schab 19.03.02, 08:41 Z okazji imienin najlepsze życzenia: szerokich łóżek, wytrzymałych prezerwatyw, odlotowych orgazmów dla wszystkich JÓZIÓW!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Życzenia 20.03.02, 12:26 schab napisał(a): > Z okazji imienin najlepsze życzenia: szerokich łóżek, wytrzymałych prezerwatyw, > odlotowych orgazmów dla wszystkich JÓZIÓW!!!!!!!!! Też kiedyś narzekałem na jakość tychże, ale zjebkę mi zrobili :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Wiesz Schab, ale my tu świnimy - hard work winny ! 20.03.02, 12:27 schab napisał(a): > Z okazji imienin najlepsze życzenia: szerokich łóżek, wytrzymałych prezerwatyw, > > odlotowych orgazmów dla wszystkich JÓZIÓW!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 02.04.02, 22:12 schab napisał(a): > Z okazji imienin najlepsze życzenia: szerokich łóżek, wytrzymałych prezerwatyw, > ...(tu się zawstydziłam:) dla wszystkich Franciszków i Urbanów!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 03.04.02, 23:23 A dzisiaj Ryszarda, Pankracego - wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 04.04.02, 18:32 ula_ napisał(a): A dzisiaj Wacława, Benedykta- wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 05.04.02, 11:12 ula_ napisał(a): A dzisiaj Ireny, Wincentego- wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia 05.04.02, 12:16 Ula, ile masz lat, kolor włosów, oczu i nr biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 05.04.02, 12:34 schab napisał(a): > Ula, ile masz lat, kolor włosów, oczu i nr biustu? Ha! 108 latek, kolor włosów - bliżej nieokreślony, oczy - diablicy, nr biustu -1. Pozdrówka z Gorzowa! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 05.04.02, 13:19 Dzisiaj imieniny obchodzą: Borzywoj, Bożywoj, Irena, Wincenty (sprostowanie, tych, o których zapomniałam - przepraszam) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 06.04.02, 09:29 Dzisiaj imieniny obchodzą: Ada, Adam, Adamina, Celestyn, Celestyna, Diogenes, Ireneusz, Izolda, Katarzyna, Sykstus, Świętobor, Wilhelm, Zachariasz - wszystkim solenizantom serdeczne życzenia i ciepłe pozdrówka z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 06.04.02, 10:35 Specjalne życzenia dla Piotrkowian! Od Gorzowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 07.04.02, 22:52 Dzisiaj imieniny obchodzą: Donat, Donata, Epifaniusz, Hegezyp, Herman, Jan, Przecław, Rufin - serdeczne naj. Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia 08.04.02, 08:13 Podobasz mi się. Jedyne co by chciał zmienić to tą 1. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Życzenia 08.04.02, 14:22 schab napisał(a): > Podobasz mi się. Jedyne co by chciał zmienić to tą 1. Znam ją ! Kłamała :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 09.04.02, 01:13 Dzisiaj imieniny obchodzą: Dobrosława, Dymitr, Maja, Marceli, Matron, Wadim - sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 09.04.02, 01:16 j24 napisał(a): > schab napisał(a): > > > Podobasz mi się. Jedyne co by chciał zmienić to tą 1. > > Znam ją ! Kłamała :) Musisz zdradzać?! ;)) Pozdrówka. I dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 09.04.02, 01:18 schab napisał(a): > Podobasz mi się. Jedyne co by chciał zmienić to tą 1. Nie zmieniam natury ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia 09.04.02, 09:29 Ok. Mówię jedynie, iż dla mnie wymarzonym i ulubionym rozmiarem jest 75C. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 09.04.02, 22:37 Antoni Apoloniusz Daniel Ezechiel Grodzisław Henryk Makary Małgorzata Michał Pompejusz Oto jutrzejsi solenizanci. Ponieważ życzenia składałam zazwyczaj wieczorkiem, postanowiłam się poprawić i wysyłać je dzień wcześniej. Wszystkiego naj solenizantom. Uśmiechu i pogody ducha sobie i Wam życzę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 09.04.02, 22:38 schab napisał(a): > Ok. Mówię jedynie, iż dla mnie wymarzonym i ulubionym rozmiarem jest 75C. A poza tym pewnie 90/60/90 ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 10.04.02, 10:19 schab napisał(a): > po co ten sarkazm. Rozmiary są w porządku. Ależ to nie sarkazm :) Poprostu niedoścignione marzenie... ;) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 10.04.02, 21:02 A już jutro świętują: Filip Herman Jaromir Leon Marek - TEN Marek??? Życzę solenizantom uśmiechu na codzień. I spełnienia skrytych. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Re: Życzenia IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 07:32 ula_ napisał(a): > Marek - TEN Marek??? 18.VI. , ale prezenty mogą być już dziś. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 11.04.02, 10:20 Gość portalu: j24 napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Marek - TEN Marek??? > > 18.VI. , ale prezenty mogą być już dziś. > Pozdro Zapamiętam datę :) A prezencik mailem przyjmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Wszystkiego najlepszego dla Jotka 24 :) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 16:15 Gość portalu: j24 napisał(a): > 18.VI. , ale prezenty mogą być już dziś. > Pozdro Ale plama! Na całego! Wstydzę się bardzo. Wszystkiego NAJ - spóźnione życzonka dla Solenizanta! I pozdrówka serdeczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 11.04.02, 22:23 Oto Oni - jutrzejsi Kandydaci do życzeń: Andrzej Iwan Juliusz Jurata Lubosław Oksana Siemiodrog Wiktor Wiktoriusz Zenon Zenona Serdeczności od Gorzowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 16.04.02, 00:23 Dzisiaj (już 16.04) imieniny obchodzą: Benedykt, Bernadeta, Bernadetta, Cecyl, Cecylian, Charyzjusz, Erwin, Erwina, Julia, Ksenia, Lambert, Lamberta, Nikita, Nosisław, Patrycy - pozdrówka serdeczne dla Solenizantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 17.04.02, 04:10 schab napisał(a): > A co 12-15 Urlopik. Dzisiaj imieniny obchodzą: Anicet, Aniceta, Innocenta, Innocenty, Jakub, Józef, Klara, Radociech, Robert, Roberta, Rudolf, Rudolfa, Rudolfina, Stefan - wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 17.04.02, 15:41 schab napisał(a): > Co mona robić o 4 w nocy? No więc tak: 1. składać życzenia solenizantom :) 2. pitrasić w kuchni coś do jedzonka (na teraz i na jutro) 3. pracować 4. oglądać filmy lub programy w TV i na Video 5. biegać po sieci 6. lenić się 7. a przede wszystkim nie spać i pozdrawiać Piotrkowian :)) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia 18.04.02, 12:37 I co jeszcze? Ja o 4 mam: - sny erotyczne, - ciszę, - kogoś obok. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 18.04.02, 15:18 schab napisał(a): > I co jeszcze? > Ja o 4 mam: > - sny erotyczne, > - ciszę, > - kogoś obok. Skoro kogoś obok, to na co Ci sny erotyczne ;))) Pozdrówka. A tak wogóle to dzisiaj imieniny obchodzą: Alicja, Apoloniusz, Bogusław, Bogusława, Flawiusz, Gościsław - uściski i życzonka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 18.04.02, 15:21 A jutro: Adolf, Adolfa, Adolfina, Alf, Cieszyrad, Czech, Czechasz, Czechoń, Czesław, Leon, Leontyna, Pafnucy, Tymon,Werner - serdeczności :) Czy jest tu na fforum choć jeden z wymienionych już solenizantów? Oprócz TEGO Marka, bo On z czerwca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 19.04.02, 19:52 No to życzonka na jutro, bo dzisiaj kończę z siecią:) Agnieszka, Amalia, Czech, Czechasz, Czechoń, Czesław, Florencjusz, Florenty, Nawoj, Sulpicjusz, Szymon, Teodor - dosiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Życzenia IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 26.04.02, 18:14 schab napisał(a): > Co się dzieje ula? co z Tobą? Przesilenie wiosenne? Pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 10:53 Addar Anzelm Bartosz Drogomił Feliks Irydion Konrad Konrada Selma Zelmira Oto solenizanci z 21 kwietnia 2002 - wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 10:54 Gajusz Heliodor Kaja Kajus Leon Leonia Leonid Łukasz Soter Strzeżymir Teodor - 22 kwietnia - zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 10:56 Adalbert Gerard Gerarda Gerhard Helena Jerzy Terencjusz Wojciech - 23 kwietnia - radości... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 10:57 Aleksander Aleksy Egbert Erwin Erwina Fidelis Grzegorz Horacjusz Horacy Zbroimir 24 kwietnia - uśmiechu na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 10:59 Erwina Jarosław Marek Wasyl - 25 kwietnia - pieniąchów gruby portfel :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 11:04 Artemon Klaudiusz Klet Marcelin Marcelina Maria Marzena Spycimir 26 kwietnia - spełnienia marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 11:06 Anastazy Andrzej Bożebor Felicja Kanizjusz Martyn Piotr Teofil Zyta Żywisław - 27 kwietnia - dzisiaj! - sto lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 27.04.02, 11:09 Chyba się zrehabilitowałam, co? Nie zapomniałam o nikim, mam nadzieję? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Pozdrówka serdeczne dla Schaba 27.04.02, 11:11 mimo, że bez imienin :)) Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 27.04.02, 11:12 czy Schab zdradzi swe imię, bym mogła specjalne życzenia wysłać? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 29.04.02, 16:12 Zapisane, zapamiętane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 29.04.02, 16:14 Amiceta Angelina Augustyn Bogusław Hugo Hugon Katarzyna Paulin Piotr Rita Robert Roberta Sybilla Oto lista dzisiejszych solenizantów, którym skłładam serdeczne życzonka (i proszę, niech się któryś odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 29.04.02, 16:18 Qurna! A wczoraj?! Ale gapa ze mnie! Arystarch Maria Paweł Przybyczest Waleria Witalis - spóźnione ale wszystkiego naj! Z przeprosinami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 09.05.02, 12:01 no Uleńko, czyżby zupa była za zimna? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 09.05.02, 18:20 schab napisał(a): > no Uleńko, czyżby zupa była za zimna? za słona ;) czasu brak, a nikt nie pomaga :( Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 10.05.02, 21:48 > czasu brak, a nikt nie pomaga :( > Pozdrówka >i to był chyba ostatni! z powodu braku czasu! ;__-))))))))) ??????????# Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Cześć Hiro! :) 10.05.02, 22:12 hiro napisał(a): > >i to był chyba ostatni! > z powodu braku czasu! > ;__-))))))))) > ??????????# A co to qurde znaczy? Te pytajniki i dziwna buźka? Pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Cześć Hiro! :) 13.05.02, 21:07 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > >i to był chyba ostatni! > > z powodu braku czasu! > > ;__-))))))))) > > ??????????# > A co to qurde znaczy? Te pytajniki i dziwna buźka? > Pozdrówka:)) Tobie skarbie odpiszę nawet tu! dziwna buźka to spec. tego forum! ciężko praxcujemy nad pewnymi numerami ? myślę ,że to niezły interes. pomyłka jednak ludzka.... oj nie zdziw się rano jak wiesz gdzie i wiesz przez kogo będzie napisane;pozdro hiro.na TWOIM płocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ witam Schaba! :) IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 11.06.02, 17:43 schab napisał(a): > Czy Ula opuściła nas na zawsze :( ! Ależ skąd! Tylko chwilowo :) I pozdrawiam Piotrkowian :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 29.06.02, 09:00 schab napisał(a): > Pawełek - 29 VI Serdeczne życzonka - ula_ Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 02.07.02, 07:52 Dzięki wielkie!!!!!! A Uli są chyba jakoś tak na jesień, chyba w październiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 17:36 schab napisał(a): > Dzięki wielkie!!!!!! > A Uli są chyba jakoś tak na jesień, chyba w październiku? Tak jakoś :) Impreza była? Udana? Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 18.07.02, 08:49 ula jest jak kula, okrąglutka i pulchniutka, chciałoby sie z nią toczyć, i na internecie be przerwy łączyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 19.07.02, 10:19 schab napisał: > ula jest jak kula, > okrąglutka i pulchniutka, Ej, nie jest aż tak źle ;) W normach się mieszczę ;) Schab! Dosyć wakacji! Wracaj na forum! Gdziekolwiek jesteś, włącz kompa i do klawiatury zasiądź! Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 06.08.02, 08:24 ulka, zawsze jesteś taka despotyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 06.08.02, 09:23 schab napisaýa: > ulka, zawsze jesteś taka despotyczna? Nie zawsze :) Czasami jednak mi się zdarza :) Mało Cię, Schab! Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 08.08.02, 09:06 uważasz że 100 kg i 190 cm oraz 16 cm to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Schaba 12.08.02, 17:14 schab napisała: > uważasz że 100 kg i 190 cm oraz 16 cm to mało? Niski to Ty nie jesteś ;) A ten wymiar 16 cm to...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia 12.08.02, 17:17 schab napisała: > czy leci z nami ula? A leci, leci :) A do Radomia się ktoś wybiera na Air Show? Bo ja tak!!! :) To tak na marginesie latania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia dla mnie :) 13.08.02, 18:12 Życzę sobie cierpliwości! Mam na dzisiaj dość!! Trzynasty jest pechowy i niech nikt nie próbuje mi wmówić, że jest inaczej!!! Wymiękam!!! Ech, co za życie! :( Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia dla mnie :) 14.08.02, 13:07 jadąc z gorzowa do radomia będziesz przejeżdżała przez piotrków? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Życzenia dla mnie :) 15.08.02, 22:47 schab napisała: > jadąc z gorzowa do radomia będziesz przejeżdżała przez piotrków? Nie jestem pewna, tu już Mój Kochany decyduje :) A nie wybierasz się na Air Show? Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Życzenia dla mnie :) 16.08.02, 11:01 nie mam lęk wysokości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ A co ma piernik ?... 16.08.02, 11:12 schab napisała: > nie mam lęk > wysokości! E tam, ściemniasz;) Nie lubisz takich występów? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 01.09.02, 09:11 Szczególne dla Schaba i Colo!:) Niedługo Air Show! Jak się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 02.09.02, 14:00 ula będzie miała odlot? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 07.09.02, 09:26 schab napisała: > ula będzie miała odlot? Coś w tym stylu! :) Ale dopiero jutro :( Dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżam :) Hurra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 09.09.02, 08:03 I co? Pojechałaś i szczęśliwie wróciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 11.09.02, 06:54 schab napisała: > I co? > Pojechałaś i szczęśliwie wróciłaś? Pojechałam i wróciłam :) Widowisko niezłe, choć niedosyt lekki został, bo za mało zespołów akrobacyjnych z innych państw było. Ale impreza, ogólnie rzecz biorąc, niezła. Nie żałuję. Jestem pod wrazeniem myśliwców. Przez Piotrków przejeżdżałam! Ha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 12.09.02, 14:29 > Przez Piotrków przejeżdżałam! Ha! :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 13.09.02, 16:51 schab napisał: > > Przez Piotrków przejeżdżałam! Ha! :) > I szczęliwie? nieprawdopodobne! Jakoś tak przez przypadek może? ;) Wczesna godzina była, to pewnie przyczyna :) > Koło w samochodzie nie urwało się od tych dziur w ulicach. Szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi. Aż tak źle jest? To w sumie jak wszędzie ;) > menele na każdym rogu nie zaczepiali i nie prosili o grosik na tanie winko? Chyba odsypiali poprzednią balangę... ;) > I może powiesz że przejeżdżałaś przez rondo gierka a dalej sulejowską i nic > się nie stało? Nie wierzę! Nie jestem pewna, jakimi ulicami jechałam, bom tylko pasażer, ale przeżyłam, bez żadnych atrakcji przejechałam i żyję :))) Żałuj, że nie byłeś w Radomiu, oj, żałuj... :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 23.09.02, 19:34 Dzisiaj imieniny obchodzą: Boguchwała, Bogusław, Libert, Liwiusz, Mindora, Minodora, Tekla - serdeczne życzonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) 10.10.02, 08:52 a wczoraj, dzisiaj i jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! :) 14.10.02, 09:46 schab napisała: > a wczoraj, dzisiaj i jutro? Nie mam zielonego pojęcia! ;) Ale serdeczne pozdrówka dla Schaba, za to, że wrócił!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! :) 22.10.02, 14:45 o w morde. wczoraj było ulki. zapomniałem. cham, prostak i swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! :) 24.10.02, 10:16 chyba się pogniewała. muszę zajrzeć do gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! :) IP: 195.117.14.* 24.10.02, 11:28 Ale Schab dałeś plamę! Nic tylko wyciągnij jakieś zdjęcie różyczek, skanuj i wysyłaj Uli. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 26.10.02, 07:19 schab napisała: > chyba się pogniewała. muszę zajrzeć do gorzowa Nie pogniewałam się, sam fakt, że masz lekkie wyrzuty wystarczy mi za życzenia ;) Pozdrówka serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 04.11.02, 11:45 Jaka u was pogoda? U nas zaczyna pachnieć zimą, rano przymrozki. Akumulatory trzeba doładować. Mroźne pozdrowienia z Gorzowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) IP: 195.117.14.* 04.11.02, 11:55 Pozdrawiamy serdecznie. U nas też chwycił przymrozek. Jak ktoś ma samochód z silnikiem diesla, to najwyższa pora przerzucić się na olej zimowy albo wlewać mikstury obniżające temperaturę wytrącania się parafiny. Jeszcze raz pozdrowienia z Piotrkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 06.11.02, 14:19 U nas pogoda jest niesamowita, słoneczko świeci, mrozek drapie w nos, liście się pala na ogródkach... ech, fajnie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 07.11.02, 14:39 zima idzie bedzie zimno, ale za to chłopcy z piotrkowa są gorący! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 10.11.02, 12:31 schab napisała: > zima idzie bedzie zimno, ale za to chłopcy z piotrkowa są gorący! No nie wiem... Jak sprawdzić wiarygodność wypowiedzi? ;) --- A dzisiaj imieniny obchodzą: Andrzej, Laza, Lena, Leon, Ludomir, Nelly, Nimfa, Probus, Stefan - serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pozdrówka serdeczne dla SCHABA!! i Colo :) 10.11.02, 17:38 Setny post przyjdzie mi wpisać na Waszym Forum, ale w Naszym wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzis13@wp.pl Re: Pozdrówka serdeczne dla Piotrkowian! :) IP: *.toya.net.pl 12.11.02, 20:50 Najlepsze zyczenia dla wszystkich z Piotrkowa ,super było ,wspomnienia, wspomnienia. przesyla zdzislaw z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Życzenia IP: green.d* / 10.9.60.* 13.11.02, 08:15 Proponuję kontynuację tego wątku w nowym wątku Życzenia cd..., który zaraz założę. Otwieranie wątku w którym jest ponad 100 wpisów trwa zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś