sacrum3791 08.08.08, 19:51 Siedzę przed kompem, gram w warcaby a mam taką ochotę pograć w coś ale w większym gronie, dosłownie w cokolwiek, tez tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidmo76 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 19:57 W warcaby?Nie dobrze może lepiej w coś ostrzejszego może wiedźmin lub call of duty4. A ja mam ochotę w większym gronie po spożywać etanol. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
salsa13 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 20:04 ja mogę z Wami i zagrać i spożyć Odpowiedz Link
komodo.kr Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 20:36 salsa13 napisała: > ja mogę z Wami i zagrać i spożyć zagrać, spożyć i coś spalić Odpowiedz Link
anirat Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 20:28 Nie ja tak nie mam jakos nie bardzo lubie jakiekolwiek gry, ja na kawke bym poszła Odpowiedz Link
jo.versa Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 21:54 ale żeś tytułem narobił mi ochoty na jakieś kręgle... a na razie chyba poprzestanę na chińczyku na kurniku Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:08 Kręgle o tak np ok 3 godzin fajna zabawa! Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 22:09 A ja w życiu jeszcze nie grałam w żadną grę komputerową. czy mnie coś ciekawego ominęło? Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:05 Witaj, gapuchno, ominęła Cię rywalizacja po prostu. Czasem takie warcaby mocno wciągają, a czasem frustrują jak sie trafi 3 razy na mocnego przeciwnika! Zawsze możesz sprobować. www. kurnik.pl Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:23 To jak mnie sacrum oświecie, to spróbuje... Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:37 moja droga jestem pewien, że nie potrzebujesz przewodnika a sądząc po ilości osób zalogowanych na kurniku te gry planszowe maja duże wzięcie, do tego stopnia, że zalogowanie się tam i stworzenie swojego nika czasem sprawia problem. Ja tam grywam w literki i warcaby, ktoś tu powiedział, że w chińczyka. Kurnik cieszy się dużą popularnością. Wspomniałaś o bilardzie i kręglach? Ja właśnie ok. 40 min temu przechodziłem koło sali bilardowej i teraz kombinuję kogo by namówić na ten sport, sala bardzo kameralna obrazu włączyły mi się wspomnienia . Ps. pisząc, że nie potrzebujesz przewodnika mam na myśli to, że na pewno dałabyś sobie radę Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 10:14 Mój drogi, a ja jestem pewna, ze na początku jednak potrzebuje przewodnika Bilard - znam tak mniej więcej, kręgle jeszcze nigdy i też bym chciała! Hi hi hi...możesz mnie namówić, tylko prawdopodobieństwo tutejszych kontaktów zakłada, ze dzieli nas jakieś średnio 350 kilometrów.... Więc jak ja rzucę bilą, to za trzy dni dopiero dojdzie do ciebie... Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 15:52 No właśnie, internet zbliza ludzi mogą wymienic mysli ale tego, że są daleko od siebie tego sie nie da ominąc. Życie! A jak Twoje wakacje? Miałas już urolp, jak je spędzałaś? Ja byłem na spływie kajakowym po Rospudzie,,,, wciągnęło mnie do tego stopnia , że jeśli nie będę miał lepszego pomysłu za rok wybiorę sie na spływ do Litwy. Litwa zawsze była na mojej liście życzeń v.tarnowski@wp.pl Odpowiedz Link
dor-ti Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:21 gapuchna napisała: > A ja w życiu jeszcze nie grałam w żadną grę komputerową. czy mnie coś ciekawego > ominęło? Gapuchna to może spróbuj mnie sie nawet podobało a grałam w WoW-a Nie grałam nigdy w kręgle ani rzutki i ciekawa jestem jak by mi poszło a szczególnie te kręgle jakoś tak mnie pociągają.. hmm...Ale moze kiedyś spróbuję Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:24 Ja grałam w bilard, ale tak prawdziwie, a ciągną mnie kręgle. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 02:02 gapuchna ty do łóżeczka a nie wspominasz stare czasy. Ty maż wyzdrowieć,naród czeka, Odpowiedz Link
graf1981 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 16:00 a ja mam hopla na punkcie bilarda i kiedyś sobie kupię prawdziwy dębowy stól bilardowy pełnowymiarowy, a co! Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 10:10 Dorti! to musimy się umówić i razem pograć. Wtedy to będzie przyjemne. Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 08.08.08, 23:13 A salsie 13 przyznajemy gwiazdkę za zapał, chęć udziału w zawodach . I medal za to , że nie pali! Odpowiedz Link
vidmo76 Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 01:46 Boże co za nuda chwila jakie gry,vidmo niema i co się dzieje,kręgle warcaby i inne bzdury. Byłem nałogowym graczem na pc i może jestem jak w coś grać to pytać się mnie proszę,wiedźmin ,kall of duty,gothic 3, ale żeby w to grać trzeba mieć kartę graficzną dość dobrą i chodziarz 1GB ramu. A z tego co widzę zapomnieć możecie o takiej sprawach. Ale ogólnie chyba jest dobrze,wróciłem z imprezy i nudno tam było,wolę waszę towarzystwo. Odpowiedz Link
gapuchna Re: bilard, rzutki, kregle itd. 09.08.08, 10:11 O! to ja myślę, ze to jednak nie jest wcale dobry objaw Vidmo, naprawdę...wcale... Odpowiedz Link