edyta5551 26.06.07, 19:05 Mam mase znajomych, wszyscy sparowani, jako singielka nie mam z kim spedzic dlugich wakacji. Samotne wyjazdy odpadaja, fatalnie to znosze. Co wy robicie w takich sytuacjach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruz7 Re: samotne wakacje 26.06.07, 20:20 Też mam trochę znajomych i nawet rozważam ostatnio pewną propozycję. Nie lubię smażenia się na plaży i ewentualna towarzyszka nie zaradzi nic temu. Ponieważ chcę pojechać na wschód jadę tam samemu pełen optymizmu. Tylko to pomaga przetrwać chwile samotności w takich podróżach. Odpowiedz Link
baltazar.sk Re: samotne wakacje 26.06.07, 20:34 jadę do lasu... rowerem... chłonę przyrodę wszystkimi receptorami... albo... plaszczę tyłek przed kompem (tak jak teraz) i wypisuję swoje fantazje na forach Odpowiedz Link
aretah Re: samotne wakacje 26.06.07, 21:10 Dzielę wakacje na etapy. trochę z rodzicami. trochę z przyjaciółmi. trochę sama... a w sumie to czas ucieka tak szybko, ze zanim się obejrzę będzie po wakacjach. Odpowiedz Link
boszka5 Re: samotne wakacje 26.06.07, 22:44 NIE mam takiej sytuacji.W odróżnieniu do Ciebie mnie brakuje czasu i kasy ,muszę często odmawiać spędzenia wspólnych wakacji,ale zawsze gdzieś się wybieram w podróż(z dziećmi,lub bez nich).Jest klub SINGLI gdzie organizują wspólne wyjazdy.Może zacznij razem z nimi. Odpowiedz Link
baltazar.sk Re: samotne wakacje 27.06.07, 02:06 a gdzie jest taki klub? Znasz może namiary? Odpowiedz Link
zgryzliwa Re: samotne wakacje 28.06.07, 13:38 Jeśli chodzi o wyjazdy wakacyjne, to w kilku miejscach natknęłam się na pozytywne opinie o www.siglerelax.pl (choć niekiedy ceny porażają). Nie wiem, skąd jesteś, ale w Poznaniu rozkręca się Strefa Singla - też mają jakąś ofertę wakacyjną, ale raczej krótkie kilkudniowe wypady. Odpowiedz Link
baltazar.sk Re: samotne wakacje 28.06.07, 18:41 Cóż... Dziękuję ci serdecznie za info... ale chyba nie skorzystam... Powodem jest czasoprzestrzeń.... Mieszkam w puszczy pod Tczewem (woj. gdańskie), z dala od cywilizacji - nawet zasięgu GSM nie mamy Odpowiedz Link
zgryzliwa Re: samotne wakacje 29.06.07, 15:13 To są jeszcze takie cudne miejsca out of reach? Zazdroszczę )) Odpowiedz Link
boszka5 Re: Podaje namiary....... 29.06.07, 20:49 aby uzyskać informacje o imprezach i spotkaniach SINGLI wejdź na stronę www.polowki.pl kontakt: e-mail office@polowki.pl Odpowiedz Link
virus_sld a coz to sa wakacje ??? 01.07.07, 12:11 ... w pogoni za wszystkim brak wakacji .. Odpowiedz Link