m.a.l.a_syrenka Re: Legendarna uroda... 05.08.16, 20:05 Sterane życiem już od młodości. Ale jak przypomnę sobie zdjęcia babci z rodzeństwem, to podobne klimaty. To nie jest zdjęcie z czasów tuż po wojnie? Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 05.08.16, 23:18 To jest zdjęcie z momentu, kiedy alianci zajęli obóz Bergen-Belsen w 1945 roku. Te "miłe" panie były tam strażniczkami. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Legendarna uroda... 10.10.25, 17:48 To wtedy pewnie wszyscy byli w takim stanie Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 10.10.25, 23:01 Na tym zdjęciu były strażniczki z obozu koncentracyjnego. Strażniczki były dobrze odżywione, ale więźniarki były głodzone. ciekawostkihistoryczne.pl/2019/05/12/najgorsze-strazniczki-obozow-koncentracyjnych-18/ Czy na pewno to chciałeś skomentować? Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 10:44 Gdzieś Ty ją znalazł? Przecież Polski są z reguły bardzo ładne. Odpowiedz Link
baenzai Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 11:17 tapatik napisał: > Przecież Polski są z reguły bardzo ładne. > No już bez przesady, że jest to jakaś reguła. Z tego co pamiętam ze szkoły to w każdej klasie była zazwyczaj jedna bardzo ładna, tak ze dwie-trzy dość ładne, ze trzy-cztery brzydkie a reszta to przeciętniary. Potem w dorosłym życiu te proporcje wyglądały dość podobnie (chociaż czasem któraś z przeciętniar się wyrobiła a któraś z tych ładnych mocno się zaniedbała). Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 13:06 W mojej klasie nawet te przeciętne były seksowne. Odpowiedz Link
baenzai Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 13:25 Ale to nie to samo co bycie bardzo ładną. Poza tym babki z twojego pokolenia dość szybko się starzały. Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 13:33 Wszyscy się kiedyś zestarzejemy, Ty też. A dziewczyny z mojej klasy były ładne. Przynajmniej te z liceum. Odpowiedz Link
baenzai Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 14:18 tapatik napisał: > Wszyscy się kiedyś zestarzejemy, Ty też. Nieprawda. Dzieci z nowotworem nigdy się nie zestarzeją. > A dziewczyny z mojej klasy były ładne. Przynajmniej te z liceum. > I był to poziom Anny Dymnej i Poli Raksy z młodości (albo lekko poniżej)? Ja byłem w klasie mat-inf i prawie wszystkie panny miały urodę mocno radiową. Chyba najładniejsze laski były w bio-chemie. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 14:26 Baenzai sie nie zestarzeje, najpierw musialby byc mlody Odpowiedz Link
baenzai Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 14:42 wilczamia napisała: > Baenzai sie nie zestarzeje, najpierw musialby byc mlody Myślałaś o karierze w kabarecie? W ,,Hrabi'' się ostatnio zwolnił etat, jednak to chyba trochę za wysoki level. Może ,,Koń Polski''? Odpowiedz Link
wilczamia Re: Legendarna uroda... 12.10.25, 16:35 Dzieki, mam kariere lepiej odpowiadajaca moim talentom 😀 A co to ten Kon? Widze ze jestes oblatany w kabaretach 😂 Odpowiedz Link
stasi1 Re: Legendarna uroda... 13.10.25, 11:21 To jednak Niemki były ładne, pomyliłem się Odpowiedz Link
tapatik Re: Legendarna uroda... 13.10.25, 19:46 Nie chcę wiedzieć jak wyglądała Twoja była. Odpowiedz Link
lilith45 Re: Legendarna uroda... 06.08.16, 15:14 Hahahahaha yslalam ze temat będzie o sławnych pieknosciach, aktorkach, aktorach itp. I padłam trupem Ale znam jedną Niemke bardzo ładną. Pewnie ma słowiańskie korzenie Odpowiedz Link
j-k Moja ulubienica Angela - 3mie sie swietnie :) 11.10.25, 16:35 Moja ulubienica Angela - 3mie sie swietnie - no ale ona ma polskie korzenie... (dziadek Kazmierczak - Kessler) wiadomosci.onet.pl/swiat/merkel-nie-przestala-rozdawac-kart-ma-aure-niepokonanej-to-arcywrog-merza/vrewthy Odpowiedz Link
tapatik Re: Moja ulubienica Angela - 3mie sie swietnie :) 13.10.25, 19:55 Ale masz świadomość, że to gołe zdjęcie Angeli, w rzeczywistości przedstawia jakąś inną kobietę? Odpowiedz Link
obrotowy Moja ulubienica Angela - 3mie sie swietnie :) 14.10.25, 10:32 tapatik napisał: > Ale masz świadomość, że to gołe zdjęcie Angeli, w rzeczywistości przedstawia ja > kąś inną kobietę? nie. ale mam swiadomosc, ze Angela nie jest juz u Wladzy. Odpowiedz Link