aniuta75 Re: Hart of Dixie :) 03.10.12, 09:42 Ahhhh spóźniłam się o 10 minut . Tez ciekawa jestem . Odpowiedz Link
yvi1 Re: Hart of Dixie :) 03.10.12, 10:10 Wiem ,tylko humor mam dzisiaj dobry. U nas dzien wolny,ale maz idzie do pracy to sobie w spokoju moje serie poogladam. Milego dnia! Odpowiedz Link
rodzynia Re: Hart of Dixie :) 03.10.12, 22:56 fajny odc sezon w dobrym kierunku się zaczyna ) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Hart of Dixie :) 04.10.12, 14:15 A ja już nie, bo ma ciekawość została zaspokojona . Jest lepiej niz dobrze, podobało mi sie baaaardzo . Odpowiedz Link
paulka25 Re: Hart of Dixie :) 04.10.12, 16:16 Mnie też się baaaaardzo podobało. Sezon zapowiada się naprawdę nieźle Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Hart of Dixie :) 05.10.12, 16:03 Czy ja wiem... Strasznie babski ten odcinek Ale pośmiać też się było z czego Całe szczęście, że jak na razie "wybrała" Wade'a, bo przez to jest dużo ciekawiej niż nudnego prawnika. Z prawnikiem raczej zbyt szybko razem nie będą - bo na tym opiera się cały serial - że niby jest chemia, ale nie mogą być razem, bo "coś" Jakby byli już razem, to by się serial zakończył, albo totalnie padł poziomem (powielany schemat w niemal każdym serialu gdzie jest para między którą iskrzy!). Odpowiedz Link
ka_thy Re: Hart of Dixie :) 05.10.12, 17:13 No to se zaliczyłam spojlera Ale Wade'a? Przecież on przy niej to jak jaskiniowiec Odpowiedz Link
paulka25 Re: Hart of Dixie :) 05.10.12, 17:39 No ja raczej liczę na to, że tym, z którym ostatecznie ma skończyć Zoe jest Wade Więc na razie są przyjaciółmi z benefits, potem pewnie Zoe będzie z beznadziejnym i bezpłciowym George'em aż ostatcznie i na forever będzie z Wade'em Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Hart of Dixie :) 05.10.12, 18:00 Z pewnością przez parę odcinków będzie i Georgem Ale śmieszne było to jej tłumaczenie, aby Goerge pochodził sobie na randki (z innymi!), a kiedyś może się zejdą haha Niby ona go kocha, niby on ją kocha, ale... wyszukiwanie idiotycznych powodów, aby nie być razem. Naprawdę idiotycznych ! Odpowiedz Link
ka_thy 2 11.10.12, 22:32 Durnowaty ten serial się robi i już. Dałam se siana po 18 minutach odcinka. Nie ma nic bardziej infantylnego niż oglądanie dwóch dorosłych facetów dających sobie rady jak wyrywać laski. I to z powodów równie infantylnych. Oglądam trochę tych seriali i mam wrażenie, że nastolatki w tych nastolatkowych serialach zachowują się bardziej dojrzale niż dorośli bohaterowie w serialach takich jak Hart of Dixie. A żeby nie było że tylko narzekam idę do wątku Castlowego Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 24.10.12, 08:43 ka_thy napisała: > Durnowaty ten serial się robi i już. A mnie wkurza zachowanie Zołi w stylu "pies ogrodnika". Jak ją pięknie podsumował Wade "nikt nie może uprawiać seksu bez recepty dr Zoe Hart" O co tej babie właściwie chodzi? Odpowiedz Link
paulka25 4 24.10.12, 08:28 Perypetii randkowych Goldenboya ciąg dalszy. Nie byłam jego fanką w poprzednim sezonie ale teraz to już zaczynam mieć na niego alergię. Za to coraz bardziej podoba mi się Lemon No i robi się coraz bardziej serious między Zoe i Wade'em. Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4 26.10.12, 00:33 Wade i Zoe ,swietna para,wolalabym zeby zapomniala o Georg'u Lemon super,nareszcie nie bajkowa Bell,tylko kobieta z krwi i kosci Lavon super,tylko gdzie jest jego aligator? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4 26.10.12, 10:18 gordza to w ogole mozna by sie pozbyc.. albo go spiknac z zoe i zrobic z tego totalna pomylke. mam wrazenie ze zalozenie bylo takie zeby jednak dzordza i zoey ciagnelo do siebie..ale ich nie ciagnie no Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 26.10.12, 12:23 ilekobietamalat napisała: > mam wrazenie ze zalozenie bylo takie zeby jednak dzordza i zoey ciagnelo do siebie..ale ich nie ciagnie no A może to nie Zołi nie ciągnie do Dżordża, tylko WAS do niego nie ciągnie ? A ja obwiam się, że pani doktor na swojego męża wybierze jednak obytego pana prawnika (pomimo że jest trochę ciapą w stosunkach damsko męskich) niż wyrobionego lovelasa, ale za to prostaka bez wykształcenia. Jeśli myśli o przyszłości, stabilizacji, rodzinie to wybierze Dżordża, a jeśli chodzi jej o chemię i bzykanko - to Wade'a. PROSTE Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4 26.10.12, 14:35 owszem nas(a przynajmniej mnie) ciagnie;> ale jako specjalista od watkow romantycznych we filmach serialach, bo w koncu widzialam je wszystkie! smiem twierdzic, ze łejda za bardzo rozbudowali, co by go odepchnac. jeszcze zaraz pokaza ze jest wrazliwy ze mu zalezy.. takiej postaci nie daje sie potem kosza, nie ma mowy Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4 26.10.12, 16:02 No ale Wade ma temperament i moze sie jeszcze z pare razy z Zoe poklócić,ale przyjedzie jakis dawny wielbiciel jej albo jego. Mam nadzieje,ze faktycznie na koncu nie bedzie Zoe i George ,bo za bardzo slodkawo by bylo. Za to Lemon i Lavon to jest to co by mnie ucieszylo.George mogl by jakas inna Bell sobie znalezc albo wyjechac do Australii... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 27.10.12, 18:26 Oooo tak Lavon i Lemon to jest coś co by mnie bardzo ucieszyło . Odpowiedz Link
paulka25 Re: 4 27.10.12, 01:07 W sumie to już parę razy pokazali, że Wade nie jest taki głupi na jakiego pozuje, że potrafi się troszczyć o osoby na których mu zależy. Teraz jeszcze do kompletu trzeba zaprezentować, że chce się dla Zoe zmienić, nabrać ogłady, może usamodzielnić się itp. i już mamy materiał na męża jak się patrzy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 27.10.12, 18:28 Dokładnie . Zresztą nawet miał plany otworzenia swojego baru . Tylko kurcze nie pamiętam co się z tymi planami stało hmmm.... Odpowiedz Link
paulka25 Re: 4 27.10.12, 22:48 Nie wygrał 5 kawałków za wyścig bo Zoe się uganiała za Georgem zamiast pomagać a potem podpadł babce od kredytów. A może odwrotnie Odpowiedz Link
paulka25 Re: 4 27.10.12, 01:16 No mnie nie ciągnie. I nawet nie chodzi tu o fizyczność aktora bo mimo, że zupełnie nie jest w moim typie to np. w The Good Wife mi się podobał. A tu nie leży mi kompletnie postać. Niby prawnik, co sugeruje, że ma coś w głowie ale wiele razy zachowuję się głupiej od tego pozornie prostego Wade... I w ogóle jest tak totalnie bezjajeczny a przez to wręcz aseksualny. Nie wiem czy taki był zamysł czy tak "wyszło w praniu". Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 27.10.12, 18:38 paulka25 napisała: > Perypetii randkowych Goldenboya ciąg dalszy. Nie byłam jego fanką w poprzednim > sezonie ale teraz to już zaczynam mieć na niego alergię. W sumie ja też nie jestem jego fanką. Tylko chyba zapominamy czasem, że on nie pamięta po prostu jak sie randkuje, bo był 15 lat z jedną kobietą . Dla mnie to jest wytłumaczenie, że po prostu nie wie jak to się robi . Plus do tego wpadki, które się zdarzają dla podkreslenia, że nie łatwo znaleźc drugą Lemon czy Zoe . Odpowiedz Link
paulka25 Re: 4 27.10.12, 22:52 No jakieś wytłumaczenie to jest. Ale facet, który do randkowania zabiera się jak do pier...enia jeża to dupa a nie facet Odpowiedz Link
aniuta75 5 02.11.12, 17:38 Nooo w końcu Dżordżu pójdzie na boczny tor . Niech sobie pije drinki z dziewczyną od piwa . Lemon zazdrośnica . Na początku mnie irytowała a teraz ją lubię . Ciekawe tylko czy Lavon przejrzy na oczy . Albo może raczej na serce . No i Wade + Zoe na końcu - miodzio . Odpowiedz Link
paulka25 Re: 5 02.11.12, 20:48 Ja mam nadzieję, że Dżordżu pójdzie na boczny tor bo cały ten wątek trójkącika miłosnego jest według mnie najsłabszą rzeczą w tym sezonie. Tym bardziej, że wytłumaczenie Zoe dlaczego nie mogą być z Dżordżem razem jest dla mnie niedorzeczne i niewiarygodne. Wątek Lemon jest naprawdę fajny. Myślę, że całe to ślubne fiasko wyszło tej postaci na dobre. No i ciekawe czy coś jednak będzie się działo między nią a Lavonem. A Wade. Ach ten Wade.... W garniturze prezentuje się fantastycznie. A jego walka z pokusami w postaci zdzirowatych pielęgniarek bezcenna Odpowiedz Link
aniuta75 6 19.11.12, 11:19 No i Lavon wygrał wybory . Kura do głosowania rulez . Lemon mi szkoda... No i co ona teraz będzie robiła, jak po wyborach już i kampanii nie trzeba robić? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 19.11.12, 12:02 aniuta75 napisała: > No i Lavon wygrał wybory . Kura do głosowania rulez . Bitwa na drągale też była by niezła ! > Lemon mi szkoda... No i co ona teraz będzie robiła, jak po wyborach już i kampanii nie trzeba robić? Znajdzie sobie jakies inne wycinanki Albo wróci do domu jako gosposia/kucharka Dobrze, że nic nie wyszło z romansu Georga z tą czarną. Bo wyjątkowo nieurodziwą aktorkę wybrali i musiałem się bardzo zmuszać, aby na nią patrzeć. Już te jego wcześniejsze lale były dużo lepsze (oby tylko nic nie mówiły! haha). A może zaszaleje z fryzjerką w przyczepie...? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 19.11.12, 14:11 A fryzjerka w ostatnim mentaliście pogodynkę grała zdaje się . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 19.11.12, 15:01 Ja mam odcinek Mentalisty w plecy. Dopiero o porwaniu oglądałem. Odpowiedz Link
paulka25 Re: 6 20.11.12, 17:44 Spojlery mi powiedziały, że Lemon będzie teraz chciała zostać biznełumen Odpowiedz Link
aniuta75 2x07 24.11.12, 22:06 Czuję pewien niedosyt, czegoś mi zabrakło. Ale i tak mi sie podobało . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 2x07 26.11.12, 17:02 Wade piekacy ciastka,wymiata.Ja tez chce takiego ! Musze przyznac,ze coraz bardziej mi sie podoba . Odpowiedz Link
rodzynia 2 sezon 11.02.13, 20:45 Oglądacie jeszcze? Ja dalej jestem fanką Zoe i Wade bardzo fajna para, ale George też jest ostatnio zabawny Natomiast Lemon znowu irytująca a tak w ogóle wróciłam do wątku, bo na ich fanpejdżu pojawiły się ta focia Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 sezon 13.02.13, 09:38 rodzynia napisała: > Natomiast Lemon znowu irytująca W tym serialu chyba wszystkie panie są irytujące Czy naprawdę wszystkie muszą być idiotkami z piszczącymi głosikami? > Odpowiedz Link
ka_thy Re: 2 sezon 13.02.13, 18:26 galaxian1 napisał: > W tym serialu chyba wszystkie panie są irytujące > Czy naprawdę wszystkie muszą być idiotkami z piszczącymi głosikami? Niedoszła pani burmistrz była fajna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 sezon 13.02.13, 17:33 Mmmmmmmmmmmmmmmm ale fajniusi Wade . Ja tyż fanka . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 2 sezon 15.02.13, 12:26 Coraz fajniej tam w Bluebell,Wade jest super,George normalnieje i Lemon wreszcie do starej formy wraca.Ach pomieszkalabym tam sobie,obok Wade i z takim burgermeistrem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 sezon 15.02.13, 17:39 A ja to powiem że burmistrz to niezły romeo i casanova! Co 2 odcinki to z inną pannicą się zadaje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 15 27.02.13, 14:48 Tak jest, durny, głupi, prosty kmiot ! I czemu pani doktorka ma chcieć z nim być ? Nawet jeśli on ją dobrze "bzyku bzyku", to długoterminowo to trochę zbyt mało zalet Więc wiadomo, że w końcu będzie z Dżordżem. Który tymczasem, bez Limonki, stał się lepszy. A Limonka nadal jak była durna, tak jest Odpowiedz Link
yvi1 Re: 16 02.03.13, 20:54 Typowy facet Ma dobrze i sobie nie docebil.Tylko niech Zoe nie bedzie z Georgem. George + Tansy to super para! Odpowiedz Link
yvi1 Re: 16 02.03.13, 20:57 yvi1 napisała: > Typowy facet > Ma dobrze i sobie nie docebil docenil,naturalnie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 02.03.13, 21:12 A ja się obawiam, że to będzie finito serialu (w związku z wątkiem Glxa). Czyli Zoe nie będzie sobie potrafiła znaleźć miejsca w miasteczku i wróci do wielkiego miasta o . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 16 02.03.13, 22:15 Bedzie mi szkoda,bo fajnie bylo w Bluebell,no ale dopoki nie mam tego miliarda na koncie zeby sobie taka serie wyprodukowac,trzeba sie pogodzic,ze fajne serie ida do ... Men in trees mi skonczyli,teraz Zoe mi biora,szkoda.lubie takie serie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 02.03.13, 22:22 No właśnie. Nie ma więcej takiego typu seriali, zupełnie nie rozumiem dlaczego. Taki przystanek Alaska - przecież tyyyle sezonów wytrzymał. Odpowiedz Link
ka_thy Re: 16 02.03.13, 22:32 Nie rozumiem Was. HoD do pięt nie dorasta MiT, zupełnie nie rozumiem co w nim widzicie. A tak a propos ostatniego odcinka to się cieszę, że w końcu zerwali. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 16 02.03.13, 22:39 ka_thy napisała: > A tak a propos ostatniego odcinka to się cieszę, że w końcu zerwali. Ciekawe czy tak w życiu prawdziwym, to która z Was drogie panie, chciała by mieć faceta wieśniaka, który poza piciem browarów to w zasadzie niewiele potrafi i poza łóżka to do niczego innego się nie nadaje Ja i tak się dziwię, że Zołi tyle z nim była. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 16 02.03.13, 23:20 Tak ale MiT (btw MiT nie dorasta do pięt Przystankowi Alaska) się skończyło. Jest coś w podobie, takiego własnie typowo babskiego, coś w klimatach HoD? Wiesz, to na zasadzie "z braku laku..." . Jakby był inny, a lepszy, to pewnie bym perypetii dr Hart nie oglądała . Ale nie ma. Chyba... Jeśli jest, to proszę mnie nakierować . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 16 02.03.13, 22:37 aniuta75 napisała: > No właśnie. Nie ma więcej takiego typu seriali, zupełnie nie rozumiem dlaczego. Bo hamburgery kochają tylko sitcomy, czyli coś przy czym żaden imbecyl nie musi myśleć. Nawet jest pokazane kiedy trzeba się śmiać. Poza tym oni lubią procedurale, bo jak jest ciągła akcja, to nie potrafią spamiętać co się działo tydzień wcześniej Odpowiedz Link
yvi1 Re: 16 02.03.13, 23:46 Klar MiT to nie HoD ,ale tak jak aniuta pisze,z braku laku Glx,wiesz jak by ci tu wytlumaczyc,ja bym Wade niekoniecznie do rozmow o polityce albo finansowych problemach Europy,zatrudnila W realnym zyciu bym na niego nie spojrzala,bo nie cierpie blondynow ,ale jak w serii sciagnie koszulke,to sie....... fajnie patrzy. Odpowiedz Link
rodzynia 18-21 03.05.13, 14:47 serial zmierza w złym kierunku choć dalej się fajnie ogląda ( w sam raz na odmóżdżenie ) to nie podoba mi się, ze ostatecznie pewnie będzie Zoe+George, to już wolałabym kuzyna Lemon żeby z nia był Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 18-21 03.05.13, 19:01 Ja też stawiam na związek Zoe z młodym Lemonowym . Iskrzy między nimi a z Dżordżem by nudy były . Odpowiedz Link
aniuta75 22 - finał 09.05.13, 21:27 Ale fajny finał . Aż się doczekać na następny sezon nie mogę . No i czy Zoe wybierze bramkę nr 3, czy jednak będzie dalej się zastanawiała nad dwoma starymi opcjami? Bardzo podoba mi się para Annabeth + Lavon . Odpowiedz Link
ka_thy Re: 22 - finał 12.05.13, 16:16 Też uważam, że Jonah to najlepszy wybór dla Zoe - to taka hybryda dwóch pozostałych - jest podobnie niedojrzały jak Wade a jednocześnie wykształcony jak George. Choć za dużo tych przypadkowych spotkań Jonah z Zoe było w tym odcinku Obawiam się, że to podpucha scenarzystów. Fajne teksty Lemon: "Kobiety mają mniejsze pęcherze od mężczyzn. To rekompensata za nasze większe mózgi" A w ogóle to wiedziałam, że tak będzie - Zoe się bzyknie z Wadem, a potem przyjdzie Dżordżu oznajmić, że własnie zerwał z Tansy I zgadzam się - całkiem sympatyczny finał Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 22 - finał 14.05.13, 09:26 Aniutka a masz napisy, czy leciałaś ze słuchu ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 22 - finał 14.05.13, 09:36 Glx ja juz od dawna nie czekam na literki do HoD z n24. Napiprojekt mi szuka . Jak masz to pobierz, jak nie masz to napisz to przeslę na gazecianą czy na jakąs tam . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 22 - finał 14.05.13, 10:37 To ja bardzo poproszę, bo mnie Napi nie działa. Dziękuju Odpowiedz Link
yvi1 Re: 22 - finał 14.05.13, 12:27 I taki powinien byc final sezonu,pare rzeczy wyjasnionych,pare nie i mile oczekiwanie na nastepny sezon . A ja i tak niezmiennie bym Wade wybrala,chociaz Wade plus Lemon tez by bylo ciekawe Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 22 - finał 14.05.13, 13:07 yvi1 napisała: > A ja i tak niezmiennie bym Wade wybrala Ciekawe czy w swoim prawdziwym życiu jakbyś miała wybrać prawnika i... życiowego nieudacznika, to byś wybrała nieudacznika, którego ulubionym zajęciem jest picie browara Zwłaszcza jeśli sama jesteś po studiach i masz dobrą pracę To działa tylko w serialach Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 22 - finał 14.05.13, 13:10 Aniutka, ale poszło do odcinka 14 A ja potrzebuję od 19 do 22 Odpowiedz Link
yvi1 Re: 22 - finał 14.05.13, 16:09 Glx,jakby istnialo takie miasteczko jak Bluebell i jakbym byla zwariowana Zoe,to bym wybrala Wade,czy na cale zycie nie wiem. Jezeli przyjmiemy ,ze stoje faktycznie przed takim wyborem,to nie wybralabym ani jednego,nie cierpie blondynow Odpowiedz Link
ka_thy Re: 22 - finał 14.05.13, 19:24 Mnie się podobał pan weterynarz - już nie pamiętam dlaczego im nie wyszło z Zoe. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 22 - finał 28.05.13, 09:49 A finał... no cóż... kiepsko zakończony wątek Tansy i jej związku z Dżordżem, po to, aby doktor Oszołomka znowu miała otwarte wszystkie drzwi. Naciągane to było i mnie akurat się nie podobało. Dżodż przy Tansy w końcu był całkiem fajnym gościem, to teraz znowu zrobią z niego jakiegoś rozflaczale zakochanego w doktorce-koszmarce... bo ona zakrztusiuła się pączkiem Na szczęście to komedia i można traktować z wielką rezerwą Odpowiedz Link