tapatik Re: Co robić... 24.06.16, 08:17 lesher napisał: > I dlatego nic Ci się nie chce!! Przeczytałem "I dlatego nikt Cię nie chce". Czas na wolne od forum. Odpowiedz Link
green.amber Re: Co robić... 24.06.16, 10:00 tapatik napisał: > Przeczytałem "I dlatego nikt Cię nie chce". a co jeśli właśnie odkryłeś przyczynę??? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 16:26 I to jest właśnie mój problem. Nikt (w sensie żadna) mnie nie chce. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 17:55 Ale Sil wiesz, że głupoty gadasz, kokiet jesteś. Podczytuję to forum od niedawna i pewnie kobiety stąd by Ci napisały, albo już to zrobiły- że szybko znalazłbyś kobietę dla siebie. I cały czas intensywnie szukasz, a kto szuka podobno znajduje. Jej, przecież ja też nie będę sama do siebie gadać, a nie ma z kim Muszę wątek wrzucić, że duszy do pogadania szukam (tak wiem, bez sensu, to nie na tym forum, jak już wszyscy kiedyś powiedzieli- Sil jedynie zwrócił uwagę, że chyba "przegonicie wszystkich, którzy tu zaglądają (lub zajrzą). Ech, wyżaliłam się, bo ciężko. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 18:33 Kokiet? Nawet nie wiem co to znaczy. A skoro piszesz, że by się znalazła kobieta dla mnie. To niech się znajdzie. Tu i teraz. Ino szybko. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 18:37 Kropka nie uciekaj stąd. Może jesteśmy nieco specyficzni, bo znamy się przeważnie od dłuższego czasu. Niektórzy znają się osobiście. Po prostu trzeba trochę poczytać, popisać, dać się poznać. I poznać nas. A takie - poznam kogoś - przeważnie kończy się na niczym. Taka osoba zarzuca temat, a potem już zazwyczaj się nie pojawia. Trudno nawiązać jakiś kontakt z kimś, o kim nic się nie wie. Pobądź tu. Czasem nawet pocieszamy i klepiemy po pleckach Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 18:43 Jest dokładnie tak jak pisze Maruda. Nie zapomnij Kropko uzupełnić wizytówki (wrzuć swoją fotkę, podaj wymiary, itp.). Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 19:06 No ja myślę, że te wymiary najważniejsze są ))))), bez tego ani rusz A przebiera Sil i przebiera, czas ucieka, kobiet masa na tych portalach co Sil pisze i do niego piszą, a że wybredny (ma prawo), nie-inaczej-ma swoje wymagania, wie kogo szuka a na kompromisy choć małe się nie pisze to musi dłużej nieco czekać na swą wybrankę. Ikonka pt. szybcy i wściekli - skąd i jak? Można się śmiać do woli))))) Sil, czarodziejską różdżkę to ja też chcę (i tu ta ikonka, co jej nie mam-więc zróbcie dobry uczynek. Ale za to mam szklaną kulę lub coś w tym rodzaju Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 19:39 Marudo tą też b.lubię, chodzi mi o tą z tym spojrzeniem spod "oka złego" jakby rozmach brała ) Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:11 O taka Marudo, właśnie taka. Ja też się zgubiłam już. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 23:15 to musisz wpisać : > ( dwukropek i dziubek, tyko bez spacji ) Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:23 Dzięki Maruda )))))))) jak to zawsze nieoświecony człek w tym morzu techniki może się czegoś dowiedzieć ha ha ha Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:15 Silencjariusz, ej ej, chyba chwilowo (ikonka, co jeszcze jej nie mam) ))))))))))))) Gdzieś pisałeś, że owszem (piszą), a że na razie nic to inna sprawa. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:26 Nie te co powinny piszą. A raczej pisały. Teraz już żadna nie pisze. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:37 Jak pisały to i znowu będą pisać. Niestety, cierpliwość ćwiczyć trzeba, ba, ale to trudno tak... Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 18:48 Dziękuję Ci marudo, to miłe, że się odezwałaś, napisałaś. Nie będę już cytować - widzę to dokładnie tak samo jak Ty Z wątkiem- to żart z dystansu i wiem, ze nic by nie dał to oczywiste. Zobaczę, ja to za nieśmiała jestem,może czasem coś skrobnę, żeby dać info zwrotne, pocieszyć, prawdę powiedzieć komuś miłą i takie tam. Bo czasem jak niektórych czytam (i nie mam tej ikonki ha ha) Odpowiedz Link
lesher Re: Co robić... 18.06.16, 14:19 Prawdziwa, czarna, pachnąca. Z kopem Nie jakiś "wyrób czekoladopodobny" Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 13:43 ...polubić to, że się nie chce ... albo ... taniec... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 13:47 Już Księżnej mówiłem... Taniec nie dla mnie. W lewym kolanie okrutnie mi łupie. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 19:25 Waćpan o dokończenie znanego wersetu jest proszony : Nie ma tego złego, co by ... Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 22:15 ...i było narzekać ? Trza sobie też czasami wybaczyć...-nawet lenistwo Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 23:24 Wieczór to dobra pora na mądrości Nieprawdaż ? Ps. Czyja prawda? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 23:33 Myślałem, że mądrym się jest. A nie tylko bywa... wieczorami. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 22:35 Nie ćwiczę... Poćwiczyłbym. Tradycyjny... Żeby nie powiedzieć, że pierwotny. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 19.06.16, 22:46 Znasz elementy tańca pierwotnego ? A pisałeś, że nie tańczysz ..., oj, nieładnie tak kłamać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 20.06.16, 22:08 Spokojnie, przecież Ci jej nie zabieram. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Co robić... 20.06.16, 23:37 Można np.książkę poczytać albo posłuchać muzyki Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 20.06.16, 23:47 Pierwsza nieprawda: opowiadasz bajkę na dobrą noc. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 23.06.16, 21:31 O tej porze myślący jesteś? Kartezjuszu - o czy myślisz? Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 23.06.16, 21:56 I... szczery, i zdrowy jesteś Ps. Nie zapytam : czy chcesz o tym porozmawiać ? Ps.1 Nie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 23.06.16, 23:23 No to i ja milknę. Bo przecież sam ze sobą gadać nie będę. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 20:00 Nie ma innego wyjścia: od czego chcesz rozpocząć ten zawiły, skomplikowany temat ? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 20:05 wetnę się faktycznie jest zawiły i skomplikowany, bo np. ja już kompletnie nie wiem o czym gadacie Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 21:44 Teraz o seksie Na chwilę obecną cą są niezapisane stronice ... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 22:06 Bo milczysz. I o seksie rozmawiać nie chcesz. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:21 Czyli musiałbym sam ze sobą gadać? No to jednak odpuszczę sobie monolog. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:28 Nie, że nie piszą , ale że chwilowo nic nie wynika w sensie związku, czy co tam Siljusz sobie życzy. Tutaj, to oddechu nie masz od fajnych kobiet co masz na forum od lat. Więc jak nie piszą, jak piszą. Masz z kim gadać to się ciesz miast narzekać Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:30 Ale pomyliłam)), wychodzę z Waszego wątku/rozmowy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:34 Trochę się pogubiłaś mam wrażenie w tym co napisałaś. Albo jakaś niespójność zaistniała. Bo skoro jak twierdzisz chwilowo nic nie wynika w sensie związku, to co ja tu robię od lat? Ta chwila trwa już długie lata proszę Kropki. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 00:01 Ano zaistniała, z powodów czasowo-kolejnościowych (posty). Teraz nie wynika , ALE MOŻE WYNIKNĄĆ, ot i cała niespodzianka życia. Rozumiem rozgoryczenie i zniechęcenie. Każdy ma dość takich sytuacji. Poza tym Silowi to tak trudniej kobietę odpowiednią znaleźć niż Kowalskiemu, Sil wie dlaczego (pozytyw piszę). Zatem jak się pojawi- to wtedy powiesz- trwaj chwilo trwaj Nie rezygnuj, bądź aktywny, szukaj, jak masz gotowość i otwartość-znajdziesz. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 00:16 Nie trzeba się oszukiwać i choć trudne, trzeba czasem contra spem spero, jeśli wierzysz w miłość, prawdziwe uczucie. Aaaa, to Silencjusz chce (już mój mózg nie myśli) tak żebym tu wypisała wyłuszczyła, bardzo chętnie (nie skąpię ludziom dobrych rzeczy o nich), ale naprawdę już mi się oczy kleją i komp.klaps. Obiecuję odpis. Słowo. No sam Sil wie- osobowość, zalety ducha i charakteru, , etc. Ogólnie, bo padam. Macham na dobranoc. Słodki buziak dla Szarlotty, jakie to miłe i z tym co dobrego dzisiaj Sila spotkało życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 11:56 Ale to miłe Dla każdego chyba, albo ja dziwna jestem. Doceniajcie ludziki miłe drobne gesty, słowa, etc. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 12:27 A Ty Kropko jakoś jeszcze się nie przedstawiłaś. Więc może powiesz forumowym czytelnikom gdzie mieszkasz, ile wiosen sobie liczysz, jak tu trafiłaś itp. itd. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 13:01 Jak to jakoś ) jeszcze się nie przedstawiłam? Silu a cóż to etykietka, kogo to interesuje czy obchodzi, dystans mam do siebie i poczucie humoru (mam nadzieję )) taka jak Twoja, tylko miejsce inne. Więc bliżej mi do zim niż wiosen przynajmniej w metryce. Po listach człeka też chyba można poznać, kto zacz? Zawsze można do mnie napisać, na maila także. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 13:40 No przecież napisałem do Ciebie. Na forum. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 14:32 To tak jak i ja Sil uczynił miejmy nadzieję z dobrowolności Och, trza wiarę w ludzkość zachować... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 22:48 Z dobrowolności. Przecież nikt mnie nie przymuszał. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 22:59 No ja myślę, wolność jest , bo z przymusu grzeczności to się nie liczy Opowiadajcie co dalej w tej bajce, bo coś dzisiaj nie idzie.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 23:04 Trzeba czekać aż Księżna coś skrobnie. Mam nadzieję, że będzie pikantnie. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:10 Ano. To Was poczytam jutro czy w wolnym czasie, jak coś ciekawego i śmiesznego. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:08 I zobacz jaką dobrą zapraszającą wieść dostałeś od Szarlotki Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:11 W te pędy do drugiego wątku )))))))))))) tam Ci Ona Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 25.06.16, 11:23 Podnoszę rękawicę, raz kozie... ..., więc od czego zaczniemy Ps. Liczę na wsparcie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 12:34 Rozmowa o seksie jeszcze się nie zaczęła, a koza już się pojawiła. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 25.06.16, 14:08 Z rękawicą stoję w zagrodzie i odważnie zaczynam opowieść z podtekstem: Dawno dawno temu, za górami, za lasami ... Odpowiedz Link
maruda2 Re: Co robić... 25.06.16, 23:44 Wygląda na to, że skończyło się szybciej, niż zaczęło Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 26.06.16, 10:07 Seks bajeczny i z morałem ... Sam chciałeś Dawno dawno temu za górami i lasami mieszkała niewiasta nieziemskiej urody..miała....., oczy były...., włosy... a kibić.... , poruszała się jak.... ( wypada Tobie o walorach kobiecego wdzięku pisać ).... ...-zostawiłam Ci wolne miejsca do uzupełnienia Ps. Gdybyś chciał opisać inne części ciała ( podbródek, rzęsy...., ...., ...., nie sprzeciwiam się Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 05.07.16, 16:31 Za dużo wolnych miejsc do uzupełnienia i wątek zgubiłem. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 06.07.16, 21:35 Wyśpiwałam pierwszą zwrotkę,Tobie zostwiłłam refren Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:38 Chyba misję masz... Patrz:inny wątek (konto) i kobieta na Podlasiu. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:43 Na doła nic nie poradzę... Do tego zamierza oszaleć. Zbyt ekstremalne jak dla mnie. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:48 Ano trudno, się mówi, szkoda że aż takie ekstremum. Bo miejsca Twoje i może mogłaby fajna znajomość się zrodzić. A tak A na doła to czasem niewiele potrzeba Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:50 Pewnie facet ją zostawił albo coś podobnego. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:51 Nie wiemy. Niekoniecznie. Może ma dość samotnosci po prostu. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:53 To chyba dobra myśl, bo reakcja była, więc ok Odpowiedz Link
kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 17:00 Grunt, że obojętnie obok bliźniego nie przeszedłeś. Zostanie Ci to policzone Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 08.07.16, 22:36 To pewnie znasz :"Płonie ognisko...." Oddaję Ci mikrofon Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 08.07.16, 22:56 Mikrofon to nie ode mnie pożyczałaś. Więc nie mi go powinnaś oddać. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 08.07.16, 23:42 Dobrze, scena jest Twoja i bez nikrofonu. Ja w chórku i z mikrofonem.... Więc....zamieniam się w słuch Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 11.07.16, 21:51 A gotujesz? Ps. Odpuszczam śpiew, taniec, ale ... Ps1 Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze prasowanie... Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 14.07.16, 23:13 A taaaak, nie mogę ? Będę siedzieć sobie wygodnie w fotelu a obiad Gospoś będzie gotował..., potem przejdzie do prasowania..., mycia okien, ..., a ja siedzę i patrzę....i nawet się uśmiecham do Gosposia... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 14.07.16, 23:31 Tylko uśmiechasz? I nic więcej? Gospoś tak długo nie wytrzyma. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Co robić... 14.07.16, 23:50 Mogę pogrozić jeszcze palcem, gdy nie przejdzie testu "białej rękawiczki' Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Co robić... 18.06.16, 21:44 Każdy szanujący się stary kawaler nie ma pojęcia o tańcu Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Co robić... 18.06.16, 22:40 ee to jeśli już to autoironia znam paru starych kawalerów i to nasza wspolna cecha Odpowiedz Link
tapatik Re: Co robić... 24.06.16, 15:08 nerw_rdzeniowy napisał(a): > Każdy szanujący się stary kawaler nie ma pojęcia o tańcu Wiedziałem, że coś spitoliłem, ale nie wiedziałem co. Wystarczy udawać, że się nie umie, czy trzeba połamać gnaty? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 18:20 myślę, że deptanie po nogach partnerki wystarczy Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:16 Dzisiaj tak właśnie mam, nad morze miałam jechać, ale mi się nie chce. Jak nic się nie chce Silu, dobrze wejść tutaj i zobaczyć, że sa ludzie, którym się nie chce jeszcze bardziej... W ogóle kiedy mi źle lubię Cię poczytać... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:18 Ja bym może i coś porobił, ale do tego to kobieta potrzebna. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:20 Silu, Ty masz takie potrzeby? Zdecydowanie za rzadko Ciebie w takim razie czytam... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:23 To bardzo dobrze, że rzadko mnie czytasz. Znaczy, że rzadko jest Ci źle. Odpowiedz Link
a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:27 Ale gdybym przeczytała, że "nasz" /pozwolę sobie Ciebie tak nazywać, bo jesteś naszym dobrem narodowoforumowym / zatwardziały stary kawaler odczuwa takie potrzeby to źle by mi nigdy nie było... bo znaczy, że świat się zmienia, mężczyźni się zmieniaja Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:32 No ok... Stary. Ale jaki ja tam zatwardziały kawaler? Żaden. Jeno cóż ja poradzę, że mnie żadna nie chce? Wszystkie tylko by wielkich miastach chciały mieszkać... Odpowiedz Link