11.09.11, 19:23
cześć jestem Ewelinka pozdrawiam wszystkich...każdy coś pisze o sobie może ja też coś o sobie..mam 23 lata i jestem sama nie wiem dlaczego i czasem nie potrafie sobie z tym poradzić czuje tą samotność...ktoś powie że nie wychodze pewnie nigdzie to nie prawda lubie wyjść do klubu na piwo z koleżanką..podobno nie jestem brzydka podobno też fajna studiuje pracuje i wciąż jestem sama a jak już kogoś sptykam to fajnie sie gada i tyle..nigdy nic więcej z tego nie wychodzi a jak już coś to faceci chcą tylko seksu..sadnigdy nie miałam nikogo i zadaje sobie pytanie każdego dnia czy kiedyś przestane być sama i czuć sie samotna...
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: samotna 11.09.11, 19:37
      "to faceci chcą tylko seksu" - może tylko z takimi się zadajesz, może tylko takich dostrzegasz.
    • piotr-wwa Re: samotna 11.09.11, 20:02
      Kolejny polski paradoks:
      - jak facet do kobiety się nie dobiera, ale ma ochotę posiedzieć w jej towarzystwie, być może nawet się przytulić (zaznaczam tylko przytulić) to zaraz kobieta uważa, że z nią jest coś nie tak, bo facet nie chcę z nią seksu
      - jak facet się dobiera do niej i tego seksu chce - to zaraz mówicie, że chce tylko jednego.

No więc - jak to jest na prawdę?

Praca, szkoła, spotkania z koleżanką - mało czasu na tego faceta wink
      • ewelinka880 Re: samotna 11.09.11, 20:20
        właśnie że nie prawda nie spotykam samych takich co chcą seksu to po pierwsze po drugie ja chce normalnego faceta spokojnego i kochającego a nie musi być piękny i mieć studia choćby miała nawet zawodówke i co z tego...
        • piotr-wwa Re: samotna 11.09.11, 20:33
          Hm... raz piszesz, że jak coś wychodzi, to facet chce seksu tylko, a teraz, że nie tylko chcą seksu.
          Jak zatem jest?

Nie musi mieć studiów, ale musisz mieć z nim jak porozmawiać na poziomie, mieć wspólny temat, jakieś zainteresowania. Z tym się zgodzę.

Nie musi być piękny, ale musi mieć z wyglądu chyba to coś, co sprawi, że nie będzie cie odpychał, że będziesz chciała się do niego zbliżyć. W przeciwnym wypadku pierwsze nieporozumienia Was podzielą (to moje zdanie) bo nie będzie już nic Was wówczas łączyło, albo będziecie tylko przyjaciółmi - bo tam nie występuje pociąg do drugiej osoby i wystarcza nam jej towarzystwo.

Zdecyduj zatem, czy chcesz faceta (partnera) czy tylko przyjaciela.
          • ewelinka880 Re: samotna 11.09.11, 20:48
            chce faceta ale normalnego do poważnego związku ,pewnie że musi być to coś w wyglądzie ale ja nie zwracam aż takiej uwagi na to
            • piotr-wwa Re: samotna 11.09.11, 21:13
              Normalność dla każdego jest różna wink Ale o tym pewnie już się pewnie przekonałaś.

Jest takie powiedzenie, że gęby mogą się kłócić, ale przyjdzie wieczór i d..y zawsze się dogadają. Na tym polega udany związek. Jak d..y nie będą umiały się dogadać, to związek się rozpadnie.
              Nie sprowadzam tego powiedzenia do seksu, ale do chęci bycia razem - właśnie do tego pociągu, który jest w wyglądzie i zachowaniu.

• ewelinka880 Re: samotna 11.09.11, 20:22
        co twojego komentarza to jeszcze nigdy nie spotkałam faceta który by chciał sie tylko przytulić i przykre to jest...
        • piotr-wwa Re: samotna 11.09.11, 20:29
          Wcześniej, czy później seks zawsze się pojawia. Nie znam pary, która by w ogóle nie uprawiała i hm... dobrze się z tym miała. Chyba, że swoje potrzeby załatwiają na boku z kimś innym.
          Pytanie ile go jest i w jakim stylu.
          wierz mi, ze są faceci, którzy potrafią się spotkać i tylko przytulić, albo i tego nie. Po prostu aby miło spędzić czas, w miłym towarzystwie na rozmowie, czy oglądaniu filmu.
          • ewelinka880 Re: samotna 11.09.11, 20:45
            ja nie mam nic przeciwko seksowi ale bynajmniej dla mnie nie od tego powinno sie zaczynać znajomość.ale każdy facet zawsze o tym mysli jak patrzy na dziewczyne to nie tajemnica tylko żaden nie traktuje poważnie dziewczyny która chce pogadać bo po co marnować czas.
            • piotr-wwa Re: samotna 11.09.11, 21:09
              I tu się mylisz.
              Owszem - nie powiem seks lubię, ale jeżeli patrze na kobietę, która potencjalnie ma zostać partnerką to tylko na to, czy mi się podoba. Musi mieć to coś, co mnie pociąga, to coś, co będzie mnie do niej przyciągało, coś, co sprawi, ze będę lubił na nią patrzeć. Jeżeli tego nie ma - to możemy zostać tylko przyjaciółmi.

• raziel24 Re: samotna 12.09.11, 09:33
              Wiesz mialem w swoim zyciu pare ladnych dziewczyn ktore spokojnie chcialy mi sie oddac jednak nic nie wyszlo zawsze wialem a to dlaczego? Bo byly plyciutenkie jak woda w Pluczce (taka miejscowa rzeczka) natomiast mam dwie bliskie znajome ktore nie sa szczegolnie piekne do tego bardzo wierzace wiec seks przed slubem odpada nasze relacje opieraja sie na wspolnych rozmowach i spedzaniu czas i z checia bym zrobil dla Nich wszystko ale czekalem zbyt dlugo i teraz zaluje... A wiec zmierzam do tego ze gdy facet dojzeje to szuka partnerki a nie dmuchanej lali wiec sie nie martw smile
              • ewelinka880 Re: samotna 12.09.11, 19:04
                miło że tak myślisz chociaż ty..pozdrawiam
                • piotr-wwa Re: samotna 12.09.11, 19:42
                  Nie tylko on. Powodzenia smile
                • raziel24 Re: samotna 15.09.11, 15:47
                  wszystko jest wzgledne nie wiele jest spraw ktore da sie jednoznacznie zaszufladkowac oceniac trzeba (no niestety zycie proste nie jest) indywidualniesmile
              • tehuana Re: samotna 16.09.11, 21:43
                Rzygac sie chce,jak sie czyta te teksty o "oddawaniu sie" kobiet. Kobiety chca miec seks, miec przyjemnosc, a nie tylko dawac. To ich prawo.
    • noajdde Re: samotna 11.09.11, 22:57
      Była już wyliczanka wszystkich warunków, które musi spełnić ten idealny, czy jeszcze nie? Widziałem, że ktoś już wymienił "to coś".
      • oszukany.32 Re: samotna 12.09.11, 01:30
        Przyjechał major LWP do Moskwy.
        Popili, poimprezowali, przyplątała się Galina i Swietłana.
        Major mówi zawiozę was do domu, obiecuję że nie będę się dobierał.
        Na to Galina i Swietłana: a spróbuj się nie dobierać smile smile
    • fallus25cm Re: samotna 12.09.11, 10:49
      ewelinka880 napisała:

> faceci chcą tylko seksu..

Korzystaj póki jesteś młoda. Za 5 lat jak pies z kulawą nogą nie będzie już chciał seksu z tobą, będziesz marzyła o takim co chce.
    • yzek Re: samotna 13.09.11, 13:29
      Nie pasuje ci wybór, to sama szukaj. Wielu tutaj by chciało narzekać jedynie na kiepską jakość dostępnego "towaru".

Y.
    • annamazur88 Re: samotna 23.09.11, 17:24
      Ja koleżanke doskonale rozumiem bo sama mam podobnie. Tez mam 23 lata i pomimo paru związków nadal jestem dziewicą to mój świadomy wybór ale najgorsze jest to że nie szukam seksu tylko miłości a non stop otrzymuje propozycje seksu. W ciągu ostatniego roku było 5 znajomości w moim życiu niestety ci faceci nie potrafili uszanowac mojego wyboru, chcieli seksu na początku znajomosci gdzies na 3 spotkaniu już. Oczywiscie nie zgodzilam sie a oni odchodzili bez słowa.
      Zrozumcie tu nie chodzi o świadoma niechec do seksu tylko poprostu nie kazda kobieta chce uprawiac seks z facetem któremu na niej nie zalezy, ja na przyklad nie chce byc tylko kolejna zdobyczą. I wiele kobiet tez tego nie chce.
      A co do korzystania póki sie jest młoda tu sie nie zgodze. Co prawda niektóre kobiety wyglądaja w tym wieku powaznie i szybko sie starzeja ale wiem na swoim przykladzie ze ja na te swoje 23 lata bede wygladac gdzies dopiero za 5 lub 6 lat. Póki co dają mi 16-17 lat i podrywaja mnie licealisci. Wiec jeszcze sporo mi lat tej mlodosci zostalo na ten cały seks. Moze autorka tez wyglada bardzo mlodo wiec czemu piszecie takie rzeczy? I skąd stwierdzenie ze za 5 lat to juz nikt nie bedzie jej chcial? a niby czemu?
      Ps. Nie jest najwazniejsze kiedy uprawia sie seks ale z kim. Chodzi o to zeby sie nie zeszmacic, a uprawiajac seks z pierwszym lepszym kobieta przestaje sie szanowac.
      Pozdrawiam
      • ewelinka880 Re: samotna 24.09.11, 12:22
        tak właśnie zgadzam się z Tobą koleżanko w każdym zdaniu.popieram i ciesze się że nie jestem sama w tym myśleniusmilepozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka