dagaa28 11.12.08, 20:59 Boże, użycz mi pogody ducha, abym godziła się z tym, co zmienić nie mogę, odwagę, zmieniła to co zmienić mogę i mądrości abym odróżniła jednego od drugiego.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagaa28 Re: ... 11.12.08, 21:06 hm...to powinno być tak - Boże, użycz mi pogody ducha, abym godziła się z tym, czego zmienić nie mogę, odwagi, abym zmieniła to co zmienić mogę i mądrości abym odróżniła jednego od drugiego.. Odpowiedz Link
adik.01 Re: ... 12.12.08, 10:23 dagaa28 napisała: > > Boże, użycz mi pogody ducha, abym godziła się z tym, co zmienić nie mogę, > odwagę, zmieniła to co zmienić mogę > i mądrości abym odróżniła jednego od drugiego.. Gdybym był Bogiem dałbym ci pogodę ducha Byś miała odwagę w optymizm się wsłuchać Dałbym ci mądrość odróżniania złego od dobrego Sens istnienia dla uczucia jedynego W serce wlewając odwagę pokonywania trudności Omijania przeszkód zwalczania przeciwności Wirtualnie nieśmiało- szepnę ci jednak cichutko Głowa do góry trzymaj się cieplutko... Odpowiedz Link