baranek_1983 12.05.07, 23:23 Tak sie zastanawiam jak okreslibyscie drogie panie przystojnego faceta. Tak z ciekawosci sie pytam bo nie wiem czy jestem przystojny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Przystojny??? 13.05.07, 09:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=62148653&a=62192128 Odpowiedz Link
nuova Re: Przystojny??? 15.05.07, 22:28 jak zwykle mam na myśli, ze to jest pojecie względne. poza tym nawet jesli ktos w moim przekoaniu jest przystojny, to wcale nie musi znaczyć, ze chciałabym z nim być, wcale nie musi oznaczać, ze bede dążyła do utrzymywania kontaktu z nim. mam patu genialnych kumpli, którzy nie są jakos kosmicznie przystojni, ale są śmieszni, pomocni, pomysłowi, otwarci, idt i za to ogromnie ich lubię, daże symaptią i lubie z nimi przebywać. To gwoli uzupełnienia mojej wcześniejszej wypowiedzi Odpowiedz Link
boszka5 Re: Przystojny??? 15.05.07, 20:59 Przystojny???::: Oczy???Kultura osobista???Równowaga tego co wewnątrz z tym, co na zewnątrz???Temperatura ciała jaką wysyłasz w kontakcie z drugim człowiekiem???Osobowość???Barwa głosu??? Resztę można- dopracować,poprawić,upiększyć.(Z racji wieku tak wygląda mój opis "PRZYSTOJNIAKA") Odpowiedz Link