rumunska_ksiezniczka Re: Buszek mnie boli... 14.01.09, 22:29 nie wiem jak to jest kiedy boli buszek. ale jeśli boli cię brzusio, to współczuję ;-(( mnie też ostatnio bolał ;-((( wysyłam przytulaski Odpowiedz Link
timiy2 Re: Buszek mnie boli... 14.01.09, 22:32 jchlebowska napisała: > a moze bedziesz miala okres mnie czasami też boli, ale nie mam okresu... tak myślę... Odpowiedz Link
timiy2 Re: Buszek mnie boli... 14.01.09, 22:40 jchlebowska napisała: > BOS ty facet ooo a no tak Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Buszek mnie boli... 14.01.09, 22:35 ostatnio panują tez jakieś paskudne wirusy. grypy żołądkowe. to nie jest przyjemne. maiłam to ;-# Odpowiedz Link
jonny24 Re: Buszek mnie boli... 14.01.09, 23:16 Czyli gorąca herbatka-najlepiej chyba gorzka- i do łóżka... Odpowiedz Link
daro37 Re: Buszek mnie boli... 15.01.09, 18:21 Hmm, widać coś Ci nie posłużyło (moze jakieś jedzenie), możesz wypic herbatke, ale ja wolałbym 50, a moze i 100gr % z pieprzem. Odpowiedz Link
ni.tka Re: Buszek mnie boli... 15.01.09, 18:27 Znam to, wlasnie dzis tez mnie boli, zastanawiam sie co wybrac herbate czy spanie? Spanie chyba zwyciezy. Odpowiedz Link
przypadkowa.dziewczyna Re: Buszek mnie boli... 15.01.09, 19:00 Nie mam zielonego pojęcia co TO było... wczoraj wieczorem nagle zrobiłam się blada, zwinęłam się z bólu i padłam jak długa... jak się przebudziłam to byłam zlana zimnym potem i momentalnie zasnęłam a dzisiaj... jak nówka... po drzewach mogłabym się wspinać... oczywiście jakby nie były takie ziiiimne i ośnieżone, w pracy pełna energii i z "bananem" na twarzy ) DZIWACZNE to było... nic takiego nie jadłam żebym mogła się struć... hmmm... nie wiem... ) Pozdrowionka ) PS: Fajnie, że wyjaśniliście kwestie dlaczego mężczyzn bolą buszki, ale nie mają okresu... forum towarzyskie a jakie... naukowe ) Odpowiedz Link