Dodaj do ulubionych

Co robić...

18.06.16, 13:07
gdy się nic nie chce?
Obserwuj wątek
    • lesher Re: Co robić... 18.06.16, 13:28
      Kawa, kawa!
      Dobra kawa - oto jest odpowiedź smile!!
      • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 13:29
        Nie piję kawy.wink
        • lesher Re: Co robić... 18.06.16, 13:43
          I dlatego nic Ci się nie chce!! tongue_out
          • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 13:46
            Może tak być.wink
          • tapatik Re: Co robić... 24.06.16, 08:17
            lesher napisał:

> I dlatego nic Ci się nie chce!! tongue_out

Przeczytałem "I dlatego nikt Cię nie chce".
            Czas na wolne od forum.
            • green.amber Re: Co robić... 24.06.16, 10:00
              tapatik napisał:

> Przeczytałem "I dlatego nikt Cię nie chce".

a co jeśli właśnie odkryłeś przyczynę???
              • anguac24 Re: Co robić... 24.06.16, 10:31
                Hahaha. A jaka kawa? Czarna? Ziarna? big_grin wink
            • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 16:26
              I to jest właśnie mój problem. Nikt (w sensie żadna) mnie nie chce.
              • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 17:55
                Ale Sil wiesz, że głupoty gadasz, kokiet jesteś.
                Podczytuję to forum od niedawna i pewnie kobiety stąd by Ci napisały, albo już to zrobiły- że szybko znalazłbyś kobietę dla siebie.
                I cały czas intensywnie szukasz, a kto szuka podobno znajduje.

Jej, przecież ja też nie będę sama do siebie gadać, a nie ma z kimsad
                Muszę wątek wrzucić, że duszy do pogadania szukam (tak wiem, bez sensu, to nie na tym forum, jak już wszyscy kiedyś powiedzieli- Sil jedynie zwrócił uwagę, że chyba "przegonicie wszystkich, którzy tu zaglądają (lub zajrzą). Ech, wyżaliłam się, bo ciężko.
                • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 18:33
                  Kokiet? Nawet nie wiem co to znaczy.wink
                  A skoro piszesz, że by się znalazła kobieta dla mnie. To niech się znajdzie. Tu i teraz. Ino szybko.suspiciouswinktongue_out
                • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 18:37
                  Kropka nie uciekaj stąd. Może jesteśmy nieco specyficzni, bo znamy się przeważnie od dłuższego czasu. Niektórzy znają się osobiście. Po prostu trzeba trochę poczytać, popisać, dać się poznać. I poznać nas. A takie - poznam kogoś - przeważnie kończy się na niczym. Taka osoba zarzuca temat, a potem już zazwyczaj się nie pojawia. Trudno nawiązać jakiś kontakt z kimś, o kim nic się nie wie. Pobądź tu. Czasem nawet pocieszamy i klepiemy po pleckach wink
                  • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 18:43
                    Jest dokładnie tak jak pisze Maruda. Nie zapomnij Kropko uzupełnić wizytówki (wrzuć swoją fotkę, podaj wymiary, itp.).wink
                    • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 19:06
                      No ja myślę, że te wymiary najważniejsze są wink))))), bez tego ani ruszwink
                      A przebiera Sil i przebiera, czas ucieka, kobiet masa na tych portalach co Sil pisze i do niego piszą, a że wybredny (ma prawo), nie-inaczej-ma swoje wymagania, wie kogo szuka a na kompromisy choć małe się nie pisze to musi dłużej nieco czekać na swą wybrankę.
                      Ikonka pt. szybcy i wściekli - skąd i jak? Można się śmiać do wolismile)))))
                      Sil, czarodziejską różdżkę to ja też chcę (i tu ta ikonka, co jej nie mam-więc zróbcie dobry uczynek.
                      Ale za to mam szklaną kulęwink lub coś w tym rodzajuwink
                      • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 19:21
                        o tę ikonkę chodzi big_grin ?
                        • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 19:39
                          Marudo tą też b.lubię, chodzi mi o tą z tym spojrzeniem spod "oka złego"wink jakby rozmach brała smile)
                          • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 20:03
                            taka suspicious ?
                            • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:11
                              O taka Marudo, właśnie takasmile.
                              Ja też się zgubiłam już.
                              • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 23:15
                                to musisz wpisać : > ( dwukropek i dziubek, tyko bez spacji )
                                • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:23
                                  Dzięki Marudasmile
                                  smile))))))))
                                  jak to zawsze nieoświecony człek w tym morzu techniki wink może się czegoś dowiedzieć ha ha ha
                      • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 22:02
                        Nikt do mnie nie pisze. Niestety.suspicious
                        • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:15
                          Silencjariusz, ej ej, chyba chwilowo (ikonka, co jeszcze jej nie mam) smile)))))))))))))
                          Gdzieś pisałeś, że owszem (piszą), a że na razie nic to inna sprawa.

• silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:26
                            Nie te co powinny piszą. A raczej pisały. Teraz już żadna nie pisze.
                            • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:37
                              Jak pisały to i znowu będą pisać.
                              Niestety, cierpliwość ćwiczyć trzeba, ba, ale to trudno tak...
                              • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:57
                                Nie będą. Nie ma co się oszukiwać.
                  • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 18:48
                    Dziękuję Ci marudosmile, to miłe, że się odezwałaś, napisałaś.
                    Nie będę już cytować - widzę to dokładnie tak samo jak Tysmile
                    Z wątkiem- to żart z dystansu i wiem, ze nic by nie dałsmile to oczywiste.
                    Zobaczę, ja to za nieśmiała jestem,może czasem coś skrobnę, żeby dać info zwrotne, pocieszyć, prawdę powiedzieć komuś miłą i takie tam.
                    Bo czasem jak niektórych czytam (i nie mam tej ikonki ha ha)
                    wink
                    • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 18:57
                      Ja też napisałem! Ja też napisałem!wink
      • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 13:48
        Mam zbożową. Nada się?wink
        • lesher Re: Co robić... 18.06.16, 14:19
          Prawdziwa, czarna, pachnąca. Z kopem smile
          Nie jakiś "wyrób czekoladopodobny" tongue_out
          • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:23
            Zbożowa też jest dobra.wink
    • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 13:43
      ...polubić to, że się nie chce ...
      albo
      ... taniec...tongue_out
      • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 13:47
        Już Księżnej mówiłem...tongue_out Taniec nie dla mnie. W lewym kolanie okrutnie mi łupie.suspicious
        • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 13:56
          smile
          Taniec trzeba odłożyć na dobry czas ...

• silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:12
            Wszystko co dobre to już było.tongue_out
            • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 16:01
              ...lepsze będzie smile
              Ps. tongue_out
              • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 18:57
                U Księżnej zapewne tak się stanie.tongue_out
                • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 19:25
                  Waćpan o dokończenie znanego wersetu jest proszony : Nie ma tego złego, co by ... tongue_out
                  • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 21:36
                    Co by gorszego nie zwiastowało.suspicious
                    • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 22:15
                      ...i było narzekać tongue_out ?
                      Trza sobie też czasami wybaczyć...-nawet lenistwo smile
                      • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 22:41
                        Ależ ja sobie wszystko wybaczam.tongue_out
                        • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 22:43
                          I mądry wieczorem jesteś smile
                          Ps. tongue_out
                          • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 23:06
                            Tylko wieczorem?suspicious Phi.tongue_out
                            • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 23:24
                              Wieczór to dobra pora na mądrości tongue_out
                              Nieprawdaż tongue_out ?
                              Ps. Czyja prawda?
                              • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 23:33
                                Myślałem, że mądrym się jest. A nie tylko bywa... wieczorami.tongue_out
                                • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 23:38
                                  Kartezjuszu, dobrze, że myślisz... wieczorem tongue_out
                                  • silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 10:36
                                    Staram się.tongue_out
                                    • ann.0 Re: Co robić... 19.06.16, 18:11
                                      Widzę tongue_out
                                      • silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 18:20
                                        I jak mi idzie?
                                        • ann.0 Re: Co robić... 19.06.16, 19:57
                                          Popracuj jeszcze nad biodrami tongue_out
                                          • silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 21:53
                                            W przód i w tył?tongue_out
                                            • ann.0 Re: Co robić... 19.06.16, 21:59
                                              Jaki taniec ćwiczysz tongue_out ?
                                              Obyś nie pomylił kroków tongue_out tongue_out tongue_out
                                              • silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 22:35
                                                Nie ćwiczę... Poćwiczyłbym.tongue_out Tradycyjny... Żeby nie powiedzieć, że pierwotny.tongue_out
                                                • ann.0 Re: Co robić... 19.06.16, 22:46
                                                  Znasz elementy tańca pierwotnego tongue_out ?
                                                  A pisałeś, że nie tańczysz tongue_out ..., oj, nieładnie tak kłamać tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 19.06.16, 22:53
                                                    Ok, przyłapałaś mnie.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 20.06.16, 09:17
                                                    Nic się nie stało tongue_out
                                                    Nieprawda tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 20.06.16, 16:40
                                                    Czyli, że jednak coś się stało?tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 20.06.16, 19:57
                                                    To moja nieprawda tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 20.06.16, 22:08
                                                    Spokojnie, przecież Ci jej nie zabieram.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 20.06.16, 23:28
                                                    Mogę się z Tobą nieprawdą podzielić tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 20.06.16, 23:31
                                                    No to śmiało.tongue_out
                                                  • sadgirl25 Re: Co robić... 20.06.16, 23:37
                                                    Można np.książkę poczytać albo posłuchać muzyki smile
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 21.06.16, 16:26
                                                    No niby można...
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 20.06.16, 23:47
                                                    Pierwsza nieprawda: opowiadasz bajkę na dobrą noc.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 21.06.16, 16:26
                                                    Druga to...?
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 21.06.16, 20:11
                                                    Druga nieprawda: nie lubisz Kupały tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 21.06.16, 21:44
                                                    Lubię.tongue_out Nie lubię walentynek.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 21.06.16, 23:28
                                                    Twoja prawda czy moja nieprawda?
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 22.06.16, 16:20
                                                    Ani to, ani to.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 22.06.16, 16:54
                                                    Czyli tamto tongue_out ?
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 22.06.16, 21:25
                                                    Zależy co masz na myśli.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 22.06.16, 21:52
                                                    Mam bezruch myśli tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 22.06.16, 22:13
                                                    Jam mam tylko bezruch.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 23.06.16, 21:31
                                                    O tej porze myślący jesteś?
                                                    Kartezjuszu tongue_out - o czy myślisz?
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 23.06.16, 21:36
                                                    O seksie.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 23.06.16, 21:56
                                                    I... szczery, i zdrowy jesteś tongue_out
                                                    Ps. Nie zapytam : czy chcesz o tym porozmawiać tongue_out ?
                                                    Ps.1 Nie tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 23.06.16, 22:00
                                                    Nawet chętnie.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 23.06.16, 23:12
                                                    Milczę tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 23.06.16, 23:23
                                                    No to i ja milknę. Bo przecież sam ze sobą gadać nie będę.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 13:52
                                                    To nie jest dobry pomysł tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 16:24
                                                    Gadanie ze sobą? Też tak uważam.:p
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 20:00
                                                    Nie ma innego wyjścia: od czego chcesz rozpocząć ten zawiły, skomplikowany temat tongue_out ?
                                                  • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 20:05
                                                    wetnę się tongue_out faktycznie jest zawiły i skomplikowany, bo np. ja już kompletnie nie wiem o czym gadacie suspicious
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 21:44
                                                    Teraz o seksie tongue_out
                                                    Na chwilę obecną cą są niezapisane stronice ...
                                                  • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 21:47
                                                    aha wink
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 22:06
                                                    Bo milczysz.tongue_out I o seksie rozmawiać nie chcesz.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 24.06.16, 23:03
                                                    Obicuje, będę aktywnie słuchać tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:21
                                                    Czyli musiałbym sam ze sobą gadać? No to jednak odpuszczę sobie monolog.tongue_out
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:28
                                                    Nie, że nie piszą suspicious smile, ale że chwilowo nic nie wynika w sensie związku, czy co tam Siljusz sobie życzy.
                                                    Tutaj, to oddechu nie masz od fajnych kobiet co masz na forum od lat. Więc jak nie piszą, jak piszą. Masz z kim gadać to się ciesz miast narzekać suspicious smile
                                                    smile
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 24.06.16, 23:30
                                                    Ale pomyliłamsmile)), wychodzę z Waszego wątku/rozmowy.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 24.06.16, 23:34
                                                    Trochę się pogubiłaś mam wrażenie w tym co napisałaś. Albo jakaś niespójność zaistniała. Bo skoro jak twierdzisz chwilowo nic nie wynika w sensie związku, to co ja tu robię od lat? Ta chwila trwa już długie lata proszę Kropki.suspiciouswink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 00:01
                                                    Ano zaistniała, z powodów czasowo-kolejnościowych (posty).
                                                    Teraz nie wynika , ALE MOŻE WYNIKNĄĆ, ot i cała niespodzianka życia.
                                                    Rozumiem rozgoryczenie i zniechęcenie.
                                                    Każdy ma dość takich sytuacji.
                                                    Poza tym Silowi to tak trudniej kobietę odpowiednią znaleźć niż Kowalskiemu, Sil wie dlaczego (pozytyw piszę).
                                                    Zatem jak się pojawi- to wtedy powiesz- trwaj chwilo trwaj smile
                                                    Nie rezygnuj, bądź aktywny, szukaj, jak masz gotowość i otwartość-znajdziesz.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 00:05
                                                    Sil nie wie dlaczego. Proszę jaśniej.smile
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 00:16
                                                    Nie trzeba się oszukiwać i choć trudne, trzeba czasem contra spem spero, jeśli wierzysz w miłość, prawdziwe uczucie.
                                                    Aaaa, to Silencjusz chce (już mój mózg nie myśli) tak żebym tu wypisała wyłuszczyła, bardzo chętnie (nie skąpię ludziom dobrych rzeczy o nich), ale naprawdę już mi się oczy kleją i komp.klaps.
                                                    Obiecuję odpis.
                                                    Słowo.
                                                    No sam Sil wie- osobowość, zalety ducha i charakteru, , etc. Ogólnie, bo padam.
                                                    Macham na dobranoc.
                                                    Słodki buziak dla Szarlotty, jakie to miłe i z tym co dobrego dzisiaj Sila spotkało życzę dobrej nocy.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 00:23
                                                    Dobranoc.
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 00:26
                                                    Dziękujęsmile
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 00:29
                                                    Nie ma za co przecież.smile
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 11:56
                                                    Ale to miłesmile
                                                    Dla każdego chyba, albo ja dziwna jestem.
                                                    Doceniajcie ludziki miłe drobne gesty, słowa, etc.
                                                    smile

• silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 12:27
                                                    A Ty Kropko jakoś jeszcze się nie przedstawiłaś.suspicious Więc może powiesz forumowym czytelnikom gdzie mieszkasz, ile wiosen sobie liczysz, jak tu trafiłaś itp. itd.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 13:01
                                                    Jak to jakośsuspicious smile) jeszcze się nie przedstawiłam?
                                                    Silu a cóż to etykietka, kogo to interesuje czy obchodzi, dystans mam do siebie i poczucie humoru (mam nadzieję smile))
                                                    taka jak Twoja, tylko miejsce inne. Więc bliżej mi do zim niż wiosen wink przynajmniej w metryce.
                                                    Po listach człeka też chyba można poznać, kto zacz? wink
                                                    Zawsze można do mnie napisać, na maila także.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 13:40
                                                    No przecież napisałem do Ciebie. Na forum.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 14:32
                                                    To tak jak i ja Sil uczynił wink
                                                    miejmy nadzieję z dobrowolnościsuspicious
                                                    Och, trza wiarę w ludzkość zachować... wink

• silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 22:48
                                                    Z dobrowolności. Przecież nikt mnie nie przymuszał.suspicious
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 22:59
                                                    No ja myślę, wolność jest smile, bo z przymusu grzeczności to się nie liczywink
                                                    Opowiadajcie co dalej w tej bajce, bo coś dzisiaj nie idzie....
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 23:04
                                                    Trzeba czekać aż Księżna coś skrobnie. Mam nadzieję, że będzie pikantnie.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:10
                                                    Ano. To Was poczytam jutro czy w wolnym czasie, jak coś ciekawego i śmiesznego.
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:08
                                                    I zobacz jaką dobrą zapraszającą wieść dostałeś od Szarlotkiwink

• silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 23:09
                                                    Ale że gdzie?
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:11
                                                    W te pędy do drugiego wątkususpicious smile))))))))))))
                                                    tam Ci Onasmile
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 25.06.16, 23:12
                                                    Szarlotka, znaczy sięsmile
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 25.06.16, 11:23
                                                    Podnoszę rękawicę, raz kozie...tongue_out
                                                    ..., więc od czego zaczniemy tongue_out
                                                    Ps. Liczę na wsparcie
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 12:34
                                                    Rozmowa o seksie jeszcze się nie zaczęła, a koza już się pojawiła.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 25.06.16, 14:08
                                                    Z rękawicą stoję w zagrodzie i odważnie zaczynam opowieść z podtekstem: Dawno dawno temu, za górami, za lasami ... tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 25.06.16, 22:47
                                                    Zaczyna się jak bajka. Co było dalej?wink
                                                  • maruda2 Re: Co robić... 25.06.16, 23:44
                                                    Wygląda na to, że skończyło się szybciej, niż zaczęło tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 26.06.16, 10:07
                                                    Seks bajeczny i z morałem ...tongue_out Sam chciałeś tongue_out
                                                    Dawno dawno temu za górami i lasami mieszkała niewiasta nieziemskiej urody..miała....., oczy były...., włosy... a kibić.... , poruszała się jak....
                                                    ( wypada Tobie o walorach kobiecego wdzięku pisać tongue_out ).... tongue_out ...-zostawiłam Ci wolne miejsca do uzupełnienia tongue_out
                                                    Ps. Gdybyś chciał opisać inne części ciała ( podbródek, rzęsy...., ...., ...., nie sprzeciwiam się tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 05.07.16, 16:31
                                                    Za dużo wolnych miejsc do uzupełnienia i wątek zgubiłem.wink
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 05.07.16, 21:55
                                                    Tralalalalallaalalalalalalala tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 05.07.16, 22:03
                                                    Coś taka rozśpiewana?
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 05.07.16, 22:08
                                                    Uzupełniłam tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 06.07.16, 16:24
                                                    Słabiutko coś.wink
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 06.07.16, 21:35
                                                    Wyśpiwałam pierwszą zwrotkę,Tobie zostwiłłam refren tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:27
                                                    Kiedy nie znam tej hmmm... piosenki?tongue_out
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:38
                                                    Chyba misję masz...
                                                    Patrz:inny wątek (konto) i kobieta na Podlasiu.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:43
                                                    Na doła nic nie poradzę... Do tego zamierza oszaleć. Zbyt ekstremalne jak dla mnie.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:48
                                                    Ano trudno, się mówi, szkoda że aż takie ekstremum.
                                                    Bo miejsca Twoje i może mogłaby fajna znajomość się zrodzić. A tak sad
                                                    A na doła to czasem niewiele potrzeba
                                                    wink

• silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:50
                                                    Pewnie facet ją zostawił albo coś podobnego.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:51
                                                    Nie wiemy.
                                                    Niekoniecznie.
                                                    Może ma dość samotnosci po prostu.
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 07.07.16, 16:52
                                                    Poczekajmy zatem i zobaczmy co napisze.wink
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:53
                                                    Można gdybać i zgadywać w nieskończoność.
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 16:53
                                                    To chyba dobra myśl, bo reakcja była, więc ok smile
                                                  • kropka_a Re: Co robić... 07.07.16, 17:00
                                                    Grunt, że obojętnie obok bliźniego nie przeszedłeś.
                                                    Zostanie Ci to policzone
                                                    smile
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 08.07.16, 22:36
                                                    To pewnie znasz :"Płonie ognisko...." tongue_out
                                                    Oddaję Ci mikrofon tongue_out

• silencjariusz Re: Co robić... 08.07.16, 22:56
                                                    Mikrofon to nie ode mnie pożyczałaś. Więc nie mi go powinnaś oddać.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 08.07.16, 23:42
                                                    Dobrze, scena jest Twoja i bez nikrofonu.
                                                    Ja w chórku i z mikrofonem....
                                                    Więc....zamieniam się w słuch tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 10.07.16, 14:52
                                                    Unikam publicznych wystąpień.wink
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 11.07.16, 21:51
                                                    A gotujesz? tongue_out
                                                    Ps. Odpuszczam śpiew, taniec, ale ...tongue_out
                                                    Ps1 Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze prasowanie...tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 11.07.16, 22:12
                                                    Gosposia szukasz?tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 14.07.16, 23:13
                                                    A taaaak, nie mogę tongue_out ?
                                                    Będę siedzieć sobie wygodnie w fotelu a obiad Gospoś będzie gotował..., potem przejdzie do prasowania..., mycia okien, ..., a ja siedzę i patrzę....i nawet się uśmiecham do Gosposia...tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Co robić... 14.07.16, 23:31
                                                    Tylko uśmiechasz? I nic więcej?wink Gospoś tak długo nie wytrzyma.tongue_out
                                                  • ann.0 Re: Co robić... 14.07.16, 23:50
                                                    Mogę pogrozić jeszcze palcem, gdy nie przejdzie testu "białej rękawiczki' tongue_out
          • nerw_rdzeniowy Re: Co robić... 18.06.16, 21:44
            Każdy szanujący się stary kawaler nie ma pojęcia o tańcu
            • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 22:17
              Dobrze ukryta ironia wink
              • nerw_rdzeniowy Re: Co robić... 18.06.16, 22:40
                ee to jeśli już to autoironia znam paru starych kawalerów i to nasza wspolna cecha
                • ann.0 Re: Co robić... 18.06.16, 23:43
                  To trzeba to zmienić-czas najwyższy wink
            • tapatik Re: Co robić... 24.06.16, 15:08
              nerw_rdzeniowy napisał(a):

> Każdy szanujący się stary kawaler nie ma pojęcia o tańcu

Wiedziałem, że coś spitoliłem, ale nie wiedziałem co.
              Wystarczy udawać, że się nie umie, czy trzeba połamać gnaty?
              • maruda2 Re: Co robić... 24.06.16, 18:20
                myślę, że deptanie po nogach partnerki wystarczy wink
    • a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:16
      Dzisiaj tak właśnie mam, nad morze miałam jechać, ale mi się nie chce.
      Jak nic się nie chce Silu, dobrze wejść tutaj i zobaczyć, że sa ludzie, którym się nie chce jeszcze bardziej... wink
      W ogóle kiedy mi źle lubię Cię poczytać...
      • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:18
        Ja bym może i coś porobił, ale do tego to kobieta potrzebna.wink
        • a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:20
          Silu, Ty masz takie potrzeby? Zdecydowanie za rzadko Ciebie w takim razie czytam... wink
          • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:23
            To bardzo dobrze, że rzadko mnie czytasz. Znaczy, że rzadko jest Ci źle.wink
            • a.g.l.a.j.a Re: Co robić... 18.06.16, 14:27
              Ale gdybym przeczytała, że "nasz" /pozwolę sobie Ciebie tak nazywać, bo jesteś naszym dobrem narodowoforumowym wink/ zatwardziały stary kawaler odczuwa takie potrzeby to źle by mi nigdy nie było... bo znaczy, że świat się zmienia, mężczyźni się zmieniaja wink
              • silencjariusz Re: Co robić... 18.06.16, 14:32
                No ok... Stary. Ale jaki ja tam zatwardziały kawaler? Żaden. Jeno cóż ja poradzę, że mnie żadna nie chce? Wszystkie tylko by wielkich miastach chciały mieszkać...
                • lesher Re: Co robić... 18.06.16, 14:55