imagiro Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 16.11.07, 15:21 hleje pewno w rynsztokach dykciarz jeden ... Odpowiedz Link
shachar Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 16.11.07, 16:21 a moze go podmylo i razem z lozkiem dryfuje w niewiadomym kierunku. a jesli na lozku ma tygrysa? czytalam taka ksiazke, Patel mu bylo na imie, mial na lodce tygrysa wlasnie i tak sobie plywali Odpowiedz Link
ala.l Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 16.11.07, 22:34 pewnie sie wloczy po jakichs himalajach i drapie sie po♥♥♥ no po czym jaki wymyslicie rym? Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:17 jan_stereo napisał: > !! co porabiasz Jasiu-pierdasiu? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:23 Wypoczywam i knuje juz co bede robil w kolejne okresy swojego urlopu, znaczy sie, takie palcem po mapie :L) dodatkowo mysle w jakim miescie by mi sie najfajniej pracowalo, znaczy ktore jest wystarczajaco urokliwe, by sie wydobyc z domostwa wieczorem na miejska wizytacja... ps. no i naturalnie prezenty dla rodziny i znajomych rozkminiam, swieta jakies sa bodaj za miesiac... Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:29 to znaczy ze masz urlop? a co to oznacza"w ktorym miejscu by Ci sie lepiej pracowalo" chcesz zminienic londyn na insze placowke)) a to moze przyjedziesz tautaj,pomozesz Asce w studiach,popiszesz jej prace bo ona ciagle nie wyrabia.. ?? a mnie co kupisz? zdobadz dla mnie czapke zolnieza ktolowej bede mial czym floterowac buty.. Jasiek wyslalm ci prosbe,abys zostal moim przyjacielem.. tzn..chce Cie miec na mojej wizytowce.. dobrze)) Jasiu sralusiu))? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:39 Nie mam urlopu tylko mam weekend :")) A do jakiej to dziury mialbym przyjechac i czemu ta Aska taka malo zdolna :") Tobie moze lepiej kupic jakas froterke.. Co do miasta to nie wiem, myslalem sobie o Edynburgu, albo o jakims Krakowie, a moze Trojmiescie, a chetnie bym sie znowu ruszyl do Stuttgartu...jest jeszcze kilkanascie innych miast,ktorych nie wymienie. ps. dobrze, ze mowisz o tej wizytowce, bo ja to nie zagladam tam prawie wcale i pewnie za jakies pol roku byl zakapowal.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:46 Ale beznadziejnie wygladam tam w tej Twojej kolekcji :") Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:51 jan_stereo napisał: > Ale beznadziejnie wygladam tam w tej Twojej kolekcji :") slicznie wygladasz.. Tylko mi nie zmieniaj tego zdjecia,bowiem zakochanam w tych oczach) fajnie ze zostajesz w domu,, latac nie jest bezpiecznie telefonowac tez sie nie oplaca. -SKAD WIESZ ZE MIESZKAM W DZIURZE? wcale sympatyczne miasteczko.. trzeba je tylko lepiej poznac.. Aska jest zdolna,potrafi prace napisac w dwie godziny)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:56 ala.l napisała: > Tylko mi nie zmieniaj tego zdjecia,bowiem zakochanam w tych >oczach) O prosze ,tak czulem, juz jakies nakazy sie pojawiaja.. > fajnie ze zostajesz w domu,, > latac nie jest bezpiecznie > telefonowac tez sie nie oplaca. Ogladalas Truman Show ? > -SKAD WIESZ ZE MIESZKAM W DZIURZE? No to slychac widac i czuc :")) Spoko, tak sa podsmiechujki robie.. > wcale sympatyczne miasteczko.. > trzeba je tylko lepiej poznac.. Lepiej to pewnie trzeba co najmniej 10 minut.. > Aska jest zdolna,potrafi prace napisac w dwie godziny)) Tak mowi :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:01 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > Tylko mi nie zmieniaj tego zdjecia,bowiem zakochanam w tych >oczach > ) > > O prosze ,tak czulem, juz jakies nakazy sie pojawiaja.. lubie dominowac) > > > fajnie ze zostajesz w domu,, > > latac nie jest bezpiecznie > > telefonowac tez sie nie oplaca. > > Ogladalas Truman Show ? nie ogladam takich rzeczy.. a o czym to? > > > -SKAD WIESZ ZE MIESZKAM W DZIURZE? > > No to slychac widac i czuc :")) tEEEEEEEEEEE Inzynier!!! podobno inzynierowie to strasznie ograniczeni osobnicy)))? > Spoko, tak sa podsmiechujki robie.. > ja tez > > wcale sympatyczne miasteczko.. > > trzeba je tylko lepiej poznac.. > > Lepiej to pewnie trzeba co najmniej 10 minut.. no ja tu 10 lat jestem i jeszcze nie wszedzie bylam.. a ruchliwa bylam przed zakupem komputera) > > > Aska jest zdolna,potrafi prace napisac w dwie godziny)) > > Tak mowi :")) a co ,klamie? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:08 ala.l napisała: > lubie dominowac) To graj w domino :") > nie ogladam takich rzeczy.. > a o czym to? Masz ponoc wolny weekend, wio do wypozyczalni i sie delektowac fajnym filmem, bardzo nawet... > a co ,klamie? Pewnie,od razu widac ze z rodu Aluchy Klamczychy pochodzi.. Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:13 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > lubie dominowac) > > To graj w domino :") nie umiem.. hazard to nie dla mnie)) > > > nie ogladam takich rzeczy.. > > a o czym to? > > Masz ponoc wolny weekend, wio do wypozyczalni i sie delektowac fajnym filmem, b > ardzo nawet... blee.. obejrzalam wlasnie"diabel ubiera sie u Prady".. pewnie dlatego mam taki zblazowany nastroj)) > > > a co ,klamie? > > Pewnie,od razu widac ze z rodu Aluchy Klamczychy pochodzi.. Ja nigdy nie klamie.. uwazaj sobie.. Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 16.11.07, 23:56 jan_stereo napisał: > Nie mam urlopu tylko mam weekend :")) kazdy ma weckend tez mi cos?? myslalam ze masz dluzszy urlop) a byles w Salzburgu? przepieknie.. polecam > > Tobie moze lepiej kupic jakas froterke.. moze frotke) > Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:01 ala.l napisała: > kazdy ma weekend ale nie kazdy wowczas odpoczywa... > tez mi cos?? myslalam ze masz dluzszy urlop) dluzszy urlop dopiero po weekendziee mi sie zacznie i juz do samych swiat trwac bedzie :L) > a byles w Salzburgu? > przepieknie.. > polecam To tam sie zachomikowalas ? Slyszalem, stawiam zatem Salzburg na liscie moich priorytetow... > moze frotke) a moze idac tym tropem fotke :")) A Ty mi odpowiesz ze moze foke A ja odpowiem ok :L)) Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:06 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > kazdy ma weekend > > ale nie kazdy wowczas odpoczywa... > > > tez mi cos?? myslalam ze masz dluzszy urlop) > > dluzszy urlop dopiero po weekendziee mi sie zacznie i juz do samych swiat trwac > bedzie :L) czyli co? teraz masz wolny weckend a od poniedzialku urlop?? a nie przjezdzasz na swieta do Polski? cos mnie tutaj sie nie zgadza.. > > > a byles w Salzburgu? > > przepieknie.. > > polecam > > > To tam sie zachomikowalas ? Slyszalem, stawiam zatem Salzburg na liscie moich p > riorytetow... nie ..tam sie nie zachomikowalam.. tam tylko bylam.. > > > > moze frotke) > > a moze idac tym tropem fotke :")) > > A Ty mi odpowiesz ze moze foke > > A ja odpowiem ok :L)) a moze grzechotke)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:10 ala.l napisała: > teraz masz wolny weckend a od poniedzialku urlop?? Tak by z tego co napisalem wynikalo,ale to byl zart :")) > a nie przjezdzasz na swieta do Polski? Naturalnie ze przylatuje, to nie byl zart :")) > cos mnie tutaj sie nie zgadza.. A czy cos Tobie sie kiedykolwiek zgadzalo... > a moze grzechotke)) juz predzej kupie Ci grzechotnika :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:15 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > teraz masz wolny weckend a od poniedzialku urlop?? > > Tak by z tego co napisalem wynikalo,ale to byl zart :")) jaki Ty zartownis jestes) raczej myslales ze sie nie polapie w Twoich nieprawdach > > > a nie przjezdzasz na swieta do Polski? > > Naturalnie ze przylatuje, to nie byl zart :")) do Warszawy? > > > cos mnie tutaj sie nie zgadza.. > > A czy cos Tobie sie kiedykolwiek zgadzalo... > > > a moze grzechotke)) > > juz predzej kupie Ci grzechotnika :")) a ja Ci szprezentuje okularnika)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:17 Tak, do Warszawy, znaczy sie tam wyladuje.. Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:19 jan_stereo napisał: > Tak, do Warszawy, znaczy sie tam wyladuje.. dobrze wiedziec))) powiedz jeszcze kiedy.. zrobie ci extra niespodzianke))))))))) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:22 ala.l napisała: > powiedz jeszcze kiedy.. > zrobie ci extra niespodzianke))))))))) Nie wiem czy chce zeby mnie witano na lotnisku, w zasadzie to nie lubie tego,ale potem to co innego :")) 21 XII Odpowiedz Link
ala.l Re: tutaj ! Alo sralalo :")) 17.11.07, 00:24 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > powiedz jeszcze kiedy.. > > zrobie ci extra niespodzianke))))))))) > > Nie wiem czy chce zeby mnie witano na lotnisku, nawet chlebem i cola? w zasadzie to nie lubie tego,al > e potem to co innego :")) > > 21 XII Ty sie nie bojaj..bedziesz mial bombowa przygode)) Odpowiedz Link
elissa2 Mastricht polecam! :) 17.11.07, 00:13 Delft, Gent(pl.Gandawa), Leuven/Louvain k.Brukseli ... Barcelona??? )) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Mastricht polecam! :) 17.11.07, 00:16 elissa2 napisała: > Delft, Gent(pl.Gandawa), Leuven/Louvain k.Brukseli ... > > Barcelona??? )) To nikt mi tu nie zyczy widze powrotu do Polski, moze na Madagaskar jeszcze mam sie przeniesc wiedzmy :")) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Mastricht polecam! :) 17.11.07, 00:19 jan_stereo napisał: > elissa2 napisała: > > > Delft, Gent(pl.Gandawa), Leuven/Louvain k.Brukseli ... > > > > > Barcelona??? )) > > To nikt mi tu nie zyczy widze powrotu do Polski, moze na Madagaskar jeszcze mam sie przeniesc wiedzmy :")) > Sorry, ode mnie nie wymagaj żebym Ci tak źle życzyła )) Odpowiedz Link
ala.l Re: Mastricht polecam! :) 17.11.07, 00:22 jan_stereo napisał: > elissa2 napisała: > > > Delft, Gent(pl.Gandawa), Leuven/Louvain k.Brukseli ... > > > > > Barcelona??? )) > > To nikt mi tu nie zyczy widze powrotu do Polski, moze na Madagaskar jeszcze mam > sie przeniesc wiedzmy :")) > > a co Ty bedziesz w tej Polsce robil? jecz lepiej na Syberie.. Odpowiedz Link
ala.l Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 16.11.07, 23:37 no ic co.. tak myslisz ze az Ci palce zdretwialy? nudzi mi sie,chce potrolowac.. a nie ma z kim.. chodz tu..!! bo sobie pojde!! Odpowiedz Link
jan_stereo Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 16.11.07, 23:45 Ja mam teraz bardzo wazna rozmowe miedzynarodowa, a tak wogole to zaraz musze na lotnisko jechac, chociaz nie, moge w zasadzie zostac w domu i mozemy se pogadac :") Odpowiedz Link
jan_stereo A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko powiem.. 16.11.07, 23:48 Nie dam sie wiecej tej beznadziei wkolowac w jakas konwersacje, namieszala i se poszla, lowczyni wizytowke... Odpowiedz Link
ala.l Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 16.11.07, 23:52 jan_stereo napisał: > Nie dam sie wiecej tej beznadziei wkolowac w jakas konwersacje, namieszala i se > poszla, lowczyni wizytowke... spoko..jestem tylko teraz Ja sie zamyslilam nad swiatem i edukacja wyzsza.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 16.11.07, 23:57 Co wymyslilas o owym swiecie i edukacji ? Ja jem pyszne winogrona zerwane o swicie dlonmi pieknych niewiast o rozkochanych sercach, a golebie ulatywaly nad nimi, pycha winogronka :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 00:10 jan_stereo napisał: > Co wymyslilas o owym swiecie i edukacji ? > > Ja jem pyszne winogrona zerwane o swicie dlonmi pieknych niewiast o rozkochanyc > h sercach, a golebie ulatywaly nad nimi, pycha winogronka :")) raczej pracujacych za marne grosze niezadowolonych najemnikow)) myslalam ze cos jest nie w porzadku.. czyli glupota.. studia kosztuja tak duzo,mlodzi ludzie musza dorabiac na najpotrzebniejsze oplaty,kosztem nauki.. Wcale nie ma pomocy ze strony rzydzacych.. a potem sie dziwia ze nie ma wykwalifikowanych specjalistow.. glupota ..no nie.. jaki to ma cel? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 00:15 ala.l napisała: > raczej pracujacych za marne grosze niezadowolonych najemnikow)) W paczce z moimi winogronami byla malutka karteczka "zebralysmy te winogrona dla ciebie z przyjemnoscia" > Wcale nie ma pomocy ze strony rzadzacych.. > a potem sie dziwia ze nie ma wykwalifikowanych specjalistow.. Powiem Ci, ze akurat zaraz po studiach to i tak nie jest sie specjalista, wszystko przychodzi wraz z praktyka zawodowa. Jest dobrze,kiedy mozna dorobic w ramach przyuczania sie do zawodu, lepsze to wrecz niz sleczenie na studiach (pomijam ze studia to fajny okres wypoczynkowy, kolezenski...)Naturalnie nie kazdemu jest to dane, a jakies minimu wiedzy trzeba jednak wpierw przyswoic, chociazby jezyk obcy moze byc tym minimum... Odpowiedz Link
ala.l Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 00:26 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > raczej pracujacych za marne grosze niezadowolonych najemnikow)) > > W paczce z moimi winogronami byla malutka karteczka "zebralysmy te winogrona dl > a ciebie z przyjemnoscia" > > > Wcale nie ma pomocy ze strony rzadzacych.. > > a potem sie dziwia ze nie ma wykwalifikowanych specjalistow.. > > Powiem Ci, ze akurat zaraz po studiach to i tak nie jest sie specjalista, wszys > tko przychodzi wraz z praktyka zawodowa. Jest dobrze,kiedy mozna dorobic w rama > ch przyuczania sie do zawodu, lepsze to wrecz niz sleczenie na studiach (pomija > m ze studia to fajny okres wypoczynkowy, kolezenski...)Naturalnie nie kazdemu j > est to dane, a jakies minimu wiedzy trzeba jednak wpierw przyswoic, chociazby j > ezyk obcy moze byc tym minimum... ???wypoczynkowy okres.. hiba zartujesz.. w koncu jaos trzeba skonczyc te studia, a tym samy cos umiec.. wszystko jest zwariowane.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 00:42 ala.l napisała: > ???wypoczynkowy okres.. > hiba zartujesz.. Ja tam wypoczywalem i pracowalem od czasu do czasu, a najwiecej sie nauczylem w pracy bedac... > w koncu jakos trzeba skonczyc te studia, > a tym samy cos umiec.. Im mniej meczace, absorbujace studia tym lepiej, teraz wybralbym jakies internetowe zapewne...albo poszedl do pracy juz po drugim roku, i przeszedl na zaoczny tryb.. > wszystko jest zwariowane.. a tu sie zgadzam... Odpowiedz Link
ala.l Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 22:02 hmm.. ciekawe spojrzenie na swiat.. a wlasciwie po co studiowac.. od razu moznaby isc do roboty i nabywac doswiadczenie.. np..w pilotazu statkow powietrznych))) Jasio jaki Ty glupielasio jestes)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: A co to za podsmiechujki ? ze tak brzydko pow 17.11.07, 23:27 ala.l napisała: > hmm.. > ciekawe spojrzenie na swiat.. > > a wlasciwie po co studiowac.. > od razu moznaby isc do roboty i nabywac doswiadczenie.. Dziecko drogie, a powiedz Ty mi jaki jest cel studiowania ? No taki (w teorii)aby sobie znalezc prace(zazwyczaj zwiazana ze studiami). Zatem, naturalnie, im szybciej pojdziemy do tej roboty tym w zasadzie lepiej dla naszej kariery zawodowej, finansowej... A myslisz ze zaraz po studiach ktos Ci pozwoli zarzadzac statkami powietrznymi ? Chyba oszalalas, tam tez sie bardziej liczy doswiadczenie i obycie niz to co kiedys wykulas i czego w 95 % nie pamietasz.. > Jasio jaki Ty glupielasio jestes)) Oj Ala, jaka Ty naiwniara jestes :") Odpowiedz Link
ala.l Re: a gdzie jest jasio pierdasio? 20.11.07, 20:33 halooo.. jasiu -madrallo.. gdzie znowu jestes??? Odpowiedz Link
jan_stereo I tak bym Cie nie przepuscil:) 20.11.07, 23:03 Gralem sobie w squasha i nie tylko.. Odpowiedz Link
ala.l Re: I tak bym Cie nie przepuscil:) 20.11.07, 23:06 jan_stereo napisał: > Gralem sobie w squasha i nie tylko.. i co wygrales? Odpowiedz Link
ala.l Re: I tak bym Cie nie przepuscil:) 20.11.07, 23:23 jan_stereo napisał: > Ja bym nie wygral ? a wygral bys,taka pierdola jak Ty? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: I tak bym Cie nie przepuscil:) 20.11.07, 23:27 ala.l napisała: > a wygral bys,taka pierdola jak Ty? Swoj swego pozna od razu :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: I tak bym Cie nie przepuscil:) 20.11.07, 23:30 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > a wygral bys,taka pierdola jak Ty? > > > Swoj swego pozna od razu :")) kto co i dlaczego??? Odpowiedz Link
ala.l Jasiek paskudo 21.11.07, 20:25 udalo Ci sie to, do czego wczoraj sie przygotowywales? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Jasiek paskudo 21.11.07, 20:39 ala.l napisała: > udalo Ci sie to, do czego wczoraj sie przygotowywales? Naturalnie, wyspalem sie jak nigdy, przygotowywalem sie do snu :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: Jasiek paskudo 21.11.07, 20:46 )osz Ty w grzadke czesany.. to mnie zrobiles na szaro.. Odpowiedz Link
jan_stereo O! 23.11.07, 22:20 Gowniarzeria sie schodzi.. ps. alez prosze szacowna laureatke o zaprezentowanie swych mozliwosci w calej krasie :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: O! 23.11.07, 22:21 jan_stereo napisał: > Gowniarzeria sie schodzi.. > > ps. alez prosze szacowna laureatke o zaprezentowanie swych mozliwosci w calej k > rasie :")) mowisz mas zabawimy sie,juz dawno nie trollowalam)) Odpowiedz Link
ala.l moj chloptasio -gluptasio:))) 05.12.07, 23:53 ala.l napisała: > ?? te maly .. co tam slychac? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moj chloptasio -gluptasio:))) 06.12.07, 10:15 Zaczely sie paszki wigilijne/swiateczne z pracownikami, a to lokalne, za chwile bede te na szczycie, wymecza czlowieka przed urlopem. Przynajmniej syty bede :")) Jak tam Alicja cerowanie rajstop idzie, dostalas nici we wlasciwym kolorze ? Odpowiedz Link
ala.l Re: moj chloptasio -gluptasio:))) 09.01.08, 23:10 jan_stereo napisał: > Zaczely sie paszki wigilijne/swiateczne z pracownikami, a to > lokalne, za chwile bede te na szczycie, wymecza czlowieka przed > urlopem. Przynajmniej syty bede :")) > > Jak tam Alicja cerowanie rajstop idzie, dostalas nici we wlasciwym > kolorze ? -jakie cerowanie? a gdzie sie znowu szlajasz? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: moj chloptasio -gluptasio:))) 10.01.08, 21:03 ala.l napisała: > -jakie cerowanie? W dziurawych nadal lazisz ? > a gdzie sie znowu szlajasz? Jasio sie teraz w bardzo wielu miejscach szlaja, moze byc, ze calkiem zniknie ktoregos dnia :") To pamietaj o myciu lapczyskow Alko Pralko! Odpowiedz Link
elissa2 Re: moj chloptasio -gluptasio:))) 10.01.08, 23:59 jan_stereo napisał: > > Jasio sie teraz w bardzo wielu miejscach szlaja, moze byc, ze calkiem zniknie ktoregos dnia :") > A muzyka?????? (( Ja tu się nie mogę doczekać aż się wyświętujesz i wyurlopujesz i wreszcie zapodasz coś fajnego ... A Ty tu takie czarne proroctwa serwujesz! Heh ... Odpowiedz Link
ala.l Re: moj chloptasio -gluptasio:))) 14.01.08, 23:37 ja sobie to znickanie ,wypraszam Odpowiedz Link