marta979 08.11.05, 19:42 uważam, że "bliznięta" to super fajni ludzie, więc założyłam forum może będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imlardis2 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 09.11.05, 10:35 A, zgadzam się, bliźniaki to fajni ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:34 Ja jestem bliżniaczkiem też. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 11.11.05, 22:36 Blizniak zmienna, ciagle w ruchu ciagle cos szukam gdzies biegne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha1979 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM IP: 193.25.222.* 14.11.05, 12:39 Ja jestem "dublowana" bliźniaczką- mam brata bliźniaka i urodziłam sie pod znakiem bliźniąt a konkretnie 1 czerwca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneri Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM IP: *.gress.com.pl 19.11.05, 21:07 Mam syna blizniaka z 3 czerwca, zawsze wszystko wie najlepiej, wielki milosnik domowych zwierzatek, a szczegolnie kotow. Dobrze sie uczy,i ma wielkie serce, bardzo wrazliwy, sportowiec amator, sporty walki, rower. Odpowiedz Link Zgłoś
gemini_23 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 12.01.06, 18:24 Też jestem bliźniaczka - ale pozostali jakoś nie kwapią się do gadania - smutnawo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 13.01.06, 13:09 A wchodziłaś na forum bliźniaków - link poniżej? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM - Żonka BLIŻNIACZKA 15.01.06, 17:29 Wg opracowania p.Szumana najodpowiedniejszy partner dla panny Bliżniaczki to Wodnik/podobne temperamenty,brak przesądów,wszechstronne zainteresowania, delikatność,,uprzejmość,zamiłowanie do urozmaicenia/równiez pan z Wagi/bo towarzyscy,grzeczni,spory w miare kulturalne,no i harmonia seksualna. A w ogóle to świat bez Bliżniaczek byłby do niczego,bezbarwny i mdły,to ona stwarza napiecia i elektryzuje partnerów i działa mobilizująco.Gadatliwość jej i przeskakiwanie z watku jednego na drugi bywaja meczące ale znajduje słuchaczy bo mówi żywo,obrazowo i interesująco.Nie łatwo jej dobrac partnera który sprostałby jej wymaganiom/badania mówia że co trzecia rozwodzi się przynajmniej raz/.Nie znosi partnera który nie będzie jej pobudzał odswieżająco,Panowie z żelaznymi i solidnymi zasadami zanudza ją na śmierć.CDN Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM - Żonka BLIŻNIACZKA 15.01.06, 21:04 Bliżniaczka działa na partnera odświeżająco.W jej towarzystwie nie potrzeba żadnych środków pobudzających przy założeniu,że partner doceni właściwe i wspaniałe zalety naszej Bliźniaczki.Dlategoteż nie ma racji bytu związek nie dobrany starannie i właściwie.Bowiem pożycie z Bliżniaczką nie jest trudne jeżeli się pamięta o jej zainteresowaniach i potrzebach.Bliżniaczka musi mieć kogoś do wzajemnej wymiany myśli,dyskusji,rozmów.Stadełko małżenskie polega również, a zwłaszcza z udziałem Bliźniaczki,na zrozumieniu i poszanowaniu jej przemijających hobby ,ciagłych zmian,przemeblowań,mody,itp.W Bliżniaczkach jest pęd do dokształcania się,studia,kursy,do poznawania czegos nowego i sprawdzenia się w róznych dziedzinach kultury:malarstwie ,rysunkach,śpiewie,pisaniu pamietników,poezji.CDN Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM-żonka Bliżniaczka 16.01.06, 16:08 Bliźniaczki "tyrają",w zasadzie maja podwójne zycie.Jedno to mąż i gospodarstwo a drugie,choćby nie wiem co/zmeczenie np po ciężkiej pracy,czy nudne przyjęcie, wykłady,szkolenia itp/musi albo cos przeczytać,obejrzeć,coś powiedziec,czegos sie dowiedzieć.Nie jutro, teraz juz,natychmiast.Raptusy.Ta potrzeba zaspokojenia wiedzy czy ciągiem dalszym jest bardzo charakterystyczna.Jeżeli kochany ,to przewidujący mąż musi wychodzić jej z pomocą np dostarczajac ksiażki,filmy,kasety,rózne inne materiały , musi i sam je znać czy poznać by zadowolic w dyskusji nasza Blizniaczkę.Pamiętajcie nieBliżniacy inaczej zmarnujecie tak świetną kobietkę.Bo Bliźniaczka to równiez brak rozwagi i roztropności,przy nadarzającej się okazji.Pamietajcie mężowie nieBliźniaki,Bliźniaczka jeżeli coś sie stanie w domku,nie zapomni, a przeciez jest ciekawa nowości....chocby dla porównania.CDN Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM-Żonka Bliżniaczka 16.01.06, 19:48 Bliźniacy są ciekawi nie tylko np nowych partnerów,ale też jak to jest...coś nowego...inaczej...Kobiety nie mają szczególnych zainteresowan seksualnych poza nielicznymi wyjątkami.Wiekszość wyżywa się bardziej na płaszczyźnie psychicznej,we flircie,słownej grze miłosnej,co nie znaczy że ich przeżycia bywają żarliwe i gorące.Bliźniaczka nie łatwo "zapomina się".Pobudzeniem do zbliżenia oprócz zodiakalnej ciekawości i nici sympatii jest bezwzgledna harmonia partnerów.W życiu erotycznym Bliźniak nie kieruje sie popędem jak niektóre znaki zodiaku,ale brak im czesto wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM-Żonka Bliżniaczka 17.01.06, 14:08 Bliźniaczka jest nie/humorzasta ale kapryśna,ta hustawka nastrojów pozwala jakoś przetrwac monotonię i stabilność związku.Jest przecież błyskotliwa, wesoła,kokieteryjna i bardzo gadatliwa.Jest w niej kilka kobiet,o różnej porze,sytuacji.Nie do wiary jak potrafi być zmienna.I raczej lekkomyślnie dobiera partnera,kierując sie raczej szybkim zafascynowaniem,sympatią, nie/głębokim uczuciem.Ale to głównie nieBliźniak stymuluje do tych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM - Mężuś Bliźniak 18.01.06, 11:09 Ooo!!!Bliżniak jest niezrównany.Pani która go wybierze musi być nie lada "pojedynkowiczem",musi kochac jego i jego intelekt,musi sprostać jego wymaganiom w dyskusji,rozmowach,błyskotliwych ripostach.Bliźniak wymaga niesamowitej wyrozumiałości i zrozumienia.By mu dorównać i dostosować się do przemijających zainteresowań,naprawde trzeba wykonac duży wysiłek. Niedoceniany, niewyżyty,bedzie szukał gdzie indziej.Żadna żonka nie będzie się nudziła przy Bliźniaku.Inteligencja,uprzejmość,galanteria ,baa(!)delikatność to nie wszystko i tak z nim trudno wytrzymać.Jego gonitwa mysli,ciagłe zmiany, wahania,zmiany decyzji są niełatwe do zaakceptowania i męczące.Wszak jest mężem,gospodarzem, ale trudno z nim o trwały kompromis. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM - 18.01.06, 20:10 U mnie chwilowa przerwa.Leczę autko po dzisiejszej stłuczce i portki...po pełnych...strachu. KLIKAJCIE B L I Ź N I A K I !!! - na interesujące strony: MARTA 979 /forum.gazeta.pl/forum.../i IMLARDIS2/zapraszamy zodiakalne bliźniaki/ TU PRAWDZIWY RAJ BLIŹNIAKÓW - wspomnienia,marzenia,perspektywy,plany,dowcipy, aktualności,przeżycia Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 19.01.06, 16:07 jeszcze raz serdecznie zapraszam wszystkie zodiakalne blizniaki na nasze forum PLANUJEMY ZLOT Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM - NA NASZE FORUM.. 21.01.06, 16:26 A w ogóle to wejdzcie na nasze forum,cały czas, dyskusja, problemy, marzenia, dowcipy, przyłaczjcie sie i nie traćcie nas i wracajcie do nas.Niedługo będzie "czterdziestka"nas Bliźniaczków a rozmówek niedługo 400- sta.Przybywajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 22.01.06, 23:12 Podaj swój dzien urodzin i szukaj się na forum, tam tez mogą byc Bliźniacy z TWOJEGO DNIA URODZIN Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 26.01.06, 11:27 Zodiakalne Bliźnieta!!! Zapraszamy!!! NA FORUM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 26.01.06, 11:27 Zodiakalne Bliźnieta!!! Zapraszamy!!! NA FORUM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiabrodzik Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 26.01.06, 21:44 ja tez blizniaczka;) szukam ludzi ktorzy urodzili sie w moim dniu 28 maj 1986 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 26.01.06, 22:18 Asia wejdz na nasze forum poszukaj,jak nie ma,załóż wątek z Twoja data urodzini poczekaj troche na pewno sie znajdą.Weź udział w innych wątkach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 29.01.06, 16:23 tak jest w takim razie serdecznie zapraszam na forum dla blizniaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 03.02.06, 09:20 Zapraszamy na nasze forum,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 08.02.06, 22:23 Zapraszamy na nasze forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM IP: *.czarne.jarsat.pl 12.02.06, 14:43 też jestem spod majowego bliźniaczka.Ibardzo mnie to cieszy-chociaż pech mnie nie opuszcza.Pozdrawiam szczęsliwych bliźniaków-nie tylko majowych Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 12.02.06, 12:35 zapraszamy niedlugo planujemy zlot Odpowiedz Link Zgłoś
efkat16 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 17.02.06, 20:36 Jestem zodiakalnym bliżniakiem i nie tylko miałam siostrę bliżniaczkę niestey nie żyje, ale było nam naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 17.02.06, 21:03 efkat 16 nie trafiłas na forum.Tam jest pełno wątków,kupa ludzi i wpisz sie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: BLIZNIĘTA ZAPRASZAM 18.02.06, 00:36 bardzo bardzo serdecznie zapraszamy Cie na nasze forumowisko Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 blizniaczki "zlocik" 22.02.06, 23:30 uwaga zlot sie zbliza wielkimi krokami, zapraszam na forum, temat jest przypiety szpilka!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olaf3331 Re: Ja jestem bliźniak-zodiakalny! 02.03.06, 17:23 Piotr z Krakowa ur.20.06.1975.Pozdrawiam wszystkich zodiakalnych bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Ja jestem bliźniak-zodiakalny! 02.03.06, 22:21 cześć Piotr- ja jestem o równo rok starsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olaf3331 Re: Ja jestem bliźniak-zodiakalny! 04.04.06, 18:31 delicja11 napisała: > cześć Piotr- ja jestem o równo rok starsza :)) Bardzo mi miło ze sie odezwała osoba z moją datą urodzin(prócz rocznika),jeśli możesz napisać coś o sobie jakie masz zainteresowania etc,etc to byłbym Ci dozgonnie wdzięczny gdyż chcę porównac czy wszystkie osoby z pod znaku bliźnią sa takie same a tym bardziej z 20 czerwca napisz na email: olaf3331@gzeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re:Bliźnięta zapraszam 27.06.06, 15:09 To forum ma niedługo rok .Szukajcie nas.Interesujące ,tematy, posty. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re:Bliźnięta zapraszam 27.06.06, 15:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 klikaj Tu jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re:Bliźnięta zapraszam 28.06.06, 21:13 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re:Bliźnięta zapraszam 02.07.06, 21:31 poczta.gazeta.pl/poczta/getMailPart/wszystkiego_naj_duza.jpg?ID=1151868343.4494_1171874.imail2&Seq=4&name=wszystkiego_naj_duza.jpg&t=11518685 51796 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: IP: *.elpos.net 07.07.06, 14:02 14 czerwiec- blizniaczka na calego:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: IP: *.chello.pl 08.07.06, 23:08 > założyłam forum może będzie fajnie Tia, jest zarąbiście. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: 11.07.06, 01:41 Gościu jeden ,drugi kliknij najpierw w ten adres dopiero bedziesz miał FORUM forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Urodzeni pod znakiem bliźniąt 03.08.06, 02:03 Są osoby, które pojawiają się tu, ale mimo wielu zachęt (ha ha ha :))) nie goszczą na naszym forum (przynajmniej nie widać ich) - o debilizm nie podejrzewam (Bliźniaki to inteligentne bestie), ale może tak być, że wydaje się nudne, czy cuś... ? Eh, co mogę powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loltka ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:10 blizniakiem nie ejstem, ale mame mam blizniaka powiem jedno DWIE NATURY!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Zapraszamy Bliźnięta... 25.08.06, 23:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 Tu zagladajcie prawie 300 forumowiczów,ponad 2000 postów.Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: Zapraszamy Bliźnięta... 19.09.06, 16:58 Zapraszamy na forum spod znaku Bliźniąt. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: Zapraszamy Bliźnięta... 03.10.06, 17:34 Zapraszamy na forum spod znaku Bliźniąt.forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34735 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: Jakieś nowe bliźniaki? 04.12.06, 18:07 Zapraszamy zodiakalne bliźniaki. Kliknij. Zobacz ilu nas jest, ciekawe tematy, dyskusje, grono Bliźniaków coraz większe, dołącz.Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia-2 Re: Jakieś nowe bliźniaki? IP: *.tktelekom.pl 06.12.06, 11:23 witanko też jestem zod blizniakiem ur 30,05 opisy znaku trafione 100% świetnie bylo sie urodzic pod tym znakiem . jak mogę wejsc zeby pogadac nie zabardzo jeszcze kumam kompa.zdrówka życze bliżniakom i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Jakieś nowe bliźniaki? 17.12.06, 23:51 Wejść możesz klikając na link w mojej sygnaturce :) Zapraszam, jest tam nas już dużo i planujemy zjazd w naszym gronie. Będzie fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzneda Re: bliznięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:07 ja tez takuważam więc się wpisuje jestem z 30 maja Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: bliznięta 20.12.06, 21:57 Po prostu kliknij w czerwony napis i już bedziesz miała forum spod znaku Bliźniąt.Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś