autoteliczna 01.12.18, 10:51 ... ten Mikołaj Sorry za ignorancję, ale... kto to w ogóle jest..? Aktor jakiś? Gdzie jest broda? Gdzie jakaś czapka porządna? Już nie mówiąc o tym, że zamiast szluga to laska powinna być... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Okropny... 01.12.18, 11:23 Aktor. Dość znany. Mnie się podoba. Lubię brzydali Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 01.12.18, 11:30 Znasz zatem piosenkę i popierasz jej przekaz Brzydala Domowe Melodie Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 01.12.18, 11:39 Poznaj - spodoba Ci się przekaz Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 01.12.18, 18:04 www.youtube.com/watch?v=KVkURoGib04 ileś tam tysięcy ludzi śpiewa o różnicy pomiędzy panem pittem a panem brzydalem tyle ludzi nie może się mylić ewentualnie wersja studyjna www.youtube.com/watch?v=3vurIbJo3sY Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 01.12.18, 11:31 No jak znany, jak ja go nie znam Brzydki to on nie jest, tylko chyba odrobinę nietrzeźwy Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Okropny... 01.12.18, 11:35 Kurczę, wyleciało mi nazwisko akurat. Ale miał coś tam wspólnego z Angeliną J. onegdaj. A co do trzeźwości to jakbyś musiała ciągle brać na kolana rozbrykane dzieciaki, może też byś sobie polała Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 01.12.18, 11:38 Brad Pitt? Pasują Angelina i dzieciaki, a czy często polewa to nie wiem Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 01.12.18, 11:35 Chłopaki! Tak przypuszczałam, że laska wzbudzi jakieś skojarzenia... Laska Mikołaja ma być wysoka i czerwona - Pani się kwalifikuje Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Okropny... 01.12.18, 11:37 Nawiasem, to taka mocno stereotypowa. Nieco zawiedziona jestem wyborem Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Okropny... 01.12.18, 11:40 Już nie musisz pokazywać niechęci do mnie. To już wszyscy załapali, naprawdę... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 17:36 Podbijam wątek, bo już nie mogę patrzeć na Mikołaja ochlapusa... Czy jest ktoś, kto podobnie jak ja twierdzi, że trzeba go zlikwidować? Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 18:13 To nie jest żaden ochlapus tylko Mikołaj po przejściach spowodowanych masowym występowaniem nieusatysfakcjonowanych niegrzecznych pań... Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 18:15 No nie wyrabia się chłop; -) Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 18:18 Aaaa, czyli on nie pijany tylko taki jakby z krzyża zdjęty...? No prawdziwy święty.. Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 19:43 Czy akurat z krzyża zdjęty. ...czy ....No nie wnikam Tak czy inaczej nie on pierwszy i nie ostatni frapuje się z powodu kobiet i ich postępowania Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 19:46 obserwator-rzeczy-ulotnych napisał: > Czy akurat z krzyża zdjęty. ...czy ....No nie wnikam No chyba raczej to drugie, bo papierocha zapalił > Tak czy inaczej nie on pierwszy i nie ostatni frapuje się z powodu kobiet i > ich postępowania Taaaak. Jutro Mikołajki - Wy wszyscy będziecie tak wyglądać Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 20:06 Mówisz? Że nawet niepalący wyjdą na balkon by z uśmiechem na ustach rozmyslać jaki to prezent im się trafił tego wieczora.... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 20:10 A to dorośli nie kupują sobie sami prezentów? Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 20:17 Prezenty się daje..... Przynajmniej czasami Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 20:20 Daje, daje. Mikołaj faktycznie pomaga, bo same się tak łatwo nie oddają Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 21:25 No ale czasem nawet święty nie daje....rady Świat pełen jest coraz bardziej niegrzecznych osób, emeryci zasuwają z Coca cola - a przed prawdziwym Mikołajem coraz więcej wyzwań Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 22:31 To może i nie dziwne, że on taki zmarnowany siedzi i pali... Nikt grzeczny nie chce być, ale prezenty to każdy chce. Ale z drugiej strony - w depresję też nie powinien popadać. Kiedyś dźwigał klocki drewniane, konie na biegunach i pudła ołowianych żołnierzy - a dzisiaj tylko smartfony, tablety i te tam.. smart - zegarki... Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Okropny... 05.12.18, 22:38 Akbo i inne sprzęty na baterie dla co bardziej wyemancypowanych pań domu Czasy pracy ręcznej w kuchni, łazience i pozostałych pomieszczeniach odchodzą do lamusa Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Okropny... 05.12.18, 22:52 To akurat mi nie przeszkadza Choć te roboty, co chodzą po pokoju i same odkurzają, to mnie nie przekonują. Widziałam toto w akcji i aż chciało mi się powiedzieć: dobra, przestań już się kręcić, wezmę odkurzaczem przejadę, tylko mi tu już nie łaź pod nogami Odpowiedz Link