Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

31.10.12, 10:58
Buszując sobie w necie zauważyłem te forum i postanowiłem napisać,spróbować szczęścia.....Pasuje idealnie do określenia "nieśmiały"....Nie mam problemów z ogólną komunikacją międzyludzką,typową rozmową o niczym i o wszystkim...Jednak kiedy przychodzi do rozmowy z płcią piękną,zrobienia jakiegoś kroku,zagadania,zaczynają się schody i blokada "usługi głosowej w mózgu".......

Może taki sposób na poznanie kogoś będzie udany,w końcu każda metoda jest na swój sposób dobra i warto próbować......Opiszę się w paru zdaniach dla choćby minimalnego przybliżenia mojej skromnej osoby.......

Mam 23 lata,mieszkam w Warszawie.....Na co dzień chyba jak każdy pracuję i uczę się.....Czas wolny spędzam różnie,bardzo lubię fotografie,sprawia mi to przyjemność i daje wewnętrzny spokój i odpoczynek.
Jestem osobą która bardzo lubi spokój i ciszę,odstaję od standardów typowego człowieka w moim wieku...Imprezy,alkohol,seks bez zobowiązań itp są dla mnie baaaaardzo dalekim tematem....W sumie można powiedzieć też,że nie należę do bardzo ambitnych osobników,jedynym prawdziwym marzeniem jest dla mnie znaleźć pasującą do mnie dziewczynę\kobietę z którą udało by mi się stworzyć coś prawdziwego i na zawsze.....
Moim zdaniem to jest w życiu najważniejsze zaraz obok zdrowia i rodziny.....

Co do mojego wyglądu jakby ktoś chciał spytać to cóż....Jonhym Deppem,Bradem Pittem czy Georgem Clooneyem na pewno nie jestem big_grin Nie jestem też koszmarem z ulicy wiązów....Po prostu zwyczajny,nie rzucający się w oczy i dbający o siebie facet....Niebieskooki ze standardowym wzrostem 180 cm....Nie za dużo nie za mało....W sam raz.....

Pierwszy raz w życiu napisałem coś takiego,więc jeśli jest to drętwe albo nuuuuuudne to wybaczcie....Reklamacji nie przyjmuje......Jeśli jednak kogoś zainteresuję to zapraszam....Może mamy coś wspólnego wink Mój mail Adam2189@o2.pl

Pozdrawiam Ciepło
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka