sadgirl25 24.03.13, 16:42 Bo mnie już wychodzi bokiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_velvett Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 16:55 Smutasku, bo się pogniewam Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 17:43 tu królują kościotrupy (geniusz w swej chorobie wymyślił coś nowego) i zasrane kible, chora nienawiść do kobiet i opluwanie ich w każdym wątku chciałam normalnie pogadać ale tu się nie da Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 17:44 Mi wszystkimi dziurami wychodzi. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 17:48 Zamiast zatruwać życie wszystkim ludziom tutaj idź się leczyć z Twojej chorej nienawiści do ludzi i do kobiet Kto dał Ci prawo żebyś się tutaj pastwił nad innymi ? Jeśli nie umiesz normalnie rozmawiać z ludźmi tylko ich opluwać jadem to idź gdzieś indziej wylewać ten jad który się z Ciebie sączy każdą dziurą Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 17:50 Prawda, powinienembył napisać "otworami". Odpowiedz Link
najall Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 18:27 Jeszcze mnie nie znudziło, choć rzeczywiście bardzo monotematyczne jest. Przykre jest to, że jakikolwiek wątek się nie rozpocznie to kończy się tak samo. I rzeczywiście to opluwanie, na razie biorę z przymrużeniem oka, nie wiem jak ktoś może być tak zgoła do szpiku kości przesiąknięty nienawiścią. Ja, cokolwiek bym nie mówiła, uwielbiam mężczyzn za to, że są. Fakt brakuje tu przede wszystkim kulturalnych wątków wspierających się, optymistycznych, zabawnych, jakby mało nieszczęścia było na świecie... Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 19:52 Widzisz Najall sama zauważyłaś to o czym mówię jesteś tu bardzo krótko ale powiem Ci że na dłuższą metę to miejsce jest nie do wytrzymania, po prostu nie da się tego wszystkiego znosić niestety Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:15 Marudzisz, narzekasz, ględzisz a miałaś napisać coś zabawnego. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:21 to była odpowiedź do Najall nie do Ciebie Tobie zadałam pytanie w odpowiednim wątku Odpowiedz Link
zuzanna5.0 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:28 Sad napisz ,ze zakochałaś się w blondynie Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:42 Chyba nikt nie jest na tyle głupi by w to uwierzyć. Odpowiedz Link
zuzanna5.0 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:49 No to zabawne jest,co? Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 20:53 No bardzo. Tylko, że nie schabgirl to wymyśliła. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 21:15 Noaś moi ulubieni bruneci z kasą to Rutger Hauer, David Garett i Ewan McGregor.Jako nastolatka lubiłam też bruneta Davida Bowie - jakie on w teledysku China girl miał czarne włosy. A serio to nawet ja malkontentka, z totalną niewiarą w "długo i szczęśliwie" mam dostyć TWojej depresji, nienawiści.CZytam Cię i utwierdzam się w przekonaniu, że jako płeć jesteście nienotrmalni, roszczeniowi, beznadziejni i bezdennie głupi.Sorry, ale jak to inaczej skomentować.Pasowałoby jeszcze słowo żałośni. Odpowiedz Link
noajdde Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 21:38 Ależ tak. Nie miałem wątpliwości co do tego, że tak właśnie myślisz na temat mężczyzn. Co więcej, śmiem twierdzić, że tak myśli każda sfeminizowana zagorzała singielka. Dlatego jesteście same. Mężczyźni nie dorastają Wam do pięt, nie są w stanie sprostać waszym wymaganiom. Czytając wasze posty nasuwa się jeden wniosek - schizofrenia. Bo jak inaczej określić sprzeczność: "nie mam wymagań, nikt się mną nie interesuje" oraz "jestem doskonała, mam prawo wymagać". Na forum dla brzydkich kobiety idą jeszcze dalej Wprost określają tych, którzy są nimi zainteresowani "nieudacznikami". Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 22:24 > Fakt brakuje tu przede wszystkim kulturalnych wątków wspierających się, optymis > tycznych, zabawnych, jakby mało nieszczęścia było na świecie... To prawda. Najpierw narzekają ze samotni a potem ciągle naparzają się. Nie lepiej to poprowadzic kulturalno-wesołe rozmówki damsko męskie? Najall masz moje pełne wsparcie. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 24.03.13, 22:25 > Ja, cokolwiek bym nie mówiła, uwielbiam mężczyzn za to, że są. Mam podobne odczucia tylko do kobiet się odnoszą. Odpowiedz Link
najall Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 25.03.13, 07:30 No właśnie. Jeśli jest potrzeba wylania mocnego swoich frustracji, to też zawsze może powstać taki wątek, żeby nie zaśmiecać innych. Czasami wirtualne wsparcie, ktokolwiek cokolwiek o tym myśli, bardzo się przydaje. Takie dobre słowo na następny dzień, żeby było łatwiej Noa, a co do feministek ze schizofrenią, to jak określisz mężczyzn, którzy są jacy są, ale jak tu i wszędzie twierdzą, że oni to na niższy pułap nie zejdą, bo mają prawo być z kobietą ładną? Pamiętaj pałasz tu niechęcią, może nawet nienawiścią do kobiet, za to, że któraś tam coś napisze, że chciałaby takiego, czy innego, a Ty sam nie szukasz konkretnej? Jak to jest Wy, Panowie możecie, a my nie, mamy brać co podejdzie, bo inaczej wychodzi, że jesteśmy księżniczkami, które wymrą samotnie czekając na księcia. PS. Dobrze, że nigdzie nie napisałam konkretnie czego szukam w mężczyźnie, bo ja zostałabym zlinczowana na wstępie Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 25.03.13, 22:16 E tam Najall każdy ma jakies wymagania co tu kryc. Lepiej zostaw te licytacje i napisz co Cie tu sprowadza? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 25.03.13, 08:06 Kurcze Sad,przecież nikt nie każe Ci tu wchodzić albo wszystkiego czytać...no i proponuje nie brać wszystkiego na poważnie Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 25.03.13, 22:05 Ja juz Ci kiedys pisałem ze to tylko forum. Jedno klikniecie i znika z Twojego życia. Także spokojnie bez nerwów. W ogóle to może zbyt osobiste pytanie ale czy Józka nie drażni ze tak sobie podnosisz ciśnienie wyolbrzymionymi problemami jakiegoś wirtualnego nieszczęsliwego typa? Zamiast sobie mile spędzac czas z Józkiem? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 20:05 Drogi Nerwie widzę że dużo o mnie wiesz, ale zerkam tu gdy jestem sama szkoda mi tych nowo przybyłych którzy łapią się jak muchy na lep wpadają jak muchy w sieć z której nie ma wyjścia Odpowiedz Link
tapatik Masz jakąś propozycję? 26.03.13, 13:24 Przenosimy się na inne forum, czy w ogóle wyłączamy kompy i idziemy do parku? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 15:41 @smutna takie pytanie: czemu tu włazisz, jak ciągle narzekasz (tu i tam), że ci to miejsce tak bardzo nie odpowiada? denerwuje, psuje nastrój itepe itd. nie wiem.. masz jakąś misję, pokutę czy lubisz sado maso? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 20:02 Wiesz, Kochany dzięki za troskę ale czytając to, co napisałeś nasunęło mi się tylko jedno pt. przyganiał kocioł garnkowi sam niedawno pożegnałeś się u sąsiada a dziś przed chwilą tam weszłam i zgadnij co zobaczyłam ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 20:19 ale nie wzoruj się na mnie ja nie marudzę, że forum jest be, przyjmijmy, że pożegnałem się na żarty albo na zapas a ty dalej nie odpisałaś, dlaczego ty tak ćpasz to forum? tak, w twoim wypadku można to porównać do ćpania - podobne symptomy - szkodzi ci a zażywasz i nie możesz odstawić. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 20:44 Przeczytaj co odpisałam dziś Nerwowi rdzeniowemu po prostu szkoda mi ludzi dających się w to wszystko wplątywać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 20:52 aha - czyli to twoja misja, dobra kobieto. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 21:16 nie wiem co to jest tak naprawdę. chyba to zostawię. ja sama tu nic nie pomogę tylko siebie zniszczę. a Ty co byś mi doradził ?? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 21:20 chill your beans a poważnie - nie ćpaj tego forum, bo źle na ciebie działa Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 21:23 tak ?? dlaczego źle na mnie działa ? nie rozumiem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 21:39 sama napisałaś, że masz dość tego forum, jeśli coś pokręciłem, to wybacz, nie było tematu. rób, co chcesz, tylko nie płacz potem. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 21:50 Masz rację. Nie rozumiem tylko dlaczego tak przejmujesz się tym że jakaś obca baba się wkurza przed kompkiem Odpowiedz Link
zuzanna5.0 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 23:09 A może lepiej popatrzmy na niego www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lu3VTngm1F0#! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 26.03.13, 23:28 to pomyśl nad tym, np. podczas ciągnącej się podróży autobusem i napisz mi, czemu tak może byc? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 27.03.13, 19:39 myślałam dziś i nie wiem Odpowiedz Link
raziel24 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 28.03.13, 12:37 To nie siedź w internecie tyle czasu. Ja zaglądam tu z rzadka i nie mam dość w małych dawkach jest ok Odpowiedz Link
ja.judyta Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 28.03.13, 18:40 Wystarczy nie czytać , nie pisać, i po problemie. A w kwestii ostrzegania innych przed zgubnym wpływem pobytu tu, to moim zdaniem, nie piszą tu dzieci, które trzeba prowadzić za rękę, chronić przed złem i uświadamiać zagrożenia. Inteligentni dorośli ludzie sami zorientują się, z kim dyskutują, zdecydują, czy chcą te rozmowy kontynuować i czy maja one zgubny wpływ. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 29.03.13, 21:10 Ale mi odpisałaś Judyto, normalnie aż sobie usiadłam z zaskoczenia Pogadamy gdy będziesz tu pisała tyle lat ile ja, zobaczymy jakie wtedy będziesz miała na ten temat zdanie Odpowiedz Link
tapatik Ze mną pogadaj 29.03.13, 22:00 sadgirl25 napisała: > Ale mi odpisałaś Judyto, normalnie aż sobie usiadłam z zaskoczenia > Pogadamy gdy będziesz tu pisała tyle lat ile ja, zobaczymy jakie wtedy będziesz > miała na ten temat zdanie Mam na tyle długi staż, że się łapię, więc chętnie zapoznam się z Twoimi argumentami. Merytorycznymi rzecz jasna. Odpowiedz Link
ja.judyta Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 30.03.13, 10:38 Nie wiem, czym Cię zaskoczyła moja wypowiedż. I nie wydaje mi się, żeby moje poglądy na temat forum zweryfikował czas, więc chętnie podyskutuję z Tobą już teraz. Ale to już po świętach. Życzę spokojnych i miłych świąt. Odpowiedz Link
rafae ale... 29.03.13, 23:03 babka pierdoli trzy po trzy a wy się na d nią spuszczata.... drugi frip, noaj, petereczek i pewnie wielu innych było. Przyznam szczerze, że lasek w takim temacie było 1 albo 2. ta jest czecia, bo może jej nikt nie podrywa? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy ktoś z Was też ma już dość tego forum ? 29.03.13, 23:44 Wiesz co Gwen wchodzę tu jeszcze czasem, raz w tygodniu bo czasem nawet i w internecie (tutaj )można spotkać fajnych i wartościowych ludzi Łatwo jest mówić "nie chcesz, to tu nie wchodź" bo to nic nie kosztuje ale tu też mimo wszystko są fajni ludzie i dla nich jestem tą "masochistką" ale nie muszę bo coraz bardziej dociera do mnie bezsens tego, to miejsce bardziej dołuje i przygnębia niż daje coś pozytywnego. Odpowiedz Link