego
wspólnego spędzania czasu wolnego.
Chętnie przyjme zaproszenie na wakacje na sierpień.
GWARANTUJE DYSKRECJE I JEJ WYMAGAM
O szczegóły proszę na maila: tom.boy@orange.pl

Z pozdrowieniami

TOM BOY
Obserwuj wątek
    • to_samo_u_mnie Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 31.07.10, 23:10
      po co mi 2 języki?
      • very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 10:25
        chłopak chce, żebyś mu kurs trzeciego zafundowała
        Bardzo popieram, trzeba się rozwijać.

16%VOL
        22%VAT
        • fajnyniesmialek Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 11:12
          Przestańcie tu pisać, bo podbijacie ten chory anons do góry.
          • very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 12:28
            Jaki tam chory, ja jestem całym sercem za edukacją i denerwuje mnie,
            jak ludziom przestaje chcieć się uczyć po ukończeniu 24 roku życia! A
            tu taki egzemplarz...

16%VOL
            22%VAT

• gyubal_wahazar Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 16:46
              Hahaha smile Martini umiesz znajdować plusy dodatnie smile

Swoją drogą, gość chyba się sieknął we własnym nicku o 1 literkę. Zamiast
              'm' w imieniu powinno być 'y' - i wszystko by się zgadzało
              • very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 18:55
                na angielski chłopina zbiera, czaruje już laski w klubach na francois
                i italiano, to czas na coś bardziej praktycznego, choćby było to down
                to earthtongue_out

16%VOL
                22%VAT
                • warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 17:54
                  moze byc i tak, na razie plynnie wlada swahili i jakims dialektem pokrewnym.

Gyubal, jestes tam zeby radosnie wbic zabek szyderstwa w miekkie cialko pana
                  magistra?
                  • krolowa_potepionych Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 23:22
                    Mnie się zdaje, że te dwa języki to francuski plus łacina.
                    • very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 23:51
                      No to co proponujemy do kompletu, żeby było zgodnie z decorumwink?

16%VOL
                      22%VAT
                    • warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 19:35
                      Dobre. A magiserke pewnie skonczyl z udawania Greka, stad problemy z zatrudnieniem.

A moze on po prostu ma rozszczpiony jezyk na dwa? Mialem zamiescic zdjecia
                      podobnego przykladu, ale bylo zbyt kontroweryjne wiec sobie poszukajcie "split
                      tongue" na Google images.

To by w sumie moglo miec pewne zastoswanie praktyczne jak o tym lepiej
                      pomysle.... tylko z estetyka kiepsko.
                      • very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 12:16
                        Czyli filolog klasyczny... Mmmm...
                        Albo filolok.

16%VOL
                        22%VAT
                        • warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 16:09
                          he he to bardzo fajni ludzie. ale faktycznie potrzebuja sponsorow, bo
                          zapotrzebowanie na greke, lacine i hebrew moze byc dosc niszowe. Ale jak sie
                          studiowalo z milosci do przedmiotu a nie ze wzgledow praktycznych, to teraz
                          trzeba fizycznie dorabiac....
    • lolcia-olcia Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 19:42
      Ehhh tego mi brakowało... do pracy łajzo
      • warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 16:06
        eeee...co scigasz czlowieka? przeciez fajniej sie pracuje mala glowka a nie
        duza, nie? przynajmniej taki consensus mozna by wysnuc po rozmowach ze
        szczesliwymi posiadaczami malych glowek wink
    • prittager Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 21:33
      Ile bierzesz za godzinę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka