ela_fela 04.01.07, 11:07 Wróciłam dziś z wspaniałego Sylwestra(a raczej przyleciałam).I co- wibrator nie działa.I co ja biedna teraz pocznę.Pomóżcie!!!Gdzie mogę zreperować mój kochany sprzęt?A może trzeba będzie kupić nowy model?Tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopezmiki Re: Pomocy!!! 04.01.07, 13:01 Moze idz do jakiegos serwisu rtv-agd jest chyba na Targowej lub zapytaj w sklepie na P.O.W. moze ktos ci naprawi wibrator.A jaki to model?jaka wielkosc?jakie zasilanie? Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta25 Re: Pomocy!!! 04.01.07, 13:30 Po co Ci wibrator? Żyjemy w państwie solidarnym. Podaj adres,POMOŻEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Pomocy!!! 04.01.07, 14:41 Jak to po co mi wibrator?Żeby powibrował:)Od czasu do czasu potrzebny jest kobiecie taki sprzęt!I jak to "pomożemy"?To ilu Was jest?Ja tam wolę jednego, ale swojego,bo to sprawdzony model:)I od razu adres?A jak się zjedzie ze 40 chłopców,to co ja z nimi zrobię?Przecież się nie pomieszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Pomocy!!! 04.01.07, 18:21 Moze zainteresuj sie wibrujacym jajkiem,tylko na baterie "duze paluszki" Moja ukochana juz dwa zniszczyla i trzecie tez juz prawie na wyczerpaniu.A moze motylek ??Twoj ksiaze bedzie zachwycony gdy zobaczy cie w takiej zbroi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Pomocy!!! 12.01.07, 10:02 Coś mało tych odpowiedzi.Nie używacie takiego sprzętu czy co?Albo się wstydzicie przyznać! Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Pomocy!!! 12.01.07, 10:45 Moze malo kobiet z tego forum uzywa wibratorow i stad malo odpowiedzi. Przypuszczam Ela ze juz sprawilas sobie nowy model z rocznika 2007 i chyba sie nie myle prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
siwablondi Re: Pomocy!!! 12.01.07, 11:44 Z tego, co pamiętam wibratory i zagęszczarki ma na pewno któreś z przedsiębiorstw budowy dróg. I może tam zadzwonisz i się dowiesz gdzie oni to naprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Pomocy!!! 12.01.07, 12:04 Trochę za duże rozmiary!A zagęszczarki- no cóż nic nie mam zamiaru zagęszczać.No chyba, że może kiedyś atmosferę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pomocy!!! 14.01.07, 20:13 Widziałem, że takie cudo ma być w Lidlu w promocji. Nazywa sie Arnold, jest zasilany prądem trójfazowym, moc znamionowa 5,5kW. Podobno jak się go włączy, to światło w całym bloku przygasa. Nie czekaj - leć do Lidla, jutro jest ta promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Pomocy!!! 18.01.07, 11:37 Mój drogi byłam w tym Lidlu.Pędziłam jak szalona, żeby skorzystać z tej promocji.A tu kicha.Wszystkie wykupione-podobno w 2 godziny wysprzedany towar! I znowu jestem w kropce- pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś