Dodaj do ulubionych

thomas, thomas - odbiór

IP: *.wardynski.com.pl 16.08.01, 12:25
Nie było mnie parę dni a tu takie bez(c)hołowie zapanowało. Urlop spadł na mnie
jak grom z jasnego nieba, więc nawet nie zdążyłam Was uprzedzić. Wnioskuję, że
Ronieczka wymędziła od szefa wolne i właśnie się mazurzy. Mirinda zaginęła w
akcji, ale Ty thomasie, jesteśże gdzie?...
Co z bajką, co z kręglami?
Stęskniona S.
Obserwuj wątek
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 16.08.01, 14:22
      STRZYGA!!!! jak fajcie cie widziec! jusz myslelismy, ze gdzies sie pod ziemie
      zapadlas albo cos. ronja na mazurach na koniu (?) jezdzi, mirinda to sie w
      ogole nie odzywa, gero od czasu do czasu co baknie, ale pewnie go dzis nie ma.
      ja tez dzis nie zagladalem, bo myslalem ze sam zostalem :) zaraz sie biore za
      bajke :)

zapalony thomas
      • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 16.08.01, 14:28
        cześć robaczki !
        nigdzie nie zaginelam tylko pisałam że mam urlop - aaa zapomniałam uprzedzić
        swoich podwładnych - przepraszam!
        dla kazdego po czekoladzie !!!

nawet nie zdążyłam przeczytać co tam porabialiście jak mnie nie było - na
        razie mam dużo pracy ale WRÓCĘ TU!

BUZIAKI DLA CALEJ EKIPY - NIO I OCZYWIŚCIE 19999 RAZY CAŁUSKI DLA CIEBIE
        THOMASIE!!
        • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 16.08.01, 15:11
          GENERALE!!!! KOCHAMY CIĘ!
          Czuję, że wracają dobre czasy, mniam. Łyknę sobie wiśniówki. I za Ronieczkę też
          łyknę, ona tam dzieciak na tych koniach pewnie owies wchrzania i wodą popija.

Pisz, pisz, Thomasku, nie żałuj klawiatury :-)))
          • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 16.08.01, 15:17
            CO TO ZA SPOUFALANIE SIE MOIM THOMASEM??

mam trzy czekolady 1 biała 1 z orzechami 1 z winogronami

ja biore biała - którą uwielbiam a reszta dla Was!
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 16.08.01, 15:39
      szlag by to trafił. taką ladna opowiesc wysmarowalem, a ta cholera watson mi
      zamknal expolrera. zaczynamy od nowa,

zapracowany T.
      • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 16.08.01, 15:43
        Ale Mirindo, wszystko jest po staremu. Ot, tak sobie tylko ze dwa razy dziennie
        szczypnę Thomaska w dupcię, bo trudno mi się powstrzymać - ale o żadnym
        spoufalaniu mowy nie ma!
        Ja poproszę białą czekoladę, silwuple.
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 16.08.01, 15:43
      ale, ale, kogoz to moje piekne oczy widza: MIRINDA?!? gdzie zes byla jak cie
      nie bylo, hmm?? czy widzisz co sie porobilo w oddziale? wczoraj swieto bylo, a
      my nawet po lizaku nie dostalismy!

thomas zawiedziony
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 16.08.01, 16:03
      ale, ale, kogoz to moje piekne oczy widza: MIRINDA?!? gdzie zes byla jak cie
      nie bylo, hmm?? czy widzisz co sie porobilo w oddziale? wczoraj swieto bylo, a
      my nawet po lizaku nie dostalismy!

thomas zawiedziony
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 16.08.01, 16:19
      a ten gero to dowcipnis! jak dla mnie jest mistrzem - dostale na jutro urlop
      nienalezacy sie! jest tylko jedno wyjasnienie: czary gera! tak wiec wyskakuje z
      sieci i spadam do domu, a w sobote i niedziele: łódka, woda, żagiel i... juz
      sie tam widze. spadam wiec do domku, do poniedzialku pracusie (hue, hue, hue).

thomas rozpromieniony

ps - a te kregle w przyszlym tygodniu sa nadal aktualne jesli idzie o mnie
      • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 09:41
        rozumiem że wszystkie robaczki jeszcze śpią?
        • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 09:45
          Kochana Mirindo - jest tylko jedna glizda w mojej postaci.
          Zostałyśmy same. Thomasek się byczy gdzieś na łonie natury, Rońka ujeżdża
          mustangi nad jeziorem.
          To może dzisiaj darujemy sobie musztrę poranną skoro oddziałp przerzedzony?...
          • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 09:51
            nie tylko musztre sobie darujemy - ale choć skoczymy sobie na tanie wino za
            sam - podobno wczoraj przywieżli - jakieś patykiem pisane - czy co
            znawcy - czytaj smakosze tego trunku informują mnie że to wyjątkowo dobry
            rocznik!

to co idziemy - a w zasadzie to po co ja sie pytam o 9,55 zbiurka - i ta
            impreza to rozkaz!
            • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 10:04
              oj jo jojojjjjjjjjj
              jak mi jest wesoło!!!!!!!!!!

i wszystko wokolo tak pieknie wygląda - winko to dobra sprawa!!!!!!!!
              • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 10:21
                Mirinda, ale nie opieraj się o mnie. Tam se siądź, na skrzynkach po mleku.

La, la, la, la, la, la
                czas nam zapitala
                la, la, la, la, la, la
                życia słodka fala!

Kierowniku, już dobrze, my będziemy trochę ciszej... Tak, i pójdziemy sobie pod
                kasztan. Chodź, Mirinda, nie chcą nas tu.
                • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 10:42
                  jak nie to nie
                  w poniedziałek czy wtorek NATO ma mi dać bazukę
                  to wtedy spalimy tą budę!

la la laaala

Stzryga skoczymy na baseny na Namysłowska?
                  tyle tam trawki!
                  i napoje jest gdzie schłodzic
                  la la lalalalaa!!!
                  • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 10:51
                    Mirinda, ale nie podtapiaj dzieci, bo znowu nas wywalą!!!!!
                    Eeee, panie ratowniku, koleżanka ma takie nieskoordynowane ruchy, ona nie
                    chciała go utopić! Alkoholem śmierdzi? Od nas??? W życiu!
                    • Gość: MIRINDA Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 11:07
                      sTZRZYGA - JAK MOGŁAŚ WYDOIC OSTATNIEGO ŁYKA - JUŻ MNIE SUSZY!
                      aPRZED NAMI JESZCZE CAŁY DZIEŃ!
                      widzisz nawet literki mi się kręcą
                      oj jo jooooooojojoj!

ALE BALETY!

dlaczego pan sioe tak głupio na mie patrzy ?
                      nie widziałeś nigdy w życiu agentów na szkoleniu odnosnie sprawdzenia ich
                      wytrzyuymałości w karzdych warunkach?
                      Strzyga - polewaj - dzwoniłam do zaopatrenia dopiero o 12,30 następny transport
                      ej kolego chyba za mały jesteś by tu z nami imprezować - zobacz pampers ci się
                      odpioł
                      lo lalalaaaaa
                      Stzrzyga to Two kumpel?
                      nie wim gada coś i gada ale chyba jakiś zagraniczniak bo nic nie rozumiem -
                      tłumacz
                      oj jo jojjjoooooooooo
                      • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 11:15
                        Witaj Generale.Gdzie byłaś jak Cię nie było?
                        • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 11:23
                          cześć chłopie!

dziś impreza.. wszyscy bawią się bo jest impreza......

• Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 11:37
                            Grunt to stare dobre nawyki.Jak impreza to impreza.Sprzedałem butelki,
                            zakupiłem wiadomy sprzęt i oczekuję rozkazów.
                            • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 11:42
                              pić!
                              pić
                              zaschneło mi w gardle - duszę sie !
                              POMOCY!
                              • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 11:55
                                Już nalewam Generale.Chyba nie zmieniły Ci się priorytety?Jabolka czy
                                jagodziankę na kościach?
                                • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 11:59
                                  Crimen, tylko tyle przyniosłeś???? Co ty, generała nie znasz? Szoruj do sklepu
                                  a ja ją reanimuję.
                                  Albo Ty ją reanimuj, a ja poszoruję.
                                  • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 12:15
                                    Znam pojemność głowy Generała, ale nie wziąłem poprawki na drugiego
                                    opoja.Trudno.Musimy przechwycić jakiś transport z gorzelni.Impreza tak dobrze
                                    się rozwija że alkoholu zabraknąć nie może.
                                    • Gość: Gero Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.mcps.com 17.08.01, 12:22
                                      Gero sum,
                                      Gdzie tu daja cos do picia
                                      • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 12:33
                                        Witam.Chwilowo trunków brak, bo Generał z adiutantam nie zostawiły ani kropelki.
                                        • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 13:55
                                          Żeby kobieta musiała taszczyć wińsko dla facetów, co to się porobiło. Masz,
                                          crimen, flaszeczkę. I Ty Gero, masz drugą. A to dla Generała - gąsiorek miodu.

Wesoooooło bracia śpiewajmy
                                          póki impreza trwa
                                          do gardeł procenty wlewajmy
                                          niech w ooooku nei kręci się łzaaaa!

Gero, kopsnij się za przeproszeniem do naszej bajki i pociągnij wątek (a nie
                                          tylko wino byś ciągnął). Właśnie spadłeś pod stół, nomen omen, pijany jak bela.
                                          • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: 217.11.134.* 17.08.01, 14:36
                                            o jenyy
                                            głowy nie czuję nic nie czuję te winko to lekko przeterminowane chyba było!

a gdzie mój denaturat?
                                            • Gość: S3ga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 15:08
                                              Nic nie chcę mówić, ale widziałam, jak Gero sobie czymś fioletowym buty
                                              czyścił...
                                              • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 15:47
                                                No nie.Strzyga ledwo jakieś punkty złapie za przyniesione wino to zaraz umoczy
                                                na kablowaniu.W ten sposób nigdy nie awansujesz.Ale wino przednie.
                                                • Gość: Gero Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.mcps.com 17.08.01, 15:58
                                                  Jak na moj gust zbyt krotko lezakowalo, no i ten fioletowy bukiet.
                                                  • Gość: crimen Re: thomas, thomas - odbiór IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 16:07
                                                    Nie można narzekać.Dziewczyna się starała:)
                                                  • Gość: Strzyga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 17.08.01, 16:24
                                                    Crimen, Ty mi po prostu zazdrościsz, że mam duże szanse zostać pupilkiem nr 2
                                                    (nr 1 to Thomas, of kors) generała.
                                                    Nie zapominaj, że w naszej armii nie ma słowa "kablowanie". Można tylko "starać
                                                    się zdobyć zaufanie Generała", co też czynię.

A papieroska ma kto?...

• ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 08:29
                                                    Ho, ho widzę, że nieźle imprezowaliście! A ja tylko po piwku codziennie tam na
                                                    tych mazurach! Zbyt qlturalne ludzie tam były, więc głupio mi było. Ale
                                                    wróciłam i możemy robić zbiórkę nad Wisłą, tam gdzie ryby łowią. Co Wy na to?
                                                    Wezmę 10-letnie wino koleżanki babci, tak na początek, cobyśmy bukieta wyczuli,
                                                    a poza tym "Kazimierza", "Zakazany owoc" i wiśniówki 10 półtoralitrówek, na
                                                    zgrychę korniszonki i pikle mojej mamy, co tam tych grzybków i sałtaki z
                                                    ogórków nie zauwazy, że zniknęły. Poza tym powiem że wróciły dawne dobre czasy,
                                                    kiedy to Ronja na pijackie imprezy w klubie jeździeckim opróżniała plecakami
                                                    piwnicę z przetworów.

Buziaki, kochane ludzie, tęskniłam za Wami dniem i nocą!!!
                                                    CMOK! CMOK!

Gdzie mi z łapami do reklamówki, niech pan poczeka na moją kompanię, to
                                                    ewentualnie poczęstujemy. Co? rybki pan łowi? W takim wypadku, wiśniówkę pod
                                                    rybki!
                                                  • Gość: Strzyga Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 08:45
                                                    Ronja, mordo kochana!!!
                                                    Wróciłaś!!!

No to rozkręcamy imprezę.
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 08:56
                                                    Gdzie? Łapy precz! Kazimierz później! Najpierw winko koleżanki babci. A tę
                                                    wiśniówkę to zaniosę temu panu tam za krzaki, niech ma!

Tam gdzie byłam mottem pobytu była przyśpiewka: (od razu wstawię odpowiednie
                                                    imię, bo bez imienia przyśpiweka traci urok, nie przejmuj się, moje imię też
                                                    tam było:)):

"Strzyga, Strzyga! Jak mi ciebie żal, ty żulu!"

Zaspiewamy to później następnym!
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:04
                                                    Chodź, wleziemy sobie do Wisły, póki Generała nie ma, bo gorąc się zaczyna
                                                    niemiłosierny.
                                                    Oj, Ronja, prędko Ty się nam z tych Mazur nie otrząśniesz! Ciałem to już tu
                                                    jesteś, ale duszą...
                                                    No to się napijmy. Ogóreczka można?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:12
                                                    no ładnie sie dzieje, czlowiek na jeden dzien znika a tu pijanstwo sie szerzy!
                                                    ładnie to tak? beze mnie?
                                                    ja sie kulturalnie w piatek nawalilem, ze do domu mnie odprowadzali :) ale
                                                    fajnie bylo.
                                                    ej strzyga, daj pociagnac z tego gasiorka z miodem, no nie badz taka. UWAZAJ na
                                                    ten wir po lewej, oj, oj, juz cie wciaga!!! plyne na ratunek... ale tylko zabka
                                                    umie, wiec wolno bedzie...
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:18
                                                    Thomas, wiem, że miałeś ochotę na gąsiorek z miodem, ale żeby aż mnie podtapiać
                                                    w tym celu???? Sama bym Ci dała, ładnie poproszona.
                                                    Odsuń się, muszę się wysuszyć. A od środka będę się nawilżać wiśniówką - w
                                                    radiu kazali duuuuuużo pić w upały.
                                                    Więc pijmy!

Czy Generał jeszcze w pieleszach?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:22
                                                    generał to juz w ogole, pojawia sie i znika, nigdy nie wiadomo. ale dobry ten
                                                    miod strzyga, daj jeszcze troche. dzisiaj bedzie ponad 30 stopni, musimy miec
                                                    odpowiednia wilgoc w srodku :) mam tu troche napitku, ktory pedzilem ostatnio
                                                    na ryzu, ostro drozdzami zajezdza, ale jaki efekt daje! kcesz?
                                                  • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.waw.zigzag.pl 20.08.01, 09:24
                                                    słuchajcie moze byśmy się wzięli za cos pożytecznego - to znaczy jkak byście
                                                    zapomnieli zrobić coś dobrego przydatnego i dla innych
                                                    np na Wołoskiej z rowów wykopują piasek może by i m tak pomuc - tylko nie wiem
                                                    czy napoje będa Wam opoje smakowały bo serwują tam wodę mineralną a podejżewam
                                                    ze na wszystko co ma poniżej kilku promili macie uczulenie

buziaki dla mojej paki!
                                                    p.s. a dla Ciebie Thomas cmmmmmmmmmmmok!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:27
                                                    ja w czwartek skakalem na bungi z wiaduktu na woloskiej, lina byla troche za
                                                    dluga i zarylem glowa w ulice (stad ta dziura, co ja w sobote asfaltowali).
                                                    troche jestem jeszcze poobijany, ale mogeprzerzucac piasek.

mirindo, najdrozesza, jak ja za toba teskilem :*** przesylam milion cmokoof na
                                                    kazdy twooj cm kwadratowy :)
                                                    ps - a gdzie ta obiecana czekolada z winogronami?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:31
                                                    Do mnie nie dociera jak Generał mówi "Może by im tak". To rozkaz ma być czy
                                                    czyn społeczny? Jak bata nad sobą nie mam to nijak do roboty nie mogę się
                                                    zabrać.

Thomasek, żeby nam się oczy od tej ryżowiny nie porobiły skośne.
                                                    A ja nie wiedziałam, że Ty Poznaniak jesteś.
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 09:41
                                                    To i ja chcę miodku!
                                                    A tera będe skakać na główkę z mostu świętokrzyskiego! Wrazie czego ratujcie
                                                    mnie tą sake, OKI?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:42
                                                    ale sobie machnalem tej ryzowki, ugh, az mi gebe wykrecilo w druga strone...
                                                    ale jak sie odezwalem, to kumpel sie odsunal ode mnie, ze niby z mi jedzie. na
                                                    szczescie zainwestowalem w tiktaki.

ps - a skad wiesz, ze poznaniak jestem??
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 09:44
                                                    Thomasku, gdzie żeglowałeś???
                                                    A ja ostatnio wpadłam na pomysł, zeby w przyszłym roku patent zrobić... no, co,
                                                    słońce przygrzało!
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:49
                                                    Prawidziwie jestes nieustraszona, Ronju.
                                                    Dzikie mustangi, sztormy i szkwały - aże mnie ciarki przechodzą.
                                                    Całkiem jak na Discoverze.

Strzyga z pilotem od TV w ręce.
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:46
                                                    No i zawiesiła się na krzakach. A mówiłam - Ronja, skacz bliżej środka rzeki,
                                                    jak Thomas - najwyżej w dno zaryjesz.
                                                    Śledzę Cię thomasku po różnych wątkach i prowadzę tajne akta w sprawie Twojej
                                                    osoby :-) Na wiadomo czyje zlecenie.

• Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:55
                                                    kurde sake sie konczy, ronja wyciagaj tfoje zapasy. wylazlas juz z tych
                                                    krzakoow? daj mi raz skoczyc, tylko line dobrze dopasuj, bo nie kce sie znowu
                                                    glowa z podlozem spotkac.
                                                    a ja tak plywalem sobie rekreacyjnie, zaden tam zeglaz ze mnie, po zalewie kolo
                                                    bydgoszczy. ale prosze ciebie jak przyszkwalilo, to wlasy deba mi stanely jak
                                                    burta naszej omegi pod woda sie znalazla. nerw byl, a jak!

ps - oj ty strzygo jedna, tak wąt-kumpla sledzic.

REKLAMA: Poznań - miasto warte poznania
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 09:57
                                                    Wąsy thomasowi dęba stanęły?

REKLAMA: Firma "WiW" - prawnicy, którzy wyciągną Cię z najgorszych tarapatów!
                                                    Siedziba oddziału w Poznaniu, ul. Grodziska.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 09:59
                                                    to włosy mialy byc tylko palec mi sie na klawiszach posliznal...
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 20.08.01, 10:20
                                                    O, ty z liną skaczesz? A ja bez liny skakałam. i co nie przerwie Cię ta uprząż
                                                    w połowie? Skoczył... Strzyga! Widzisz go? Ja nie! No to chlup, tej wiśniówki,
                                                    to może zobaczymy!

PS Ja też nie jestem zelglarz, tak się spytałam...
                                                    PS2 A wczoraj mnie 2 Włochów pod Kolumną Zygmunta pytało, co jest ładniejsze
                                                    Poznań czy Wrocław... Skąd mam wiedzieć, skoro tylko we Wrocławiu byłam...
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 10:25
                                                    Coś tam pływa, jak patrzę przez butelkę... E, to mucha się utopiła w miodzie.

Może Włosi chcieli Cię za przewodniczkę, gdzie bądź, byleś ich oprowadzała?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 10:27
                                                    ronja, tu masz takich fajnych chlopow, a ty sie z zagranicznymi zadajesz, no
                                                    wiesz co. a we wroclawiu to bylem tylko na dworcu pekapu.
                                                    a macie jakas zagryche, bo od tych napitkow juz mi w brzuchu burczy. jakiegos
                                                    ogoreczka, grzybka w occie?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 10:36
                                                    Rońka ma pikle z maminej piwnicy. Grzebnij w plecaku.
                                                    Dno widać w mojej butelce, kto leci do sklepu?
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 20.08.01, 10:52
                                                    Proszę bardzo - ogóreczków?
                                                    Pan się może wybiera do sklepu? To my zamówienie złożymy u pana, zgrzewkę
                                                    wiśniówki i krzynkę piwa. Jaki miły pan rybak! Zaraz nam doniesie zaopatrzenie.
                                                    przez ten czas spróbuję jeszcze jednego skoku na główkę!

PS Włosi i owszem chcieli mnie za przewodniczkę, najpierw się pytali, gdzie w
                                                    stolicy mozna potańczyć, a skąd ja mam u licha wiedzieć, gdzie tu można
                                                    potańczyć, skoro ciągle za samem siedzę i piję, a potem wobec mojej twardej
                                                    postawy, zaczęli o kawie, tzn. jeden zaczął, drugi nie mówił po angielsku, z
                                                    kolei ja po włosku również nie... Ale byłam twarda jak Roman Bratny.
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 11:03
                                                    NAGANA.
                                                    Niniejszym, mając w kieszeni pełnomocnictwo Mirindy, udzielam Ronji nagany.
                                                    Ronja brzydko potraktowała naszych braci, którzy przybyli z ziemi włoskiej do
                                                    Polski. Zamiast korzystać z nadarzającej się okazj, służyć gościom radą w
                                                    kwestii kawy, czarować swoją osobą i głuszyć, głuszyć, głuszyć ile wlezie mając
                                                    przed oczami niezamężne koleżanki (także Generała) - Ronja lekkomyślnie
                                                    wypuściła z sieci dwa krewkie egzemplarze.
                                                    W związku z powyższym skazuje się ją na karę godzinnego siedzenia o suchym
                                                    pysku i patrzenia, jak S. i T. żłopią piwo Królewskie.
                                                    Stosowne podpisy i pieczęcie.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 11:07
                                                    pyszte te ogoreczki masz, mniam, mniam. sama robilas? jak tak, to kce cie za
                                                    zone :) oops, zeby tylko mirinda nie slyszala...
                                                    troche sobie rece pociolem jak po linach mostu zjezdzalem, a jak patrzyl ten
                                                    koles, co na jego samochodzie wyladowalem, hi hi hi :) kurde musimy jakas inna
                                                    popite zalatwic, bo od tej wody z wisly jakies takies tu i owdzie mi zaczely
                                                    wyskakiwac.
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 11:31
                                                    Dobra, pierwsze pół godziny postu minęło...

Ronja ponura

Nie daruję Ci tego ,Strzyga!
                                                    A co może miałam z nimi jeszcze całą noc zmęczona po Mazurach przetańczyć???

Thomasku, spróbuj tych pikli!!! Te akurat sama robiłam!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 11:51
                                                    praca poplaca! jest impreza z okazji nowego produktu i prosze: trzy szamponiki
                                                    w plecaczku wyladowaly i jeszcze zegarek wygralem!

thomas zapracowany (musze jeszcze ta herbate gdzies upchnac)
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 11:54
                                                    Niezły deputat Thomasek dostał.
                                                    Dałbyś jeden rzamponik.
                                                    Po miętowym puszczam śliczne bąble nosem.
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 11:52
                                                    No dobra, masz łyka.
                                                    Nie mogę patrzeć, jak przełykasz ślinę.

Dalej, bracia, pijmy wódzie
                                                    pofantazjujmy o cudzie
                                                    co nad Wisła jest możliwe
                                                    tu się martwie robi żywe!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 11:57
                                                    prosze, jeden mietowy moge oddac - 200ml, duzo babli popuszczasz. po odbior
                                                    nalezy zglosic sie dzis, a jeszcze herbatka poczestuje :)
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 11:59
                                                    No właśnie - KIEDY SIĘ SPOTYKAMY ewrybady?
                                                    Czy czwartek jest aktualny?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:02
                                                    no, jak sie kcemy spotkac, to musi byc ten week, bo potem bede mial kupe
                                                    roboty, a na koniec spierpnia spadam z wawy i mnie nie bedzie
                                                    czwartek jest ok.
                                                  • Gość: MIRINDA Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.waw.zigzag.pl 20.08.01, 12:08
                                                    Czwartek?
                                                    A dlaczego ja nic nie wiem?

Czy nie chcecie mnie tam???

idę sie popłakac!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:17
                                                    nic nie wiesz bo cie ciagle nie ma...
                                                    ale juz nie placz, chodz cie przytule i po glowie poglaskam... juz dobrze,
                                                    mozesz isc z nami, kcesz?
                                                  • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.waw.zigzag.pl 20.08.01, 12:20
                                                    tak się rozwyłam że makijaż mi spłynął teraz latam po piętrach i straszę
                                                    no choć bliżej Thomasie - nie poznajesz mnie to ja?

hmmmmmmmmmm ale mocno przytulasz - zdejmij koszulkę bo chcę sie wysmarkać
                                                    fhhhhruuuuuuuu........
                                                    o dziekuję od razu lepiej

no pewno że chce iśc
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 12:27
                                                    Ej, jest upał, moze w ten czwartek się na coś głupiego umówimy, np. na kąpiel w
                                                    fontannie. A może jest w Warszawie lub pod - miejsce do podobnych ekscesów?

Pan rybak przyniósł zaopatrzenie. Komu wiśniówkę?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:43
                                                    ty ronja, ty nie kombinuj. jak ci goraco, to pojdziemy na kregle do galerii,
                                                    tam jest klima. cos mi sie zdaje ze sie z nami spotkac nie chcesz...

smutno mi, ronju
                                                  • Gość: mirinda Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.waw.zigzag.pl 20.08.01, 12:45
                                                    podejzewam że to spotkanie skonczy sie tak jak ostatnie będzie my płanować
                                                    uzgadniać i nic z tego nie wyjdzie!

chyba będe musiała odnośnie tego wydać rozkaz i nie bedzie wtedy takiego
                                                    zanmieszania

dlaczego Thomasie nie przesłałeś mi w ostatnim e- mailu buziaczków?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 12:49
                                                    Proponuję, żeby Generalicja wydała rozkaz, gdzie się spotykamy i o której. I
                                                    bez gadania będzie.
                                                    Tak publicznie będziemy się umawiać, na forum, czy może się zakonspirujemy i
                                                    wymienimy adresami mejlowymi?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:53
                                                    dobra,

zrobmy tak - wyslemy maila do ronji, jej adres sie tam wyswietla przy postach,
                                                    a ronieczka jak posrednik, rozesle nam nasze adresy prosto do skrzynek. i nikt
                                                    sie nie dowie :)

minindo, caluski :*************************8
                                                    i te zalegle :* x 1.000.001 :)
                                                  • mirinda Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 12:56
                                                    ja też mam e- maila!

jeszcze jedno czy nie łatwiej będzie jeśli chociaz sprecyzujemy do której
                                                    pracujemy
                                                    ja do 17
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 12:57
                                                    Ja też do 17:00.
                                                    To wysyłamy do generała. Thomas, puszczaj się do Mirindy.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:58
                                                    mirinda, ty sie lepiej od razu przyznaj, ze do 16, a nie do 17 :)
                                                    ja pracuje do 18.00, ale jakby co, to sie moge wczesniej troche urwac :)
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 20.08.01, 13:01
                                                    Ja do 16.
                                                    Bo mi odbiło na punkcie wody i uciekanie z Warszawy choćby na popołudnie...
                                                    Np. jutro jadę do koleżanki pod Warszawę by do nocy włóczyć się po wsiach i
                                                    lasach rowerami...
                                                    A że mam wolne tylko wtorki i czwartki, to i w czwartek chciałam coś
                                                    wykombinować...

Thomasie, niech Ci nie będzie smutno! Ja się naprawdę chcę z Wami spotkać!!!
                                                    Ale wolałabym gdzieś na świeżym powietrzu! Kręgle na jesieni nie odlatują do
                                                    cipełych krajów.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 13:02
                                                    ronieczko najdrozsza, jak jusz wczesiej pisalem, ja w wawie zabawie tylko do
                                                    konca sierpnia, na jesien i zime odlatuje do poznania :))
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 20.08.01, 13:03
                                                    Ach, Boże !!! Do dzieła więc!
                                                    Piszę do Mirindy!
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 13:19
                                                    Zastygłam w oczekiwaniu na rozkazy, a tu nic.
                                                    Może Generał szyfr obmyśla.
                                                    Tylko nie za trudny, bo sie nie połapię!
                                                  • mirinda Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 13:28
                                                    oczywiście teraz tte stosy podań o zmianę loklu itp itd
                                                    czekam na komentarze!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 13:31
                                                    obawiam sie ze nie zrozumialem twojego ostatniego posta mirindo najwspanialsza
                                                    :*
                                                  • mirinda Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 13:36
                                                    ukochany......... o której wychodzisz na jedzonko
                                                    moglibyśmy się spotkać i porozmawiać w parku miedzy dymiącymi rurami z
                                                    samochodów wyjącymi alarmami itp itd. czy nie uwazasz że byłoby romantycznie?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 13:59
                                                    Jak znam apetyt Thomasa to on już dawno spożył swój poniedziałkowy przydział
                                                    kurczaczka.
                                                    Ale nie odmówi repety!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 14:14
                                                    obawiam sie ze nie zrozumialem twojego ostatniego posta mirindo najwspanialsza
                                                    :*
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 14:18
                                                    cholera, znowu dubluje mi posty.
                                                    asz, szkoda mirindo ze 5 minut wczesniej nie napisalas, ja wlasnie wrocilem z
                                                    jedzonka... ale jutro, bardzo chetnie :) juz dzis sie umowmy, powiedzmy o 13.00
                                                    pod Twoim biurowcem. moze byc?

caluski :***

ps - a co sie dzieje z naszym wyjsciem, zadne dane do mnie nie docieraja :(
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 15:03
                                                    Wino się skończyło to i gadać nie ma o czym?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 15:09
                                                    z tymi kobietami tak to jest - albo gadaja wszystkie, jedna przez druga, albo
                                                    wszystkie milcza. ronja nawet bajki nie pisze :( a mirinda to sie pewnie za
                                                    lunch obrazila...
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 15:14
                                                    Bajkę już napisałam, to upała mnie zabija, zastanawiam się co by było gdybym
                                                    zdjęła sukienkę i położyła się na jakimś wolnym ZIMNYM biurku...
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 15:39
                                                    Tak, tak, a ja Ci potrzymam wiatraczek nad brzuchem!
                                                    A potem się wymienimy.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 15:46
                                                    a ja wezme zimnego browara i przyjde popatrzec :)) mniam mniam
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 20.08.01, 15:52
                                                    Tak dobrze to nie ma.
                                                    Do raju to jeszcze Thomasek trochę Ci zostało grzechów do odpokutowania.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 20.08.01, 15:58
                                                    a co wam szkodzi?? przeciez was nie zjem. no chyba, ze bedziecie chcialy :))
                                                  • mirinda Re: thomas, thomas - odbiór 20.08.01, 16:01
                                                    chyba ktoś zaraz życie straci!!!

no nie Thomasie?
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 21.08.01, 07:47
                                                    Sposób na pojawienie się Mirindy?
                                                    Wywołać w niej zazdrość!
                                                    Opatentujmy go i będziemy czerpać zyski z licencji1
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 09:04
                                                    He, he, dobry pomysł.
                                                    Dziń dybry tak w ogóle.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 09:14
                                                    dobry.
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 09:20
                                                    Coś niewylewny dziś jesteś.
                                                    Przecież upał zelżał?
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 21.08.01, 09:21
                                                    A zelżał?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 09:27
                                                    A nie?
                                                    Albo jestem zmiennocieplną strzygą bagienną i obniżyłam sobie temperaturę w
                                                    środku.
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 21.08.01, 09:29
                                                    A może i masz rację. Z deka mi chłodniej niż wczoraj.
                                                    No to pod to chłodniej!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 09:36
                                                    czy wiecie ze przekroczylismy setke? to co, po jednym?
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 21.08.01, 09:44
                                                    Kolejna setka razem!!! Cudo! Mniam, mniam!

Thomasku, dowiedziałam się pokątnie, że Ty nas chciałeś zabrać na striptis?
                                                    Prawda li to?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 10:10
                                                    A czy pojutrze, przy słoniu, też będziemy pić czy będziemy się pokazywać od jak
                                                    najlepszej strony?
                                                    S dociekliwa.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 10:14
                                                    jakim sloniu?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 10:25
                                                    Thomas jest niezorientowany, bo wczorajsze rozkazy Mirindy do niego nie
                                                    docierały... Podaj mejla, to Cię uświadomię (co by to nie miało znaczyć)
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 21.08.01, 11:03
                                                    Pytanie Thomasa: Jakim słoniu? rozbroiło mnie zupełnie i posłało na podłogę w
                                                    konwulsjach śmiechu...
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 11:18
                                                    Thomas, nie psuj Ronji opinii w pracy! Musi się tarzać po podłodze przy
                                                    przełożonym...
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 11:19
                                                    Thomasku - apeluję, żebyś przestał się obijać czy zajmować tymi pierdułami,
                                                    którymi się zajmujesz i wziął się za kolejny odcinek bajki!
                                                  • Gość: Ronja Re: thomas, thomas - odbiór IP: 212.244.252.* 21.08.01, 12:26
                                                    No!
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 13:47
                                                    ha, juz dziala! biore sie za bajke
                                                    a co z tym wyjsciem wymyslilyscie?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 13:54
                                                    No to może Pola Mokotowskie, skoro akcja Słoń ma przeciwników. W Bolku?
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 21.08.01, 14:05
                                                    Bolek to ten przy Niepodległości czy Żwirki i Wigury?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 14:40
                                                    ale to bolki i lolki to drogie sa cholery. a moze marlin (albo merlin?) tez na
                                                    polach, piwo z kija po 4,50 a z puchy 5.00
                                                  • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 21.08.01, 14:52
                                                    To może od razu nad Wisłę, uwielbiam tam chodzić i piwo jeśli chodzi o ceny
                                                    jest w miarę?
                                                    Umówilibyśmy się przy moście, hm?
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 14:58
                                                    Przy którym moście?...
                                                    A może lepiej pod Zygmuntem, żeby się nie szukać; Zygmunt jest jeden. I
                                                    przedefilujemy nad Wisłę, to bardzo blisko.
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 15:05
                                                    Thomasku, kolega mi tu donosi, że Ty bałamucisz stołeczne dziewczyny,
                                                    wykorzystujesz i rzucasz!
                                                    CZY TO PRAWDA?
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 15:14
                                                    ???

thomas niewiedzacy o co chodzi
                                                  • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 15:16
                                                    Dawaj mejla.
                                                    Strzyga Stanowcza.
                                                  • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 15:26
                                                    wez od ronji, ona ma, a ja tak upubliczniac go nie kce!

ronju najdrozsza, wyslis strzydze mojego maila plizzz
    • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 15:50
      ja prezeciez mam specjaly e-mail to takich rzezcy napisz:
      thomas_22@poczta.onet.pl
      • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 15:58
        jak zwykle, wszyscy poszli do domu, tylko ja musze siedziec. i nawet nie ma do
        kogo klawisza nacisnac :(
        • Gość: Str. Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.wardynski.com.pl 21.08.01, 16:41
          No nie płacz.
          Sprawdź pocztę na onecie i ustosunkuj się do zarządzenia.
          • Gość: thomas Re: thomas, thomas - odbiór IP: *.*.*.* 21.08.01, 16:55
            zapoznalem sie i jestem za :) moze byc
            • ronja Re: thomas, thomas - odbiór 22.08.01, 07:50
              To teraz Wy sprawdźcie pocztę i zajmijcie stanowisko odnośnie proponowanych
              przeze mnie zmian!
              • ronja MIRINDO, ODEZWIJ SIĘ W SPRAWIE AKCJI ZYGMUNT!!! 22.08.01, 09:49
                Mirindo, gdzieżeś? Wszyscy czekają na twój odzew!
                • Gość: thomas Re: MIRINDO, ODEZWIJ SIĘ W SPRAWIE AKCJI ZYGMUNT!!! IP: *.*.*.* 22.08.01, 10:02
                  jak sie mirinda do poludnia nie odezwie, to bede do niej dzwonic.
                  a co z dzisejsza impreza? na woloskiej oddaja nowy wiezowiec, mozemy sobie
                  zrobic impreze w szybie windy, albo na dachu??
                  • Gość: Rumor norka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 10:24
                    o co tu wogole chodzi? watek jak dla mnie enigmatyczny conajmniej, ale nie
                    zbadane koleje motywow i rzeczy wyzwanie sa dla rumora
                    P.S.
                    mam wrazenie niezmierne ze to jakas mikrospolecznosc
                    • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 10:25
                      Drogi Rumorze,
                      usiądź i napij się z nami a z czasem wszystko stanie się jasne.
                      • Gość: thomas Re: norka IP: *.*.*.* 22.08.01, 10:31
                        to ja naciskam jedenaste. uwaga, do startu, gotowi. START. Strzyga, nie badz
                        taka, daj Rumorowi jedna flaszeczke! Ty patrz, dopiero trzecie pierto, a Ronja
                        juz druga zaczyna!
                      • ronja Re: norka 22.08.01, 10:32
                        Pytanie, czy Rumor da radę nas przepić. Obstawiamy? Połowę puszki piwa wypiłam
                        z parteru na pierwsze piętro! A wy? O, Thomasie, niezły jesteś!
                        • Gość: Rumor Re: norka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 10:46
                          hmm, traffic widze dzieje sie tu wartki co bardzo cieszy moj nienapity pisaniem
                          umysł.. ale flaszeczke? na sluzbie? jakkolwiek brzmi to intrygujaco a powiem
                          tez ze zawadiacko zgodzic sie nie moge:) poki co oddalilem sie na kilka sekund
                          zeby napelnic moj kubek poraz wtory juz dzis plynem o kolorycie mokrego piasku,
                          gasnacego bezu wytartego zlota.. nie specjalnie goracym acz cieplym.. receptura
                          na wynik jego bywa banalnie prosta, sama ciecz o smaku niezwyklym.. bez cukru
                          koniecznie.. a umysl i emocje ozywia jak skok sinusoidy ktora chciala by z
                          wykresu chyba uciec..
                          w kazdym razie w mojej swiadomej wzglednie swiadomosci z kazdym waszym zdaniem
                          buduje sie wizja.. guziki i pietra, napoje , plyny i przyciski start, glosy
                          istot delikatnych i nie tylko.. cokolwiek to znaczy ma charakter odkrywki jakby
                          wegla nie tylko ale jakis złoż ogolnie ciekawych i interesujących.. kofeinowy
                          roztwór juz dopijam... a moze to jakas zagadka?
                          • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 10:53
                            Drogi Rumorze - mniej filozofuj, mniej się przejmuj, więcej pij!!! Masz tu
                            flaszkę. W pracy jesteś tylko ciałem, z resztą możesz robić, co Ci się podoba.
                            Thomas, leci Ci po brodzie, oszukujesz!!!! Uuuuuaaa, już dziesiąte piętro!
                            • Gość: Rumor Re: norka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 10:58
                              nie nie, ja sie nie przejmuje, wyciagnalem flaszke przeznaczna dla gosci, to
                              chyba jakies siki napoleonskie :) czekam na dalsze instrukcje, a co do mojej
                              powloki cielesnej to faktetycznie w pracy jest obecna tylko ona
                              • Gość: Rumor nonturturka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 10:59
                                ah.. za flaszke bardzo dziekuje, mam z tego wynika teraz dwie... oj, biedna
                                moja slaba glowa hehe :)
                            • Gość: thomas Re: norka IP: *.*.*.* 22.08.01, 10:58
                              ojej, az mnie glowa rozbolala jak probowalem zrozumiec rumorową wypowiedz.
                              chyba jeszcze za malo wypilem, juz dziesiate??? ja dopiero czwartą otwieram...

ps - a o co chodzi z ta norką??
                              • Gość: Rumor karkalurka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 11:01
                                czy norka brzmi zbyt absurdalnie?
                              • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 11:02
                                Trzeba dużo pić, to się dochodzi do wprawy. Ronja, złaź z tego dachu, nie
                                wychylaj sięęęęę!!!

Piiiijmy dużo, często pijmy
                                nic nie jedzmy, się nie myjmy
                                po co tracić cenny czas
                                gdy alkohol obok nas!
                              • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 11:04
                                U mnie na wsi to się mówi "Obśmiałem się jak norka".
                                • Gość: Rumor Re: norka IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 11:09
                                  moj zamysl z ta norka nie w ten deseń smiechu raczej. wszystko co wydaje sie
                                  byc chociaz troche nonsensowne jest dla mnie zabawne, norka w kazdym razie jest
                                  syndromem dobrowolnej shizy :)

hmm, ale co do mycia?

nie mozna nie myc sie wcale!
                                  zalegna Ci sie robale
                                  pic duzo bez miary rozumiem
                                  trzy piwa jednak-wiecej nie umiem
                                  • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 12:01
                                    A może być przymusowa shiza?...
                                    • Gość: Str. Re: norka IP: *.wardynski.com.pl 22.08.01, 12:09
                                      No i gdzie poleźli?
                                      Zostawili mnie.
                                      Zrobię podkop pod Wisłą.
                                      • ronja Re: norka 22.08.01, 12:10
                                        Strzyguniu, jestem na posterunku - jak zawsze wierna i pijana!
                                    • ronja Re: norka 22.08.01, 12:09
                                      Kolega nie potrafi wypić więcej niż 3 piwa? Oj, przy nas się nauczy, nauczy...
                                      Strzyga!!! Wstydziłabyś się! Nie chowaj półlitrówki za pazuchę!!! Poczęstuj
                                      gościa! A może wolisz Trójniaczka piastowskiego?
                                      Thomasie, naciskaj parter! Wiuuuuuuuuuuuuuuu!!!
                                      • Gość: thomas Re: norka IP: *.*.*.* 22.08.01, 12:53