Dodaj do ulubionych

Pożegnanie

30.10.12, 21:13
Postanowiłem usunąć konto i dać zarówno sobie jak i wam wytchnienie. Dziękuję tym, którzy mnie cierpliwie znosili, którzy mi radzili, którym dawałem rozrywkę swoimi postami i tematami. A tym, których irytowałem gratuluję tego, że mnie przetrwali. Szkoda tylko, że nic namacalnego, realnego nie wynika z uczestnictwa w takich forach. Szkoda, że ludzie chcący niby wychodzić naprzeciw innym tak naprawdę nie chcą tego robić. Wolą poklikać. Lipa

Do Jeza77 - poczekam jeszcze ze dwa dni z tą likwidacją. Jeśli zatem chcesz, to odezwij się, zostaw jakiś namiar z poza forum (mail). Zaproszenie na kawę jest powiem wciąż aktualne.

Żegnajcie
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Pożegnanie 30.10.12, 21:34
      Szkoda, bo fajnie piszesz. Przemyśl to jeszcze bo mam wrażenie, że forumowe dziewczyny lubią Cię.
      • nanoko Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:21
        Podpisuję się obiema rękami! Pisze bardzo fajnie i "do rzeczy". Widać że łebski facet. Potrafi zaciekawić i "zmusić" do włączenia się w dyskusję.
        Może to dziwne, po wymianie raptem kilku zdań, ale ja kristoff'a lubię smile
    • butellishka Re: Pożegnanie 30.10.12, 21:48
      cierpliwości! może coś kiedyś wyniknie wink nie kasuj konta!
      wink
    • torado Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:25
      kristoff11 napisał:

> Postanowiłem usunąć konto i dać zarówno sobie jak i wam wytchnienie. Dziękuję t
      > ym, którzy mnie cierpliwie znosili, którzy mi radzili, którym dawałem rozrywkę
      > swoimi postami i tematami. A tym, których irytowałem gratuluję tego, że mnie pr
      > zetrwali. Szkoda tylko, że nic namacalnego, realnego nie wynika z uczestnictwa
      > w takich forach. Szkoda, że ludzie chcący niby wychodzić naprzeciw innym tak na
      > prawdę nie chcą tego robić. Wolą poklikać. Lipa
      >
      > Do Jeza77 - poczekam jeszcze ze dwa dni z tą likwidacją. Jeśli zatem chcesz, to
      > odezwij się, zostaw jakiś namiar z poza forum (mail). Zaproszenie na kawę jest
      > powiem wciąż aktualne.
      >
      > Żegnajcie

to paaaaaa........
      • zwrotny48 Re: Pożegnanie 01.11.12, 10:50
        torado napisała:
        > to paaaaaa........

Twoja wrażliwość na ludzką niedole jest porażająca wink
    • 7malgorzata7 Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:31
      kristoff11 napisał:

> Postanowiłem usunąć konto

Ja tez smile Nie zrobilam tego do tej pory, ale zrobie to, poniewaz nie jestem juz samotna smile

> Dziękuję t
      > ym, którzy mnie cierpliwie znosili, którzy mi radzili, którym dawałem rozrywkę
      > swoimi postami i tematami.

Bardzo Cie lubimy Kristoff i mialam (mielismy) nadzieje, ze dane nam bedzie spotkac sie w swiecie realnym. Dlatego prosze Cie Kristoff, nie usuwaj konta smile

> Szkoda tylko, że nic namacalnego, realnego nie wynika z uczestnictwa
      > w takich forach. Szkoda, że ludzie chcący niby wychodzić naprzeciw innym tak na

I tu sie mylisz wink To dzieki temu forum pokochalam kogos absolutnie wyjatkowego. Kogos, kto jest dla mnie idealem pod kazdym wzgledem. Wlasciwie to pokochalismy sie wzajemnie. Nigdy tez nie myslalam, ze cos takiego moze sie w zyciu przytrafic, ani na forum, ani w realu, ani nigdzie. I choc nie mam talentu do opisywania uczuc, to jezeli moglabym Ci czegos zyczyc, Kristoff, to zebys zakochal sie tak jak my wink

• torado Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:38
        7malgorzata7 napisała:

> kristoff11 napisał:
        >
        > > Postanowiłem usunąć konto
        >
        > Ja tez smile Nie zrobilam tego do tej pory, ale zrobie to, poniewaz nie jestem ju
        > z samotna smile

to uczestniczyłaś w forum tylko dlatego, żeby kogoś poznać ?
        --
        no to sru.....
        1041737
        • 7malgorzata7 Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:48
          torado napisała:

> to uczestniczyłaś w forum tylko dlatego, żeby kogoś poznać ?

Nie, oczywiscie, ze nie, dlatego ciesze sie, ze spotkalam tu naprawde milych ludzi smile Rowniez Ciebie, torado smile
          PS A zakochanie bylo nieplanowane wink
          • torado Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:54
            7malgorzata7 napisała:

> torado napisała:
            >
            > > to uczestniczyłaś w forum tylko dlatego, żeby kogoś poznać ?
            >
            > Nie, oczywiscie, ze nie, dlatego ciesze sie, ze spotkalam tu naprawde milych lu
            > dzi smile Rowniez Ciebie, torado smile
            > PS A zakochanie bylo nieplanowane wink

to czemu chcesz usuwać konto? Ja też już nie jestem samotna, ale lubię czasem wpadać na forum i niektórych troszku poirytować hihihihihi wink
            • 7malgorzata7 Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:58
              torado napisała:

> Ja też już nie jestem samotna,

Serdecznie Ci gratuluje i bardzo, bardzo sie ciesze smile
              • torado Re: Pożegnanie 31.10.12, 20:08
                7malgorzata7 napisała:

> torado napisała:
                >
                > > Ja też już nie jestem samotna,
                >
                > Serdecznie Ci gratuluje i bardzo, bardzo sie ciesze smile

smile
      • silencjariusz Re: Pożegnanie 31.10.12, 19:56
        "To dzieki temu forum pokochalam kogos absolutnie wyjatkowego. Kogos, kto jest dla mnie idealem pod kazdym wzgledem. Wlasciwie to pokochalismy sie wzajemnie."

Też bym tak chciał. Zazdroszczę. I oby Wam się wiodło jak najlepiej.
        • 7malgorzata7 Re: Pożegnanie 31.10.12, 20:01
          silencjariusz napisał:

> Też bym tak chciał. Zazdroszczę. I oby Wam się wiodło jak najlepiej.

Bardzo dziekuje za zyczliwe slowa smile
      • wiem_i_powiem Re: Pożegnanie 03.11.12, 22:58
        7malgorzata7 napisała:

> I tu sie mylisz wink To dzieki temu forum pokochalam kogos absolutnie wyjatkoweg
        > o. Kogos, kto jest dla mnie idealem pod kazdym wzgledem. Wlasciwie to pokochali
        > smy sie wzajemnie. Nigdy tez nie myslalam, ze cos takiego moze sie w zyciu przy
        > trafic, ani na forum, ani w realu, ani nigdzie. I choc nie mam talentu do opisy
        > wania uczuc, to jezeli moglabym Ci czegos zyczyc, Kristoff, to zebys zakochal s
        > ie tak jak my wink

Super się czyta taki post smile Gratulacje, życzę szczęścia nie przez chwile, ale wszystkie życia mile.
        • dafne78 Re: Pożegnanie 05.11.12, 20:37
          Ta wypowiedź przywraca mi wiarę w miłość i nadzieję, że może jednak kiedyś ...
    • fatalny_kasztan Re: Pożegnanie 31.10.12, 20:54
      Z wielu przyczyn rzadko zagladam na forum a jak juz zajrzałem to widzę że konto chce kasowac motor napedowy wielu dyskusji.
      Kristoff po co usuwac konto zostaw je moze pozniej zmienisz zdanie i jeszcze jakis temat podrzucisz.
    • zwrotny48 Re: Pożegnanie 05.11.12, 21:38
      kristoff11 napisał:

> Szkoda tylko, że nic namacalnego, realnego nie wynika z uczestnictwa

Szkoda Kristoff, że tak mało wiary jest w Tobie. Nie wiem ilu ludzi poznało się na forum, a nie napisali o tym. Ja też bym tego nie zrobił, gdyby nie Twój pożegnalny wątek. No i to właśnie na innym Twoim wątku poznałem swoją Miłość. Powiem Ci na ucho, że warto było czekać całe życie. Tobie również życzę, abyś doświadczył tego uczucia smile))
      W imieniu 7malgorzata7 (usunęła konto) dziękuję Wszystkim za ciepłe słowa i szczere życzenia. To właśnie Ona jest wybranką mojego serca. To w Niej zakochałem się z wzajemnością. Klikajcie i spotykajcie się w realu - naprawdę warto !!!
      Teraz mogę i ja usunąć konto.
      Pa.
      • silencjariusz Re: Pożegnanie 05.11.12, 21:54
        Gratulacje.
        A tak korzystając z okazji podpytam: Ty i Małgorzata z jednego jesteście miasta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka