tom.boy 29.07.10, 11:13 Witam serdecznie drogie Panie Piwnooki brunet 28lat/182cm o południowej urodzie z temperamentem, wykształcony ( mgr.) dwa języki obce i z dużym poczuciem humoru pozna miłą i elegancką Panią z klasą i gestem w celu miłego wspólnego spędzania czasu wolnego. Chętnie przyjme zaproszenie na wakacje na sierpień. GWARANTUJE DYSKRECJE I JEJ WYMAGAM O szczegóły proszę na maila: tom.boy@orange.pl Z pozdrowieniami TOM BOY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_samo_u_mnie Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 31.07.10, 23:10 po co mi 2 języki? Odpowiedz Link
very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 10:25 chłopak chce, żebyś mu kurs trzeciego zafundowała Bardzo popieram, trzeba się rozwijać. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
fajnyniesmialek Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 11:12 Przestańcie tu pisać, bo podbijacie ten chory anons do góry. Odpowiedz Link
very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 12:28 Jaki tam chory, ja jestem całym sercem za edukacją i denerwuje mnie, jak ludziom przestaje chcieć się uczyć po ukończeniu 24 roku życia! A tu taki egzemplarz... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 16:46 Hahaha Martini umiesz znajdować plusy dodatnie Swoją drogą, gość chyba się sieknął we własnym nicku o 1 literkę. Zamiast 'm' w imieniu powinno być 'y' - i wszystko by się zgadzało Odpowiedz Link
very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 01.08.10, 18:55 na angielski chłopina zbiera, czaruje już laski w klubach na francois i italiano, to czas na coś bardziej praktycznego, choćby było to down to earth 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 17:54 moze byc i tak, na razie plynnie wlada swahili i jakims dialektem pokrewnym. Gyubal, jestes tam zeby radosnie wbic zabek szyderstwa w miekkie cialko pana magistra? Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 23:22 Mnie się zdaje, że te dwa języki to francuski plus łacina. Odpowiedz Link
very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 02.08.10, 23:51 No to co proponujemy do kompletu, żeby było zgodnie z decorum? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 19:35 Dobre. A magiserke pewnie skonczyl z udawania Greka, stad problemy z zatrudnieniem. A moze on po prostu ma rozszczpiony jezyk na dwa? Mialem zamiescic zdjecia podobnego przykladu, ale bylo zbyt kontroweryjne wiec sobie poszukajcie "split tongue" na Google images. To by w sumie moglo miec pewne zastoswanie praktyczne jak o tym lepiej pomysle.... tylko z estetyka kiepsko. Odpowiedz Link
very.martini Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 12:16 Czyli filolog klasyczny... Mmmm... Albo filolok. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 16:09 he he to bardzo fajni ludzie. ale faktycznie potrzebuja sponsorow, bo zapotrzebowanie na greke, lacine i hebrew moze byc dosc niszowe. Ale jak sie studiowalo z milosci do przedmiotu a nie ze wzgledow praktycznych, to teraz trzeba fizycznie dorabiac.... Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 19:42 Ehhh tego mi brakowało... do pracy łajzo Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 04.08.10, 16:06 eeee...co scigasz czlowieka? przeciez fajniej sie pracuje mala glowka a nie duza, nie? przynajmniej taki consensus mozna by wysnuc po rozmowach ze szczesliwymi posiadaczami malych glowek Odpowiedz Link
prittager Re: BRUNET 28LAT WARSZAWA POZNA SPONSORKĘ 03.08.10, 21:33 Ile bierzesz za godzinę ? Odpowiedz Link