dolores2222 03.11.18, 11:08 wracaj na łono Forumowe rzecz jasna. Bo jak wyhaczę jakiego czerwonego koguta na mieście, to za pióra przyciągnę. A jak to nie będziesz ty? A jak dostanę po łbie za ten zwichrowany pióropusz? Zrobisz mi to? Zrobisz? Mi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Mortek 03.11.18, 13:18 Hmmm... aż taka zdrada? Ale chyba nie. Mortek ma swój język i specyficzny, że tak rzeknę, styl bycia, ale jedno w nim lubię: jest sobą. Nikogo nie udaje i nie pajacuje, by uchodzić za kogoś lepszego, mądrzejszego i bardziej pociągającego, jeśli wiesz, o czym mówię Burzka Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortek 03.11.18, 13:29 > Nikogo nie udaje i nie pajacuje, by uchodzić za kogoś lepszego, mądrzejszego i bardziej pociągającego Fajne uczucie, że ktoś o mnie myśli Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortek 03.11.18, 13:38 dolores2222 napisała: > Hmmm... aż taka zdrada? > Ale chyba nie. Jaka zdrada? Toż SŁS to jego ziemia rodzinna. I tak ją zdradził, że przylazł tu za nami Eh... Chyba lepiej będzie, jak Mortek sobie od forum odpocznie... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortek 03.11.18, 13:58 Dokładnie. I niech tak na razie zostanie. I choć mi go brak, to będę twarda Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortek 03.11.18, 15:23 Jak jednak zmienisz zdanie to daj znać. Powiem coś niemilego i macie go na forum na sto procent. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortek 03.11.18, 15:25 Toja, ale o Mortku to co można niemiłego? No proszę cię... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortek 03.11.18, 15:33 Aniołów nie ma, Toja. Ale to przecież wiesz, Kochana Mortek jest swój, ot i cała prawda... Odpowiedz Link
obrotowy Dolores ? 03.11.18, 15:40 dolores2222 napisała: > Mortek jest swój, a Ty czyja, Dolores ? - gdyz Tfuj nick - Dolores 22 - brzmi niezwykle wdziecznie... __________________________________________________ - (wakacje nad Baltykiem): - tydzien mija - a ja niczyja... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortek 03.11.18, 15:51 dolores2222 napisała: > Mortek jest swój, ot i cała prawda... Tak, Mortek prawdziwy jest zawsze i szczery... Nie będzie udawał, taki typ... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortek 03.11.18, 16:03 A ja tylko takich lubię Ale ty to wiesz, bo tyś też moja Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortek 03.11.18, 19:34 Ozwał się, Skubaniec Tajemniczy jak to Mortek, ale z mocno haszowanego saltem sanskrytu dało się wyłowić, że wprawdzie ma trochę pod górę, ale daje radę, tylko że trochę mu się zejdzie. Wydusiłem z niego, że wróci, ale kiedy - jasności nie ma. W każdym razie wszyscy macie pozdrowienia PS Dolorka, widzisz że teraz kolej na Ciebie ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortek 04.11.18, 09:54 Gubiś, jeśli widzisz sieczkę, to zaufaj swoim oczom. Nie wkładaj ręki, żeby się przekonać. Sieczka to sieczka. Nic. Miałkość. P.s. Dzięki za troskę, ale radzę sobie. Buziaki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortek 04.11.18, 11:08 Dolorko, no właśnie nie widziałem żadnej sieczki, ani nawet niczego co mogłoby ją wczoraj u Ciebie spowodować. Dlatego byłem zaskoczony, że znowu napisałaś, że znikasz. Myślałem, że to jakiś tam żart, stąd też trochę żartobliwie do tego podszedłem, ale jeśli mówisz, że to sieczka i bym nie wnikał, to oczywiście uszanuję to. Radź sobie jak najlepiej, bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki i jak tylko z grubsza ogarniesz sieczkę, wracaj koniecznie, ładnie proszę PS A co do Mortka (bo nie mam do końca pewności u kogo ta sieczka), to jak widać z posta u góry, wczoraj z nim gadałem i z grubsza kojarzę sytuację Odpowiedz Link