Dodaj do ulubionych

Naprawdę lepsze?

27.01.19, 11:53
Byłam ostatnio świadkiem rozmowy dwóch facetów. Siedzieli obok przy stoliku. Godziny późne poranne, restauracja serwująca śniadania. Nie dało się nie podsłuchiwać, bo ... no nie dało się. Rozmowa dotyczyła głównie płci przeciwnej. I jeden z nich, całkiem przystojny, 40 plus, mniej więcej, postawił tezę, że woli kobiety które piją kawę i palą papierosy od tych co chodzą na fitness, bo one generalnie są lepsze w łóżku. wink
Hm... miał rację chłopak?
Dodam, że się gapił co jakiś czas na moją kawę i żałowałam przez chwilę dwóch rzeczy, że nie można już palić w knajpie i że nie mam fajek, bo do uprawiania sportu to bym się po prostu nie przyznała. big_grin
Obserwuj wątek
    • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 11:55
      Rozumiem, że zadałaś pytanie retoryczne? tongue_out
    • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 11:57
      I jeszcze jedno w temacie:
      jak sklasyfikować mnie? suspicious
      Piję kawę nałogowo, palę okazyjnie, z wiosną torturuję pedały, bo zimą odpuszczam (mam większe rozmiary spodni zakupione big_grin))
      Seks uwielbiam ale czy jestem dobra? Wychodzi chyba 50 na 50? tongue_out
    • kevinjohnmalcolm Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:08
      Palą papierosy? A fuuuujj! http://emots.yetihehe.com/3/stop.gif
      Całować się z popielniczką?
      • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:25
        No i proszę, jaki ładny powód, żeby rzucić nałóg wink
    • margott_2 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:09
      He, he. Może chłopaki coś podpowiedzą. Ja z kolei gdzieś przeczytałam, że aktywność fizyczna zwiększa ochotę na sex. Także już nie wiem w co wierzyćwink.
      • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:21
        Tobie zwiększa? Bo ty chyba bardzo wysportowana? smile
        Ja z kolei nie widzę różnicy. Obojętnie, czy dużo akurat jeżdżę, czy się obijam zimą, na seks mam prawie zawsze ochotę. Nienormalna? big_grin
        Pewnie kolejny przejaw mojej zwichrowanej natury wink
        • margott_2 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:26
          Mnie np dzisiaj po piątku tak bolą mięśnie brzucha, że dzisiejszy sex w moim wykonaniu raczej byłby marnej jakości. Może i coś jest w tych papierosach i kawie...
          • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:34
            Ale co, Margo?
            Bo tak serio, to jakoś dziwna mi się wydaje ta wypowiedź pana. Mnie się widzi, że to kompletnie nie zależy od hektolitrów kawy czy wylanego na siłce potu wink
        • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 14:32
          dolores2222 napisała:
          Obojętnie, czy dużo akurat jeżdżę, czy się obijam zimą, na seks mam prawie zawsze ochotę.

smile Z relacji Karoliviii wynika, że facetowi ze śniadania nie chodziło chyba o ochotę lecz o jakieś dodatkowe walory i umiejetności wink
          • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 14:58
            A jakie to walory mógł mieć na myśli?
            I umiejętności?
            Bo może ja w nieświadomości żyję? tongue_out
            • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:07
              Przecież powiedział - walory i umiejetności w łózku.
      • tapatik Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:37
        Bo jak się nie poruszasz, to się robi z ciebie zdechlak, który na nic nie ma ochoty. No może poza narzekaniem.
        A jak się poruszasz, to uwalniasz różne hormony i masz większą chęć na życie.

Odnośnie papierosów się nie wypowiadam, bo ja palaczek unikam.
        • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:39
          Nosz rzucić muszę jak nic big_grin
          • kevinjohnmalcolm Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:48
            Zostałaś przegłosowana wink
            • kevinjohnmalcolm Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 12:50
              A na poważnie - nie zliczę ile razy gdzieś już miałem zagadać do jakiejś dziewczyny, a ona wyciągała papierosa i zapalała go. W tył zwrot!
              • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 13:01
                Nie palę przy ludziach tongue_out
                • kevinjohnmalcolm Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 13:07
                  Ale chuchasz http://emots.yetihehe.com/1/jezyk.gif
                  • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 13:26
                    Nie, Kevciu, nie chucham. big_grin
                    Ale lubię ten stan... www.youtube.com/watch?v=n6HNquM4ZpM
    • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 14:16
      Sama byłaś na tym śniadaniu? Chodzi mi o to, że może mówił "pod ciebie", bo wiedział, że słyszysz i akurat piłaś kawę. A jak w dodatku ewentualnie widać było, że śniadanie jest zakończeniem udanej kolacji wink to faceci w takich sytuacjach nie moga się powstrzymać, żeby nie skomentować smile
      • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:01
        big_grin
        Ale idąc tym tokiem rozumowania to wychodzi na to, że wyglądam na kogoś kto pali fajki i po schodach na 2 piętro nie wchodzi bez zadyszki. To ja nie wiem czy mi się podoba taka interpretacja...wink
        Ja myślę, że on tak mówił, bo takie ma doświadczenia. Przypominam, że rozmawiał dosyć swobodnie z drugim facetem. I mnie to jakoś ... zadziwiło? To się próbuję od forumowych ekspertów dowiedzieć czy istnieje korelacja pomiędzy paleniem, sportem, seksem i kawą.
        Albo sprowokować szerszą dyskusję, czy są jakiekolwiek cechy , zjawiska o któych można powiedzieć, że są związane z tym kto jaki jest w łóżku???
        • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:11
          karolivia napisała:

> big_grin
          > Ale idąc tym tokiem rozumowania to wychodzi na to, że wyglądam na kogoś kto pal
          > i fajki i po schodach na 2 piętro nie wchodzi bez zadyszki. To ja nie wiem czy
          > mi się podoba taka interpretacja...wink

No to calkiem nie zrozumiałaś tego, co napisałam wink
          Ale dajmy spokój interpretacjom
          • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:53
            A. Czyli sugerujesz, że tak mówił z przekory ? 😉. Że ktoś inny, nie on, po udanej kolacji, je śniadanie z taką fajną laska jak ja, co widać po niej, że nie pali i sporty uprawia? Ta interpretacja bardziej do mnie przemawia. I jej się będę trzymać. Dzięki. 😊
            • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 17:56
              karolivia napisała:
              > A. Czyli sugerujesz, że tak mówił z przekory ? 😉. Że ktoś inny, nie on, po ud
              > anej kolacji, je śniadanie z taką fajną laska jak ja, co widać po niej, że nie
              > pali i sporty uprawia?

Pomyślałam, że może po tobie było widać coś, czego mógł pozazdrościć osobie, która jadła z Tobą śniadanie. Dlatego pytałam, czy byłaś sama.
        • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:11
          Jak widać zawsze możesz liczyć, ale
          na ekspertki tongue_out
          Co ja zauważyłam? Jeśli mężczyzna jest otwarty na ciebie, interesuje się tobą, dopytuje o to co lubisz (nie w seksie ale ogólnie tongue_out))) to będzie czułym kochankiem, zainteresowanym tobą a nie jedynie swoimi doznaniami. Ale to są wyjątki. Jednakowoż się trafiają, co mogę zaświadczyć smile
          • 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:23
            Dolores, wyluzuj.
            Przecież to raczej była przypadkowa rozmowa dwóch facetów, może komentarz do jakiejś sytaucjai, a nie żadne konkretne zainteresowanie.
            A w seksie jak w kazdej innej czynności jedni są bardzej utalentowani czy doswiadczeni a inni mniej. Dotyczy to i kobiet i mężczyzn. To nie ma nic wspolnego z egoizmem czy czułoscią lub jej brakiem.
            • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 17:31
              Toż ja wyluzowana jak zajączek big_grin
    • autoteliczna Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 14:34
      Jak to była próba podrywu, to temu panu robimy tak: http://emots.yetihehe.com/sb/bag.gif

Serio, jestem zaskoczona poziomem niektórych wink

• 999karolina Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 14:56
        Może nie próba podrywu lecz coś w rodzaju wczucia się w atmsferę takiego śniadania wink
      • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 15:03
        Jaka tam próba podrywu, nadinterpretacja Karolinywink
    • heniek.8 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 17:08
      kojarzę tego kolesia, to Szarmancki Zdzisiek
      on tak zawsze - do laski z pieskiem o pieskach,
      do Chodakowskiej - o tym że lubi zgrabne fitnesski

widocznie wpadłaś mu w oko, no to podobają mu się palaczki niechodzące na fitness ;-P
    • tomekzgor Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 17:09
      Może było tak, jak pisze Karolina. A może był to pewien skrót myślowy. Może chodziło o przeciwstawienie (z męskiego punktu widzenia) kobiety skupionej na swoim ciele i żeby być fit, dla której najważniejsze jest przestrzeganie wszystkich zaleceń zdrowotnych i żywieniowych oraz kobiety, która nie jest na tym punkcie zakręcona, potrafi dać się ponieść atmosferze, zrobić coś umownie „niezdrowego”. Czyli jednym słowem ma wolną głowę.
      • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 17:36
        I to mi przypomina jedną sytuację, której doświadczyłam...
        Facet przyszedł z laską do lodziarni. I to takiej super, gdzie się chodzi, żeby sobie pofolgować. Dwoił i się i troił, żeby pani coś wybrała, ale dla niej nawet sorbet był zbyt kaloryczny. Wybrała soczek. On dla towarzystwa jakieś marne dwie gałki bez śmietany, bo tak go zgnoiła, gdy się nad nią zastanawiał, że aż mnie dziki śmiech ogarnął. A na przeciwko ja ze swoim deserem lodowym w pełnym wymiarze i zjadanym z niekłamaną przyjemnością. Pani Soczek była młodsza i ładniejsza, ale jak on się na mnie popatrzył... z takim żalem, tęsknotą? Faktycznie jak się laska zafiksowała na liczenie kalorii to można dostać z taką na głowę. A na pewno stracić apetyt big_grin
        • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 18:43
          No wiesz Dolores, różne są techniki jedzenia lodów. Niektóre niezwykle...frapujące wink
          • dolores2222 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 19:49
            Ja tam mam prostą technikę, zajadam aż się kurzy big_grin
            A czasem sobie pomlaskam, ale to w samotności tongue_out
      • margott_2 Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 18:41
        Kiedyś widziałam ranking najgorszych kochanków według zawodów i na pierwszym miejscu byli trenerzy fitness. Takie skupienie na własnym ciele pewnie często uniemożliwia skupienie się na drugiej osobiewink. Tu może pan miał podobne wnioski
        • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 18:49
          Oni też chyba coś biorą często , jakieś sterydy,albo inne takie podobne, a to też najlepiej na potencję nie wpływa. wink
      • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 18:52
        tomekzgor napisał:

kobiety, która nie jest na tym punkci
        > e zakręcona, potrafi dać się ponieść atmosferze, zrobić coś umownie „niezdroweg
        > o”.

Nie nadążam. Seks niezdrowy jest???? tak jak fajki i brak ruchu?
    • karolivia Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 18:47
      Przecież ustaliliśmy niedawno, że trochę kłamać to można, na początku znajomościwink. A co to za problem zapalić papierosa? Potem bym powiedziała, że rzucam bo mi lekarz kazał i że kazał mi się też za sport wziąć. Co ja mam się z kardiologiem kłócić? wink
    • roman_to_ja Re: Naprawdę lepsze? 27.01.19, 19:09
      karolivia napisała: miał rację chłopak?

Moim zdaniem miał.
      Te z fitnesu zamiast się skupić na meritum myślą, czy im się ścięgna dobrze naciągają itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka