Dodaj do ulubionych

Fryzjernia,ul.Warszawska

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.09.09, 11:08
jeśli stoicie przed dylematem wybrania salonu fryzjerskiego to
absolutnie nie polecam salonu FRYZJERNIA przy ul. Warszawskiej w Olsztynie...
''Fryzjerki'' zamiast blondu zrobiły mi rudy kolor- twierdząc, że tak musi
być... mało tego ceny też do niskich nie należą ... Z salonu wyszłam z
poplamioną od farby bluzką ...
Uważam też , że wyśmiewanie się z klientek, które mają nałożoną farbę na
włosach nie należy do zasad dobrego wychowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.12.09, 15:06
      absolutnie nie zgadzam sie z tą opinią. jestem tam stała klientką a
      atmosfera jest wyśmienita. fryzjerki bardzo miłe zawsze dobrze
      doradzą. a ceny wcale nie są wysokie jak na rangę tego salonu.
      osobiście polecam !
      • Gość: prawda Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.mm.pl 13.12.09, 15:23
        Zgadzam się , Fryzjerki to naprawdę słaby salon. Zepsuły mi włosy na ślub ;/. Za
        to polecam na Warszawskiej "U Hani". Naprawdę warto! Sami się przekonajcie!
    • Gość: Jolka Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 07:54

Mam dość długie włosy, ale są niestety troche zniszczone
      farbowaniem. A najgorzej są zniszczone koncówki(rozdwojone). Czy
      jest na to jakiś sposób oprócz skrócenia włosów?
    • Gość: klientka Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.04.10, 20:33
      wwww.fryzjernia.olsztyn.pl/polecam
    • Gość: Edyta Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.strategicsponsoring.com 23.04.10, 19:08

Jestem zadowolona z poziomu usług zakładu i korzystam regularnie.
      • Gość: Olka Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.10, 20:58
        Jestem zażenowana usługą i obsługą w olsztyńskiej Fryzjerni jedynie nazwa jest
        interesująca...kobietki, nie polecam! Do Fryzjerni nie oddałabym nawet swojego
        psa. Jakiś czas temu robiłam upięcie na wesele fryzura trzymała sie jakieś 20
        min. od opuszczenia " Salonu". W momencie, gdy zwróciłam uwagę Pani, która mnie
        czesała, iż to co mam na głowie nie przypomina zaplanowanej fryzury, Pani
        pretensjonalnym tonem zasugerowała, że mam pójść gdzieś indziej...Dziewczęta
        czegoś podobnego nie przeżyłam nigdy!
    • Gość: divina Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.05.10, 08:07
      kobiety mają po prostu was wszystkie w d....... wy je też miejcie niech ta
      fryzjernia naturalnie się rozleci

• Gość: ania Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.05.10, 21:45
        niesamowite jak ludzka zazdrość nie zna granic!! ODRAZU WIDAĆ ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI! biorę poprawkę na tego rodzaju fora bo zdaję sobie sprawę że mogą to pisać osoby, które nawet nie były pod salonem a co dopiero MÓWIĆ o korzystaniu z usług. KOBIETY W D.... TO TRZEBA MIEĆ TAKIE OPINIE!!! ażeby było tego mało to właśnie że się umówię do tej Fryzjernii w poniedziałek
        • trzymilionowy.post Re: Fryzjernia,ul.Warszawska 12.05.10, 00:51
          Gość portalu: ania napisał(a):

> niesamowite jak ludzka zazdrość nie zna granic!! ODRAZU WIDAĆ ŻE
          KONKURENCJA NI
          > E ŚPI! biorę poprawkę na tego rodzaju fora bo zdaję sobie sprawę że
          mogą to pis
          > ać osoby, które nawet nie były pod salonem a co dopiero MÓWIĆ o
          korzystaniu z u
          > sług. KOBIETY W D.... TO TRZEBA MIEĆ TAKIE OPINIE!!! ażeby było
          tego mało to wł
          > aśnie że się umówię do tej Fryzjernii w poniedziałek

Tylko, że Ty również możesz być konkurencją, a nie klientką;)
    • Gość: ewa Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: 188.33.66.* 12.05.10, 00:43

czy ktoś z was przedłużał sobie włosy, jakie są tego skutki uboczne,
      i ogólnie czy zdecydowalibyście się jeszcze raz na taki zabieg i
      gdzie, czy może nie polecacie?
    • Gość: gośc Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.14, 08:31
      Osobiście nie polecam!!!!! Tydzień temu umówiłam się do fryzjerki, wcześniej pracującej na dworcowej (w drugim salonie), natomiast kiedy weszłam, okazało się, że ona wcale tu nie pracuje. Ale dlaczego mnie do niej zapisano, skoro już tam nie pracuje. Moich włosów dotknęła się inna fryzjerka (chyba szefowa) i spierdzieliła je porządnie... SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!!! A tak na marginesie, przypadkiem dowiedziałam się, że P. Asia nadal pracuje w salonie na Dworcowej, z tym, że u kogo innego. Ja wróciłam do P. Asi i wszystkim polecam.
      • Gość: Ania Re: Fryzjernia,ul.Warszawska IP: 37.8.251.* 14.11.14, 20:02
        Z tego co mi wiadomo to P. Asia nadal pracuje we Fryzjerni na Warszawskiej bo cały czas do niej chodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka