irena815 29.06.08, 21:02 z którymi bym mogła się spotkać,porozmawiać,spędzić wolny dzień od pracy.Prosiłabym,żeby były to osoby dojrzałe,rozsądne.Mogą to być zarówno kobiety,jak i mężczyźni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Szukam przyjaciół 29.06.08, 21:14 No tak Irenko, ale chyba powinnaś napisać coś więcej? Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 29.06.08, 21:24 faktycznie,masz rację,ale ja jestem pierwszy raz na takim forum i pogubiłam się pisząc.Dzięki za pomoc.Otóż mam 50 lat,mieszkam na południu Polski,i szukam znajomych.Nie szukam męża,bo mam dość tego,ale chcę nawiązać kontakt z ludźmi wartościowymi,zbliżonymi wiekowo.Może w przyszłości dojdzie do spotkania,aby wypić wspólną kawę. Ja dzięki mężowi,straciłam przyjaciół,bo nie wiem dlaczego,ale nie dopytuję się.Widocznie tak musi być.Może tyle na początek,a Tobie gapuchna ślicznie dziękuję i pozdrawiam bardzo serdecznie. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Szukam przyjaciół 29.06.08, 21:49 Och, to masz ciężkie chwile za sobą. Ale nie przejmuj się. Tutaj są fajni ludzie. Poszperaj trochę na forach, zobaczysz, wiele sie dzieje. nie ze codziennie, ale dzieje się! Też pozdrawiam serdecznie. Bardzo chętnie bym się z tobą kawy napiła, tyle że ja bardziej z centrum, czy moze nawet i północy polski jestem, ale .... przecież świat jest mały! Irenko, do dzieła! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zelda50 Re: Szukam przyjaciół 30.06.08, 14:35 Tez napilabym sie z toba kawy,na tym forum poznalam super przyjaciolke,moze Tobie tez sie uda.Pozdrawiam.Zelda Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 30.06.08, 20:17 zelda50-dzięki,myślę,że poznam kogoś wartościowego.Pozdrawiam Odpowiedz Link
dor-ti Re: Szukam przyjaciół 30.06.08, 21:32 A ja mieszkam mieszkam w środku )) między południem a centrum. Na pewno poznasz sporo miłych,wartościowych ludzi.Powodzenia i pozdrawiam. p.s. ja jestem raczej gadułą, jak już kogoś poznam to praktycznie buzia sie nie zamyka ))...tylko zawsze to trochę trwa... Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 30.06.08, 21:43 Muszę Cię zmartwić,że ja też lubię sobie pogadać.Wyobrażasz sobie nas obie?hihihihi Pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link
szyszkasosny Re: Szukam przyjaciół 30.06.08, 23:45 Ja też z południa i wiekowo podobnie...Pozdrawiam. Rozejrzyj się trochę jeszcze na forum tu i ówdzie, np w grupach rówieśniczych, a najlepiej załóż sobie wizytówkę. Byłoby mi miło poznać i pogadać. Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 01.07.08, 18:32 mnie również milo by było poznać Ciebie,ale ja nie wiem ,jak to się zakłada tę wizytówkę,bo to moje pierwsze kroki na forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link
dor-ti Re: Szukam przyjaciół 02.07.08, 21:09 irena815 napisała: > Muszę Cię zmartwić,że ja też lubię sobie pogadać.Wyobrażasz sobie nas > obie?hihihihi Pozdrawiam bardzo serdecznie myślę, że jakoś dałybyśmy radę....bo na początku znajomości zachowuję umiar w gadulstwie wolę posłuchać, co nie zaprzeczam, może przyjść mi z trudem hi hi hi hi Ale lubię dowiedzieć się o rozmówcy tyle ile mogę i ile sam chce powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 02.07.08, 22:08 Myślę,że byłybyśmy dobrymi koleżankami.Szkoda,że taka odległość między nami.Pozdrawiam Odpowiedz Link
dor-ti Re: Szukam przyjaciół 04.07.08, 10:15 irena815 napisała: > Myślę,że byłybyśmy dobrymi koleżankami.Szkoda,że taka odległość między > nami.Pozdrawiam Ale napisać parę słów zawsze można )np jeśli masz GG ewentualnie zostanie poczta mailowa Pozdrawiam. Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 09.07.08, 15:56 Cześć.oczywiście,że możemy korespondować ze sobą.Moje gg11360167.Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
salsa13 Re: Szukam przyjaciół 04.07.08, 10:24 irena a w jakim województwie mieszkasz? ja na Śląsku Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 04.07.08, 23:46 ja też na śląsku i to górnym,a Ty?Jutro mamy spotkanie w Katowicach,zapraszam Odpowiedz Link
salsa13 Re: Szukam przyjaciół 05.07.08, 00:02 oj irena, przecież to moja ekipa, którą znam)) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Szukam przyjaciół 05.07.08, 15:54 nie dzisiaj nie dam rady idę na mecz do spodka Odpowiedz Link
paprotka48 Re: Szukam przyjaciół 05.07.08, 19:47 Witam Cię pięknie Południe Polski,to w sam raz dla mnie. Też jestem samotna (w separacji-mąż mnie wymienił na inny (nie mylić z nowszym) model. Mam 49 lat i od ponad dwóch lat żyje sobie sama,ale już nie rozpaczam. Jestem bardzo pogodną i dowcipną osobą. Mam liczne grono przyjaciół,ale tych nigdy nie jest za wielu, więc zaglądam sobie od czasu do czasu na to forum z nadzieją,że może tutaj poznam Kogoś wartościowego,miłego i serdecznego. Cóż,w naszym wieku trudno nawiązuje się nowe znajomości, ale ja jestem dobrej myśli. Chętnie porozmawiam również z panem w zbliżonym do mojego wieku. Pozdrawiam Wszystkich bardzo cieplutko i życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 05.07.08, 20:53 Ja również się cieszę,uwielbiam poznawać nowe osoby,a jeszcze wesołe,to super.Ja mieszkam w Katowicach,a gdzie Ty?Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
salsa13 irena:-) 06.07.08, 15:28 to ja prosto po meczu /NASI GÓRĄ!!!/ w środku nocy plątam się po Katowicach i biegnę na spotkanko a Ty się ulotniłaś)) wiem... siła wyższa, ale kolejne już w planach Odpowiedz Link
irena815 Re: irena:-) 08.07.08, 20:08 Witaj.Najmocniej Cię przepraszam,ale siły wyższe nie pozwoliły mi dłużej spędzić czasu w towarzystwie.Nawet nie wiesz,jak mi przykro.Myślę,że już niedługo się spotkamy.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Odpowiedz Link
paprotka48 Re: Szukam przyjaciół 06.07.08, 20:11 Witaj Irenko Ja mieszkam w Częstochowie. Cieszę się,że odpisałaś na mój liścik. Dziś byłam niezwylke zajęta - miałam przemiłą wizytę mojego serdecznego Przyjaciela,który jest dla mnie oparciem w życiu i bardzo dobrym, i wartościowym człowiekiem. Gościć go u siebie jest największą przyjemnością. Jutro zajrzę na to forum po południu i będzie mi bardzo miło,jeżeli napiszesz coś do mnie. Irenko, życzę Ci dobrej,spokojnej nocy i kolorowych snów. Wszystkiego najpiękniejszego Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 08.07.08, 20:05 Witaj paprotko.Przepraszam,że prędzej nie odzywałam się,ale byłam na wyjeździe. Mieszkasz w bardzo pięknym mieście.Częstochowa bardzo mi się podoba.Przynajmniej dwa razy w roku odwiedzam Ją. U mnie dzień jak co dzień. Cieszę się,że masz takiego wiernego przyjaciela,na którym możesz polegać. Idę się szykować do snu,bo o 5.00 muszę wstać.Życzę Ci miłych snów oraz udanego dnia. Odpowiedz Link
szyszkasosny Re: Szukam przyjaciół 07.07.08, 07:37 Jak tam spotkanie Irenko? Wyczytałam,że się spotykacie, ale nie mogłam się doszukać inf., gdzie. No i zawsze mam obiekcje co do wieku, czy nie jestem zbyt "dorosła" na grupę katowicką. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Szukam przyjaciół 07.07.08, 09:01 oj szyszka ale wymysliłaś a co ma wiek do spotkania? przedział wiekowy na spotkaniu 20+ - 50+ Odpowiedz Link
salsa13 Re: Szukam przyjaciół 08.07.08, 21:08 skoro Ty tam byłaś i ja też, to znaczy, że przedział dobry następnym razem nam się uda)) mieszkam kawałek od Katowic, jednak praktycznie raz w tygodniu tam jestem Odpowiedz Link
irena815 Re: Szukam przyjaciół 08.07.08, 20:13 Spotkanie było cudowne,chociaż musiałam wcześnie opuścić towarzystwo ze względów prywatnych.Ale nie żałuję,że byłam i poznałam przemiłe osoby.Ja mam 51 lat,także nie wiem,czy zaliczasz mnie do małolat?Jeśli tak,to bardzo się cieszę.A powiedz,czy Ty też jesteś z okolic Katowic?Pozdrawiam Odpowiedz Link
paprotka48 Re: Szukam przyjaciół 08.07.08, 21:38 Witaj Irenko Cieszę się,że bywasz w Częstochowie. Kiedy następnym razem będzie Ci po drodze,daj znać - - z wielką przyjemnością spotkam się z Tobą. Miałam trudny dzień i też idę już spać,bo wstaję do pracy bardzo wcześnie tj. 3.00. Jutro napiszę więcej. Życzę Ci dobrej nocy i pięknych snów pa,pa Odpowiedz Link