wscieklyuklad 25.04.12, 19:08 Myślicie, że jak zmierzcha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 25.04.12, 19:16 Ale może w przyszłości ktoś jeszcze ważniejszy Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 25.04.12, 19:23 Międzynarodowy Dzień Świadomości Zagrożenia Hałasem ! Odpowiedz Link
k.karen Re: No co Wy ? 25.04.12, 23:02 Już za późno, już sprawiłeś i już nam urealniłeś. Było nie kpić w swoich wierszach, w rymach godnych, Mistrzu, wieszcza. Twoje rymy doskonałe hałas wielki wywołały. Jedni wrzeszczą: - larum, larum! my ze śmiechu się "turlalum" Odpowiedz Link
llmirka Re: No co Wy ? 26.04.12, 03:51 Nie uświadomiona dzień przeżyłam czy nocne uświadomienie będzie mi zaliczone czy może święto przedłożone? Co by było, gdyby kobiety przestały łykać tablety? - Miasto i wieś by się zaludniła i kto wychowałby te dzieci? Odpowiedz Link
czaro.01 Re: No co Wy ? 26.04.12, 04:05 Ojciec czy matka zmarli, lub wyjechali na zarobek, brak bazy...dziecko skazany na niedorobek, i na życiowe wertepy, choć nic nie zawinił, że rośnie nie na BAZIE, że nie ma Rodziny. Czaro. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 26.04.12, 06:19 o pszepszam - miało być "mniej", a nie "mnie" Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 26.04.12, 06:20 co jest ciekawym zjawiskiem socjologiczno-matematyczno-ortograficzno-psychologicznym Odpowiedz Link
k.karen Re: No co Wy ? 26.04.12, 11:34 Czekając zatem niecierpliwie na wieczór by wspólnie turlać się ze śmiechu, przygotowałam kadzidełka by kadzić Waszmości, Mistrzu z nieukrywaną satysfakcją Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 26.04.12, 16:19 To już niedługo ( czas szybko płynie ) lecz nie zapomnij o wazelinie ! Tango mnie koi, pobudza salsa ale najbardziej pasuje balsam ! Nim jednak siadę tworzyć operat, muszę ułożyć najpierw referat. Zatem nie zwlekam (spać nie planuję) za to wieczorem Cię dopilnuję machania chwostem dziś się spodziewam, zatem na siebie dres teraz wdziewam, by tylko kiedy dadzą mi czasu wnieść na Podwórko nieco hałasu. Ale nic darmo - wielce się cenię ! Jaka zapłata więc ? OKADZENIE ! Odpowiedz Link
k.karen Re: No co Wy ? 26.04.12, 16:32 Och! Dzięki Mistrzu, że przypomniałeś więc wazeliny wanna tu stanie. Biegnę do sklepu, zamówię tira byś sobie zapach balsamu wybrał, każe tu przywieźć tak z beczek setkę... no to pa pa, na razie...biegnę. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 26.04.12, 16:55 Kierunek - słuszny ! Lecz "Mistrzu" ? Mało ! Wieź wazeliny cysternę całą ! Zapach ? Nieważny ! Kolor ? A co tam ! Pławić się niej chcę, jak hipopotam ! O ! Popatrz - własnie otwieram paszczę ! I czekam, kto mnie wreszcie pogłaszcze ! Może tu któryś ( albo też która ) obcmoka moje tęczowe pióra ? Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 18:00 przepraszam ze zapytam. A czemu ma sluzyc takie cos? Bo nie bardzo sie w tym lapie? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: No co Wy ? 26.04.12, 19:48 Nie ma za co przepraszać. To się nazywa "schody" I ma taki sam sens jak skakanie małpy po drzewach ( czego to powodu też nie pojmuję, a jednak skacze ) Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 19:56 schody? A....to jakas nowa, forumowa zabawa? Nie znam. A jaki ma to sens? Bo skakanie malp po drzewach ma taki sam sens jak chodzenie u ludzi po ziemi. Ale takie schody? To wybacz, ale ja tej zabawy nie rozumiem. A moze sa jakies nagrody? Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: No co Wy ? 26.04.12, 20:14 Są nagrody : ) To umiejętność wpasowania się w pisanie "schodów" : ) Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 22:15 Wazelina? To ma byc tez jakas zabawa? No, ja nie bardzo sie do tej zabawy chyba nadaje. wscieklyuklad napisał: > WAZELINA !!!!! Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 22:14 jakie sa nagrody? Pieniezne? Czy enigmatyczno-nierealne? wscieklyuklad napisał: > Oczywiście, że są nagrody Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 22:14 umiejetnosc wpasowania sie w pisanie....."schodów"? Wybacz, ale to za inteligentne dla mnie i....za nudne. sza.aliczek napisała: > Są nagrody : ) > To umiejętność wpasowania się w pisanie "schodów" : ) Odpowiedz Link
k.karen Re: No co Wy ? 26.04.12, 20:41 No widzisz Małpo? Gdybym chciała być złośliwa to teraz zapytałabym czy to jakieś przesłuchanie? A my widzimy w tym sens ( nie tłumacząc dlaczego ) i dajemy szansę innym na doszukanie się w tym sensu. Nie ukrywam, że wymaga to wysiłku i czasu Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: No co Wy ? 26.04.12, 22:19 kolezanko Karen. To nie przesluchanie tylko wedlug mnie próoba zrozumienia jakiejs bezsensownej czynnosci/zabawy, w której dotad nigdy nie uczestniczylem. I wydaje mi sie równiez, ze zabawy, która poza marnotrawieniem forumowego czasu do niczego nie prowadzi. A moze sie myle? A moze jest to zabawa znudzonych forumowiczów, w tzw. netowa ciuciubabke? Ciuciubabka doroslych ludzi? Pogon za dziecinstwem? k.karen napisała: > No widzisz Małpo? Gdybym chciała być złośliwa to teraz zapytałabym czy to jakie > ś przesłuchanie? > A my widzimy w tym sens ( nie tłumacząc dlaczego ) i dajemy szansę innym na do > szukanie się w tym sensu. Nie ukrywam, że wymaga to wysiłku i czasu Odpowiedz Link
k.karen Re: No co Wy ? 26.04.12, 22:40 Wiesz co Małpo, mam propozycję. Zgodnie z Netykietą nie wypada mi z powodów osobistych tłumaczyć Ci o co chodzi tu na otwartym forum. Napisz do mnie na prive k.karen@gazeta.pl a wyjaśnię Ci dokładnie, dobrze? Jak się zdecydujesz to będzie to decyzja dorosłego, jak sądzę, człowieka, który nie lubi gry w ciuciubabkę a ja obiecuję dokładne i prawdziwe wyjaśnienia