Dodaj do ulubionych

I znów samotne Walentynki

10.02.07, 21:42
Obserwuj wątek
    • aretah Re: I znów samotne Walentynki 10.02.07, 22:13
      Nie tylko Ty. Są nas całe tłumy, ale Walentynki, to tylko jeden dzien, a w
      zasadzie kilka godzin. Fakt, ze teraz wszystko krzyczy: Walentynki, Miłosc,
      Zakochani i takie tam... Wystawy, filmy, reklamy... Nie jest to miłe, ale w
      czwartek juz będzie cisza. Spokój. Przeżyjemy wink
      • dziewczyna500 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 10:16
        Mogę wam pomóc !!! Macie na oku kogoś na ktorym wam zależy !!! Są sposoby na to
        by się w tobie zakochał\a!!!! Napiszcie na mój adres domka500@interia.pl
      • dziewczyna500 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 10:18
        Mogę wam pomóc !!! Macie na oku kogoś na ktorym wam zależy !!! Są sposoby na to
        by się w tobie zakochał\a!!!! Napiszcie na mój adres dziewczyna500@interia.pl
      • zyxwuts Re: I znów samotne Walentynki 23.03.07, 20:28
        Moje walentynki spędziłam przed monitorem smile ale co tam, dostałam piękną
        walentynkę smile ktoś mi powiedział, ze od dawna mnie kocha i stało się smile po
        dłuuuuuuuuuuuuugiej znajomości internetowej się spotkaliśmy smile
    • szczoteczka Re: I znów samotne Walentynki 10.02.07, 22:27
      są bardzo przereklamowane- tworzą dodatkowe cisnienie i wydaje mi się że lepiej
      je poporstu olać- ja przypuszczam, że po całym dniu pracy i tak zasnę koło 20.30
      więc spędzę miło czas w samotności wink
      • kwiaaatek1 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 08:44
        Trudno nie myśleć o Walentynkach, kiedy wszędzie te reklamy, nawet w skrzynce
        internetowej
        • mooonik Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 14:03
          kwiatek,czyli thistle??? pozdrawiam,maia smile)))
          ps.a walentynki mi wiszą i powiewają na wietrze.
          dobre dla nastolatków.
    • aniutek11 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 14:32
      Kolejna moda rodem z USA. Nie wzrusza mnie to "święto" absolutnie, ani to czy
      będę je spędzać sama czy nie. Tak samo samotnie spędzony dzień jak każdy inny.
      • grzanka23 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 16:22
        ja tez nie lubie nie naszych swiat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka