stasi1 20.08.24, 20:42 Dawno temu byłem w Łodzi. Teraz prawdopodobnie w piątek będę ponownie. Co ciekawego zmieniło pojawiło się w Łodzi przez 20 lat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Łódź 21.08.24, 07:51 Nie wiem, nie byłem, nie znam się, poproszę o fotorelację po powrocie. Podobno rozbudowują linie kolejowe. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź 22.08.24, 08:32 Ja 25 lat temu bywałem tam służbowo. Po 10 bywalem u laski, może nie potrzebnie przerwałem? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź 03.09.24, 18:52 Miałem znajomą wirtualną ale nie odpowiedziała na to że jestem w Manufakturze Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź 05.09.24, 15:05 Teraz akurat nie, zresztą teraz mało mam znajomych z innych miast Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź 07.09.24, 08:53 Za to pod Manufakturą dobrą knajpę znalazłem. Oczywiście aby zjeść a nie zabrać tam kobietę. Odpowiedz Link
obrotowy co z was obu za chlopy ? 09.01.25, 14:28 stasi1 napisał: > Tego to już nie wiem co z was obu za chlopy ? - do pierwszego butiku z reklama - "WYPRZEDAZ" kobitka sie ucieszy - a wam portfel za bardzo nie schudnie... Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 07.09.24, 11:03 Dlaczego nie zaczepiałeś babeczek przed Manu? W kilka godzin dałbyś radę zagadać do kilkuset. Może jakaś stara wdówka okazałaby się zdespero.. to znaczy chętna na spotkanie. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 08.09.24, 19:32 Baenzai, nie bądź złośliwy wobec innych użytkowników. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 08.09.24, 21:42 To kulturalne forum. Jak będziesz rozrabiał, to pójdzie w ruch siekierka. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 08.09.24, 22:50 tapatik napisał: > To kulturalne forum. Jak będziesz rozrabiał, to pójdzie w ruch siekierka. Widzę, że masz jakąś słabość do tego dziwaka skoro nawet drobne uszczypliwości ci przeszkadzają. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 11.09.24, 19:58 Staram się utrzymywać tutaj porządek, a Ty od pewnego czasu atakujesz Stasia. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 12.09.24, 01:06 A to ten dziwak ma jakiś forumowy immunitet? Jest pod jakąś ochroną, że nawet nie można pośmieszkować z jego wysrywów? Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 15.09.24, 17:28 Teraz widzę, że nasz Stanisław założył kolejny wątek w którym pisze jakby był jakiś upośledzony. Ale to oczywiście ja mam jakiś problem. Odpowiedz Link
permet Re: Łódź 15.09.24, 18:14 kazdy przezywa samotnosc na swoj sposob. niewykluczone, ze i ty za kilka dekad bez kobiety, bedziesz pisał jakbys byl uposledzony. a nie, ty już tak piszesz :p a powaznie, moze czasami po prostu nie ma do kogo geby otworzyc... Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 15.09.24, 18:57 permet napisała: > a powaznie, moze czasami po prostu nie ma do kogo geby otworzyc... To niech sobie jakiegoś bloga założy. Odpowiedz Link
obrotowy Re: Łódź 16.09.24, 14:30 baenzai napisał: > To niech sobie jakiegoś bloga założy. cale szczescie - kazdemu wolno pisac tutaj. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 18.09.24, 21:59 baenzai napisał: > permet napisała: > > > a powaznie, moze czasami po prostu nie ma do kogo geby otworzyc... > > To niech sobie jakiegoś bloga założy. Nie łamie zasad forum, nie jest chamski. Jeśli nie chcesz go czytać, to pomijaj jego wątki. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 21.09.24, 13:17 Trochę mnie zastanawia czemu on masowo odświeża 15-letnie wątki na sąsiednim forum, ale tutaj już nie. Chyba jednak ma świadomość, że tutaj tapatik by te jego wypowiedzi wycinał a tam nie ma żadnego moderatora. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 21.09.24, 18:56 Pytałem się Stasia o odświeżanie starych wątków, nie potrafił odpowiedzieć. Odpowiedz Link
obrotowy Łódź - bez lodzi - a jednak plynie przez historie. 21.09.24, 18:59 tapatik napisał: > Pytałem się Stasia o odświeżanie starych wątków, nie potrafił odpowiedzieć. tu zawsze bronilem Staska - i bede go bronil. historie - lubia sie powtarzac. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź - bez lodzi - a jednak plynie przez hist 21.09.24, 19:34 obrotowy napisał: > tapatik napisał: > > Pytałem się Stasia o odświeżanie starych wątków, nie potrafił odpowiedzie > ć. > > > tu zawsze bronilem Staska - i bede go bronil. > > historie - lubia sie powtarzac. Ale wytłumacz mi jaki to ma sens? Jakiś koleś pyta 30 kwietnia 2008 roku ,,czy dzisiaj ktokolwiek siedzi w pracy''. Stasi 30 lipca 2024 roku (czyli po ponad 16 latach) odpisuje ,,oczywiście, czemu miało by byc bez pracy''. Jakaś laska 28 kwietnia 2008 roku wita się na forum, pisze że lubi szydełkowanie i pyta się (pewnie pół żartem pół serio) czy taka specjalizacja może być. Stasi po 16 latach odpisuje ,,pewnie, że tak''. Odpowiedz na pytanie - CZEMU TAKIE WPISY MAJĄ SŁUŻYĆ? Byłem na wielu forach i takie śmiecenie było zawsze tępione a nie bronione. Zauważ zresztą, że nikt stasiemu na te wysrywy nie odpisuje a on ich napisał chyba około setki. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 22.09.24, 10:18 tapatik napisał: > Pytałem się Stasia o odświeżanie starych wątków, nie potrafił odpowiedzieć. W sensie zignorował twoje pytanie czy napisał, że nie potrafi tego wyjaśnić? Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 24.09.24, 22:08 Swoją drogą na sąsiednim forum grek.grek najebał we wrześniu 1300 (!!!) wpisów w jednym wątku. Wychodzi ponad 50 postów dziennie, z czego większość jest dość długaśna. Ten to ma zdrowie. Odpowiedz Link
tapatik Re: Łódź 24.09.24, 22:53 Nie chce mi się delikwenta szukać. To ten co pisze o tym, co ogląda w telewizji? Jeśli ten sam, to on ma chyba autyzm. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 24.09.24, 23:22 tapatik napisał: > Nie chce mi się delikwenta szukać. To ten co pisze o tym, co ogląda w telewizji > ? Dokładnie. forum.gazeta.pl/forum/w,14,178053023,178053023,Ojej_co_tu_wybrac_2024_9_vol_167_.html Pamiętam go z dawnych lat i wydawał się w miarę normalny, chyba dopiero niedawno zryło mu beret. Ale styl pisania ma świetny, chyba jest niespełnionym pisarzem albo dziennikarzem. Odpowiedz Link
baenzai Re: Łódź 30.12.24, 10:58 Ktoś zgłosił tego greka za spam i administracja usunęła mu wszystkie wątki z tego roku. Chyba dostał też bana. Stasi to podobny spamer więc powinien mieć się na baczności. Odpowiedz Link
obrotowy Łódź - lubie :) 10.09.24, 20:39 stasi1 napisał: > Dawno temu byłem w Łodzi. Teraz prawdopodobnie w piątek będę ponownie. Co cieka > wego zmieniło pojawiło się w Łodzi przez 20 lat? nic. ale warto wpasc. miasto lubie. ceny w knajpach mniejsze niz w Warszawie - i maja swoj urok - jak na warszawskiej Pradze Polnoc. ale korki na ulicach wieksze Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź - lubie :) 12.09.24, 19:45 Ja się tylko poruszałem na pieszo. Lódź Fabryczna, Kaliska więc korki mi były nie straszne Odpowiedz Link
samysliciel Re: Łódź - lubie :) 08.01.25, 18:14 obrotowy napisał: > stasi1 napisał: > > > Dawno temu byłem w Łodzi. Teraz prawdopodobnie w piątek będę ponownie. Co > cieka > > wego zmieniło pojawiło się w Łodzi przez 20 lat? > > nic. > ale warto wpasc. > miasto lubie. > ceny w knajpach mniejsze niz w Warszawie - i maja swoj urok - jak na warszawski > ej Pradze Polnoc. > ale korki na ulicach wieksze Wiele się zmieniło, sporo inwestycji, miasto nabrało kolorów, wyszło z poprzedniej epoki. Nie wiem jak w knajpach bo się nie knajpuję ale bilety komunikacji miejskiej mamy chyba najdroższe w Polsce. Korki są duże gdyż układ ulic jest o wiele gorszy jak np w stolicy, gdy dojdą do tego liczne remonty dróg, które robi się etapowo, tzn. zamykają wszystko co zaplanowane do remontu a pracują tylko na jednym odcinku, w efekcie do użytku drogi oddają po roku albo później... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź - lubie :) 09.01.25, 14:16 To ile te bilety kosztują? Ja na pieszo bywałem w trójkącie fabryczna kaliska manufaktura Odpowiedz Link
stasi1 Re: Łódź 16.09.24, 07:01 Nawet dało się zauważyć wylot tunelu po przeciwnej stronie miasta. Fabryczna ma dworzec większy niż Centralny w Wawie Odpowiedz Link