marianinho 14.11.08, 17:57 obudzić się jakiegoś pięknego dnia, wstać prawą nogą i wreszcie poczuć się potrzebny takie małe skromne marzenie...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:03 Naprawdę dzis jesteś nie w humorze.. To marzenie jest bardzo realne ) Odpowiedz Link
adik.01 Miłe panie 14.11.08, 18:14 Przed wami marianinho lat 23 wysportowany usmiechnięty z otwartym chłonnym umysłem. Z własnymi niezależnymi pogladami bogatą osobowością ale i z pomysłem. Chłopak dnia dziś nie miał i odrobine samotny jest i smutny. Pokażcie że los potrafi byc piękny a nie tylko smutny. Chłopak z Pabianic ale nie tylko z tych okolic. Poszukiwane dziewczyny z Lublina, Warszawy, Wrocławia czy Polic.. Więc z całej Polski zasypcie go czułymi mailami niech się głowi nad nimi a nie nad smutkami Marianinho czeka na maile od dziewczyn..Dziewczyny nie traccie czasu Odpowiedz Link
mtkov Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:13 "Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi." głowa do góry - będzie dobrze --- U r the only one who creates Your reality Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:28 adik.01 a skad Ty wiesz ze ja jestem wysportowany? Ja nie napisalem tego w celu anonsu ale...sa rzeczy ktore jest mi trudno pojac badz ich nie potrafie...i co gorsza nie sa to jakies rzeczy naukowe bo to mi latwo zawsze szlo ale zycie...! bo jakos ludzie na codzien sa zgorzkniali...niestety...nie mowie ze wszyscy ale mam chyba takiego pecha ze takowych spotykam na mej drodze. Dzis zostalo mi zadane pytanie odnosnie zycia i jak sie czuje jako 23 latek...moja odpowiedz powalila ich na kolanka "no jak to jak...jeszcze 41 lat pracy emerytura i piasek..." A humor mam dosyc dobry....ja duzo zartuje to pewne rzeczy przychodza mi z latwoscia... Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:30 a w ogole adik...podziwiam zdolnosci pisarskie, ja takowych nie posiadam milo sie bardzo czyta Twoje wypowiedzi w poprzednich watkach. Ale takze zauwazylem ze mimo wszystko to forum nie "zyje wlasnym zyciem".... Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:31 "no jak to jak...jeszcze 41 lat pracy emerytura i piasek..." No aż mnie zmroziło // Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:34 Powiem Tobie szczerze ze nie tylko Ciebie... Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:37 marianinho napisał: > Powiem Tobie szczerze ze nie tylko Ciebie... A gdzie ty się "zbierasz"??? Całe zycie przed Tobą i do tego nadal młode lata )) Tylko się cieszyć. No juz!!!!!!! usmiechni sie choć troche Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:39 Aniu...cale zycie chodze usmiechniety ...az sobie ze mnie zartuja czasem ze mam chorobe sieroca...bo co by sie nie dzialo prawie zawsze sie smieje...ale inny jest smiech czlowieka zadowolonego z zycia a inny pozorujacego... Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:44 nie mów, ze jestes tym drugim typem???? Ja po naszych rozmowach skłaniałabym się do tej opcji ) Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:50 Ania ma rację, życie jest piękne i krótkie. Nie marnuj czasu na smutek i przejmowanie się. I dobrze ci mówie, jak otarłem się kilka razy o zagrozenia życia tak je doceniłem, kiedy słysze ze z powodu tego co niestety zostalo po tych wydarzeniach wyglądam tak a nie inaczej to już tylko się uśmiechem bo czlowiek przywyka nawet do stwierdzeń ze wyglada jak bandyta i sie go boja Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:38 Bo ludzie oczekują że wiesz strzelisz im wykład o tym co chcesz robić w życiu jakie masz cele i plany strzeliłeś im hasło minimalistyczne pół zartem, luz przyjacielu gdybym ja sie przejmował opiniami i reakcjami ludzkimi tobym skwadraciał. Poza tym to jest twoja sprawa i twoje opinie masz swiete prawo do swojego zdania.Spokojnie nie przejmuj sie tak tym co powiedzieli. Uwierz ze nie ma co wszystkiego brac sobie do serca trzymaj swoj bezpieczny dystans Napisałeś post bo mimo wszystko chciałes z kimś pogadać tak jak pojdziesz na spacer i bedziesz myślał o tym czego nie pojmujesz Nie martw się i nie przejmuj wszystko w swoim czasie Dziewczyny buziaczki usmiechy dla naszego kolegi Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:44 Zazwyczaj wszystko pojmuje sie po czasie, gdy juz sie konczy .....czasem to mi sie wydaje ze moje filozoficznie rozwazania przerastaja mnie samego Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:52 To po prostu za dużo nie rozważaj i filozofuj. Fajne to jest ale nawet najlepszy sernik potrafi się przejeść Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:56 adik.01 napisał: > To po prostu za dużo nie rozważaj i filozofuj. Fajne to jest ale nawet najlepsz > y > sernik potrafi się przejeść > > Lepiej bym tego nie ujeła ) Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:02 irytuje mnie to ze musze tyle znosic i miec zle doswiadczenia...a jak pomysle ze jeszcze 2/3 takiego czegos przede mna to az sie smiac zaczalem z tego wszystkiego Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:07 marianinho napisał: > irytuje mnie to ze musze tyle znosic i miec zle doswiadczenia...a jak pomysle z > e > jeszcze 2/3 takiego czegos przede mna to az sie smiac zaczalem z tego wszystkie > go E tam musisz nic nie musisz, jak cie wsciekaja ludzie z pracy to ja zmien na inna, jak czujesz ze zle sie czujesz w harmonogramie 8-16 i wpienia cie jakis typo stojacy nad toba uzalajacy sie nad kazdym grosikiem, zaloz cos swojego, teraz pomyslow jest full tylko sprobować. Idz w strone tego z czym ci najlepiej a nie mecz sie z kieratem z ktorym ci zle Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:10 E tam musisz nic nie musisz, jak cie wsciekaja ludzie z pracy to ja zmien na > inna, jak czujesz ze zle sie czujesz w harmonogramie 8-16 i wpienia cie jakis > typo stojacy nad toba uzalajacy sie nad kazdym grosikiem, zaloz cos swojego, > teraz pomyslow jest full tylko sprobować. > Idz w strone tego z czym ci najlepiej a nie mecz sie z kieratem z ktorym ci zle > .......żeby to wszystko bylo takie proste jak mowisz.. To bylibysmy szczęsliwym społeczeństwem a tak nie jest Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:26 ona26_pabianice napisała: > E tam musisz nic nie musisz, jak cie wsciekaja ludzie z pracy to > ja zmien na > > inna, jak czujesz ze zle sie czujesz w harmonogramie 8-16 i > wpienia cie jakis > > typo stojacy nad toba uzalajacy sie nad kazdym grosikiem, zaloz > cos swojego, > > teraz pomyslow jest full tylko sprobować. > > Idz w strone tego z czym ci najlepiej a nie mecz sie z kieratem z > ktorym ci zle > > > .......żeby to wszystko bylo takie proste jak mowisz.. To bylibysmy > szczęsliwym społeczeństwem a tak nie jest wiem ze nie jest dochodzilem do tego punktu 5 lat, poza tym hmm my nie jestesmy szczesliwi bo jestesmy z gruntu smutni, samotni smutni bo nie maja nikogo, jedni nie maja pracy, drudzy nie maja pieniedzy, inni narzekaja na pogode, my Polacy to narod narzekaczy Pytania - co zrobilem zeby byc szczesliwy - co zrobilem zeby znalezc prace - co zrobilem zeby zarobic pieniadze - co zrobilem zeby to zmienic Czy wszystko zrobiłem Fakt ze jestesmy uzaleznieni od milionow czynnikow i ludzi, ale kazdy ma swoj cel i wizje do ktorego idzie i zamiast narzekać to trzeba robic to najlepiej Nie mam mieszkania, domu, samochodu, ba niewiele mam moj majatek sie zmiesci w plecak ale cos ci powiem nie mam do nikogo o to pretensji bo przez dlugi okres czasu nie zrobilem nic zeby to zmienic i wina tkwi w samym mnie. Do tego co bym chciał i gdzie bym sie widział doszedłem teraz w wieku prawie 29 lat gdzie wiekszość moich kolegów już dawno zeszlifowala swoje plany poza granicami Polski. Ja stąd nie wyjechalem bo czuje sie tu potrzebny. Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:28 cpś nam adik koledzy popadli w zamyślenie..... ;P Odpowiedz Link
mtkov Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:37 ona26_pabianice napisała: > cpś nam adik koledzy popadli w zamyślenie..... ;P Bo nasz przyjaciel ma absolutną rację... I tu nie ma co myśleć tylko wziąć się w garść i działać, próbować sięgać po szczęście, które wbrew tego co sobie myślimy czeka na każdego człowieka --- U r the only one who creates Your reality Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:41 Jak was obu słucham to aż mi sie humor i nastawienie do zycia poprawia ))))))) Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:07 co tak cię strasznie gryzie? żeby wiedzieć jak ci pomóc to musisz troche więcej powiedziec... Odpowiedz Link
adik.01 Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:14 Mysle ze mial troszke zly dzien w pracy, zasmieje sie pewnie ale kumulacja tego ze ludzie nie zgadzaja sie ze wszystkimi pogladami sprawila ze uderzylo go gleboko, bo to madry wrazliwy chlopak. Jakkolwiek w dystans i poglady by nie poszedl to stawiam wszystkie pieniazki swiata ze chcialby teraz usiasc z jakąs urocza panna pogadać co mu na duszy siedzi uslyszec mile slowa i zeby ta panna potrzymala go chocby za reke Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 14.11.08, 19:21 adik.01 napisał: > Mysle ze mial troszke zly dzien w pracy, zasmieje sie pewnie ale kumulacja tego > ze ludzie nie zgadzaja sie ze wszystkimi pogladami sprawila ze uderzylo go > gleboko, bo to madry wrazliwy chlopak. Jakkolwiek w dystans i poglady by nie > poszedl to stawiam wszystkie pieniazki swiata ze chcialby teraz usiasc z jakąs > urocza panna pogadać co mu na duszy siedzi uslyszec mile slowa i zeby ta panna > potrzymala go chocby za reke > > Pewnie tak niedługo będzie )) Tylko troche więcej pozytywnego nastawienia do świata Odpowiedz Link
ona26_pabianice ciekawe... 14.11.08, 20:20 gdzieś nam kolegę marianinho wcielo...... miejmy nadzieję, ze poprawia sobie humor ) Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: A ja bym chciał 14.11.08, 18:44 no tak. ja kiedyś kumpeli na dwudzieste piąte urodziny powiedziałam: wiesz, jak pójdzie dobrze to minęła 1/3 twojego życia, jak gorzej, to połowa... Odpowiedz Link
adik.01 Jestes potrzebny 14.11.08, 19:34 ... tak ci sie tylko wydaje ze nie jestes nikomu potrzebny wlasnej rodzinie jestes potrzebny sobie samemu jestes potrzebny wielu twoim znajomym jestes potrzebny ludzie na forum tez chetnie z toba rozmawiaja a wiesz dlaczego jestes potrzebny - bo nie znalazles dziewczyny i milosci - bo to poczatek kariery zawodowej - bo zapewne dalej bedziesz sie rozwijal naukowo - bo zostaniesz kiedys ojcem itd.. Dalej uwazasz ze jestes niepotrzebny ja uwazam wrecz przeciwnie Odpowiedz Link
marianinho Re: Jestes potrzebny 14.11.08, 22:25 adik.01 znalazlem dziewcze ale chce byc na razie z obecnym chlopakiem kariera zawodowa mnie nie obchodzi rozwoj intelektualny tez nie za bardzo ojcotstwo ok -przewazylo Odpowiedz Link
kasia89tn Re: A ja bym chciał 14.11.08, 21:10 Ja też często czuję się tak jak marianinho. Co z tego, że mam dopiero 19 lat, skoro czuję się jakbym miała o dobre 40 lat więcej? Wiem też, że jeszcze sporo przede mną, a jednocześnie żałuję, że tyle rzeczy mnie omija właśnie teraz... Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 14.11.08, 21:59 Kasia chetnie z Toba porozmawiam.... adik czytajac Twoje wypowiedzi ucze sie i nabieram wiekszego dystansu do zycia niz go mialem wczesniej....humor sobie poprawilem wlasnie :d jednak troche mi sie obraz zlewa ona_26pabianice - jestes z Pabianic jak ja i nic nie sugerujesz? dziwne pozdrawiam was wszystkich Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 15.11.08, 08:04 Tak sobie siedzie rano i zastanawiam sie co by tu porobic w sobote aby poczuc ze dzien ten jest naprawde wartosciowym przezyciem dla mnie . Jak na razie wstalem...krem tu krem tam i od 20 minut mysle -poszedlbym biegac bo wtedy, przynajmniej ja tak mam, czuje sie wolny...ludzie sobie chodza a ja biegam miedzy nimi ale kurde obiecalem ze poczekam az kolega wstanie... -ksiazek nie czytam to odpada...nudza mnie -grac na kompie tez nie lubie...nudzi mnie -a to co lubie niedostepne jest...ehs.... Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 15.11.08, 13:47 marianinho napisał: > > -a to co lubie niedostepne jest...ehs.... a co to? )) Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 15.11.08, 15:33 hmm..nie wiem czy ja to tak moge sobie napisac bo to niestosowne jest Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:19 mhm.... haha )) Jesli myslimy o tym samym to może lepiej nie pisać na publicznym forum ;P Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:23 Poki nie powiesz o czym myslisz to nie wiesz czy myslimy o tym samym ..nieprawdaż ? Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:25 Powiedzmy, że to... nasza, babska intuicja Raczej nigdy nie zawodzi )))) Jak się biegało? i jak dzis samopoczucie? Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:27 oj...15km przebieglem, deszcz padal...a samopoczucie takie jak zwykle...jak na wadze...zalezy gdzie spadnie odwaznik Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:32 no to ładny dystans ))) Już sobie wyobrażam mnie biegnąca taki maraton.... hehehe i jeszcze raz hehehehehehehehehehehe ;P Odpowiedz Link
marianinho Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:33 hmm...musimy tu pisac ? jak ladnie elegancko klikniesz w watek aggy22 (Chcesz przeczytaj) to tam jest moje gg...jesli starczy Tobie odwagi, a zakladam ze tak , to napisz..odpisze Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: A ja bym chciał 15.11.08, 17:37 widziałam juz ) czytam tu wiele wątków........ Odpowiedz Link